Unixu se obrati za portanje.
Nisam ti ja ekspert za portanje, portao sam samo par ROM-ova (MIUI i onaj drugi ekscentričan, kako se ono zove..) i to tek eksperimentalno. 
Unixu se obrati za portanje.
Nisam ti ja ekspert za portanje, portao sam samo par ROM-ova (MIUI i onaj drugi ekscentričan, kako se ono zove..) i to tek eksperimentalno. 
Odnešen mobitel na servis.
Je li itko imao iskustva s time da nakon povratka mobitela sa servisa zateknete neku ogrebotinu? Primjetio sam još jednu (uz one na foliji) pored home tipke nakon dolaska iz Europatrade-a, kao da je mobitel udaren oštrim predmetom.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Nije ni ovo moje zamjerka, samo jedna sitnica što sam primjetio.
Ne vjerujem da su u Overseasu otvarali paket i igrali se s mobitelom.
Mobitel je stigao u ovakvom pakiranju (http://1.bp.blogspot.com/-KrtjxD8PS3Y/ThvWkBymftI/AAAAAAAARRs/ZGvsSYSl-Uc/s1600/Package1.jpg).
U pakiranju je bila kutija od mobitela u kojoj je bio mobitel, baterija, opis kvara i jamstveni list+račun.
Nakon prvog servisa koji je bio u 12. mjesecu, također mobitel nije stigao u kutiju kao što si ti opisao nego običnoj kutiji (kartonska kutija) na kojoj piše FRAGILE.
Na kutiji je zaljepljeno tko šalje i za koga te još nekih par naljepnica. Takve naljepnice su bile i na paketu* koji sam dobio neki dan.
*Ne znam kako da opišem to pakiranje, imate sliku u postu iznad.
Europatrade Centralni Servis.
jer se i vama upali ova "MEDIJA" kada uplodate muziku na mobitel i morate ju rucno zaustaviti=?....
Nije ni ovo moje zamjerka, samo jedna sitnica što sam primjetio.
Ne vjerujem da su u Overseasu otvarali paket i igrali se s mobitelom.
Mobitel je stigao u ovakvom pakiranju (http://1.bp.blogspot.com/-KrtjxD8PS3Y/ThvWkBymftI/AAAAAAAARRs/ZGvsSYSl-Uc/s1600/Package1.jpg).
U pakiranju je bila kutija od mobitela u kojoj je bio mobitel, baterija, opis kvara i jamstveni list+račun.
Tako sam i ja dobio iz Europatradea.
Još davnih dana.
Bok, imam problem.Odnosno moja prijateljica.Ima samsung galaxy s2, ali joj je mlađa sestra previse puta upisala krivo on za uc u mobitel, one crte kad se rade da bi otkljucao mob, i sad joj se mob zakljucao, i trazi joj se da upise email i lozinku, ali ona se ne sjeca ni maila ni sifre, pa bih zamolila nekog da mi kaze moze li se t ikako popraviti ali bez da izgubi slike, pjesme, videa sa moba jer su joj neka zbilja bitna, sa koncerata i tako. Hvala unaprijed :)
Bok, imam problem.Odnosno moja prijateljica.Ima samsung galaxy s2, ali joj je mlađa sestra previse puta upisala krivo on za uc u mobitel, one crte kad se rade da bi otkljucao mob, i sad joj se mob zakljucao, i trazi joj se da upise email i lozinku, ali ona se ne sjeca ni maila ni sifre, pa bih zamolila nekog da mi kaze moze li se t ikako popraviti ali bez da izgubi slike, pjesme, videa sa moba jer su joj neka zbilja bitna, sa koncerata i tako. Hvala unaprijed :)
Jedan od načina je ovaj:
To napravi ako baš stvarno nemaš druge opcije. Mobitel će se vratiti na tvorničke postavke (obrisati će se sve aplikacije i postavke) ali sve sa SD kartice ostaje.
Neka flasha stock ROM preko odina, tako će se sve vratiti na tvorničke postavke, ali SD karticu neće dirati.
Neka flasha stock ROM preko odina, tako će se sve vratiti na tvorničke postavke, ali SD karticu neće dirati.
Off topic: Možemo se kladiti da je mobitel još na GB-u 
zaboravila sam i reci da nema memorijsku, vec su joj sve slike i to na memoriji telefona..
Off topic: Možemo se kladiti da je mobitel još na GB-u 
Da ga SGSII ima, bio bi i na Froyu 
bok novi sam na forumu i imam pitanje poceo sam stavljat nove romove na mob i sve super radi samo mi baterija kratko drzi izdrzi mi dosta ako nista ne radim i ako je 3g iskljucen ali cijeli dan od 9 ujutro do 9-10 navecer nema sanse svjetlost je na 35%max ali i to je rijetko
ima ko kakvu ideju sta da napravim a da nemoram stavljat novi rom jel ovo sto imam je savrseno
Mislis SGSI
bok novi sam na forumu i imam pitanje poceo sam stavljat nove romove na mob i sve super radi samo mi baterija kratko drzi izdrzi mi dosta ako nista ne radim i ako je 3g iskljucen ali cijeli dan od 9 ujutro do 9-10 navecer nema sanse svjetlost je na 35%max ali i to je rijetko
ima ko kakvu ideju sta da napravim a da nemoram stavljat novi rom jel ovo sto imam je savrseno
Koji ROM?
Koji ROM?
Posto sam novi na ovom forumu a i slabo se razumem u romove ali znam da instaliram preko usb pa i ja bih zamolio ljude koji to poznaju jer imam i ja isti problem sa baterijom a citam po forumima da ima rom gde baterija traje duze pa ako nije tesko da postavi ovde gde skinuti takav rom....
Pozdrav iz Leskovca
Evo
Koji ROM?
Posto i ja imam istu muku a slabo se razumem u romove ali znam da instaliram preko usb pa i ja bih zamolio ljude koji to poznaju jer imam i ja isti problem sa baterijom a citam po forumima da ima rom gde baterija traje duze pa ako nije tesko da postavi ovde gde skinuti takav rom....
Pozdrav iz Leskovca
S obzirom da nemamo nikakve ostale podatke o tvojim postavkama i sličnom, ne možemo ti niti pomoći ali jedno je sigurno, na službenom JB-u baterija je za quratz.
A stavljanje skripti ili uredivanje pomocu STweaks
A stavljanje skripti ili uredivanje pomocu STweaks
Ništa drastično ne bi dobio s time, jedino možeš narušiti stabilnost (ako ne znaš što točno radiš). I stavi screeshot-ove od battery usage-a i ostalog.
Mislis SGSI
Kad bi SGSII imao Froyo, ova ženska bi ga sigurno još uvijek imala. Jesam uspio bolje pretočiti misli u tekst ovaj puta?