A što je sa onima koji nisu pretplatnici na T-mobileu i ne žele pretplatu?Meni nekad 100kn na vipu traje i po 2 mjeseca pa starci bi me ubili da ih žicam 150kn svakih mjesec dana koliko ovdje pretplata dođe na 2 godine....znači meni jedina opcija čist mobitel znači 6000kn eto to je skupo.Oni koji imaju para za pretplatu nek troše pa im je onda iphone "jeftiniji"
Ja sam oduvijek bio bez pretplate jer mi jednostavnije(nema obveze,mjesečne pretlate)trošim onoliko koliko koristim.Al ono zbog čega se meni ne sviđa iphone je kad dam puno para za njega,još si moram kupit mp3 player + neki digitalac i to sve vuć sa sobom(možda digitalac ne,3gs može i snimat pa aj)ali mp3 player definitivno.Njegove slušalice i zvuk koji izlazi iz njega je ispod prosijeka za uređaj takve cijene,te ono najgore,nemožeš upravljat njim dok ti je u đepu jer je sve na touchscreen,moraš stalno vadit mob ako oću prešaltat pjesmu/podesit glasnoću.I još je baterija slaba.On ima odličan touchscreen i super softver koji radi fantastično ali one funkcije koje ja trebam od mobitela on nema i po tome on je za mene samo neki brzi fun gadget za gledanje videa i vrtenja bezbroj igri/programa i surfanje.Više manje ono što najmanje radim