Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.297.502
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Koji je najjednostavniji/najbolji način rootanja mobitela? CWM6, CF Root, nešto treće?

Prema ovome, jednostavno skinem root file i pokrenem ga iz stock recoveryija? S druge strane našal sam i opciju pomoću odina.

I nakon toga samo pratim ove upute?

P.S. sad čitam da je za nandorid backup potreban root s busyboxom? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:19 (Christian).

0 0 hvala 0
16 godina

Samsung s2 storage space running out , može točno gdje moram ići u funkcijama da izbrišem što mi ne treba, hvala ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Christian kaže...

Koji je najjednostavniji/najbolji način rootanja mobitela? CWM6, CF Root, nešto treće?

Prema ovome, jednostavno skinem root file i pokrenem ga iz stock recoveryija? S druge strane našal sam i opciju pomoću odina.

Da lagan je postupak rootanja.
A ovo za Busybox nez. 

Soniccro kaže...

Samsung s2 storage space running out , može točno gdje moram ići u funkcijama da izbrišem što mi ne treba, hvala ;)

Nemas mjesta na memoriji.

Skini ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=hr, i prebaci aplikacije na drugu karticu.

14 godina
neaktivan
Christian kaže...

dinos3 je vec odgovorio. po meni je najlakse autoroot odinom

Soniccro kaže...

rutovan? odexed rom ili deodexed?

13 godina
neaktivan
salesale kaže...

Svaka čast na novom Neatu sale, al me zanima jedna stvar. Kako se gasi mobitel? Smijeh

Ne vidim onaj power menu kao prije kad bi držao power tipku. Napravio sam full wipe (/system, /data, /sd-ext,/sdcard/.android_secure itd.) i provjerio md5 tako da nije do toga.

EDIT: Našao sam, pod Display settingsima se nalaze opcije za power menu.

Italian mobster shoots a lobster
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 15:31 (Unix).
13 godina
neaktivan

Kako postignu ovakve rezultate?!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 15:45 (4L4N).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unižalost nemam mobitel u sebe pa ti ne mogu točno reći
Uglavnom imaš opcije I odabereš što želiš imati pod power options,  ako nije mozda čak pod zaslon negdje pri krajux kaže...
salesale kaže...

Svaka čast na novom Neatu sale, al me zanima jedna stvar. Kako se gasi mobitel? Smijeh

Ne vidim onaj power menu kao prije kad bi držao power tipku. Napravio sam full wipe (/system, /data, /sd-ext,/sdcard/.android_secure itd.) i provjerio md5 tako da nije do toga.

EDIT: Našao sam, pod Display settingsima se nalaze opcije za power menu. 

Na 

17 godina

Pratio ovo i mob mi se više ne želi upaliti, na ekranu dobijem samo model uređaja i žuti uskličnik.

Edit:

Popravio, ali nisam rootao, očito sam prvi put koristio krivi kernel (ako se radi o kernelu) u odinu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 16:39 (Christian).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za rootat galaxy s2 nije potreban ni odin, ni kernel drugi. Flasha se root.zip preko stock recoverya i kad se upali mob updatea se superuser aplikacija i to je to.. nema zutog trokuta ni niceg. Nakon toga se sve ostalo radi preko mobitela i nema problema. :)

0 0 hvala 0
14 godina
4L4N kaže...

Overclockom mobitela.

16 godina
salesale kaže...

Soniccro kaže...

rutovan? odexed rom ili deodexed?

ja sam ovo već imao prije mjesec dana onda mi je na ovom ili forum.hr forumu više se ne sjećam neko pokazao funkcije u mobitelu na koje trebam otići i ispraznio sam ga brišući neke failove, sve je bilo ok dok ga opet nisam napunio, sad mi samo neko treba opet reći koje su to opcije u mobitelu jer sam zaboravio :(

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
4L4N kaže...

Overclockom mobitela.

Overclockao ili ne 13000 mi je maximum... :/

13 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

Na 

Već sam našao sam kako sam napisao gore u editu, al hvala svejedno. {#}

13 godina
dinos3 kaže...
4L4N kaže...

Overclockom mobitela.

Ma sve to fino :)

Ali ni da ga digne na 2 ghz ne bi dobio toliko. Ni da vsync ugasi :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 18:41 (bender_007).
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
hd22sb kaže...

Na 

ne možeš vjerovat, natipkao ja jadan bajke i basne na mobitelu, a ono od tolkog pisanja pošalje samo "na"

pa za ne povjerovati :D

bitno da si uspio riješiti problem

13 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Unix kaže...
hd22sb kaže...

Na 

ne možeš vjerovat, natipkao ja jadan bajke i basne na mobitelu, a ono od tolkog pisanja pošalje samo "na"

pa za ne povjerovati :D

bitno da si uspio riješiti problem

Editor te prevario {#}

17 godina

Uz Neat rom preporučujete koji kernel? Može i preporuka nekog launchera.

0 0 hvala 0
14 godina
Christian kaže...

Uz Neat rom preporučujete koji kernel? Može i preporuka nekog launchera.

Apolo Regular / Nova

14 godina
neaktivan

instalirao sam stock jellybean preko odina i apolo kernel isto preko odin-a. jel mogu instalirati neatrom preko recovery-a koji je došao sa apolom ili moram stavit cwm?

0 0 hvala 0
16 godina

pitanje.... ocu vratit mob na tvornicko stanje....znaci stock kernel bez roota...e sad.... jel triangle away radim prije nego sto ga unrootam ili to moze i poslje?

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rodach kaže...

instalirao sam stock jellybean preko odina i apolo kernel isto preko odin-a. jel mogu instalirati neatrom preko recovery-a koji je došao sa apolom ili moram stavit cwm?

Koliko se sjecam mozes uci na recovery i napraviti factory reset i onda flashati Neata.

jocommb kaže...

pitanje.... ocu vratit mob na tvornicko stanje....znaci stock kernel bez roota...e sad.... jel triangle away radim prije nego sto ga unrootam ili to moze i poslje?

Radis poslije.

16 godina
neaktivan

Treba mi doči u ponedjeljak SGS2 i prodavač mi je rekao da je orginalna baterija dosta loša, pa bi trebao kupiti novu.

Za sada imam nokiu 6220c, i baterija mi traje bez večeg korištenja i do 5-6 dana, a kada sam čitao da baterija izdrži samo 1 dan onda mi je to malo. Čitao o tome kako se može štediti baterija, pa na kraju sve treba isključiti i tu se gugi sami smisao "smartfona".

Gledam veče baterije od orginalne i najhvaljeniji je Mugen, ali mi je mnogo dati 500 kuna za bateriju, a gledam po netu da ima različitih modela  12, 3, nekako mi se čini da je ova prejeftina, ova ima čak na našem jeziku i čini mi se dosta pouzdana.

Što se tiče debljine nije problem.

Sada me zanima, dali netko ima takve baterije, kakava su iskustva što biste preporučili?

Hvala na svim savjetima, otvoren sam za sve preporuke. {#}.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja ti imam OVU

to je isto sto i ova s hrvatske stranice, identicne su, samo sto je ''hrvatska'' verzija racunaj i sam koliko skuplja :)

baterija duze traje i mogu reci da sam zadovoljan njome, cijeli dan urednog koristenja izdrzi, cak i do nekih 2 i pol sata screen on time-a sto svakako nije puno, ali uz obicnu sam uspio dosegnuti max 1 i pol, jos u kombinaciji s apolo kernelom stvarno odlicno, svakako preporucujem :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hvdefinho kaže...

ja ti imam OVU

to je isto sto i ova s hrvatske stranice, identicne su, samo sto je ''hrvatska'' verzija racunaj i sam koliko skuplja :)

baterija duze traje i mogu reci da sam zadovoljan njome, cijeli dan urednog koristenja izdrzi, cak i do nekih 2 i pol sata screen on time-a sto svakako nije puno, ali uz obicnu sam uspio dosegnuti max 1 i pol, jos u kombinaciji s apolo kernelom stvarno odlicno, svakako preporucujem :)

Imam par pitanja u vezi ove baterija

1.  Za koliko ti dođe baterija iz kine
  2.  Dali se poštarina plača, koliko ja znam neplača?
  3.  Dali si ju formatirao, i koliko ju drugo koristiš
  4.  najviše me zanima koliko bi mogla da traje kada bi se puštala samo glazba (audio knjiga) preko slušalica, dali bi izdržala 8-10 sati (dok sam na poslu)
  5. Dali zadnja maska što se dobije uz paketu reflektira blic kada se slika nekako mi izgleda dignuto na tom dijelu, mislim da bi ovakva pozadina bila bolja

Hvala na pomoči {#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 8:53 (ivan262).
17 godina
neaktivan

Za one koji imaju neat 5.5, kako isključiti brzinu podataka pored wifi ikonice.?

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pačo kaže...

Za one koji imaju neat 5.5, kako isključiti brzinu podataka pored wifi ikonice.?

settings/display/traffic meter on status bar

15 godina

Imam pitanje, koristim Neat 5.5 u kombinaciji sa apolo 4.13 regular, ugl moje pitanje, jel ima nacin da se notifikacije prikazuju preko touch sensitive tipki? prije sam to mogao imati preko stock 4.1.2 ROM-a i siyah kernela, hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

skineš apolo configurator na google play store-a i u postavkama uključiš BLN

15 godina
neaktivan

Jel netko instalirao ikada MIUI  rom na s2? Ako je jel netko imao problema sa message aplikacijom, jer kad god posaljem por bonbon-u message aplikacija se srusi.... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice