Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.367.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ekipa.
Nemam puno vremena za tipkanje, ali evo, ova vijest me obradovala pa da podijelim s vama.

Resurrection Remix - jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji AOSP/AOKP ROM za SGS II nakon dugo, dugo vremena je opet aktivan.
Tj. zadnji update je bio 31.12. prošle godine. Od tada, mislilo se da su mrtvi.

Izvolite link na novi thread.

Po komentarima ćete sami zaključiti o čemu se radi i koja je uloga westcripa i njegova tima.

{#}

p.s. držite mi fige za sutrašnji ispit iz Digitalne elektronike {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Zasto kazu "UNOFFICIAL updates".
Sudy gl ;)

EDIT: Nasao sam odg ;) sef kaze "yes its unofficial yet .but its stable . just no time to release for all other devices .thats why i called unofficial .and based on latest android 4.2.2 android source .i ll update rom every week"

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 18:00 (dinos3).
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Bio sam se rijesio SnapDragona jer je nakon par dana koristenja poceo stekati kao blesav, onaj battery guru je po meni nefunkcionalan, danas sam cijeli dan sjedio na Resurrection Remix ROM-u, i moram reci fakat je dobar, mali, brz i efikasan, ali sam stavio official 4.1.2 od samsunga posto idem na put po Hrvatskoj uskoro i trebam imati pouzdan GPS i u potpunosti telefon, i da pitanje vama svima expertima, na Resurrection Remix ROM-u, probao sam staviti Google play store, stavljao 2 verzije razlicite, ( 3.x.x i 4.1.10, i odmah pri startu mi se crasha i jedna i druga, probao reboot telefona, niti to nije pomoglo )

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

kakav je super nexus jeste li ga probali?

0 0 hvala 0
14 godina
Kulo Vi Britania kaže...

kakav je super nexus jeste li ga probali?

Ja sam ga koristio i nez, nisam zadovoljan sa zadnjim buildom, ako bas hoces na njega onda si flashaj build 4. Build   4 fino   radi, ako bas hoces cisti AOSP ,taj ROM je moja preporuka.

13 godina

@dinos3

Ja sam na CM10.1 nightlyima prilično dugo. Prije toga sam bio na mcm811 vsync (4.2.1) i bio iznimno zadovoljan. Nakon što je mcm811 prestao s razvojem prebacio sam se na Codeworkxov Official Nightly 4.2.2. Jedina razlika je to što više nije onako fluidan kao MCMov i to što baterija traje kraće, pogotovo izraženo zadnjih mjesec dana. Verzije iz ranijih mjeseci nisu bile tako rastrošne. Da li me to smeta? - Da, ali izgleda da je to više manje problem svih romova. Što se tiče drugih problema, ja ih nisam imao i službeni CM10.1 nightly se može koristiti kao daily driver. Prirodno, uvijek se javljaju oni koji imaju nekakav problem pa se ljudi lako prepadnu. Nekad sam imao MIUI GB pa me u zadnje vrijeme vuče da stavim novi MIUI. Trajanje baterije je također slaba točka i kod MIUI. Jedino mi je gnjavaža stalo aktivirati mZabu i slično pa sam i dalje na CM10.1. Eto, nadam se da će ti pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 19:46 (cervelo).
15 godina
neaktivan

Dobio sam novu bateriju isti kapacitet kao ova original. E sad ja sam mislio korisiti njih ovako. Kad mi se jedna isprazni tj kad dodje do mininalnih postotaka zamjenim i stavim drugu napunjenu, jel bi bilo kakvih problema sto se tice samog mobitela, jer sumnjam da bi mu to stetilo ? I sto preporucujete za ovu novu, kako da je napunim cijelu noc ili samo 3 sata ostavim i to je to ?

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da cu preci na Sammy base, nakon dugog koristenja AOSPa. Preko glave mi je glupi Exynos koji nije skroz otvoren i CM ne moze sve probleme fixat, stalno problemi s GPSom, evo neki dan imali bug kad se aplikacija deinstalira mob se reboota i tako. CM objavio stable 10.1, samo nisu za neke mobitele s Exynos chipsetom i S2 je medu njima naravno.

Najvise ce mi biti zao sto je AOSP puno laksi i bez bloatwarea i uvijek imam free RAMa koliko hocu.

