Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.388.714
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

zanima me ako netko može staviti link neke dobre matične za samsung galaxy s2..da je sigurno dobra i da se može korisititi..eto molim vas stvarno mi treba oko toga pomoć!!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kiki15killer kaže...

zanima me ako netko može staviti link neke dobre matične za samsung galaxy s2..da je sigurno dobra i da se može korisititi..eto molim vas stvarno mi treba oko toga pomoć!!

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Motherboard-Main-Board-Parts-for-Samsung-Galaxy-S-II-i9100-New-/151087827959?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item232d894bf7

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

10396 miui v5

10998  miui v5 3.12.13  samsung base.

14 godina
neaktivan

di bi mogao naci neke upute kako najbolje konfigurirat STweaks?

0 0 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

di bi mogao naci neke upute kako najbolje konfigurirat STweaks?

Ovisno o ROM-u, ovisno o kernelu, ovisno o mnoga toga.
Negdje sam imao to po bukmarcima.
Pogledam. 

EDIT: Nema!

googlaj, da se naći nekih guida, ali su zastarjeli dosta.
Jer siyah više ne radi kernele, a dorimanxa nisam dugo pratio. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 17:01 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan

a na miui-u v5 sam 3.12.13. Neznam dal bi mogao sta bolje navuc ma da je i ovako dobro. Flashao sam Pure performance(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985) i sad leti ko lud, al uvijek trazis bolje... hehehe 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Upravo tako.

Odinom ga dignes na 4.1.2 i onda si siguran, a i lakse je rotanje na novijim verzijama. (iako to nikad nije bas neki problem )

Konačno nađoh vremena za ovo pa opet imam pitanje. Ako sam dobro shvatio, odin sam po sebi ne sad rom već ga ja moram ručno dodati. Problem je kaj ne znam koji od ovih odabrati. Niti jedan nije specifično naznačen za Hrvatsku.

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
4L4N kaže...

10396 miui v5

12588 miui v5 3.12.20 samsung base.

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
4L4N kaže...
4L4N kaže...

10396 miui v5

12588 miui v5 3.12.20 samsung base.

-||-  13211

14 godina
Christian kaže...
dinos3 kaže...

Upravo tako.

Odinom ga dignes na 4.1.2 i onda si siguran, a i lakse je rotanje na novijim verzijama. (iako to nikad nije bas neki problem )

Konačno nađoh vremena za ovo pa opet imam pitanje. Ako sam dobro shvatio, odin sam po sebi ne sad rom već ga ja moram ručno dodati. Problem je kaj ne znam koji od ovih odabrati. Niti jedan nije specifično naznačen za Hrvatsku.

Tako je.

Odma ovaj 1. I9100XWMS1

14 godina
neaktivan
definho kaže...

ekipo, koliki vam je AnTuTu score? Meni na SlimSaber 4.3.1 (zadnja verzija, njegov stock kernel) - 11167

ajde da malo usporedimo, postajte obavezno i na kojem ste ROMu/kernelu, zanimaju me KK rezultati najvise :)

ajde da se malo pozabavimo time, da probamo navuc s2 na max sta moze dati(stabilno i bez jakih pregrijavanja) Neznam kako neki navuku 20000... -.-  testirajte i pisite koji rom i koje kernel postavke koristite! :)

14 godina
4L4N kaže...
definho kaže...

ekipo, koliki vam je AnTuTu score? Meni na SlimSaber 4.3.1 (zadnja verzija, njegov stock kernel) - 11167

ajde da malo usporedimo, postajte obavezno i na kojem ste ROMu/kernelu, zanimaju me KK rezultati najvise :)

ajde da se malo pozabavimo time, da probamo navuc s2 na max sta moze dati(stabilno i bez jakih pregrijavanja) Neznam kako neki navuku 20000... -.-  testirajte i pisite koji rom i koje kernel postavke koristite! :)

Ma tko dovuce na 20000?

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
4L4N kaže...
definho kaže...

Ma tko dovuce na 20000?

a krivo sam vidio... hahaha! na antutu ima ljestvica negdije pa pise najbolji score al ne mogu sad nac.. :)

16 godina
neaktivan

ekipa dobio sam s3 na poklon ali to ne znači da ću tek tako se oprostiti od s2, naime on ide curi, tako da ću i dalje pratiti vaše update ovdje

sada odoh napraviti root i vidim da sale ima rom i za s3, pa ga roknuti

pozdrav

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

ekipa dobio sam s3 na poklon ali to ne znači da ću tek tako se oprostiti od s2, naime on ide curi, tako da ću i dalje pratiti vaše update ovdje

pozdrav

Sta se tice S3, ja sam koristio Ultima ROM i radio mi telefon ko zmaj za svo vrijeme koristenja tog rom-a.

16 godina
neaktivan
evo root odrađen, sada vrtim nandroid backup za svaki slučaj i stavljam neat rom, ako radi kako spada ne mjenjam

ugl hvala na preporuci
14 godina
neaktivan

na miui v5 sam i imam jedan jako cudan problem... ne mogu aktivirati nikakve pakete na bonbon mrezi. Kad posaljem poruku aplikacija se crasha i ne dobiju upit. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Promjeni operatera {#}

Inace jedino objasnjenje problem sms aplikacijom, meni je to davno davno bilo na starom ICS Miui-u, clean instal rijesio bio problem koliko se sjecam.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 22:18 (majdo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probao sam instalirati neatrom lite i nikako neće. uvijek mi ostane na boot animaciji. tako ga ostavim po 15min i ništa. napravio sam full wipe(dalvik, cache, user data). jel stvar u najnovijem 5.5 neat-u? ima li još tko problema s tim?

0 0 hvala 0
14 godina

ja sam instalirao neatrom 5.5 i apolo regular 4.13 pred par dana i sve je proslo u redu (pratio sam upute na xda).

prezadovoljan sam kombinacijom, mobitel mi radi savrseno :)

baterija je stara vec god i pol al i dalje se super drzi, sa novom baterijom bih dobio mozda i duplo trajanje baterije

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Rodach kaže...

probao sam instalirati neatrom lite i nikako neće. uvijek mi ostane na boot animaciji. tako ga ostavim po 15min i ništa. napravio sam full wipe(dalvik, cache, user data). jel stvar u najnovijem 5.5 neat-u? ima li još tko problema s tim?

proveri md5sum zip-a ili ga skini ponovo sa drugog linka. mozda je los download

14 godina
neaktivan

skinuo sam stariju verziju i opet isto{#} napravim full wipe i neće...neki drugi dan ću se pozabavit s time a sada idemo slavit božić {#} živjeli {#}

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav raja, evo konacno da i ja kupim S2 ( odavno ga sanjam {#} ) odem danas u prodavnicu i prodaju mi za 150 eura s 3 mjeseca garancije extra ocuvan nije izgreban. Sad me zanima imaju li kakve cake da se provjeri telefon koliko je dugo radio, baterija, da li je nesto popravljano i slicno ?
Nasao sam preko neta S2+ samo 10 eura skuplji i 6 mjeseci garancija, ne vjerujem da je nesto puno bolji zanima me kakva je podrska za ova S2+  ? 

Mada mi se vise uzima ovaj obicni S2 ipak je ovo radnja. pozzz

0 0 hvala 0
15 godina

frend ima S2+ i upravo zbog ovakvih stvari bi prije uzeo S2, xda podrska za S2+ je nikakva tako da se samo zbog toga isplati uzeti obican S2, a performanse S2+ nisu nista puno bolje...

ugl. ---- S2 + xda > S2+

Respect the Raise...!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rodach kaže...

skinuo sam stariju verziju i opet isto{#} napravim full wipe i neće...neki drugi dan ću se pozabavit s time a sada idemo slavit božić {#} živjeli {#}

Aj lepo instaliraj ovo na windows i proveri taj md5sum

http://code.kliu.org/hashcheck/

I sretan Bozic svima {#}

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

pozdrav

Baci pogled na ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

Frend ga koristi i stvarno je dobar.

14 godina
neaktivan

instalirao sam official jellybean i htio bih staviti apolo kernel da dobijem bolji battery life. nikako nisam mogao instalirati neatrom a ono što mi je sale rekao da provjerim nisam razumio {#} jel tko instalirao i jel će to pomoći išta ili da se ne zamaram?

0 0 hvala 0
16 godina

samsung s2 storage space running out , može točno gdje moram ići u funkcijama da izbrišem što mi ne treba, hvala ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rodach kaže...

instalirao sam official jellybean i htio bih staviti apolo kernel da dobijem bolji battery life. nikako nisam mogao instalirati neatrom a ono što mi je sale rekao da provjerim nisam razumio {#} jel tko instalirao i jel će to pomoći išta ili da se ne zamaram?

Uh, sta nisi razumeo? Moguce da sam bio nejasan :)

14 godina
neaktivan

pa provjerio sam taj md5sum i isti je kao što piše na xda thread-u al ne znam jel to to ili još nešto treba

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice