Molio bih da mi neko pronade na njuskalo.hr il ovdje na forumu smartphone do 900 ( 1000kn ) .. koji bi mi bio bestbuy ? Ja sam gledao,no zanima me i vase misljenje .. meni ovako upao u oko HTC Wildfire !? Ali bi ipak da ima malo vecu dijagonalu ekrana :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BEST BUY :
http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-p500-optimus-one-zapakirano-ovjerena-gar-12mj-oglas-3192734
Ne bih LG iako preferiram Android platformu .. Jednostavno sam imao GT540 i ne svida mi se bas vise LG :) Takoder iPhone 3G ne dolazi u obzir jer sam ga imao i spor mi je :/
Ne bih LG iako preferiram Android platformu .. Jednostavno sam imao GT540 i ne svida mi se bas vise LG :) Takoder iPhone 3G ne dolazi u obzir jer sam ga imao i spor mi je :/
onda ti se ni HTC Wildfire nece svidjet...premala reza, a one lcd density aplikacije su za njega lose....
gledaj xperiu x8, ili odi kupit novi Huawei Ideos..super telefoncic, novi u bonbonu su 900 kn
Jeftine smartphoneove neces bas tako lako naci ako nisu od LG-a. Oni su ipak poznati po jeftinosti njihovih proizvoda.
BTW Ja sam kupio gt540 preko njuskala za jedno 700 kn. Instaliro sam custom ROM, te sada ima neoficijalni Andorid 2.3.3, te sam ga naclocko mob na 800.
A HTC Wildfire mi se svida posebno zbog svog HTC Sense, dok mi LG ima obican Android gore na sebi bez iceg posebnog :/
Huawei Ideos je bas telefoncic :P A pored x8 bih rade uzeo Wildfire :)
Znam da je problem nac dobar smartphone do ovoliko novca, a da nije od LGa ali sam pitao mozda je neko ugledao neku super ponudu ..?
Kao tipa sto je bio HTC Desire za 1000kn o.O
P.S. moze i da nije smartphone, ali neka ima malo veci ekran ..
Nebi mene bilo sa lg-em da se desire moze nac za 1000 kn 
A HTC Wildfire mi se svida posebno zbog svog HTC Sense, dok mi LG ima obican Android gore na sebi bez iceg posebnog :/
Huawei Ideos je bas telefoncic :P A pored x8 bih rade uzeo Wildfire :)
Znam da je problem nac dobar smartphone do ovoliko novca, a da nije od LGa ali sam pitao mozda je neko ugledao neku super ponudu ..?
Kao tipa sto je bio HTC Desire za 1000kn o.O
P.S. moze i da nije smartphone, ali neka ima malo veci ekran ..
gle jedino sta mozes uzet jest HTC Hero
on ima dosta velik ekran i staru verziju Sense-a, na njega ti idu i neki romovi sa novijim Sensom.
Takoder imas za gotovo sve Android 2.1+ uredaje rom-ove sa Sense-om
A super ponude da je Desire za 1000 kn ne postoje
P.S. kad vidis neispoliranost sense-a na Wildfireu, odma ces stavit neki launcher, no opet ti sense ostaje kod dialera itd.
Brate ako ti je iPhone 3G bio prespor nemoj ni u ludilu uzimat taj Wildfire, ima premalu rezu odnosno pre zrnatu sliku, ne znam zasto si uopce onda prodavao 3G-a
Ja bih na tvom mjestu ustedio jos 500-tinjak kuna i kupio Desire ili sl.
Brate ako ti je iPhone 3G bio prespor nemoj ni u ludilu uzimat taj Wildfire, ima premalu rezu odnosno pre zrnatu sliku, ne znam zasto si uopce onda prodavao 3G-a
Ja bi ustedio jos 800-900 kn za uredaj koji je vec izaso sa stavljenim Gingerom, jer taj sigurno nece brzo pod EOD.
desire vec ide prema tome...jer "pametni" htc gazi high-end uredaje (svoje) koji su imali najvecu prodaju
Ma 3Ga sam prodo za masnu lovu, nisam mogao propustit priliku :P
A onda sam iso malo obnovit garderobu za more i kupio Blackberry .. Da mi oce internet radit na tele2 nebih ga ni prodavao, no ovako si nemogu pomoc.. :/
Pa sam ga prodao za 900 ( tj. jos nisam, kad mi sjedne lova ocu :D ), i sad trazim neki drugi uredaj za do cca tolko .. Ne mora bit cak ni smartphone bit, samo da ima malo veci ekran, malo bolju kameru i da se moze na internet :D Mislio sam neki Sony Ericsson Vivaz mozda ?
EDIT : Uzet cu iPhone 3G sada ipak .. do te love tesko mogu nes bog zna kak pametno nac :D A imao sam 3Ga , nije mi bio bas nesto brz, al je po meni ipak najbolja opcija medu ostalima :) Uostalom lako cu ga prodat pa si kuppit 3GSa sto mi je i bio prvotni plan al hbga :P