Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 373.229
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

mene jedino lijenost sprečava da stavim custom ROM. Jednostavno mi se ne da opet stavljati aplikacije i syncati, iovako ono najvažnije imam i s unlockom "samo". 

Samo da priupitam glede bootloadera, ukoliko se ne može ući u download mode, tu se više ništa ne može napraviti, određene Omnije (ovisno o firmwareu) nemaju tu mogućnost, ili se ipak da nešto srediti? Znam da sam negdje čitao o tome.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
FlyBoy kaže...

mene jedino lijenost sprečava da stavim custom ROM. Jednostavno mi se ne da opet stavljati aplikacije i syncati, iovako ono najvažnije imam i s unlockom "samo". 

Samo da priupitam glede bootloadera, ukoliko se ne može ući u download mode, tu se više ništa ne može napraviti, određene Omnije (ovisno o firmwareu) nemaju tu mogućnost, ili se ipak da nešto srediti? Znam da sam negdje čitao o tome.

ima neka shema

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10523596&postcount=150

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Stvarno flash na mobu ti definitivno ne treba,kad sam bio na androidu uvijek mi je na off bio. Tak i tak sve kaj vidis u flashu su ti najcesce reklame .Skroz nepotreban dodatak.  

Slazem se. IE9 radi sjajno na WP7.

<a href="http://igrali.wordpress.com">My Windows Phone blog</a>
16 godina
odjavljen

a sto ti treba? ikone? cek, jucer je nesto drugo bilo na ovom linku :O

gle, tango update je izasao za mi7rom! cek malo da vidim sto je to

edit

nije update, nego skroz drugi rom... 

ne znam sto da skines, ni ne znam sto bi ti htjeo? ni ne znam tocno kakva je razlika izmedju onih cert i nocert filelova.... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 6:53 (skank666).
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Nisam dugo pratio ovaj thread a vidim da je dosta otisao u dubinu.Nisam neki ekspert sta se tice tih hakiranja,i ne kuzim sta su ti 7romovi i to sve sta pisete. Moja omnia zadnji update ima mango,niti mi je hakiran niti unlockan niti nista. Moze li mi neko u kratkim crtama preporucit sa napravit da mogu i jqa koristit te navigon navigacije i sve te preformanse o cemu pricate..

16 godina
odjavljen

ili "legalni" developer unlock kojeg platis nesto sitno ili stavljanje na njega custom rom... stvar je u tome sto taj dev unlock vise nije dostupan i mislim da se ne zna kad ce opet bit. bila je i jedna skroz jednostavna metoda ali ako ti je mob na zadnjem update-u nist od nje (guglaj windows phone 7 windowbreak). nista te ne kosta da probas taj windowbreak ako ti je dostupan

16 godina
odjavljen

Uvijek ima i puni dev unlock od $100.

16 godina

Trenutno koristim samsung galaxy s i9000 i zadovoljan sam sa aparatom (ics je na njemu), ali me WP strašno privlači i možda ga zamjenim za omniu 7.

Sad imam zamolbu za vas koji ste koristili oba mob. da mi u kratikm crtama kažete što je bolje na omnii a što na galaxy-u?

I dali će Omnia dobiti update na apollo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaj se tice e-maila-a, korisitm hotmail. Zeza to kaj svaki put moras "download pictures" (npr. potpis slika) da bih otvorio kompletan mail. Postoji li kaj da on sam ucita slike?

Dali se mogu pocetne ikone mijenjati po svojoj dimenziji (horizontala&vertikala)? Mozete mi malo detaljnije objasnit proces mijenjanja ikona?

Htio bih korsiti Zune samo za sinkronizaciju media prema mobitelu, nikako da mi Zune povuce medie na internet. Kaj treba iskljućiti da sam 100% siguran da nista mojeg privatnog nece Zune povuci?

Imate mozda za preporucit koje dobre aplikacije ili igre?

Sto se tice zaslona na Omnii7, dali koristite protekciju? Isto pitanje vezano za zaslon, dali je normalno kad zaslon gledam odprilike 20°, zaslon je malo plavkast?

Fala na pomoci! Novi sam s WP, privikavam se. Mogu cak reci da sam se preporodio nakon Androida. Osjeti se mala zatvorenost, al mobitel je puno fluidniji i nema preklapanja aplikacija s velikim "stekanjem" mobitela. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

IE 9 zasad je odličan, svi ostali browseri kaskaju za IE.. Ne podržava flash player, bar zasad, al nadamo se da bude i to za omniu.

Imaš ovdje Navigon za skinut unlocked; http://www.red-gsm.net/t49553/

Trenutno ikone nemreš samo tak mjenjat, neg moraš uz pomoć jednog programa za teme i onda ubacit u mob prek XAPDeployX, kojeg se nemrem setit kak se zove.. Javim ak se setim{#}

Koristim Nokia Drive v 2.0, i po meni čak je bolja od Navigona, naravno za korištenje iste, mora se napravit sitna preinaka u registryu, i onda šljaka na omnii.. I kolko vidim Nokia Drive brže nalazi satelit tj tvoju trenutnu lokaciju spram navigona kojem treba duže vremena, cca 2 min..

A za ovaj wifi hotspot tj thetering, bilo je govora nekaj o tome, al nisam se previše raspitival oko tog..

Kaj se tice preinaka u registryu, kaj tocno treba napravit?

14 godina
neaktivan
igrali kaže...
kach kaže...

Stvarno flash na mobu ti definitivno ne treba,kad sam bio na androidu uvijek mi je na off bio. Tak i tak sve kaj vidis u flashu su ti najcesce reklame .Skroz nepotreban dodatak.  

Slazem se. IE9 radi sjajno na WP7.

Ne bih se slozio. Danas dosta web stranica (npr. index, jutranji) koriste svoje player-e (ne youtube format!) za video te je potreban flash player. 

13 godina
neaktivan

Evo ja sam uspješno napravio flash svoje omnie i sad imam mi7rom i bez problema sam instalirao navigon i ostale aplikacije koje se plaćaju i sve radi perfektno {#}, samo me zanima kad mi zune bude nudio update jel da ga prihvatim. 

0 0 hvala 0
17 godina

Ma ovaj ROM v3.0 Tango build 8773,  kaj imam na omniji dela ko grom.. Koristim navigaciju nokia drive, po meni ipak nekaj bolja neg navigon, prije sam imal problema sa nalaženjem trenutne točke tj satelita, sad čekam cca 20sec.. ROM je stabilan i brz, još nisam naišel neki bug, zasad.. Ko ima Omniju nek se ne dvoumi oko flešanja, jer ovo je sad totalno drugi mob... Jedino eto baterija mu je slaba točka unatoč rom-ovima.. Kaj ima kod nas di za kupit baterije većeg kapaciteta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da ne otvaram novu temu, da li radi alarm na wp7 telefonima, kad je telefon ugasen? pozeljni su korisnici Nokie :) ako ih ima

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozdrav!

Nov sam u wp7 i imam par pitanja. imam optimus 7 i imam problem kod kod skidanja odrešenih aplikacija sa zunea. Nikako nemogu sign in i pokupit Acrobat reader. Inace s OSom sam odusevljen posebno mi je zune i updateovi bilo iznenađujuće ugudno iskustvo (kies ubij se!{#})

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

da ne otvaram novu temu, da li radi alarm na wp7 telefonima, kad je telefon ugasen?

Ne

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen

joj!! slucajno sam si izbrisao private marketplace pa ako je netko skinuo na pc da mi posalje na mail ili dropbox. nema ga vise na htcfanboys ni na xda... je8iga ilegalno je. pretty please!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

nasao, pod drugim "kuharom" je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali u tim silnim GPS aplikacijama postoji kakva za recimo plovila. Na primjer da kad idem na pecanje ili negdje po moru da si selektiram poziciju putem GPS-a tako da znam gdje se nalazi za sljedeci put!!

16 godina
odjavljen

......

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 10:08 (Tonči).
14 godina
neaktivan

@juno

Isprobaj aplikaciju "Outdoor navigation". Vidio sam da cak nudi pristup nekim morskim mapama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 23:57 (Phobius).
15 godina
neaktivan

Hvala,budem probao!!

13 godina
protjeran

Jutro Bando {#} Trebao bi neku pametnu od vas; imam Noku Lumiu 710 i kada chatam preko People Huba ili Messaginga na msn messenger ili fejs, često mi zna pisati da se ne može spojiti na chat i da pokušava. No za to vrijeme kada to piše ponekad zna normalno primati poruke a ponekad kasne. I to sve neovisno da li sam na edge, 3g ili wifi... Da li ima tko slične probleme na drugim WP...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Jutro Bando {#} Trebao bi neku pametnu od vas; imam Noku Lumiu 710 i kada chatam preko People Huba ili Messaginga na msn messenger ili fejs, često mi zna pisati da se ne može spojiti na chat i da pokušava. No za to vrijeme kada to piše ponekad zna normalno primati poruke a ponekad kasne. I to sve neovisno da li sam na edge, 3g ili wifi... Da li ima tko slične probleme na drugim WP...

I meni se to događa ali me ne smeta. Prije je bio neki problem Me Hubom i za to je bil kriv facebook, možda je i za ovo...

17 godina
neaktivan
Gasttozz kaže...

Jutro Bando {#}  Trebao bi neku pametnu od vas; imam Noku Lumiu 710 i kada chatam preko People Huba ili Messaginga na msn messenger ili fejs, često mi zna pisati da se ne može spojiti na chat i da pokušava. No za to vrijeme kada to piše ponekad zna normalno primati poruke a ponekad kasne. I to sve neovisno da li sam na edge, 3g ili wifi... Da li ima tko slične probleme na drugim WP...

Preko Message chata i ja imam istih problema, mislim da je nešto do komunikacije sa serverom, ni na fb-u tajc hat ne radi kako spada, dok sa 3rd party appovima, tipa Tango, Skype, WhatsApp, IM+, FIM (facebook chat) nema problema.

13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napokon tethering,jedva cekam!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
odjavljen
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice