Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.388
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
RedRocco kaže...
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...

Može koja preporuka kernela. Već sam skoro godinu dana na speedmodu sa stock JB sami romu pa bi možda htio neki bolji kernel za bateriju.

Apolo.

On je baziran na speedmodu.

Ok thx, budem stavio onda apolo.

Još da pitam jel ima koji dobar, stabilan rom a da je baziran na JB sami romu?

Ima, ime mu je NeatROM.

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...

Može koja preporuka kernela. Već sam skoro godinu dana na speedmodu sa stock JB sami romu pa bi možda htio neki bolji kernel za bateriju.

Apolo.

On je baziran na speedmodu.

Ok thx, budem stavio onda apolo.

Još da pitam jel ima koji dobar, stabilan rom a da je baziran na JB sami romu?

Ima, ime mu je NeatROM.

Ok thx again, budem prvo probao apolo kernel jedno tjedan dana.

16 godina
imas i dorimanx kernel....ja samo njega koristim i odlican mi je bat mi super traje....
Opali HVALA ↓↓↓
16 godina

još nitko na 4.3? nou?

i btw. javite ako naletite na nešto slično htc-ovu blinkfeedu :P

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam NeatROM Lite v4.8+ApoloJB_4.8 nekih 6 mjeseci.

Zandjih 10-ak dana me se mob počne sam od sebe gasiti irestartati usred razgovora što je poprilično frustrirajuće.

Da li je problem u bateriji ili software-u?

I šta staviti umjesto ovog Neata da imam normalan mob ko svi ljudi odnosno dok ne izađe Sony Z1 i dok se ne maknem od ovog Samsungovog smeća??

14 godina
Erda kaže...

Imam NeatROM Lite v4.8+ApoloJB_4.8 nekih 6 mjeseci.

Zandjih 10-ak dana me se mob počne sam od sebe gasiti irestartati usred razgovora što je poprilično frustrirajuće.

Da li je problem u bateriji ili software-u?

I šta staviti umjesto ovog Neata da imam normalan mob ko svi ljudi odnosno dok ne izađe Sony Z1 i dok se ne maknem od ovog Samsungovog smeća??

Updateaj Apolo i Neat.

Ako opet nista, onda full wipe.

15 godina

Izašao je novi NeatLite XLZ.

5.0.1 jelte

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

imam Neat lite 4.9 xwlsw i presao bih na 5.0.1 xwlsz
da li ga mogu samo skinut na mob i u recovery modu napravim full wipe i instaliram novi Neat??

Hvala 

warrior
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 21:09 (Pacoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovaj apolo je super stavio sam ga i super mob radi (stavio onu regular verziju). Vjerojatno neat rom neću niti probat za sad.

Da malo još priupitam..dali bi mogao dobit koju preporuku koje dobre ok baterije sa ebaya?

I dali će možda naš S2 dobit official sami 4.2 jelly ili je gotov support za S2?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 23:27 (RedRocco).

0 0 hvala 0
16 godina
kolko ja znam zadnje sluzbeno je da nema vise suporta za s 2....a bateriju imas mozda i samo srtanicu prije il 2 stavljo sam link a sad s moba pisem pa mi se neda zaj...s linkom....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
Pacoo kaže...

imam Neat lite 4.9 xwlsw i presao bih na 5.0.1 xwlsz
da li ga mogu samo skinut na mob i u recovery modu napravim full wipe i instaliram novi Neat??

Hvala

Upravo tako mozes.

RedRocco kaže...

Ovaj apolo je super stavio sam ga i super mob radi (stavio onu regular verziju). Vjerojatno neat rom neću niti probat za sad.

Da malo još priupitam..dali bi mogao dobit koju preporuku koje dobre ok baterije sa ebaya?

I dali će možda naš S2 dobit official sami 4.2 jelly ili je gotov support za S2?

Objavljeno je da je prestao support.

12 godina
neaktivan
jocommb kaže...
kolko ja znam zadnje sluzbeno je da nema vise suporta za s 2....a bateriju imas mozda i samo srtanicu prije il 2 stavljo sam link a sad s moba pisem pa mi se neda zaj...s linkom....

Hvala dečki.

Jel ovo ta baterija o kojoj pričaš link? To je od 2600 mah, oće to stat u S2? I taj proizvođač, neće mi se mob zapalit nakon par mjeseci hehe.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 23:37 (RedRocco).
16 godina
ako je ona iz mog linka bat super radi imam je par mj i cjeli dan izdrzi s dopisivanjem na wapp,imm i viber i fb mess sa ukljucenim notifikacijama i naravno surfanje netom i ostane mi 20-30 % bat.....i dorimanx kernel sa neat superlite romom...
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
RedRocco kaže...
jocommb kaže...

Hvala dečki.

Jel ovo ta baterija o kojoj pričaš link? To je od 2600 mah, oće to stat u S2? I taj proizvođač, neće mi se mob zapalit nakon par mjeseci hehe.{#}

Uz nju ces dobiti zadnji poklopac, malo produzeni (ispupceni, deblji) I nece ti se nista zapalit bez frke ;)

13 godina
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...
jocommb kaže...

Hvala dečki.

Uz nju ces dobiti zadnji poklopac, malo produzeni (ispupceni, deblji) I nece ti se nista zapalit bez frke ;)

ja sam uzeo takvu bateriju i uopce ti ne treba novi poklopac, baterija je iste debljine kao i org. samsungova :)

12 godina
neaktivan

Ok hvala opet.

Vidim da piše da "original back case cover is ok", znači iste je veličine kao oriđiđi.

@jocommb ako tebi traje tolko uz sve to onda po mom korištenju bude trajala 4 dana hehe {#}

Hvala još jednom dečki, znači naručujem tu baterijicu..thx

0 0 hvala 0
14 godina
Pacoo kaže...
dinos3 kaže...
RedRocco kaže...
jocommb kaže...

Hvala dečki.

ja sam uzeo takvu bateriju i uopce ti ne treba novi poklopac, baterija je iste debljine kao i org. samsungova :)

Oke, ne razumijem zasto pise "extended" onda, uredu.

16 godina
pa pise jer je ve wg kapaciteta od orginalne....a ja sam mob dobio nakon 2 godine koristenja pa neznam kolko orginal moze trajat nova,a meni ova traje fajn....s tim da nemam kamaru programa neg sam osnovno igre nekoristim zaslon smanjen do kraja skoro uvjek i tak...i sa dorimanx kernelom dobijes sttweaks app i u njoj stavim extreme batteri profile isto....apollo nekoristim nikad....naviko sam na dorimanx.....
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
jocommb kaže...
pa pise jer je ve wg kapaciteta od orginalne....a ja sam mob dobio nakon 2 godine koristenja pa neznam kolko orginal moze trajat nova,a meni ova traje fajn....s tim da nemam kamaru programa neg sam osnovno igre nekoristim zaslon smanjen do kraja skoro uvjek i tak...i sa dorimanx kernelom dobijes sttweaks app i u njoj stavim extreme batteri profile isto....apollo nekoristim nikad....naviko sam na dorimanx.....

Koliko dobijes screen on?

13 godina

imam NeatRom 4.9.1 Lite

moze preporuka koju verziju dorimanx kernela da stavim 8.x??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

Izašao je novi NeatLite XLZ.

5.0.1 jelte

probao sam Rom ,nije lose 8/10

warrior
14 godina
Pacoo kaže...

imam NeatRom 4.9.1 Lite

moze preporuka koju verziju dorimanx kernela da stavim 8.x??

8.41

16 godina

Pozdrav,

Imam galaxy s2 s imei problemom(nema imei/imei mu je unknown) i nepoznata broadband verzija, ne cita kartice...

E sad me zanima dal se tko susretao s tim problemom/ kako ga je rijesio (ako kod servisera onda kolko je platio i gdje)

Inace sve ostalo radi odlicno(mob sam dobio kao zamjenu za neki krsh vec je imao tu gresku)

Isprobao sam neke tutoriale s xda, al ni 1 ne pomaze.

Hvala.

:D
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 17:15 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
problemi sa imei su bili, javljali su se kod određenih romova, mislim da je to bilo kada je ics izašao, ugl po pitanju toga upotrijebi search i malo pretraži ovu temu
nekolicina koja je imala taj problem je uspijela vratiti nazad svoj imei
16 godina

Sve sto tamo pise je vec isprobano...

Je moguce na bilo koji nacin kreirati efs folder od nule?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nebih znao, ako si radio nandroid backup onda kroz backup vratiš i imei
16 godina
CroNk3r kaže...

Pozdrav,

Imam galaxy s2 s imei problemom(nema imei/imei mu je unknown) i nepoznata broadband verzija, ne cita kartice...

E sad me zanima dal se tko susretao s tim problemom/ kako ga je rijesio (ako kod servisera onda kolko je platio i gdje)

Inace sve ostalo radi odlicno(mob sam dobio kao zamjenu za neki krsh vec je imao tu gresku)

Isprobao sam neke tutoriale s xda, al ni 1 ne pomaze.

Hvala.

hd22sb kaže...
nebih znao, ako si radio nandroid backup onda kroz backup vratiš i imei

Nisam, to sam i prije naveo, zamjenio sam neki LG za S2

15 godina
odjavljen
samo da pohvalim novi apolo 4.11 kernel, savrsenstvo, radi u kombinaciji sa neatROM Lite vrhunski, nebi nikad rekao da ovako star mobitel rastura
14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
samo da pohvalim novi apolo 4.11 kernel, savrsenstvo, radi u kombinaciji sa neatROM Lite vrhunski, nebi nikad rekao da ovako star mobitel rastura

Potpisujem!

15 godina
Volume kaže...
MARKOZD15 kaže...

Potpisujem!

Potpisujem!

Bilo bi još bolje, 2. punjenje.
I resetirao sam mob na 90-ak%. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice