Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 378.220
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
royalhero kaže...

Uzmi Lumiu 710, imam je i prezadovoljan sam, bolja je od Omnie, Lumia je mobitel druge generacije, i ima bolji CPU/GPU, kamera, imaš Nokia Drive and Maps... Kod Omnie ti je jedino bolji ekran - AMOLED.

EDIT : ako napravis custom rom na omni dobije nokia drive {#}

17 godina

Iako imam Omniu, da danas moram birat između Omnie i Lumie, uzeo bi Lumiu.

Kako su rekli dečki na prošloj stranici, to je mobitel novije generacije, pošto je Nokia imaš hrpu besplatnog softweara koji nisu dostupni kod Omnie 

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na XDA kažu da Tango poništava Windowbreak.

Sooo, no thank you.

http://bit.ly/MzeEHo

13 godina

Šta si ti radio Wbreak?

Senaid
16 godina
odjavljen

a kakva je situacija s custom romovima? jel se mogu preko zuna normalno apdejtat ili opet stavljat novi rom? neda mi se opet novi rom stavljat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

a kakva je situacija s custom romovima? jel se mogu preko zuna normalno apdejtat ili opet stavljat novi rom? neda mi se opet novi rom stavljat

I mene  zanima odgovor na ovo pitanje... 

16 godina
odjavljen

ne moze. moras opet rom stavljat jer ti zune moze brickat telefon...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

ne moze. moras opet rom stavljat jer ti zune moze brickat telefon...

Njisra...

Kome se da opet to sve stavljati.... {#}

15 godina
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Stigao novi update za omniu 7, sada javio zune...
Inace, mob je otkljucan na sve mreze. :)
7.10.8773.98 je broj (TANGO) :)
EDIT: nevidim nista posebno s ovima TANGOM, osim sta se ringotonovi mogu slati MMSom (jaka stvar)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 0:45 (x360gamer).
16 godina
x360gamer kaže...

Stigao novi update za omniu 7, sada javio zune...
Inace, mob je otkljucan na sve mreze. :)
7.10.8773.98 je broj (TANGO) :)
EDIT: nevidim nista posebno s ovima TANGOM, osim sta se ringotonovi mogu slati MMSom (jaka stvar)

A sta je s nama koji imamo jailbreakan mob i stavljen custom rom?

Meni pise ista ta verzija u postavkama.

Dali ja mogu updateat ili nemogu buduci da imam custom rom?

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
13 godina
Ja mislim da ne mozes dobiti update. Nece Zune raspozmati
Senaid
16 godina

Evo cab update za custom rom. {#}

Večeras updatam...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

POMOĆ!

Dakle, danas sam na Omniji 7 primjetio da mi je na ekranu stalno prozirni prikaz adress bar-a iz IE-a. To bi tebali biti stuck pixels. Mislim da je to. Stalno mi je na ekranu što god radim. Probao sam više puta ugasiti mobitel, probao sam one aplikacije za popravljanje stuck pixelsa tak da brzo izmjenjuju nekoliko bojea, probao sam i s YouTube-a slične stvari i ništa. Da li je itko imao sličan problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 14:21 (Nod14).

0 0 hvala 1
14 godina
Nod14 kaže...

POMOĆ!

Dakle, danas sam na Omniji 7 primjetio da mi je na ekranu stalno prozirni prikaz adress bar-a iz IE-a. To bi tebali biti stuck pixels. Mislim da je to. Stalno mi je na ekranu što god radim. Probao sam više puta ugasiti mobitel, probao sam one aplikacije za popravljanje stuck pixelsa tak da brzo izmjenjuju nekoliko bojea, probao sam i s YouTube-a slične stvari i ništa. Da li je itko imao sličan problem?

posto omnia ima amoled ekran 99% sam siguran da je doslo do burn in-a..sad ako ove aplikacije ti nisu pomogle i ako nije samo ghosting(da se makne nakon nekog vremena) nazalost lijeka nema, ukratko sprzen ekran na tom mjestu..inace imam isti problem na galaxy s2, nikad vise amoled..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 15:27 (THomson).
16 godina
amater_2 kaže...

Večeras updatam...

Sta to znaci cab update? 

Jel se time updatea custom rom umjesto s zune-om?

Jesi primjetio neke promjene?

Nod14 kaže...

POMOĆ!

I meni je isto tako...nije mi bilo jasno zasto je tako..sad bar znam!

16 godina
DommY kaže...
amater_2 kaže...

Večeras updatam...

Sta to znaci cab update? 

Da, tako se update custom rom. Ali pazi, mislim da je ovo samo za mi7ROM-ove.

Nisam stiga sinoć updatati tako da neznam koje su razlike ali se nadam da ću večereas to rješiti pa javim.

16 godina
amater_2 kaže...
DommY kaže...
amater_2 kaže...

Večeras updatam...

Sta to znaci cab update? 

Da, tako se update custom rom. Ali pazi, mislim da je ovo samo za mi7ROM-ove.

Nisam stiga sinoć updatati tako da neznam koje su razlike ali se nadam da ću večereas to rješiti pa javim.

I ja imam mi7rom koliko ja znam, samo neznam koju verziju, jer mislim ima ih vise ?! o.O

A jel ima negdje tutorial kako se preko tih cabova updatea jer ja nemam pojma...?

16 godina

Pa piše ti sve u linku.

Update_Tango_8773_fw_I8700XXLD1_01.07.2012.zip complete with cab sender tool.
press WP7 Update Cab Sender.bat and type S (for send update cab) B for backup, sory works not (it stay on 100% and will no done)

I have test it on mi7rom_v1b_6 lang_05.04.12_tango 8773_FW_11.11.2 but i think it will work on all other mi7ROM.

INFO: after cab update you get a new bootloader: 6.4.0.9 this will overwrite the MAGDLR. If you like to flash a new custom ROM, you have to re-install the MAGDLR

Ukratko.

Skineš taj fail i u njemu imaš .bat fail kojeg pokreneš (WP7 Update Cab Sender.bat) i pukneš slovo S za send ili slovo B za backup. 

Evo i link na

Nema veze što je LG isto ide i za omniu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
amater_2 kaže...

Pa piše ti sve u linku.

Update_Tango_8773_fw_I8700XXLD1_01.07.2012.zip complete with cab sender tool.
press WP7 Update Cab Sender.bat and type S (for send update cab) B for backup, sory works not (it stay on 100% and will no done)

I have test it on mi7rom_v1b_6 lang_05.04.12_tango 8773_FW_11.11.2 but i think it will work on all other mi7ROM.

INFO: after cab update you get a new bootloader: 6.4.0.9 this will overwrite the MAGDLR. If you like to flash a new custom ROM, you have to re-install the MAGDLR

Ukratko.

Skineš taj fail i u njemu imaš .bat fail kojeg pokreneš (WP7 Update Cab Sender.bat) i pukneš slovo S za send ili slovo B za backup. 

Evo i link na

Nema veze što je LG isto ide i za omniu.

Evo ja sam uspio updateat s time...Hvala!

Trajalo je pola sata mozda malo vise.

17 godina

Meni javlja da nemam dovoljno prostora a imam 500mb koje mislim da su više nego dovoljne za update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 16:11 (Bestija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam omniu vec duze vrijeme i nikako nisam na netu pronašao da se negdje spominje vibro tj zujanje vibra. Kod mene je kao da je neka opruga u igri i kad pritisnem back ili kada je mob zakljucan i malo ga lupkam osjeti se ta oprugica koja zavibrira. Imate li vi sa omniama isto tako ili je kod mene nesto krivo..npr kod htc kojeg sam imao vibro je vibro 

0 0 hvala 0
16 godina
samsvoj kaže...

Pozdrav, imam omniu vec duze vrijeme i nikako nisam na netu pronašao da se negdje spominje vibro tj zujanje vibra. Kod mene je kao da je neka opruga u igri i kad pritisnem back ili kada je mob zakljucan i malo ga lupkam osjeti se ta oprugica koja zavibrira. Imate li vi sa omniama isto tako ili je kod mene nesto krivo..npr kod htc kojeg sam imao vibro je vibro 

i meni je isto tako kad lupnem malo mob ta opruga zavibrira...glupo malo jbg..

16 godina
neaktivan

ma to treba neki papirić stavit i rjesen problem samo sto neznam di i kak da ga rastavim...btw dali netko ima cover koji nije silikonski gel tj da je onako više plastični kao ovaj na linku

http://www.ebay.com/itm/HARD-RUBBER-CASE-COVER-SAMSUNG-I8700-OMNIA-7-WHITE-/120773503590?pt=PDA_Accessories&hash=item1c1ea96a66#ht_1305wt_1139

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel zna netko gdje mogu nabaviti one in ear slusalice koje dolaze uz omniu7, mogu biti original ili dobra kopija originala ? 

Probao sam slusalice od google nexusa, galaxya s2 i sličnih samsung uređaja, ali ni jedne nemaju dobar zvuk kada se spoje na omniu 7 .

Zapravo mi je bitno da slušalice budu in ear, da gore na žici imaju kontrole i da daju normalan zvuk :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AtOmIc031 kaže...

Jel zna netko gdje mogu nabaviti one in ear slusalice koje dolaze uz omniu7, mogu biti original ili dobra kopija originala ? 

Probao sam slusalice od google nexusa, galaxya s2 i sličnih samsung uređaja, ali ni jedne nemaju dobar zvuk kada se spoje na omniu 7 .

Zapravo mi je bitno da slušalice budu in ear, da gore na žici imaju kontrole i da daju normalan zvuk :)

http://store.wpcentral.com/samsung-omnia-7-headsets-home.htm ili sa ebay/amazon, http://www.ronis.hr/sennheiser/191/ mozes i neke sa ove stranice

15 godina
neaktivan

Evo nakon sto sam krenuo raditi cab update dobijem ovo  

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 20:26 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa odavno nisam pratio ovaj forum. Citao sam prethodne stranice za ovaj tango update. Nasao sam od mi7ROMA ovaj update ali koji treba da skinem od ona 4 ili je svejedno?

0 0 hvala 0
16 godina
Iron13 kaže...

Mislim da si trebao stisnuti S umjesto B. B je backup ali je tamo mirolg rekao da javlja neku grešku.

Ponovi sve samo pukni S umjesto B.

15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Iron13 kaže...

Mislim da si trebao stisnuti S umjesto B. B je backup ali je tamo mirolg rekao da javlja neku grešku.

Ponovi sve samo pukni S umjesto B.

Probo sam i isto je (zaboravio sam i to napomenuti).

16 godina

A koji si rom imao prije toga? Samo su podržani mirovi romovi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice