Samsung Galaxy S3 pomoc zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 36.264
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Samsung Galaxy S3 pomoc

Bladepu i Matijasever to je to uglavnom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Evo 3 punjenje. Nakon oko 7h normalnog koristenja 75 % baterija. Punio se 12sati. Budem uploadao kad bude 25% opet.

Jel opera mobile stedljivija od chrooma? ... do citanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S3 pomoc
shad1eh kaže...

Evo 3 punjenje. Nakon oko 7h normalnog koristenja 75 % baterija. Punio se 12sati. Budem uploadao kad bude 25% opet.

Jel opera mobile stedljivija od chrooma? ... do citanja

Šta 12h se punio!

Ne treba ti ni chrome ni opera,koristi internet preglednik koji dođe uz njega.

15 godina
neaktivan

Malo jace od 12, oko 16h. Sto sa usklicnikom? Koliko bi trebao? U korisnickim uputama pise da se puni do 100% xd. Ja slusam raju...Stanje: 50% 10 sati

17 godina
odjavljen
shad1eh kaže...

Malo jace od 12, oko 16h. Sto sa usklicnikom? Koliko bi trebao? U korisnickim uputama pise da se puni do 100% xd. Ja slusam raju...Stanje: 50% 10 sati

Pa baterija se napuni za 3-4 sata, to što ti puniš pola godine nema veze s time koliko će ti ona trajati.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Treba nam ovaj SS. Kad otvoris statse od baterije klikni na Zaslon i uzmi SS. Ne moras ga puniti 12h, kad zasvijetli zelena ledica ostavi jos 15-ak min. I to je to.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Notorious kaže...

Treba nam ovaj SS. Kad otvoris statse od baterije klikni na Zaslon i uzmi SS. Ne moras ga puniti 12h, kad zasvijetli zelena ledica ostavi jos 15-ak min. I to je to.

Zašto da ostavi još 15-ak minuta kad zasvijetli zelena lampica kad je bateija puna, a uz to stoji i obavijest da je baterija puna iskopčajte punjač.

13 godina
shad1eh kaže...

16h kao da puniš elektro centralu {#}

Max.3h i baterija je na 100%

15 godina
neaktivan
darijoman kaže...
Notorious kaže...

Zašto da ostavi još 15-ak minuta kad zasvijetli zelena lampica kad je bateija puna, a uz to stoji i obavijest da je baterija puna iskopčajte punjač.

Imam Note 2 i ako ga skinem odmah sa punjaca nakon sto zasvijetli zelena lampica, brze padne na 99%, citao sam negdje da se baterija puni jos malo. Da li je istina ne znam, ali ja sam to primjetio kod svog telefona.

16h je nepotrebno.  

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 19:12 (Notorious).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

evo neki ss-ovi kako ste i rekli... Ispitujem ljude okolo, svi govore da je maximalno jedan dan baterija na takvim mobitelima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
shad1eh kaže...

evo neki ss-ovi kako ste i rekli... Ispitujem ljude okolo, svi govore da je maximalno jedan dan baterija na takvim mobitelima....

Jedan do dva dana ovisi koliko se koristi,ali eto bit će prije jedan i pol dan pri nekom ne pretjeranom korištenju.

Dakle,koliko ti trenutno drži baterija ?

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Nakon oko 5-6 sati koristenja bat 58% ( napomena : 41min subway surf, zaslon: 2 sata). Prilicno normalno koristenje.... opet se cini

da je velika potrosnja..... do citanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
shad1eh kaže...

Nakon oko 5-6 sati koristenja bat 58% ( napomena : 41min subway surf, zaslon: 2 sata). Prilicno normalno koristenje.... opet se cini

4-5 sati uključenog zaslona je normalno za svaki uređaj. Navikni se. Šta si mislio da će ti baterija trajati 5 dana s time da ti je zaslon upaljen 10 sati dnevno? To što dobivaš je sasvim normalno, ne vidim više smisao ove teme.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
13 godina

4-5 sati uključenog zaslona je normalno za svaki uređaj. 

Bez daljnjega !

15 godina
neaktivan
fKordy kaže...
shad1eh kaže...

4-5 sati uključenog zaslona je normalno za svaki uređaj. Navikni se. Šta si mislio da će ti baterija trajati 5 dana s time da ti je zaslon upaljen 10 sati dnevno? To što dobivaš je sasvim normalno, ne vidim više smisao ove teme.

smisao ove teme je bilo da saznam jeli su takva stanja s baterjiom fizioloska kod gaxa3 da nije nesto patolosko. Sumnjam da je ova tema na bilo koji nacin beskorisna. Takoder hvala svima na pomoci i koristit cu vase znanje da prihvatim ovakva stanja baaterjje jer sam stvarno po prvi put korisnim smartphonea a pogotovo smartpa sa ovakvim kapacitetom. Hvala lijepo, do citanja!

13 godina

smisao ove teme je bilo da saznam jeli su takva stanja s baterjiom fizioloska kod gaxa3 da nije nesto patolosko. Sumnjam da je ova tema na bilo koji nacin beskorisna. Takoder hvala svima na pomoci i koristit cu vase znanje da prihvatim ovakva stanja baaterjje jer sam stvarno po prvi put korisnim smartphonea a pogotovo smartpa sa ovakvim kapacitetom. Hvala lijepo, do citanja!

Sve ok.

Evo da rezimiramo ukratko temu.

Baterija se u početku malo duže puni i krače traje i potrebno je par punjenja da bi dobio pravi potencijal.

U prosjeku baterija traje prilikom normalnog korištenja uređaja do dva dana ( jedan i pol dan ).

Baterija se puni max.3h i punjenje 5h 6h ili 16 h nije normalno.

Igranje igrica najviše troši bateriju i nije nikakvo čude ako se potroši unutar 5h.

Za sve nejasnoče slobodno pitaj.

Pozdrav.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Probaj ovaj app, nisam probao, pa ne znam kako ce raditi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Crko mi mobitel. Ne znam šta ću. 

Svijetlila je ona lampica u lijevom kutu i ja stisnem da se upali i neće. :'(

NIje mi ni pao, ni ništa. Nakon toga sam izvadio bateriju i sad više ništa ne svijetli. Ne reagira na punjač. 

Od prijašnjih problema je bio taj da je morao biti ugašen da se napuni. 

Jel zna tko u čem bi mogao biti problem? Da ga nosim u ovlašteni servis? Koliko se to obično čeka? 

Ako je crkla baterija, zašto mi je i dalje svijetlila ona lampica?

0 0 hvala 0
13 godina
nadimak27 kaže...

Crko mi mobitel. Ne znam šta ću. 

Svijetlila je ona lampica u lijevom kutu i ja stisnem da se upali i neće. :'(

NIje mi ni pao, ni ništa. Nakon toga sam izvadio bateriju i sad više ništa ne svijetli. Ne reagira na punjač. 

Od prijašnjih problema je bio taj da je morao biti ugašen da se napuni. 

Jel zna tko u čem bi mogao biti problem? Da ga nosim u ovlašteni servis? Koliko se to obično čeka? 

Ako je crkla baterija, zašto mi je i dalje svijetlila ona lampica?

Ako imaš garanciju nosi gdje si kupio,ako nemaš pogledaj po privatnim servisima koliko  bi opravak koštao.

Moguče da je baterija crkla ili  da je davala zadnje znake života pa je imala dovoljno energije da svijetli led dioda.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

Pozdrav, zanima me da li se ikako moguće riješiti ovih obavjesti koje dolaze svaki 15 minuta. {#} Uglavnom instalirala sam igricu i sada mi svako malo zvoni kao ton obavjesti i pojavljuju mi se dvije zvjezdice - reklame za igrice gore u traci za obavjesti. Također znaju mi se neka kamera i "nitendo" sami instalirati na glavni zaslon. Pogasila sam u trgovini sve obavijesti ali i dalje stižu...Pa ako ima pomoći, bila bi zahvalna jer me ovo tjera na deinstaliranje igrice... {#}

I još jedno pitanje...prije 2 tjedna sam dobila mms i kad sam ga obrisala ostala mi je brojka 1 na ikonici poruke kao da imam još jednu nepročitanu poruku, a nemam sve sam otvorila i nema nikakve poruke, ne mogu to nikako maknuti, probala sam ugasiti mob izvaditi bateriju na sat vremena al ništa brojka stoji i dalje... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 17:40 (nijemidobro_1007).

0 0 hvala 0
13 godina
nijemidobro_1007 kaže...

Pozdrav, zanima me da li se ikako moguće riješiti ovih obavjesti koje dolaze svaki 15 minuta. {#} Uglavnom instalirala sam igricu i sada mi svako malo zvoni kao ton obavjesti i pojavljuju mi se dvije zvjezdice - reklame za igrice gore u traci za obavjesti. Također znaju mi se neka kamera i "nitendo" sami instalirati na glavni zaslon. Pogasila sam u trgovini sve obavijesti ali i dalje stižu...Pa ako ima pomoći, bila bi zahvalna jer me ovo tjera na deinstaliranje igrice... {#}

I još jedno pitanje...prije 2 tjedna sam dobila mms i kad sam ga obrisala ostala mi je brojka 1 na ikonici poruke kao da imam još jednu nepročitanu poruku, a nemam sve sam otvorila i nema nikakve poruke, ne mogu to nikako maknuti, probala sam ugasiti mob izvaditi bateriju na sat vremena al ništa brojka stoji i dalje... {#}

Vrati tvorničke postavke samo pazi na kontakte u imeniku jer se i oni brišu prilikom resetiranja uređaja.Nadam se da su pohranjeni u gmail pa ćeš ih naknadno sinkronizirati.

Ovo se uglavnom odnosi na MMS. Za reklame da možda nisi nešto instalirala tijekom igrice jer znaju ponekad ponuditi razne opcije i nepotrebne alate.

Probaj vratiti tvorničke postavke pa nam javi.

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

pozdrav, frend mi ima problem. ima s3 i sad mu je odjedanput nestala zelena tipka za zvanje.

ima verziju 4.1.2-I9300XXEMC2

može pomoć šta da proba?

evo i jedna slika.

plus šta pokazuje da je u roamingu i neke errore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 15:05 (tomo007).

0 0 hvala 0
13 godina

Vratiti tvorničke postavke uređaja.

Ako ne pomogne neka odnese na sevis.Nadam se da je pod garancijom.

16 godina
neaktivan
misliš hard reset napraviti?
ok i to je opcija, ali kako sačuvati prije toga sve kontakte,slike itd sa moba?
13 godina

ideš na Postavke/Sigurnosna kopija i poništavanje/Vračanje tvorničkih postavki/

Kontakti se prebace na gmail, a slike i ostalo na komp. Poslije ponovo vratiti sa kompa na samsung.

Pogledaj kako se radi sinkronizacija na Googl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 18:22 (darijoman).
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S3 pomoc

meni puno troši dok mirije 46posto mobitel na cekanje 25posto  kako moci ukljiti štenju baterije molim vas

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice