Ovako zanima me dali ima igdje za skinuti skype za navedenu nokiu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Teško ako misliš koristi pozive. Jedino chat preko Fringa i Nimbuzza.
Teško ako misliš koristi pozive. Jedino chat preko Fringa i Nimbuzza.
evo ja sad baš našo skype i skinio i pokrenio i uzo si 2 acc na skype-u logiro se i chatam sve radi kak treba!!
Jel rade i pozivi ili samo chat, jer koliko znam u HR pozivi još nisu omogućeni.
Jel rade i pozivi ili samo chat, jer koliko znam u HR pozivi još nisu omogućeni.
probo sam se nazvat prek kompa al neće samo chat radi!!
Meni rade skype pozivi s fringom na nokiji 6120 classic. Samo što zvuk nije baš najkvalitetniji, velik je delay i guta baterije prilikom takvog razgovora jer vjerojatno korsti softversku kompresiju zvuka.
Ovako zanima me dali ima igdje za skinuti skype za navedenu nokiu?
samostalnu Skype aplikaciju nećeš pronaći za ovu vrstu mobitela. Jedino ako postoji upakirana kroz dodtatne app. tipa Fringa i Nimbuzza kao što je već netko spomenuo. Otiđi na njihove stranice pa pogledaj.
A vi koji pišete da vam Skype radi, stavite i na kojem mobitelu, čovjeka bunite (pogledajte naslov teme) usput imam i ja Skype na mobitelu i radi kao na PC poruke i pozivi imam WM i Symbian.
Molio bi za pomoc oko uplate za skype.Ja sam 29.03.2010 uplatio u raiffeisen banci 10 eura na moj konto od skypea ali mi to nije leglo pa neznam kako kontaktirat skype za provjeru da vidim di je zapelo.Puno hvala za odgovore.Inace skype koristim na Nokiji E66 i nokiji N97 kao i na PDA asusu 636.Sve mi radi super.