Ja sam stalno na RootBox, samo mijenjam verzije i kernele sa stocka na Siyah kada imam vremena.
Trenutno sam na 0325 verziji+stock jer sam flashao 0404 i bio je neki problem sa menu buttonom (ne hardware-skim buttonom nego three dot overflow), te čekam da se bajee vrati sa pauze.
Prilozio sam slike Od zadnjeg punjenja je preko 24 sata prošlo, 10+ h na wifi, 3+ h screen on time (većinom dopisivanje putem messengera i whatsappa), 1 h slušanja glazbe i oko 25 min poziva. Ostalo mi je oko 25% baterije.
Koristim Black Messenger umjesto obicnog Messengera i to stariju verziju (zadnja je 2.3.2., a ja imam 2.3.1.) jer sam primjetio da ta kombinacija najmanje troši bateriju, a ne trebaju mi chat heads. WhatsApp+ imam instaliran i modificirao sam ga da je sve tamno ili crno.
Tema je Hue by kroz, upaljen Dark Rootbox i sve aplikacije koje mogu biti crne su crne (osim dolphina i opere haha).
Razlika između stocka i Siyaha jer to što Siyah ima bolji stand by time, manje je awake i manje trosi baterije kada je u stand by, wlan wakelocks su također manji nego u stocka.
Što se tiče screen on time i up time, tu su dosta slični.
Također sam primjetio da na stocku slušanje glazbe putem PowerAmp-a troši dosta manje baterije, čak u pola manje.
I da, sada je 13:55 kao što vidite, a već mi je baterija na 25%. Digao sam se u 5 ujutro i koristio sam ga dosta. Ištekan je s punjača jučer oko 10 ujutro.
sad skidam RootBox-JB-i9100-V3.9.1.zip pa da vidim sta ce reci!