Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.366.921
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Kordy kaže...
Pa prodavač ima 99,6% Positive feedback, ne bi trebalo biti problema...

EDIT: ovo što si linkao su SDHC kartice (koje su jeftinije), ne micro SD (ili micro SDHC)

Zašto jednostavno ne uzmeš kod nas, npr ovdje je Kingston class 10 108 kn

E svaka čast što si ovo uhvatio, popi*dio bi da sam naručio krivo. Ma nije bad uzeti i kod nas, gledam čisto što mi se isplati sigurnost vs. cijena.

12 godina
neaktivan
microSD kartice

http://www.ebay.com/itm/121104702149?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

http://www.ebay.com/itm/140968452366?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 

http://www.ebay.com/itm/121104738635?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 

Znam da sam već sad dosadan, al evo jel netko koristi bilo koju od ovih kartica i da li je itko uzimao od kineskih proizvođača? Znam da ima i u našim trgovinama al ove ispadaju 30-40 kn jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 1:10 (PantersInCrime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ma nisi dosadan, ja osobno nisam kupovao mem. kartice izvana pa ti ne mogu previše pomoći ali kao što sam i u prošlom postu rekao, prodavač imam rating 99.6 % što ne bi imao da su kartice fake i neispravne... Uostalom, kada bi te netko i zeznuo na ebay-u, možeš tražiti provrat novca preko pay pal-a.

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 8:24 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://stores.ebay.com/sinceritymemorycomputeraccessory

Evo ja sam od ovoga narucio onaj skroz mali usb, original pakovanje, testirao ga i radi bez problema vec od 1. mjeseca.

15 godina
neaktivan

Odličan dućan za memorije,dostava 15 kn.

http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Isplati li se kupit nexus 4? I kolko bi mogo dobit za S2 kupljen 21.12.2011. Tmobile. Ocuvan, 8gb samsung micro SD class 6 i sve uz njega i garancija vrijedi do 21.12.2013.?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Isplati li se kupit nexus 4? I kolko bi mogo dobit za S2 kupljen 21.12.2011. Tmobile. Ocuvan, 8gb samsung micro SD class 6 i sve uz njega i garancija vrijedi do 21.12.2013.?

1500-1700 kn

warrior
13 godina
neaktivan
A sad neznam isplati li se prelazak na nexus 4. Bio bi prelazak u VIP iz tmobile 50% popusta 2 godine na onu opciju 175 kn mjesecno ... mob za 1200 kn i 500 kn popusta s bug kuponom. Dakle platio bih ga 700 kn uz 175 kn mjesecno. Prodo ovaj i kojih 800-1000 kn ostane. Neznam isplatili mi se takav prelazak.
12 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

E hvala, stvarno odlična trgovina. Još sam malo čitao o karticama i ispada da se za SG2 uopće ne isplati kupovati iznad class 4 kartice, nešto u vezi random access speed koji je bolji na nižim karticama - nisam previše o tome čitao. I izgleda da se ljudima kad koriste class 6 i 10, čak i na SG3, javljaju problemi tipa "unexpectedly" removed i da to troši bateriju. Zanimljivo, mislim da ću kupit neku karticu class 4 32gb.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 19:30 (PantersInCrime).
13 godina
neaktivan
Gledam sad mali CM 10.1 i vidim da je za neke uredaje izaso RC a cak i stabilna verzija. Dok za za SGS2 nista od tog. U cemu je fora?
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Gledam sad mali CM 10.1 i vidim da je za neke uredaje izaso RC a cak i stabilna verzija. Dok za za SGS2 nista od tog. U cemu je fora?

Fora je jednostavna, CM10.1 za SII (exynos) nije stabilan. Ruši se 3D (nema pravih drivera), gps ne radi 100% kako bi trebao (ponovno driveri), zvuk je slab/nekvalitetan (pogađaš, opet nema drivera) itd itd

Iako korisnici mogu reći da im CM10.1 na SII radi "stabilno", to jednostavno nije tako...

Galaxy SII I9100
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
PC - stručnjak kaže...

Fora je jednostavna, CM10.1 za SII (exynos) nije stabilan. Ruši se 3D (nema pravih drivera), gps ne radi 100% kako bi trebao (ponovno driveri), zvuk je slab/nekvalitetan (pogađaš, opet nema drivera) itd itd

Iako korisnici mogu reći da im CM10.1 na SII radi "stabilno", to jednostavno nije tako...

Znači glavni krivac je SAMSUNG i njihov exynos.

13 godina
neaktivan
PantersInCrime kaže...
DwightSchrute kaže...

E hvala, stvarno odlična trgovina. Još sam malo čitao o karticama i ispada da se za SG2 uopće ne isplati kupovati iznad class 4 kartice, nešto u vezi random access speed koji je bolji na nižim karticama - nisam previše o tome čitao. I izgleda da se ljudima kad koriste class 6 i 10, čak i na SG3, javljaju problemi tipa "unexpectedly" removed i da to troši bateriju. Zanimljivo, mislim da ću kupit neku karticu class 4 32gb.

Ja ti imam class 4 neku od 8gb i sasvim solidno radi, o štekanju ni govora, jučer sam snimao nevrijeme iz automobila na karticu, nula štekanja ili bilo čega zbog čega te vuku na skuplju class 10.... svaka preporuka class 4 {#}

15 godina
neaktivan

Koje vi zastitne maske koristite na svojima SGS2 ? 

13 godina
neaktivan
Ja koristim s ebaya SLINE neku gumenu i super je sto se tice zastite samog uredaja.
14 godina
http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 21:19 (d4rkd3atH).
16 godina

Ekipa, da li ima netko ko bi mjenjao S2 za Sony Xperia T sa 16gb memorije, kupljen u 2mj ove godine sa folijom na ekranu maskicom uz 200kn nadoplate i pozeljno je da ima garanciju i radi na sve mreze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se nakuplja prasina na mobitel ? Trenutno imam TPU Sline onu, solidna maska za jeftine novce. Pa me zanima sto je na ovoj skuplje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 1:04 (Marko5552).
14 godina
Marko5552 kaže...

Jel se nakuplja prasina na mobitel ? Trenutno imam TPU Sline onu, solidna maska za jeftine novce. Pa me zanima sto je na ovoj skuplje.

preko te maske u mobitel nemoze uc prasina odlicna je...čak odozada ima nešta kao grip da se neskliže u rukama

17 godina

Stavio sam ovaj Neatrom, ali me jedne stvar jako iritira.

Kada spustim status bar onda mi se ova traka s togglesima sama od sebe pomakne od kraja prema pocetku, i jos k tome bih puno radije da mi i paketski promet bude medu ovih prvih pet umjesto ili GPS-a ili rotacije. Ima li rjesenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Kada spustim status bar onda mi se ova traka s togglesima sama od sebe pomakne od kraja prema pocetku, i jos k tome bih puno radije da mi i paketski promet bude medu ovih prvih pet umjesto ili GPS-a ili rotacije. Ima li rjesenja?

Oboje možeš postavit u AdvanceS, ikona koja ti je došla sa flash-anjem ROMa.

17 godina
DwightSchrute kaže...
z1k4 kaže...

NeatROM verzija je 4.8 ali ja nigdje ne nalazim AdvanceS, niti na XDA stranici NeatROMa uopce nalazim da to postoji :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 20:19 (z1k4).
13 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
z1k4 kaže...

Također kao i kolega probao sam LITE i FULL i nigdje nema tog advances, dok ga u omegi v23 ima.

15 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

NeatROM verzija je 4.8 ali ja nigdje ne nalazim AdvanceS, niti na XDA stranici NeatROMa uopce nalazim da to postoji :S

Schweini7 kaže...

Također kao i kolega probao sam LITE i FULL i nigdje nema tog advances, dok ga u omegi v23 ima.

Ne vidim razloga da nemate,ja imam Lite 4.8 i evo kako to izgleda.

14 godina
DwightSchrute kaže...
z1k4 kaže...

Schweini7 kaže...

da al tvoj rom nije običan ti si uzeo onaj s temom od xperije Z

14 godina
Marko5552 kaže...

Koje vi zastitne maske koristite na svojima SGS2 ? 

''galaxy s2 transparent hard case''

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/542181966/Clear-Crystal-Hard-Back-Case-for-SAMSUNG-Galaxy-S2-I9100-transparent-hard-case-cover-for-samsung.jpg

14 godina
neaktivan

moze pomoc...kupio sam s2 preko njuske sve radi sve pet..digo sam sustav na 4.1.2...i problem je u tomu sto neznam koliko bi trebala trajati baterija tj..ona traje ali 8 sati radi onako da je sve ukljuceno i krepa..treba vise ili je to ok?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kolko si platio preko njuske, kolko star? ... pa to ti tak tak... baterija nova pomoc jedino moze.
13 godina
neaktivan

Može rpijedlog neke nove baterije s njuške, tj ako znate za kojeg prodavača da je pouzdan.. ja razmišljam o zamjeni pošto mislim da je ova gotova, dosta slabo drži i neki dan mobitel se palio samo s uštekanim punjačem, pomogao je tek full wipe/reinstal te vraćanje na backup stari...

Uglavnom, može prijedlog neke baterije s njuške, pošto mi se ne zeza s čekanjem s ebaya.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...
z1k4 kaže...

Schweini7 kaže...

Zbog teme koju si flashao dobiješ tu aplikaciju... 

Galaxy SII I9100
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice