Kako vi drzite jacinu svjetlIne ? Kod mene je automatika, ali stisano je do kraja na ovom slideru.
Btw skinuo danas original foliju i stavio obicnu cistu i mogu reci hvala Bogu nema vise prasine i nema toliko meljanja po ekranu od prstiju.
Kako vi drzite jacinu svjetlIne ? Kod mene je automatika, ali stisano je do kraja na ovom slideru.
Btw skinuo danas original foliju i stavio obicnu cistu i mogu reci hvala Bogu nema vise prasine i nema toliko meljanja po ekranu od prstiju.
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Jeli zna tko molim vas kako popraviti problem s google play storeom, nemogu se nikako spojiti na nju, konstantno pise da nema veze ali internet mi je dostupan
Imam jedan problem, imam 512mb brzog neta samo i inače nisam imao problema držalo mi je uvijek tak do 26-7 u mjesecu, a zadnja dva mjeseca mi proguta odma et danas imam još 100mb inače T-mobile, imam onu staru tarifu za mlade, piše mi da mi chrome progutao 300mb, jel zna netko zašto je to tako?
rootaj mob, instaliraj android firewall i rijesen problem
Ma nisam neki stručnjak, nebi se zezao s tim rootanjem, jel postoji neki drugi način?
probaj postavke, koristenje podataka, nađeš chrome stisnes na njega, i dolje oznacis ''ogranici pozadinske podatke'', mozda pomogne
koliko otprilike treba cekati na servis, poslaon prosli ponedjeljak, nadam se da ce ovaj tjedan biti gotov jer idem na put...samo je kamre bila problem
čitao sam temu ali nisam uspio naići na adekvatan odgovor,naime htio bih skinuti foliju sa xperie Z i staviti eventualno neku drugu,utječe li skidanje folije narpijed i sa stražnje strane uređaja na samu garanciju uređaja?Kako se servisi odnose prema skidanju te folije?
unaprijed hvala na odgovoru
čitao sam temu ali nisam uspio naići na adekvatan odgovor,naime htio bih skinuti foliju sa xperie Z i staviti eventualno neku drugu,utječe li skidanje folije narpijed i sa stražnje strane uređaja na samu garanciju uređaja?Kako se servisi odnose prema skidanju te folije?
moj uređaj je kupljen u T-mobile-u, servis koji ga servisira je Agram... njima sam poslo bio mail s istim upitom i rekli su da ne smeta, a i sam uređaj je bio na servisu bez tvorničke folije, i nikome ništa, uređaj je složen ,vraćen za 0kn... Nitko nije ništa prigovorio
moj uređaj je kupljen u T-mobile-u, servis koji ga servisira je Agram... njima sam poslo bio mail s istim upitom i rekli su da ne smeta, a i sam uređaj je bio na servisu bez tvorničke folije, i nikome ništa, uređaj je složen ,vraćen za 0kn... Nitko nije ništa prigovorio
hvala na brzom odgovoru,radi sigurnosti cu ih sutra nazvati pa priupitati jos jednom,takoder je uredaj iz t mobilea
Nazovi i dobit ćeš potvrdan odgovor. Slobodno skini folije. Ja sam svoje skinuo, i stavio druge.
Pozdrav svima!
Prije par dana sam kupio Xperiu Z, vrlo jeftino. Mobitel je u odličnom stanju, sve je radilo normalno. Međutim, mobitel mi se ugasio i od tada se više ne može upaliti. Kada ga hoću upaliti samo se resetira, ista stvar kad ga stavim na punjenje. Da li ste se susreli s tim, pošto sam googlao na internetu da je se to ranije dešavalo.
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Potpisujem. Ista priča kao i kod mene...
Hej ekipa, imate kakvu preporuku za dobar kejs za Xperiu Z?
Trebam za bolju polovicu posto je ovaj kejs koji sada koristi doslovno odvratan i jako lose napravljen.
Ujedno bi trebao preporuku za neki ok screen protector za navedeni uredaj. 
Mislio sam da je moj G2 magnet za prasinu, ali ova Xperia Z je katastrofa sto se toga tice....uzas.
Koristio sam je neko kratko vrijeme i drago mi je sto je sada u drugim rukama.
P.S.
Uvjet za kejs je da nije od plastike vec da je u pitanju TPU ili neki tako materijal (ili silikon) te da sve ok lezi na uredaju.

Danas mi je pao mobitel sa metar i pol visina, na prag i za živo čudo, ni ogrebotine, a pao je direktno na ekran. Sreća, sreća i sreća :D
Ma kada mi je s3 tako pao, razbio se, pa sam se ugodno iznenadio.
Ekipa imam problema s 4g na z1 compact,sve uredno radi na 4g osim google chrome i same facebook app,test brzine prosao kak treba,prilozen ss. Chrome javlja gresku s proxyem,naredio sam postavke za 4g. Ako netko ima ideju kak to rjesit osim da ugasim 4g neka kaze :)
evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Kitkat najavljen u 5. mjesecu za Xperia Z 
Ali mogao bi i puno ranije. Screenshoot objavljen na XDA. Više slika ovdje: https://www.flickr.com/photos/111276775@N06/sets/72157644268044001/
http://www.xperiablog.net/2014/04/24/xperia-z-kitkat-firmware-10-5-a-0-227-screens-leak/
Evo leakani su neki screenovi od 4.4.2 na Z. 
To je launcher ili rom?
Potpis!
Evo krenulo rolanje kitkat-e! http://www.xperiaguide.com/2014/04/30/is-xperia-z-kitkat-10-5-a-0-230-firmware-rolling-now/
imam xperiu z,
v: 4.3
bn: 10.4.1.b.0.101
zakljucan bootloader, nit ga mogu otkljucat.
treba mi root. pitanje je kako?
molio bih da me netko od vas uputi kako, ili na neki tutorial, ako je moguce.
ili da cekam kitkat pa ce to ic lakse nego dual recovery ili tako nesto sto sam do sad nasao.