Imam mogunocst dobiti navedeni mobitel za malo novaca ali iz Vip-a. Kako sam korisnik T-mobile-a i nemam namjeru prelaziti na Vip zanima me da li je moguce i s kojim softwareom napraviti samo SIM Unlock?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ja bi kupio u vipu, prodo ga i onda kupio u tmob... :)
Postovani vlasnik sam sony experie t i nemogu si nikako napraviti racun za onaj trg play. Znaci sve upisem i onda mobitel kao pokusava se spojiti. ali nemoze jer kao kaze da je veza nepouzdanaa, i da se javim svojoj sluzbi za korisnike. Zvao sam ih, ali oni su mi rekli da to nema veze s njima vec sa googleom.
Ajde ljudi pa valjda ima neko rješenje?
Spoji se doma na WiFi , logiras se sa gmail accountom , ako nece probaj full wipe mobitel pa iznova
Hvala, ovo sa wifi-em sam već probo.
Evo vratio sam postavke na tvorničke, ali sad mi mobitel neda da se spojim normalno preko svoje mreže nego kad stisnem bilo koju opciju da napravim račun on se spoja na wifi kojeg nema.
Ljudi pomozite mi.
Molim Vas.
Rootanje bez pc_a je moguce?
Preporucite mi neki custom rom! :)
Jel ima neko problem da mu ekran bljeska plavo kad je u youtubeu al ne kad je video full screen nego kad je portrailu (kad je smanjen ekran)?
Jel ima neko problem da mu ekran bljeska plavo kad je u youtubeu al ne kad je video full screen nego kad je portrailu (kad je smanjen ekran)?
Eo ako neko ima isti problem moze ga ukloniti tako da u developer option tj razvojne mogucnosti il tako nesto i omogucite hw preklapanje i problem rjesen