Mirovat cu na Neatu i nekom custom kernelu (maybe Apolo).

16 godina
neaktivan

Sudy, ajde mi molim te reci ovo.

Kako se riješiti root-a i custom roma i vratiti sve na stock, i kako maknuti onaj žuti trokutić i vratiti brojilo na nulu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam odavno odusto od AOSP, uvjek mi nesto nije radilo tipa na AOKP kad ustekam slusalice od s3 koje koristim ne mogu pojacavat zvuk uvjek bi srusio neki klinac. Onda na CM jedno vrijem sve 5 osim aj brzine prebacivanja preki usb-a al ajd no za par dana kad nabacam aplikacija vuce se i steka ko kreten. Super Nexus radio neko vrijeme dobro pa poceo zezat, a ove kombinacije svega skupa rootbox tipa nevolim. Samsung bazirani mogu proc ali. I onda ja ljepo vec jaaako dugo na samsung stock sad je UK verzija i nema problema sve stima sve radi ne steka osim sta ga jedno tjedno moram rebootat jer fejs app dok se dopisujem steka... pisem slova se ne prikazuju trenitno kad stisnem send treba vremena da se reagira. I onda reboot i tjedan dana miran. Mobitel sluzi svrsi i radi sve sta mora. Iako patim vec za S4 al para se nema pa ce do 12 mj ovaj bit sasvim dobar. Iako neznam sta je mojim kolegama nude 1500 odma kesovine da prodam. Al sta cu odnda?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
Tsar kaže...

Kako se riješiti root-a i custom roma i vratiti sve na stock, i kako maknuti onaj žuti trokutić i vratiti brojilo na nulu?

Samo flashaj official stock rom od svog operatera i maknit će ti se trokutić, a mob neće biti rootan.

13 godina
neaktivan
Vokhee kaže...
Tsar kaže...

Samo flashaj official stock rom od svog operatera i maknit će ti se trokutić, a mob neće biti rootan.

Maknut če se trokutić al će u download modu pisat da je kernel mjenjan, pisat če 1 il 2 ili više odnosno kolko je puta preko odina ubacivao kernel.

Najjednostavnije je TriangleAway <- klik i download.apk

A tu sve piše i ima dolje za skinut.

16 godina
neaktivan

I daj mi još recite koji je zadnji official jb za s2, pošto nisam pratio zadnje vrijeme.

Dali LSS ili LSW?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tsar kaže...

I daj mi još recite koji je zadnji official jb za s2, pošto nisam pratio zadnje vrijeme.

Dali LSS ili LSW?

LSW ali tko zna da li uopče ima neke razlike između ta dva build-a.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina

Pozdrav ekipa...evo ovako ja imam problem sa galaxy s2 naime meni mobitel u nekih cca 8 sati popije cijelu bateriju a koristim samo facebook for andorid na njemu...stavljena je štednja baterije i smjanjena je svjetlina ekrana ali nepomaže...na njemu imam ROM od galaxy s3,mislio sam da je do toga ali nije,danas sam si naručio drugu bateriju od 2600mAh,sad mene zanima vaše mišljenje dali će mi duže durati mobitel da se neisprazni tako brzo da mi bar traje od 8-23h

LINK od baterije...

molio bih vas da mi kaze tko ako zna u čem je problem i dali je ova baterija ok

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Vokhee kaže...
Tsar kaže...

Maknut če se trokutić al će u download modu pisat da je kernel mjenjan, pisat če 1 il 2 ili više odnosno kolko je puta preko odina ubacivao kernel.

Najjednostavnije je TriangleAway <- klik i download.apk

A tu sve piše i ima dolje za skinut.

I mislim da prije flasha preko odina moras u CWMRu napraviti factory reset, i onda boot u download mode i tek onda flashati odinom. Jer ces dobivati stuck on boot bez factory reseta ako si na custom ROMu.

Tsar kaže...

Dali LSS ili LSW?

Changes from XWLSS to XWLSW http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42253877

14 godina
d4rkd3atH kaže...

Pozdrav ekipa...evo ovako ja imam problem sa galaxy s2 naime meni mobitel u nekih cca 8 sati popije cijelu bateriju a koristim samo facebook for andorid na njemu...stavljena je štednja baterije i smjanjena je svjetlina ekrana ali nepomaže...na njemu imam ROM od galaxy s3,mislio sam da je do toga ali nije,danas sam si naručio drugu bateriju od 2600mAh,sad mene zanima vaše mišljenje dali će mi duže durati mobitel da se neisprazni tako brzo da mi bar traje od 8-23h

LINK od baterije...

molio bih vas da mi kaze tko ako zna u čem je problem i dali je ova baterija ok

Po svemu sudeci trebala bi bolje drzati.
Meni s obicnom baterijom izdrzi 8-23h. 2 i pol,3 sata screen on timea. Apolo 4.8 i zadnji Neat.
Koliko imas screen on timea?
Skini ovo i pogledaj na kojoj je frekvenciji procesor i koliko je zauzece dok nista ne radis https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=hr

Isprike zbog 2 posta. 

13 godina
neaktivan
Meni s polar akku 1800 mAh izdrzi od 10 do 3 ujutro i onda na punjac, stock LSW. No probo sam nazas sa samsungovom baterijom i stvarno oko 2 i pol sata duze izdrzi. Iako ni to nije nes puno al ok je. Inace stalno fejs, chrom, deezer glazba. Naravno preko 3G mreze puno krace izdrzi baterija.
16 godina
neaktivan

Imam problem, opet.

Pokušavam kako ste mi rekli, da napravim wipe cache... ali jednostavno neće, uđem u cwm ali neće mi prihvatiti power tipku unutra, pa nemogu potvrditi radnju, dok vol +- prihvaća.

Znači, mob se pali ali se zaledi tokom paljenja.

Što slijedeće mogu napraviti? Da probam staviti official rom kroz download mod preko odina, iako nemogu wipe-at ove stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Flashaj philz ili dorimanx kernel. Oni imaju touch recovery.

16 godina
neaktivan

Smijem li taj pošto je 4.2 rom na mobu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

Smijem li taj pošto je 4.2 rom na mobu?

Samo problem je sto ne radi power button pa ne mozes stisnuti za flash... Skini ROM Manager i preko njega odma iz aplikacije flashaj kernel.

Da,dorimanxa 9.33 ubaci http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 

16 godina
neaktivan

Na komp da skinem ROM manager?

Jer kako ću na mob ako ga nemogu skroz upaliti.

E, dali ne ide kernel preko odina?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 21:13 (Tsar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel itko probao novi Rootbox 4.1 da podijeli iskustvo? Dosadila mi je Omega v23 pa bi htio probati nešto novije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

joj decki stvarno ne znam koji bi rom stavio dajte ispucajte nesto klasicno a da "vecini" pase

0 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

hjooj da zaboravio sam.

Ide philz. al nije za 4.2. Al moze proci instalaciju na 4.2. ali ce biti stuck on boot. Ali mozes taj touch philz flashatati preko odina, i upaliti recovery.

Kulo Vi Britania kaže...

joj decki stvarno ne znam koji bi rom stavio dajte ispucajte nesto klasicno a da "vecini" pase

Neat!

15 godina
neaktivan

Ljudi, stavio sam si prije 3 dana na telefon 4.1.2 BiH LSS s sammobile-a koji je bio medu zadnjima koji je izasao, radi mi nonstop WiFi i ekran je na 50%, sync i jos neke sitnice, crta nakon noci je ravna prakticki, stavit cu ScreenShot za par sati sada nemogu da vidite, savjetujem isprobati svima, mozda sam u krivu ali zasada mi se cini kao dobra solucija ( koristim stock kernel koji je dosao s tim romom )

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dinos3 kaže...
Tsar kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Neat!

jel to to? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686

15 godina
dinos3 kaže...
Tsar kaže...

hjooj da zaboravio sam.

Ide philz. al nije za 4.2. Al moze proci instalaciju na 4.2. ali ce biti stuck on boot. Ali mozes taj touch philz flashatati preko odina, i upaliti recovery.

Kulo Vi Britania kaže...

Neat!

Kod tog "NEAT-roma" sta mu ovo predstavlja : 

v4.8_removedApps

v4.8_removedApps mirror

si ti to flasho takodjer ili ?

15 godina
Kulo Vi Britania kaže...
dinos3 kaže...
Tsar kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Neat!

jel to to? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686

Da!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice