Sony Xperia M2

poruka: 147
|
čitano: 65.887
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Sony Xperia M2

Ma nebudeš požalio. Moja M2 nakon par punjenja i pražnjenja drži dva radna dana, a 3g i 4g stalno u pogonu.

Nikad brži net nisam imao a koristim ju i kod kuće kao hotspot.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia M2

Kakve maskice koristite? Da nebi bile neke gluposti pa da se rub ne ljusti ili tak nest 

VedranL.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sony Xperia M2

TPU maskice, ebay, 6 usd sa protektorom 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Ja imam tpu gel masku i mogu reci da mi se lagano oljustila ona guma na lijevom gornjem uglu. Ali nije strasno. Buduci da je imam mjesec dana i samo lijevi rub je u pitanju, to je vjerojatno od pada jer sam tad i prvi put vidio to ljustenje.

**[Sony Xperia M2] [Android 4.4.2 Kitkat]**

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia M2

Evo već 3 tjedna nekakva vulgaris gel maska, 30-tak kn, služi svrsi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

ovaj stamina mode je čudo... zakon stvar, štedi pošteno bateriju

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Ljudi pomagajte. Danas sam kupio M2 i izvrsio sam update na 4.4.2 KitKat, od tada mi mobitel uopšte nema mreže. Niti me ko meže zvati niti koga mogu nazvati. Takođe kada odtipkam broj za poziv izbaci mi "MMI grešku". A prije toga kada je bio na fabričkom 4.3 Jelly Bean software-u bilo je mreze i sve je funkcioniralo. Molim vas pomozite. Hvala i pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia M2

Za pocetak spoji telefon sa pc-em i pokreni pc companion. Gore u lijevom ugli gdje ti pise da ti je telefon up to date klikni pa kad ti ponudi napravi ponovni update, odnosno repair. Ako to ne pomogne, servis.

14 godina
Sony Xperia M2

Eto dosla i meni prinova, zadovoljan :)

VedranL.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Pozdrav,

Razmisljam o kupnji novog mobitela i mislim da sam se odlucio za M2, mi moze neko molim vas napisati sto vam se najvise svida i dali mozda nesto ima sto vam se ne svida, htio bih cuti nesto od postojecih korisnika da nebi pogrijesio kupnjom(makar sumnjam da cu pogrijesiti) da mi jos kazete na sto da pazim itd.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Odličan omjer uloženo-dobiveno, baterija vrh-vrhova, ok slike, na otvorenom vrlo dobre do odlične... Samo provjeri display kad uzimaš, hebu ih mrtvi pixeli, ja sam ih čak 3 palil jedan za drugim i prva dva su bila s par pixela u banani. Definitivno sve 5 na njemu samo (subjektivno) me veličina smeta jer sam pobornik manjih smartphonea.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala :)

I ja sam tek danas skuzio(preko interneta) da je dosta velik :D makar mi nije to neki problem

I dal jos moze preporuka kakvu maskicu da kupim(tvrda,meka,futrola...)?

Display da provjerim u ducanu ili kako?dal mi oce dati u ducanu da ga upalim ili?

13 godina
neaktivan

Ma zemeš klasično silikonsku (ja sam zel S style crnu i super je) 50-60 kn s folijom. U dućanu ih zamoliš da stave bateriju i da ti ga uključe da se uvjeriš odmah da radi. Prilikom paljenjati je crna pozadina i tad obrati pažnju (bijele točkice) pošto se ne vidi drugacije osim na crnoj pozadini...

14 godina
Sony Xperia M2

Dosta mi zvucnik od prvog dana tih, pa me zanim jel to isto kod vas tako?? Jer mrzim kad nest pustim na youtube ili di vec a tiho..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Jel itko reklamirao svoj sony zbog dead pixela? Ja ih imam 3 pa me zanima kako na to servis gleda, dal se dobije novi uredjaj ili?! Primjetio sam ih nakon 3 mj.koristenja.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
djdino0402 kaže...

Jel itko reklamirao svoj sony zbog dead pixela? Ja ih imam 3 pa me zanima kako na to servis gleda, dal se dobije novi uredjaj ili?! Primjetio sam ih nakon 3 mj.koristenja.

Zanemari ih, ne vjerujem da ce ti se dati cekati tjedan/dva reklamacije radi mrtvih pixela :/

15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Tako sam si i mislio, niti ih ne primjecujem, tek kada se zacrni ekran pri npr.pokretanju neke igre ili sl.a svjetlina bude na min 80% tada vidim te male bijele svijetle tockice... Izbrojio sam ih 5. Reklamirao sam vec jednom kod jednog drugog uredjaja tu stvar pa je bila zabava, vraceno jer oni ne vide te piksele, pa ja vratio pa pokusali lijepiti novi LCD pa su zeznuli stvar jer mi se pojavila zuta mrlja, pa sam na kraju dobio novi uredjaj nakon 2 mj.natezanja.

Jel se ikome malo odlijepio onaj grill na zvucniku? Mislim na zastitnu mrezicu na podnozju mobitela. Malo mi se udubilo i sad se odlijepljuje lagano...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Izgleda da cemo dobiti update na 5.0!!!!! :-)
Sony Xperia M2 March-April 2015
http://www.theandroidsoul.com/androi...manufacturers/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Zdravo, zanima me kako radi KitKat na ovom modelu D2303. Sada mogu update izvrsiti i preko OTA iznosi 384,7MB.

Zanima da li radi fluidno ili ima poteskoca, kakva je kamera i baterija kako se ponasa, a cuo sam da pojedini imaju problema sa sim karticom koju ne moze prepoznati nakon updatea.

pozdrav{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Radi odlicno, bolje nego jelly bean, stoga, ne ustrucavaj se napraviti update, od prvog dana otkad je update stigao nemam nikakvih problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Jel se kome dogadja da kad udje u album/galerija ponekad duuuuugo ucitava fotke, a ponekad su ucitane i kad kliknes na jednu, automatski te izbaci iz albuma?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

dal mi može ko poslat ftf stok, hvala.

007
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

alo ekipa... eto da se i ja malo uvalim u razgovor... odma naravno sa pitanjem {#}

zna netko mozda za free teme za mobitel.. ove koje u u mobu mi se bas nekak ne svidaju pretjerano... hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia M2

Zar mi nitko nemoze raci jel vama zvicnik tih kad neki video pustate ili pjesmu??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni nije sve je ok normalno radi cak i poprilicno glasno!!

14 godina
Sony Xperia M2

Meni od prvog dana uzasno tih zvucnik

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Moj savjet je da se poigras sa postavkama - Xloud i Clear, mozda oni poboljsaju zvuk.

Stize nam novi update! 4.4.4. Donosi popravak kasnjenja zvuka u igrama i kod ostalih aplikacija.

http://www.xperiablog.net/2014/11/26/android-4-4-4-arrives-on-the-xperia-m2-18-3-1-c-0-21/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia M2
Pozdrav, prociato sam da nude neku opciju data transfera...mi moze neko molim vas to malo pojasniti sto je to tocno i koje sve podatke prebaci sa starog mobitela na M2, unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia M2

Pozdrav ljudi. Kupio sam ovaj mob prije neki dan i prezadovoljan sam. Samo me zanima kako se na njega može staviti root, pošto mi je bootloader unlock allowed: no? Hvala. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia M2

bok ekipa, ja cu isto uzeti ovaj pa me zanima koliko fluidno radi, to mi je najbitnija stavka, nigdje ga nisam nigdje imao priliku chekirati pa ne zna...

kakav je sonyev android?? ja sam an touch wizu i mislim da je sve bolje i brze od njega hhh.... dosta sam dobrih stvari procitao o mobu i dobit cu ga za male novce pa se veselim...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice