Sony Xperia T

poruka: 10
|
čitano: 3.319
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia T

Imam mogunocst dobiti navedeni mobitel za malo novaca ali iz Vip-a. Kako sam korisnik T-mobile-a i nemam namjeru prelaziti na Vip zanima me da li je moguce i s kojim softwareom napraviti samo SIM Unlock?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia T

pa ja bi kupio u vipu, prodo ga i onda kupio u tmob...  :)

12 godina
neaktivan
Sony Xperia T

Postovani vlasnik sam sony experie t i nemogu si nikako napraviti racun za onaj trg play. Znaci sve upisem i onda mobitel kao pokusava se spojiti. ali nemoze jer kao kaze da je veza nepouzdanaa, i da se javim svojoj sluzbi za korisnike. Zvao sam ih, ali oni su mi rekli da to nema veze s njima vec sa googleom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 22:33 (hrcfaca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia T-

Ajde ljudi pa valjda ima neko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia T

Spoji se doma na WiFi , logiras se sa gmail accountom , ako nece probaj  full wipe mobitel pa iznova

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia T

Hvala, ovo sa wifi-em sam već probo.

Evo vratio sam postavke na tvorničke, ali sad mi mobitel neda da se spojim normalno preko svoje mreže nego kad stisnem bilo koju opciju da napravim račun on se spoja na wifi kojeg nema.

Ljudi pomozite mi.

Molim Vas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 21:02 (hrcfaca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia T

Rootanje bez pc_a je moguce?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia T

Preporucite mi neki custom rom! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 14:15 (4L4N).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia T

Jel ima neko problem da mu ekran bljeska plavo kad je u youtubeu al ne kad je video full screen nego kad je portrailu (kad je smanjen ekran)?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia T
someguy kaže...

Jel ima neko problem da mu ekran bljeska plavo kad je u youtubeu al ne kad je video full screen nego kad je portrailu (kad je smanjen ekran)?

Eo ako neko ima isti problem moze ga ukloniti tako da u developer option tj razvojne mogucnosti il tako nesto i omogucite hw preklapanje i problem rjesen {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice