Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.375.688
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Samo 1 pitanjce, posto mi i 2.1 radi sasvim ok, imam samo 1 problem, kada sam na lock screenu, ako stisnem 1. touch sensitive tipku ( valjda menu ) , odmah se otkljuca telefon, nisam u postavkama nasao opciju da se to promijeni, any help? 

16 godina

imam vec prvu verziju jel moze samo upgrade....bez wajpanja samo reflash?

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
14 godina
neaktivan

Jel na 2.1 normalan DPI 1x0 (ne mogu se napamet sjetit koji je točno)? Jer ja sam tako imao kad sam instalirao ROM. Probao sam mijenjati u build.prop ali sam dobio bootloop.

Italian mobster shoots a lobster
15 godina
Unix kaže...

Jel na 2.1 normalan DPI 1x0 (ne mogu se napamet sjetit koji je točno)? Jer ja sam tako imao kad sam instalirao ROM. Probao sam mijenjati u build.prop ali sam dobio bootloop.

160

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
neaktivan

Jel ima nacina provjeriti koliko je star s2 ako nema racuna/garancije i kako?

0 0 hvala 0
13 godina
2fast4u kaže...

evo nesto sam nasao u vezi kodova za android-e

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
2fast4u kaže...

Na tom mobitelu utipkaj *#*#4636#*#*, i zapisi IMEI. I onda odi tu www.imei.info/, moras se logirati i upisati tu IMEI i onda otici na warranty. Ja mislim da je to to.

Ja nisam probavao.

14 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Samo 1 pitanjce, posto mi i 2.1 radi sasvim ok, imam samo 1 problem, kada sam na lock screenu, ako stisnem 1. touch sensitive tipku ( valjda menu ) , odmah se otkljuca telefon, nisam u postavkama nasao opciju da se to promijeni, any help? 

koristis nova launcher? onda je normalno

jocommb kaže...

imam vec prvu verziju jel moze samo upgrade....bez wajpanja samo reflash?

moze. nandroid prvo

Unix kaže...

jeste normalan, ako mislis na samsungov. 240 je dpi

14 godina
neaktivan
salesale kaže...
Unix kaže...

Mislim na KitKat. Sad sam pogledao u build.prop, 182 je. Pokušao sam mijenjati ali zapnem u bootloopu.

Italian mobster shoots a lobster
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
salesale kaže...
Unix kaže...

Mislim na KitKat. Sad sam pogledao u build.prop, 182 je. Pokušao sam mijenjati ali zapnem u bootloopu.

Probaj root explorer. Otvoris, promenis, save, reboot

16 godina

sad sam probo ukljucit art i kad se restarto gplay i nova launcher su se rusili.... jel to ko probo i dal radi ili da moram imat stock launcher?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jocommb kaže...

sad sam probo ukljucit art i kad se restarto gplay i nova launcher su se rusili.... jel to ko probo i dal radi ili da moram imat stock launcher?

Rebootao si mob bakon prelaska na ART?

13 godina
neaktivan

Sale stavio sam 2.3 i sve je ok, samo sve ikone (aplikacije, i dock) su postale duplo veće?

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dinos3 kaže...
jocommb kaže...

Rebootao si mob bakon prelaska na ART?

ma jesam.... nista nisam mogo i probo sam reflash v2.3 i sad sam izglea razjebo sve trg play neradi,i jos stosta izglea..... mislim da cu morat sve otpocetka :D

edit :  i neradi mi cracked google play...rusi se stalno....

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 21:35 (jocommb).
16 godina

sale znas li sta je nepoznati kod instalacije "-24"?... nece da mi instalira nova launcher slucajno sam ga izbriso glupan i sad nemogu nista... flasho sam novi 2.3 sa wajpanjem i ssvim onim sta si napiso da treba prije instalacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jocommb kaže...

sale znas li sta je nepoznati kod instalacije "-24"?... nece da mi instalira nova launcher slucajno sam ga izbriso glupan i sad nemogu nista... flasho sam novi 2.3 sa wajpanjem i ssvim onim sta si napiso da treba prije instalacije

obriši cache i data google play services i google play.

Možda pomogne.

S kojim ste kernelom ukomponirali 2.3?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
neaktivan

Od danas sam i ja korisnik s2, uzeo sam ga polovnog i na njemu je bio android 2.nesto (nesjecam se) i išao sam aktualizirati softver i od tada je 3 puta nešto skidalo pa se instalira resetira mob i onda me ponovno traži da instalira i tako ispočetka, i bilo je na androdu 4.0.3 i sada je dosao do 4.0.4 i traži me da ponovno instalira nesto. Šta on sada po redu instalira sve novije androide i ide prema najnovime ili nešto neradi dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
laux kaže...

Od danas sam i ja korisnik s2, uzeo sam ga polovnog i na njemu je bio android 2.nesto (nesjecam se) i išao sam aktualizirati softver i od tada je 3 puta nešto skidalo pa se instalira resetira mob i onda me ponovno traži da instalira i tako ispočetka, i bilo je na androdu 4.0.3 i sada je dosao do 4.0.4 i traži me da ponovno instalira nesto. Šta on sada po redu instalira sve novije androide i ide prema najnovime ili nešto neradi dobro?

Mogao si to puno jednostavnije, uštedio bi vremena, prometa.
Ali izgleda da je glup pa skida sve nadogradnje.
Ako si došao do 4.0.4, neće ti daleko.
4.1.2 je zadnji {#} 

14 godina
neaktivan

Ok, onda ću ga pustiti da instalira dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
jocommb kaže...

Možda pomogne.

svasta nece ni dalje.... i isto mi se rusi cracked gplay....... ufff...cu da p..izdim dok rijesim ovo...

15 godina
jocommb kaže...
sudy_freak kaže...
jocommb kaže...

Možda pomogne.

svasta nece ni dalje.... i isto mi se rusi cracked gplay....... ufff...cu da p..izdim dok rijesim ovo...

Jesi instalirao one gappse koje sale daje uz temu na xda?
One Beta 1x0? 

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
sudy_freak kaže...
jocommb kaže...

Možda pomogne.

sta ti je to cracked gplay? misim za sta to sluzi? kupujes apps bez novca?

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...

ovako se aktivira art:

full wipe

install rom

install gapps

reboot

restore tvojih aplikacija

reboot

aktiviras art

reboot

lazy_punk kaže...

Sale stavio sam 2.3 i sve je ok, samo sve ikone (aplikacije, i dock) su postale duplo veće?

promenio sam u build.prop. imas na xda kod mene u trecem postu detaljno objasnjeno kako se menja. Sada je 240 a ranije je bilo 182, pa vidi sta ti odgovara

12 godina
neaktivan

Imam SGSII oko godinu i pol i eto odlučila sam ga rootat jer mi je mobitel postao malo dosadan, a i često mi šteka,  gasi se, guta bateriju, itd. Rootan je bio zadnji put još na ICS-u, no od kad imam JB nisam sigurna kako ide postupak rootanja, tj. nisam niti nasla insecure i secure kernel verziju. Pa ako bi netko bio dobar da mi da linkove svega potrebnog i link nekog dobrog custom roma bila bi mu jako zahvalna. ;)  https://www.dropbox.com/s/7gpvykjmh186mqc/Screenshot_2014-01-16-23-42-17.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 23:54 (x.iva).

0 0 hvala 0
16 godina
salesale kaže

imam jednu app s ip marta bez novaca da.... ak me kuzis

14 godina
x.iva kaže...

Imam SGSII oko godinu i pol i eto odlučila sam ga rootat jer mi je mobitel postao malo dosadan, a i često mi šteka,   gasi se, guta bateriju, itd. Rootan je bio zadnji put još na ICS-u, no od kad imam JB nisam sigurna kako ide postupak rootanja, tj. nisam niti nasla insecure i secure kernel verziju. Pa ako bi netko bio dobar da mi da linkove svega potrebnog i link nekog dobrog custom roma bila bi mu jako zahvalna. ;)   https://www.dropbox.com/s/7gpvykjmh186mqc/Screenshot_2014-01-16-23-42-17.png

Daj si malo vremena i procesljaj ove forume http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2

Preporuka ROMa http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686.

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
salesale kaže

imam jednu app s ip marta bez novaca da.... ak me kuzis

ako mi je posaljes mogu probati, ovako samo da nagadjam :)

16 godina
sudy_freak kaže...

Jesi instalirao one gappse koje sale daje uz temu na xda?
One Beta 1x0? 

da te saletove gapps,  al sad cu opet probat reflashat sve.... mozda sam nesta preskocio... 

15 godina
x.iva kaže...

Imam SGSII oko godinu i pol i eto odlučila sam ga rootat jer mi je mobitel postao malo dosadan, a i često mi šteka,  gasi se, guta bateriju, itd. Rootan je bio zadnji put još na ICS-u, no od kad imam JB nisam sigurna kako ide postupak rootanja, tj. nisam niti nasla insecure i secure kernel verziju. Pa ako bi netko bio dobar da mi da linkove svega potrebnog i link nekog dobrog custom roma bila bi mu jako zahvalna. ;)  https://www.dropbox.com/s/7gpvykjmh186mqc/Screenshot_2014-01-16-23-42-17.png

Provjeri privatne poruke {#}

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

na mobitel sam stavio Neatrom i Apolo kernel, ROM je super, Sale zna posalo, ali imam nekoliko čudnih problema koji mi stvarno nisu jasni:

1. baterija, događa mi se ovo na priloženim slikama. Dakle, mobitel mi se zblesira, sam se restira i baterija mi padne na neki mizerni postotak, nakon tog se baterija sama od sebe počne puniti (bez punjača), odnosno postotak raste, a pri korištenju pada i raste.

2. nekad mi se sam od sebe zna upaliti torch on i to obično kad mobitel vadim iz džepa (možda ima neki shortcut za koji ne znam pa slučajno stisnem)

3. touchwizz se sam od sebe restira.

Imao sam i prije nestock rom na mobitelu, ali nisam imao ovakvih problema. Jedino mi je drainao bateriju pa sam morao odustati od njega. Na ovom mi baterija normalno drži cijeli dan, makar pola dana piše da je na 5-15 %. Napominjem kako mi se to nije događalo prvih tjedan dana što sam imao Neatrom i Apolo kernel.

Unaprijed hvala na pomoći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice