Sony Xperia M2

poruka: 147
|
čitano: 65.865
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia M2
bunkermax kaže...

Ma nebudeš požalio. Moja M2 nakon par punjenja i pražnjenja drži dva radna dana, a 3g i 4g stalno u pogonu.

Nikad brži net nisam imao a koristim ju i kod kuće kao hotspot.

znaš li možda kako se zove ona aplikacija za vođenje bilješki,zabunom sam je pobrisao a color note mi se ne sviđa.

Zaboravite update na kitkat je izbrisao,ako nekoga zanima apk se nalazi na xda developers

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 19:33 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Jesi ti to update-ao na 4.4.4.? Jer ja sam na 4.4.2. I nisam izgubio biljeske, a citam po netu da na 4.4.4.gubis. Koja si mreza? Provjeravam svakodnevno za update, ali nema ga...

**[Sony Xperia M2] [Android 4.4.2 Kitkat]**

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Jesi ti to update-ao na 4.4.4.? Jer ja sam na 4.4.2. I nisam izgubio biljeske, a citam po netu da na 4.4.4.gubis. Koja si mreza? Provjeravam svakodnevno za update, ali nema ga...

T-ht

Jap rom je na 4.4.4 kit kat

Lolipopa se izgleda ne bum nagledao ,a žalosno je kaj z1 compact bude.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

ja sam Tele2 i jos nema update-a... Stigao samo oanj na 4.4.2. :( jel potvrdjeno da lollipopa nece biti za M2?! 

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia M2

Taj post je star ko biblija te stvarno ne vidim potrebu stavljanja ga ovdje. Pise xperia z i tablet z not expected a dobit ce, stoga mislim da ce i m2

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Ima li tko problema sa sms porukama? Dakle, napisem poruku, kliknem na slanje, medjutim, slanje nije izvrseno i dobivam poruku sa crvenim trokuticem i usklicnikom da poruka nije poslana. Kliknem na posalji opet i on kao salje al ta poruka se opet ne salje, samo stoji status slanje. I tako satima.... Pomaze jedino da ga ugasim i opet upalim. Ima li tko slican problem?!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Pozdrav! :)

Dal je maskica za Aqua i zastitna folija za zaslon ista ko i za obicnu M2?

Jer ne mogu naci na internetu posebno za Aqua model niti maskicu niti foliju.

Unaprijed hvala. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Modeli su ti potpuno isti, stoga, samo naprijed, sve za M2 paše i na njegovu vodenu braću :)

Jeste napravili update na 4.4.4.? Nakon update-a imam problem. Prilikom slusanja glazbe sa microSD kartice, svaka pjesma na milisekundu zapne i svira dalje. Jel se to jos nekome dogadja? Iritira me, jer sam audiofil i mislim da ce radi toga ici na prodaju, ne mogu prijeci preko toga...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 22:15 (djdino0402).
17 godina

ja sam sad na novom M2 pustio pjesmu da svira da chekiram to sto si naveo, i na 4.4.4 sam ga updateao danas ,ali nije zastalo niti jednom.. barem ne na ovim stvarima koje su na mobu..

inace sam cisto zadovoljan mobom, iako ga necu ja koristiti nego sam ga poklonio, sve sam prepipao i chekirao obzirom da sam sad vec dulje na androidu, i m2 radi bas fino iako je mid range, meni je to cisto ok...

MuWu
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Probaj prebaciti pjesmu na microSD karticu pa je onda zasviraj. Meni sa unutarnje memorije telefona isto radi ok, samo microSD štuca. Fotke i filmove vrti normalno bez zastajkivanja. Mislio sam da je do sd kartice, formatirao, nije pomoglo. Reset sam cak radio na tvornicke postavke i opet isto...

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia M2

Da si pravi audiofil ne bi kupio sony mob uopće ;)

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

E jbg, za skuplje se nema :) pa sony ima odlican zvuk, mislim na zvuk preko slusalica, zvucnik je ovom telefonu jadan, al zato izlaz preko sluski je bog i batina naspram ostalih brandova, a pogotovo kineza, imao sam ih nekoliko i nijedan me nije zadovoljio kao sony.

13 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

E jbg, za skuplje se nema :) pa sony ima odlican zvuk, mislim na zvuk preko slusalica, zvucnik je ovom telefonu jadan, al zato izlaz preko sluski je bog i batina naspram ostalih brandova, a pogotovo kineza, imao sam ih nekoliko i nijedan me nije zadovoljio kao sony.

koje klase je microSD

15 godina
neaktivan

Ultra class 10, ovaj model 32 GB, slobodno 6 GB

http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/

Filmovi, video i slike nemaju greske, sve radi ok. Probao sam cak i drugu microsd karticu isto se dogadja. Formatirao, hard reset mob, nista nije pomoglo. Preostaje mi jedino repair, ponovni update.. Ako ni to ne upali, onda zaista ne znam... Koristim poweramp sa kupljenom licencom, probao sam i sa walkmanom, isto je.

**[Sony Xperia M2] [Android 4.4.4. Kitkat]**
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 10:46 (djdino0402).
13 godina
djdino0402 kaže...

Onda nisi probo ni samsung ni lg ni apple, a pogotovo ni htc. Svi odreda su bolji, s punijim zvukom i puno glasniji (pogotovo apple i htc). Ako je primarno glazba i imao si budzet za m2 fulao si odmah

15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
djdino0402 kaže...

Onda nisi probo ni samsung ni lg ni apple, a pogotovo ni htc. Svi odreda su bolji, s punijim zvukom i puno glasniji (pogotovo apple i htc). Ako je primarno glazba i imao si budzet za m2 fulao si odmah

fora je u tome da sam imao sve redom sto si naveo pa cak i tim redoslijedom! Glasnoca nije vazna, vazna je dubina zvuka, izrazenost visokih i srednjih tonova, a tu sony oduvijek prednjaci pred svima osim par HTC-a koji su imali u paketu beats by Dr.Dre. Sve ostalo nula bodova naspram Sony-a.

**[Sony Xperia M2] [Android 4.4.4. Kitkat]**
13 godina
Sony Xperia M2

Ako uzimas beats by dr Dre kao prednost onda ne znam kaj da velim, ali audiofila od tebe... I stvarno, je kvalitetan zvuk na sonyju ali pretih. U gradu se jednostavno ne cuje nista, zato su uz z2 stavili noise cancelling slusalice. Opet ovisi koju glazbu slušaš, na sony telefonima ne cujem sve instrumente u bendu zbog glasnoce...

Ali offtopic smo cheerz!

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Jesam napravio update na 4.4.4. ali mi pusta glazbo odlicno...jedino mi smeta sto su izbrisali aplikaciju Bilješke s tim novim updateom pa se sad ne mogu odluciti koju da skinem s Trgovine Play. :D

13 godina
neaktivan
josiphilaj kaže...

Jesam napravio update na 4.4.4. ali mi pusta glazbo odlicno...jedino mi smeta sto su izbrisali aplikaciju Bilješke s tim novim updateom pa se sad ne mogu odluciti koju da skinem s Trgovine Play. :D

skini odavde na mobitelu sam pa ne mogu lijepiti link

[APP] Sony Xperia Notes | Sony Xperia Z2 | XDA Forums - XDA-Developers

11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

e imam jos jedno pitanje...zastitna folija za ekran na kojoj ne ostaju otisci prstiju, nesto pise da je hrapava, ne kuzim sto im to znaci hrapava, dal ju ima netko pa da mi veli misljenje

hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia M2

Upravo mi se mobitel zaledio nakon sto sam ga napunio, tj. samo je svijetlilo zeleno i nisam mogao nista.Problem je rijesen, treba samo drzat power i volume up 15-20 sekundi.Medutim mene sad zanima zbog ceg bi to moglo bit?Da odnesem na reklamaciju ako je nesto ozbiljnije.

VedranL.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:16 (monsieur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Danas dobio M2 i sve za pet al neradi vanjski zvucnik stavim na youtube al nema zvuka.Kad nekog zovem sve uredu i kad spojim slusalice isto sve u redu. Kad zelim da slusam na vanjski zvucnik neku pjesmu nema nikakvog zvuka.

Onda sam ga malo gdje se nalaze zvucnici lagano prstom lupio i zvucnici rade ali nije da bas svaki put rade.

Sta da napravim ? Ima garanciju.

Pozdrav.

Uvijek Vaš nikad svoj.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 22:02 (Mentor).

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia M2

Odnesi u servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia M2

kako na ovom mobitelu spremiti kontakt u sim karticu a ne na mobitel??? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

step by step

http://www.smartmobilephonesolutions.com/learn/how-to-copy-contacts-to-sim-card-sony-xperia-m

14 godina
suspendiran
Sony Xperia M2

kupio ga jučer i prezadovoljan, opcija spajanja moba sa kompom preko wi fi bez usb kabla je amazing :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...
Miki_16 kaže...

step by step

http://www.smartmobilephonesolutions.com/learn/how-to-copy-contacts-to-sim-card-sony-xperia-m

ma nista od tog mi neprikazuje, niti ide ili sam ja stvarno glupa 

14 godina
suspendiran
Miki_16 kaže...
Ikarus01 kaže...
Miki_16 kaže...

step by step

ma nista od tog mi neprikazuje, niti ide ili sam ja stvarno glupa 

nisu upute bas tocne, mozda su za neku raniju verziju androida.

Što se tiče spremanja kontakata na sim, stisni na slušalicu, pa kontakti i dolje desno vidjet ćeš 3 uspravne točkice, stisni to i odaberi export contacts, i pitat će te gdje očeš spremit kontakte, klikni na sim i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 13:55 (Cryogenic).
14 godina
Sony Xperia M2

Ev uspijela, hvala.. Zanima me jos kako namjestit da mi zvoni mob kad netko zove a kad poruka dode da ne, jer nikako to naci nemogu, cim smanjim ton odmah sve smanjim -.-

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Miki_16 kaže...

Ev uspijela, hvala.. Zanima me jos kako namjestit da mi zvoni mob kad netko zove a kad poruka dode da ne, jer nikako to naci nemogu, cim smanjim ton odmah sve smanjim -.-

Settings/sound/notification sound i tu stavi na none.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice