Za sad jedino tako da flashaš .58 ili stariji, onda rutaš pa updateaš na .61 preko wifi-a
Pa to sam i napravio ali kad sam updateo prek wi-fi svaki put mi izbacilo grešku (4 puta negdje) pa je prek PC Companiona uspjelo ali rootani nije ostao. Znači samo kad update-aš prek wi-fi onda funkcionira?

max
Imam rootani 0.62 firmware, Juice Defender Ultimate je složen na aggresive te još imam po meni najbolju aplikaciju za čuvanje baterije, SetCPU s kojim možete slagati frekvencije kako god hoćete. St15 ima cpu frekvenciju od 1 Ghz, s SetCPU možete staviti frekvenciju npr 200-300 MHz kad je isključen ekran. Ali ključ svega je Rage kernel bez kojega nebi to bilo moguće jer s njim možete overclokirati procesor do 2 GHz, moj radi na 1,5 (nebi stavljao više od toga da ne s..bem procesor... DA može se) kad je uključen ekran i tad mobitel leti, doslovno. Kad je isključen ekran stavio sam da radi maksimalno na oko 300 MHz i to čuva bateriju (1% u 2-3 sata). Naravno za sve to morate imati rootan mob i otključan bootloader (gubi se garancija ako je otključan). Tražio sam dugo kombinaciju i našao je... Rage kernel, SetCPU i JuiceDefender Ultimate