Sony Ericsson X10 ili...

poruka: 94
|
čitano: 20.786
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson X10 ili...

tnx ;)

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson X10 ili...

Hvala vam svima, stvarno ste puno pomogli. Posebno uco.

Mislim da je sad sve jasno SE Xperia X10 je predobar mobitel i 98% da ga kupujem....

Kad kupim javljam dojmove...Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson X10 ili...

Zanima me dali je na Experii X10, slika u HD hvaliteti, ili ce to doci upgradom androida?

0 0 hvala 0
17 godina
SR 88 kaže...

Zanima me dali je na Experii X10, slika u HD hvaliteti, ili ce to doci upgradom androida?

Kako misliš slika? I kakva HD kvaliteta? HD je oznaka za high definition odnosno visoku rezoluciju. Što se tiče ekrana, on ima rezoluciju 840x480 pa nije HD ali je slika vrlo dobra. Fotoaparat radi slike u 8mpx-a što je puno iznad fullHD reze. A što se tiče snimanja za sad snima u 840x480 a HD ready rezolucija bi, kako se šuška, trebala doći sa 2.1 updateom na jesen.

18 godina
neaktivan

854*480

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson X10 ili...

imao san prigodu koristit i jedan i drugi mobitel(X10 i Desire)...vidin da dosta ljudi ne vide razliku između ova 2 mobitela pa da nastavim

inace radin kao djelatnik u mobilnoj kompaniji i jasno da vidim razlike između ova 2 uređaja...prednosti imaju oba dva,ali za klasu je jači desire

Kamera od 8MpX i 5 Mpx se skoro pa i ne osjeti zbog minimalne razlike u rezoluciji...480 X 800 i 480 X 854  u ondnosu na 3.7" i 4" su minimalni...Amoled ekran se i dalje dokazuje ko jedan od vodećih i kvalitetnijih na tržišću i zaista je prijekoran svim touch mobitelima

najavljivanja za X10 u vezi promjene tj. nadogradnje androida nece previše razveselit vlasnike istih mobitela jel se ne najavljuje ništa previše da bi se ostalo bez riječi...u tom segmentu SE sa androidon zastostaje za HTC koji je već "isprakticira" android OS i rai dosta bolje na tom polju

uzevši u obzir i brzinu radne memorije jasno je da HTC procesira više radnji u bržem vremenu u odnosu na SE X10. X10 pruža nešto jaču bateriju koja duže izdrži (+slkabija verzija andoida+manje rama jasno govori da manje troši) .mišljenje je da su ovo za sad 2 best buy mobitela,pitanje je što tražite,HTC je za ozbiljnije poslovne ljude dok je X10 više jednostaviniji za multimediju

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
qaywsx kaže...

imao san prigodu koristit i jedan i drugi mobitel(X10 i Desire)...vidin da dosta ljudi ne vide razliku između ova 2 mobitela pa da nastavim

inace radin kao djelatnik u mobilnoj kompaniji i jasno da vidim razlike između ova 2 uređaja...prednosti imaju oba dva,ali za klasu je jači desire

Kamera od 8MpX i 5 Mpx se skoro pa i ne osjeti zbog minimalne razlike u rezoluciji...480 X 800 i 480 X 854  u ondnosu na 3.7" i 4" su minimalni...Amoled ekran se i dalje dokazuje ko jedan od vodećih i kvalitetnijih na tržišću i zaista je prijekoran svim touch mobitelima

najavljivanja za X10 u vezi promjene tj. nadogradnje androida nece previše razveselit vlasnike istih mobitela jel se ne najavljuje ništa previše da bi se ostalo bez riječi...u tom segmentu SE sa androidon zastostaje za HTC koji je već "isprakticira" android OS i rai dosta bolje na tom polju

uzevši u obzir i brzinu radne memorije jasno je da HTC procesira više radnji u bržem vremenu u odnosu na SE X10. X10 pruža nešto jaču bateriju koja duže izdrži (+slkabija verzija andoida+manje rama jasno govori da manje troši) .mišljenje je da su ovo za sad 2 best buy mobitela,pitanje je što tražite,HTC je za ozbiljnije poslovne ljude dok je X10 više jednostaviniji za multimediju

Ovo je manje vise,sve vec i bilo receno ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina
neaktivan

ALa ti lupas. To sto radis u telekomu ne znaci apsolutno nista niti govori ista o tvom znanju o mobitelima. minimalna razlika u rezoluciji izmedju 8 i 5 MPx-a? Gdje si ti matematiku ucio? razlika izmedju 3,7" i 4" u minimalne? pa to je 7,6 mm.

Nadogradnje androida na x10 nece razveseliti vlasnike. 2.1 andorid ide za max 2 i pol mjeseca a i na 1.6 mob radi odlicno. Razlika u brizini tesko da je vidljiva ako je ima uopste. Sta je to na desireu sto ostavlja bez rijeci a x10 nema ili nece imati? isprakticirao os? Sta ti zaboga to znaci? Brzinu koje memorije? Vise radnji u brzem vremenu (na stranu sto je recenica katastrofa) je nemoguce jer imaju isti proc. slabija verzija androida+manje rama manej trosi? Kakve veze ima kolicina rama sa potrosnjom baterije? I valjda noviji os trosi manje baterije jer se HTC "isprakticira" kako ti rece.  Po cemu je HTC za ozbiljne a x10 za neozbiljne?

AJd se negdje isamaraj i 100 puta ponovi "nemam pojma o cemu pricam i ispadam glup".

Najveca razlika izmedju desire i X10 je u dizajnu, kameri, ekranu i mmultitachu. X10 ima veci ekran i meni licno je ljepsi a desire ima multitouch. To je jedino sto ce prevagnuti. Ostalo je manje vise isto.

:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:15 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

ALa ti lupas. To sto radis u telekomu ne znaci apsolutno nista niti govori ista o tvom znanju o mobitelima. minimalna razlika u rezoluciji izmedju 8 i 5 MPx-a? Gdje si ti matematiku ucio? razlika izmedju 3,7" i 4" u minimalne? pa to je 7,6 mm.

Nadogradnje androida na x10 nece razveseliti vlasnike. 2.1 andorid ide za max 2 i pol mjeseca a i na 1.6 mob radi odlicno. Razlika u brizini tesko da je vidljiva ako je ima uopste. Sta je to na desireu sto ostavlja bez rijeci a x10 nema ili nece imati? isprakticirao os? Sta ti zaboga to znaci? Brzinu koje memorije? Vise radnji u brzem vremenu (na stranu sto je recenica katastrofa) je nemoguce jer imaju isti proc. slabija verzija androida+manje rama manej trosi? Kakve veze ima kolicina rama sa potrosnjom baterije? I valjda noviji os trosi manje baterije jer se HTC "isprakticira" kako ti rece.  Po cemu je HTC za ozbiljne a x10 za neozbiljne?

AJd se negdje isamaraj i 100 puta ponovi "nemam pojma o cemu pricam i ispadam glup".

Najveca razlika izmedju desire i X10 je u dizajnu, kameri, ekranu i mmultitachu. X10 ima veci ekran i meni licno je ljepsi a desire ima multitouch. To je jedino sto ce prevagnuti. Ostalo je manje vise isto.

Covjece kako si ti pametan Belji se

HehehCool

18 godina
neaktivan

ti to mene malo z......s ili...?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

ti to mene malo z......s ili...?

sto si tako ozbiljan,samos se salim Namigiva

18 godina
neaktivan

Samo pitam. Ako me z.....s onda se sjetim koliko vremena provedoh sa tobom juce pa vjerujem da nisam to zasluzio ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

TATAMATA MOBILNIH APARATA Gospodin.Logic je Objasnio.Za sve neuke u vezi mobitela Navedeni Gospon održava tečaj:Educiraj se prije nego što ispadneš glupan,prva dva tretmana su Besplatna Smijeh

Zarađujmo lovu zajedno: http://gagabux.com/register.php/lcztatu.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 14:28 (zgsolja).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Samo pitam. Ako me z.....s onda se sjetim koliko vremena provedoh sa tobom juce pa vjerujem da nisam to zasluzio ;)

Naravno da nisi. Samo si malo skrt na ovim HVALA "klikovima". Pogledaj kako sam ja darezljiv Belji se

18 godina
neaktivan

Nijedan nije besplatan. I sta da ja nevedenog edukujem kad on radi u telekomu i automatski zna sve o mobitelima. A ne vlada osnovinim pojmovima. razlika izmedju 8 i 5 je zanemariva a ta razlika je od 38 do 60% zavisno kako racunas. Zatim 7,6 mm razlike uvelicini ekrana je zanemarivo al nije spomenu da je istovremeno razlika u velicini uredjaja jos manja i to puno manja. znaci x10 nudi 7,6 mm veci ekran uz 3 mm vecu duzinu i 1,1 mm debljinu. Znac x10 ima bolje iskoristenje tijela aparata. Prica o razlici u brzini. Brzini cega i kako je to izmjerio. Proc je isti. Zatim brza memorija. Odakle taj podatak. Ja ga ne nadjoh. Kaze manje rama manje trosi. Kakve veze ima kolicina rama sa potrosnjom. I ako ima teoretski to je zanemarivo i tesko mjerljivo. i Sta znaci isprakticirao OS? A recimo ne spominje najvecu razliku a to je multitouch. Strucnjak ocigledno.

15 godina
neaktivan

ocito da penetriraš na svoj SE...

16 godina
protjeran
Sony Ericsson X10 ili...
Oce li doci multitouch na x10 sa nadoradnjom? I moze li se promijeniti izgled gui-a na x10 da izgleda kao sense? I kakav je zvuk na sluskama tj. jeli barem slican zvuku na walkmanu ako ga netko ima? I moze netko slikat nes pa paste-at ovdje? To bi bilo sve :)
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Ericsson X10 ili...
Oce li doci multitouch na x10 sa nadoradnjom? I moze li se promijeniti izgled gui-a na x10 da izgleda kao sense? I kakav je zvuk na sluskama tj. jeli barem slican zvuku na walkmanu ako ga netko ima? I moze netko slikat nes pa paste-at ovdje? To bi bilo sve :)
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Multitouch vjerovatno nece doci.
Sumnjam da mozes napravit da izgleda kao sense, al zasto bi?
Ne znam jel zvuk slican walkmanu, al odlican je.
I evo dobijes i jednu lijepu sliku.
17 godina
Sony Ericsson X10 ili...

Nemoj se previše zamarati sensom. Jes da je dobar ali evo ja imam desire pa već nekoliko tjedana ga ne krostim i čisto ok mi je. Koristim zamjenu za homescreen Launcher pro i taj program mi se čini puno močnijim od sense-a sa jedini nedostatkom da nemožeš koristiti HTC-ove "sense only" widgete kojih ima dosta dobrih(za mail, vijesti, vrijeme, društvene mreže) ali se da to nekako prebroditi. Uglavnom nedostaci x10 su ti da nema multitouch, flash i da ima nesto stariju verziju androida ali će kroz 2-3 mjeseca upgrade-at pa to nije bed.

@dejo: lijepa slika, dobro ovaj slika hehe. Jel možeš uploadat sliku na photobucket ili neš pa postati link sa ful slikom? Ovdje slika ipak smanjena pa se ne vide svi detalji i tako se lako propuste nedostaci na sliciBelji se

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 23:28 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
Sony Ericsson X10 ili...

Pa što samo 1024x576 rezolucija? Što si prilikom slanja smanjio ili si na mobu slikao u tako niskoj rezoluciji? Što nije 8mpx nešto 3xxx sa 2xxx ili tako nešto?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nisam ju smanjivao, bit ce da ju photobucket smanji. Nemam komp u blizini pa ju ne mogu drugacije uploadat.
17 godina
16 godina
protjeran
Sony Ericsson X10 ili...
@dejo6
daj stavi screnshootova par od homescreenova na x10 i ss od tipkovnice. Zanima me jesu li samo ti homescreenovi plave boje ili sve.
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kako mislis plave boje? Zavisi od wallpapera. Ako je odgovarajuce velicine pokriva sve deskotope bez obzira koliko ih ima. Tastatura takodje. Ako stavis recimo better keyboard imas na izbor dosta boja. Sve se moze prilagoditi.
17 godina
Sony Ericsson X10 ili...

Izmedju desirea i X10 ja bih izabrao X10. Em je ljepsi, em ima veci ekran. Kamera mi nije bitna stavka (5 Mpix i 8Mpix na mobitalu sa onako malom lecom = ista stvar). Jedino sto bi mi falilo kod X10 je pinch zoom pri browsanju i to je to.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Extra slika... Vec mi se ide na more :)

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Izmedju desirea i X10 ja bih izabrao X10. Em je ljepsi, em ima veci ekran. Kamera mi nije bitna stavka (5 Mpix i 8Mpix na mobitalu sa onako malom lecom = ista stvar). Jedino sto bi mi falilo kod X10 je pinch zoom pri browsanju i to je to.

Heheheehe

Ne bi ti falilo ;)

Jedino bi slabije prolazio kod chehinja al jbg ;)

17 godina
Sony Ericsson X10 ili...

Zasto, X10 je ljepsi, a zenama je bitna estetika... E moj logic, da te ja to moram ucit... c c c :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice