Smartphone do 900kn na njuskalu !

poruka: 11
|
čitano: 3.165
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Smartphone do ~ 900kn na njuskalu il BOLu !

Molio bih da mi neko pronade na njuskalo.hr il ovdje na forumu smartphone do 900 ( 1000kn ) .. koji bi mi bio bestbuy ? Ja sam gledao,no zanima me i vase misljenje .. meni ovako upao u oko HTC Wildfire !? Ali bi ipak da ima malo vecu dijagonalu ekrana :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Smartphone do 900kn na njuskalu !

Ne bih LG iako preferiram Android platformu .. Jednostavno sam imao GT540 i ne svida mi se bas vise LG :) Takoder iPhone 3G ne dolazi u obzir jer sam ga imao i spor mi je :/

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ne bih LG iako preferiram Android platformu .. Jednostavno sam imao GT540 i ne svida mi se bas vise LG :) Takoder iPhone 3G ne dolazi u obzir jer sam ga imao i spor mi je :/

onda ti se ni HTC Wildfire nece svidjet...premala reza, a one lcd density aplikacije su za njega lose....

gledaj xperiu x8, ili odi kupit novi Huawei Ideos..super telefoncic, novi u bonbonu su 900 kn

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Jeftine smartphoneove neces bas tako lako naci ako nisu od LG-a. Oni su ipak poznati po jeftinosti njihovih proizvoda.{#}

BTW Ja sam kupio gt540 preko njuskala za jedno 700 kn. Instaliro sam custom ROM, te sada ima neoficijalni Andorid 2.3.3, te sam ga naclocko mob na 800.

I love proving people wrong!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 18:00 (Alfa1234).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A HTC Wildfire mi se svida posebno zbog svog HTC Sense, dok mi LG ima obican Android gore na sebi bez iceg posebnog :/

Huawei Ideos je bas telefoncic :P A pored x8 bih rade uzeo Wildfire :)

Znam da je problem nac dobar smartphone do ovoliko novca, a da nije od LGa ali sam pitao mozda je neko ugledao neku super ponudu ..?

Kao tipa sto je bio HTC Desire za 1000kn o.O

P.S. moze i da nije smartphone, ali neka ima malo veci ekran ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 18:00 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nebi mene bilo sa lg-em da se desire moze nac za 1000 kn  {#}

I love proving people wrong!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A HTC Wildfire mi se svida posebno zbog svog HTC Sense, dok mi LG ima obican Android gore na sebi bez iceg posebnog :/

Huawei Ideos je bas telefoncic :P A pored x8 bih rade uzeo Wildfire :)

Znam da je problem nac dobar smartphone do ovoliko novca, a da nije od LGa ali sam pitao mozda je neko ugledao neku super ponudu ..?

Kao tipa sto je bio HTC Desire za 1000kn o.O

P.S. moze i da nije smartphone, ali neka ima malo veci ekran ..

gle jedino sta mozes uzet jest HTC Hero 

on ima dosta velik ekran i staru verziju Sense-a, na njega ti idu i neki romovi sa novijim Sensom.

Takoder imas za gotovo sve Android 2.1+ uredaje rom-ove sa Sense-om

A super ponude da je Desire za 1000 kn ne postoje

P.S. kad vidis neispoliranost sense-a na Wildfireu, odma ces stavit neki launcher, no opet ti sense ostaje kod dialera itd.

17 godina
neaktivan

Brate ako ti je iPhone 3G bio prespor nemoj ni u ludilu uzimat taj Wildfire, ima premalu rezu odnosno pre zrnatu sliku, ne znam zasto si uopce onda prodavao 3G-a {#} Ja bih na tvom mjestu ustedio jos 500-tinjak kuna i kupio Desire ili sl.

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 18:10 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Brate ako ti je iPhone 3G bio prespor nemoj ni u ludilu uzimat taj Wildfire, ima premalu rezu odnosno pre zrnatu sliku, ne znam zasto si uopce onda prodavao 3G-a {#} Ja bih na tvom mjestu ustedio jos 500-tinjak kuna i kupio Desire ili sl.

Ja bi ustedio jos 800-900 kn za uredaj koji je vec izaso sa stavljenim Gingerom, jer taj sigurno nece brzo pod EOD.

desire vec ide prema tome...jer "pametni" htc gazi high-end uredaje (svoje) koji su imali najvecu prodaju

15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Ma 3Ga sam prodo za masnu lovu, nisam mogao propustit priliku :P

A onda sam iso malo obnovit garderobu za more i kupio Blackberry .. Da mi oce internet radit na tele2 nebih ga ni prodavao, no ovako si nemogu pomoc.. :/

Pa sam ga prodao za 900 ( tj. jos nisam, kad mi sjedne lova ocu :D ), i sad trazim neki drugi uredaj za do cca tolko .. Ne mora bit cak ni smartphone bit, samo da ima malo veci ekran, malo bolju kameru i da se moze na internet :D Mislio sam neki Sony Ericsson Vivaz mozda ?

EDIT : Uzet cu iPhone 3G sada ipak .. do te love tesko mogu nes bog zna kak pametno nac :D A imao sam 3Ga , nije mi bio bas nesto brz, al je po meni ipak najbolja opcija medu ostalima :) Uostalom lako cu ga prodat pa si kuppit 3GSa sto mi je i bio prvotni plan al hbga :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 12:12 (fakEEE).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice