Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 384.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo opet ja:D

Nesto mi nece s marketa slikat ??? neznam zasto, molim pomoc!

Kliknem na Marketplace, onda kliknem games i onda nadem minesweeper koji je koliko vidim besplatan

kliknem na njega i onda install, nakon sta klikem instal dode mi poruka: "can't get this info right now. Check back in a little while."

I onda mogu jedino close kliknut i nista od moga appa koji zelim skinut :/

zasto to dolazi?

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
DommY kaže...

Evo opet ja:D

Nesto mi nece s marketa slikat ??? neznam zasto, molim pomoc!

Kliknem na Marketplace, onda kliknem games i onda nadem minesweeper koji je koliko vidim besplatan

kliknem na njega i onda install, nakon sta klikem instal dode mi poruka: "can't get this info right now. Check back in a little while."

I onda mogu jedino close kliknut i nista od moga appa koji zelim skinut :/

zasto to dolazi?

A moguće da je do njih problem, i meni je znalo tak pisat dok sam htio nekaj skinut...

16 godina

Kako do njih? pa cijeli dan mi to dolazi:/

Sta tebi je isto tako danas?

Daj neka neko proba pls dal mu moze skidat market aplikacije..da vidim jel samo meni ili svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo tebi

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

Imam jos jedan problem... Ne mogu instalirati na laptop zune jer imam neki usb win 7... Neka lite verzija.... Javi mi error i nece snimit. Jel postoji koji drugi program za sinkronizaciju ili postoji koja caka da ovo instaliram 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Kako do njih? pa cijeli dan mi to dolazi:/

Sta tebi je isto tako danas?

Daj neka neko proba pls dal mu moze skidat market aplikacije..da vidim jel samo meni ili svima.

Moraš odabrati / napraviti windows Live account i s njime se prijaviti.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina

Sad sam iso drckat po viberu, jer mi je gore neko bio rekao da ga reinstaliram i eto, sad sam i to malo kontakata izgubio sta sam imo -.-

Samo da viber proroadi i sve super.

Sada nakon duzeg koristenja Omnie i WP7 OSa, mogu rec da je ovo po meni danas najbolji mobitel.

Zasto?! Pa nevidim zasto ga netko nebi obozavao, sve je brzo, fludino, doslovno leti. Surfanje takoder, s zuneom sam isto prezadovoljan, menii, od pocetnog screena, do pregledavanja slika - sve je jednostavno, ljepo i najvaznije - jako fluidno i brzo! WP7 uglavnom od je za mene najjaci OS - dobar je i iOS, al jednostavno nemogu biti "u istom kosu" s appleovcima;) ...

Svi su pljuvali po aplikacijama i tomu, ali stvar je da meni niti jedna aplikacija vise koju sam koristio na androidu ne nedostaje. Samo viber je falio (sad je izisla BETA, uskoro ce i to ispoilrat da do full verzije sve proradi) i par igrica (koje iovako sam igro 1x tjedno po pola sata, dok stvarno je bila dosada). kako god, marketplace se puni s sve vise i vise kvalitetnijih aplikacija.

E sada, osim sto sam ocaran OSom, takoder sam i samim uredajem.

Nakon nekog vremena se naviknes na velicinu i postane neki standard, materijal je aluminij sto je predobro i mobitel je preljep. Sada tek vidim nakon nekoliko mj. koristenja ono sta sam citao i nije mi bilo jasno: da kako neko toliko voli aluminij u ruci naspram plastike. E pa mogu rec da sam i ja takav od sada, materijal je cvrst, ne skljoca, daje hladan osjecaj. Nekada zaluden s xperiom neom radi izgleda i dizajna, sada dok ju gledam kod frenda izgleda mi kao jeftini komad plastike pored moje OMNIE.

Uglavnom, eto kratko moje misljenje nakon par mj. koristenja;) Takoder, neviidm sta svi ste hvalile SE kamere - od Arca pogotovo. Koliko znam u NEO od frenda (obicna, bez V) je ista kamera i senzor kao u arca, i nakon testiranja slika moja omnia je davala ljepse bolje. Neo je bio bolji u par slika izbliza, ali u kamerama je razlika stvarno nama obicnim korisnicima nevidljiva.

Dovoljno je reci da za sljedeci moj mobitel ce min. zahtjevi biti:
*4" SUPER AMOLED ili bolji ekran, s jednakom rezolucijom ili boljom (sada mi je mislim 230 i sve se super i cisto vidi, ne patim na rezoluciju)

*Aluminijsko kuciste

*WP7/8

*bolja kamera

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

ovo sa slike mi javi kad hoću install zune.... molim pomoč...update-ovi povučeni za win

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam se ubijao s necim slicnim i na kraju sam zavrsio na reinstalu winsa.

Poludio sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima noviji i bolji rom od ovog? ako ima molim link... hvala

【ROM Version】DFT Freedom ROM Samsung OMNIA 7 (GT-i8700)

【SYS Languages】 USA/CHT/CHS/JPN/KOR/ENG/FRA/ITA/GER/ESN/HUN/CSY/PLK/NLD/DAN/FIN/NOR/SVE/PTB/PTG/RUS/ELL

【DFT Chef Team】mwang@DF

【Release Date】 Jan.29,2012

【Modle of Device】 OMNIA 7 (GT-i8700)

【Driver Verzion】 2424.11.11.2

【SYS Version】 7.10.8107.79

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaj nitko ne zna.... novi sam u tim romovimapa molim pomoč....i zna mi se nekad mob restartat kad sam u nekoj aplikaciji... i sa starim romom i sa ovim sada....  u čemu bi mogao biti problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Migi86 kaže...

Kaj nitko ne zna.... novi sam u tim romovimapa molim pomoč....i zna mi se nekad mob restartat kad sam u nekoj aplikaciji... i sa starim romom i sa ovim sada....  u čemu bi mogao biti problem...

Kaj si se malo prošetal po xda forumu?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=606

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1271963

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407652

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1306415

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569832

How to: Windows Phone 7 - DEVELOPMENT & HACKING

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058664

Jedan savjet, malo prvo mob upoznaj, pa se tek onda baci na tvikanje i ostale stvari... Dok ne pohvataš sve.. I dobro čitaj, da nebi bilo posle, nismo znali{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 15:28 (zvonac).
14 godina
neaktivan

ima li itko od vas provjerenu informaciju hoće li omnia 7 ići na wp8 ili ipak ne??

pročitao sam da prva generacija wp7 uređaja neće moći update-i na wp8

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala zvonac na linkovima.... uspio sam sve riješiti osim private marketplace nema nigdje za skinuti.... i ne znam s kojim programom da složim da mi radi 3g mreža....imao sam to na mobu i zaboravio kak se zove a stavio sam novi rom pa se to sve izbrisalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislio sam da sam riješio problem restartanja moba sa mijenjanjem regije ali ipak se restarta i dalje kad koristim market ili xbox live..... molim pomoč ako itko zna kak da to riješim... jel moguče da je do mreže.... ako se ne varam nije mi si nijedamput dogodilo kad sam na 3g mreži.... samo dok nisam u području 3g mreže onda se događa.... isprobat ću sutra na poslu kad budem cijeli dan na 3g-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 20:34 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Migi86 kaže...

Mislio sam da sam riješio problem restartanja moba sa mijenjanjem regije ali ipak se restarta i dalje kad koristim market ili xbox live..... molim pomoč ako itko zna kak da to riješim... jel moguče da je do mreže.... ako se ne varam nije mi si nijedamput dogodilo kad sam na 3g mreži.... samo dok nisam u području 3g mreže onda se događa.... isprobat ću sutra na poslu kad budem cijeli dan na 3g-u

Probleme s restartanjem sam imao na obe omnie 7,doduše prvu su mi ukrali pa tu nisam popravljao :),a kod druge sam pokušavao mnogo toga ali riješenja nije bilo,tek nakon mog inzistiranja nakon prvog servisa da se malo bolje posvete mobitelu, kvar je riješen zamjenom matične ploče.

Nakon toga mobitel se nije niti jednom rastartao a evo prošlo je 3 mjeseca.

13 godina
neaktivan

Hoceli za omniu 7 doci nadogradnja na tango

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 20:52 (fico21).

0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam i ja problema sa restartanjem, i riješio sam ga tako da sam mob odnio u servis pa su mi zamijenili matičnu ploču.

Prije toga su mi probali stavljati neke čudne verzije softweara, ali nije pomagalo

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Netko je gore spominjao Tango update.
Isto pitanje, kad ce taj tango, i dali mi se cini ili lumie sve imaju noviji softwer od omnie. Nije valjda da je OMNIA gotova s svima updateovima?!

Vidim da neke i aplikacije nemogu pokrenuti (talking tom npr.) jer kao je verzija softvera stara?!

14 godina
neaktivan

Znaci moram stavit stock rom i na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Došlo vrijeme da se oprostimo ja i Omnia, odličan mobitel, a WP7 je definitivno OS budućnosti, tako da ću se s vremenom vratiti na WP7. 

Ako je netko zainteresiran za kupnju: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-omnia-7/150202.aspx

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cordas kaže...

Došlo vrijeme da se oprostimo ja i Omnia, odličan mobitel, a WP7 je definitivno OS budućnosti, tako da ću se s vremenom vratiti na WP7. 

Ako je netko zainteresiran za kupnju: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-omnia-7/150202.aspx

Koji ti je sljedeci uredaj? :)

14 godina
x360gamer kaže...
Cordas kaže...

Znam samo da neće biti Android, znači-iPhone.

Why so serious?
16 godina
Cordas kaže...
x360gamer kaže...
Cordas kaže...

Znam samo da neće biti Android, znači-iPhone.

Tesko ce ti biti s fantasticnog i velikog 4" ekrana na 3,5 od iphonea. Po meni, ostani na omnii, iako je i iphone bolji od androida (ali ces biti samo jos jedan od "onih" fanboyovca koji pola niti neznaju sta je iOS, s omniom si se istaknuti mogao barem :D )

Razmisli mozda o lumi 900 kada izide :)

14 godina
x360gamer kaže...

Tesko ce ti biti s fantasticnog i velikog 4" ekrana na 3,5 od iphonea. Po meni, ostani na omnii, iako je i iphone bolji od androida (ali ces biti samo jos jedan od "onih" fanboyovca koji pola niti neznaju sta je iOS, s omniom si se istaknuti mogao barem :D )

Ma znam više manje sve o iOS-u, imao sam već iPhone. Ekran mi je cijelo ovo vrijeme bio prepreka, ali s obzirom da sam već suviše frustriran zbog aplikacija na relaciji Skype-Viber-Facebook, koja niti jedna ne radi kako treba, background processing je katastrofa, morao sam se odlučiti na promjenu. Jedina aplikacija koju sam ja probao, a da radi u pozadini kako spada je endomondo.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 22:09 (Cordas).
16 godina
Cordas kaže...
x360gamer kaže...

Ma znam više manje sve o iOS-u, imao sam već iPhone. Ekran mi je cijelo ovo vrijeme bio prepreka, ali s obzirom da sam već suviše frustriran zbog aplikacija na relaciji Skype-Viber-Facebook, koja niti jedna ne radi kako treba, background processing je katastrofa, morao sam se odlučiti na promjenu. Jedina aplikacija koju sam ja probao, a da radi u pozadini kako spada je endomondo.

sta tocno te nervira?

Ja sam zasada zadovoljan sa svime. Viber super funkcionira, cekam da izidu iz bete da mogu zvat. Iako mi nije jasno kako vibera nema uopce pod backround tasks, a dobijem poruku odmah kada ju neko posalje:S

Sto se tice skype-nekoristim ga, samo za videopozive a posto omnia nema prednju cam tu jos uvjek moram na PC. Iako sam probal skype na wp, ali nisam mogao vidjeti(ili neznam) tko je online (samo su mi kontakti izlistani kao u imeniku)

Facebook-off app mi nije sjeo. Jest da je brzi od onog na androidu i da ne steka toliko, ali nesvida mi se. Pogotovo inbox sustav(znat ce oni koji su probali). Osin toga, nikada mi obavjest ne dode instantno. To bi mi najvise koristilo, da poruke/obavjesti s facea dobivam iste sekunde, znaci da se stalno osvjezava. Istina, to bi jelo puno data prometa ali eto.

Danas sam shvatio da face poruku mogu poslati u inbox bilo kome od frenda bez da palim fb app ili idem preko explorera. Sve ide preko people huba kao da saljem sms samo odaberem face inbox. Prije sam mislio da radi to samo dok sam i ja i ta osoba online (chat samo), ali danas sam shvatio da niti ja, niti xy osoba nemora biti online. Posaljem poruku kao obicaan sms, samo dode xy osobi u inbox. Prakticno, brzo i jednostavno:)

Super stvar bi bila da i dok nisam online pod "messaged hubu" mogu normalno primiti face/msn poruku (kao IM dok sam online). Medutim, da bi poruka dosla bilo kao chat poruka, bilo kao inbox, stalno moram bit online. Da to sloze nekako bilo bi savrseno. Znam, zakomplicirao sam ovo, nadam se da cete razumjeti :D

Takoder, pisem s omnie, pa zanemaritepogreske radi brzog pisanja:)

16 godina

Aj bacite top 5 app & games koje koristite na svojoj omnii ako nije problem:)

da pitam, zasto ja ne nalazim sportstracker program na marketu, a kad sam vas pitao rekli ste da ima i da radi?

jel to moguce jer imam stari softwer? mislim da nemam mango, kako da znam dali imam njega ili neku stariju verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

Aj bacite top 5 app & games koje koristite na svojoj omnii ako nije problem:)

da pitam, zasto ja ne nalazim sportstracker program na marketu, a kad sam vas pitao rekli ste da ima i da radi?

jel to moguce jer imam stari softwer? mislim da nemam mango, kako da znam dali imam njega ili neku stariju verziju?

zašto nemaš novi softver? nakačiš mob na PC, zune otvori, updejta za 10 min i to je to.

Provjera ti je : Settings->about->more information

Najnoviji je 7.10.8107.79

14 godina
x360gamer kaže...

sta tocno te nervira?

Ja sam zasada zadovoljan sa svime. Viber super funkcionira, cekam da izidu iz bete da mogu zvat. Iako mi nije jasno kako vibera nema uopce pod backround tasks, a dobijem poruku odmah kada ju neko posalje:S

Sto se tice skype-nekoristim ga, samo za videopozive a posto omnia nema prednju cam tu jos uvjek moram na PC. Iako sam probal skype na wp, ali nisam mogao vidjeti(ili neznam) tko je online (samo su mi kontakti izlistani kao u imeniku)

Facebook-off app mi nije sjeo. Jest da je brzi od onog na androidu i da ne steka toliko, ali nesvida mi se. Pogotovo inbox sustav(znat ce oni koji su probali). Osin toga, nikada mi obavjest ne dode instantno. To bi mi najvise koristilo, da poruke/obavjesti s facea dobivam iste sekunde, znaci da se stalno osvjezava. Istina, to bi jelo puno data prometa ali eto.

Danas sam shvatio da face poruku mogu poslati u inbox bilo kome od frenda bez da palim fb app ili idem preko explorera. Sve ide preko people huba kao da saljem sms samo odaberem face inbox. Prije sam mislio da radi to samo dok sam i ja i ta osoba online (chat samo), ali danas sam shvatio da niti ja, niti xy osoba nemora biti online. Posaljem poruku kao obicaan sms, samo dode xy osobi u inbox. Prakticno, brzo i jednostavno:)

Super stvar bi bila da i dok nisam online pod "messaged hubu" mogu normalno primiti face/msn poruku (kao IM dok sam online). Medutim, da bi poruka dosla bilo kao chat poruka, bilo kao inbox, stalno moram bit online. Da to sloze nekako bilo bi savrseno. Znam, zakomplicirao sam ovo, nadam se da cete razumjeti :D

Što me nervira? Meni Viber uopće ne radi, nekad ako ima sreće radi 10-15 minuta, onda jednostavno kao da se odspoji s mreže. Evo već 2-3 dana uopće ne reagira. Znam da je beta, ali meni je ovo više kao pre-alpha. 

Što se skype tiče, ne vidiš tko je online jer se to ni ne može iz imenika, moraš kliknut na svakog korisnika da vidiš je li online, a da glupost bude veća-skype uopće nema background processing. 

Facebook je katastrofa, poprilično lagga, nije ni približno real time, a kao što kažeš-inbox je užasan. 

Da rezimiram, ovo su tri aplikacije koje bih ja očekivao da rade savršeno na OS-u koji slovi kao OS društvenih mreža, ali to baš i nije tako. Šteta tako dobrog, brzog i fluidnog OS-a. 

Why so serious?
16 godina
Cordas kaže...
x360gamer kaže...

sta tocno te nervira?

Što me nervira? Meni Viber uopće ne radi, nekad ako ima sreće radi 10-15 minuta, onda jednostavno kao da se odspoji s mreže. Evo već 2-3 dana uopće ne reagira. Znam da je beta, ali meni je ovo više kao pre-alpha. 

Što se skype tiče, ne vidiš tko je online jer se to ni ne može iz imenika, moraš kliknut na svakog korisnika da vidiš je li online, a da glupost bude veća-skype uopće nema background processing. 

Facebook je katastrofa, poprilično lagga, nije ni približno real time, a kao što kažeš-inbox je užasan. 

Da rezimiram, ovo su tri aplikacije koje bih ja očekivao da rade savršeno na OS-u koji slovi kao OS društvenih mreža, ali to baš i nije tako. Šteta tako dobrog, brzog i fluidnog OS-a. 

Meni viber ne zadaje tolike muke.

Inace, slazem se sa svime, probao jucer bas skype - stvarno katastrofa. zaista nemozes pogledati ko je online, i nedaj Boze da izides slucajno iz njega...Neradi u pozadini.

Sve je super sta si napiso i sa svime se slazem, ali nadam se da ce to popraviti jer, kao sto kazes, steta bi bila takvog OSa a i M$ bi bio glup da to ne popravi i ne urigira na tom podrucju. Pogotovo sada kada na netu kruze vjesti  da bi misteriozni "facebook phone" trebao biti pokretan WP.

Slusajte jednu ideju koju sam smislio i koja mislim da bi bila pun pogodak za WP os.

Kao sto android je uveo (poslje ga kopira iOS i symbian belle+) da s vrha ekran potegne se jedna "roleta" s postavkama, tako bi s WP se mogla potegnuti roleta u kojoj bi se vidjeli prilagodeni facebook inbox, notifikacije itd. (kao recimo off. fb app na iOSu. Znaci obavjesti, poruke, ma evo neka slikica iz painta da vidite sta sam zamislio :)

Inace, po meni je ova ideja tolko super da bi ju mogao patentirati i prodati nekom od devolpera OSa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice