Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.378.305
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Fero kaže...
4L4N kaže...

danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?

Vrati na Stock Fw.

ako backup,koji sam sad napravio prebacim na pc i sve izbrisem na mobu i vratim stock,dali cu moci taj backup ponovno koristit u slucaju u da zamijena ne prode kako bih vratio sve na staro? 

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Fero kaže...
4L4N kaže...

danas cu mijenjat svoj najdrazi s2 za jos drazi galaxy note n7000 pa me zanima sta da stavim na svoj galaxy? Sad je gore cm10.1 4.2.2. Da mu pustim to ili da vratim stock ili neki stock based rom?

Vrati na Stock Fw.

ako backup,koji sam sad napravio prebacim na pc i sve izbrisem na mobu i vratim stock,dali cu moci taj backup ponovno koristit u slucaju u da zamijena ne prode kako bih vratio sve na staro? 

E sad CM 10.1 je mislim ext4 sistem tako da backup roma ne, ali sa pc backup sd kartice da opet na sd. Pa ostavi tako možda hoće takvog ako mu paše , a ako ne onda mu daj Stock i peri dalje.

Poželjno je stisnuti HVALA
14 godina
neaktivan
Fero kaže...
4L4N kaže...
Fero kaže...
4L4N kaže...

Vrati na Stock Fw.

E sad CM 10.1 je mislim ext4 sistem tako da backup roma ne, ali sa pc backup sd kartice da opet na sd. Pa ostavi tako možda hoće takvog ako mu paše , a ako ne onda mu daj Stock i peri dalje.

ma izbrisat cu ja sve i stavit stock pa ako oce/nece... Toliko puta sam flashao romove i instaliravao gluposti tako da mislim da ce mu dobro doci jedno kompletno ciscenje! :D   

13 godina
neaktivan

stigao i prvi (ako se ne varam) JB za T-mobile. Češka.  pa ako je ko isprobao možda neka napiše, dal su ga usporili il ubrzali..

0 0 hvala 0
15 godina
igstromar kaže...

stigao i prvi (ako se ne varam) JB za T-mobile. Češka.  pa ako je ko isprobao možda neka napiše, dal su ga usporili il ubrzali..

To je LSD.
Najbolje vam je da pređete na LSN DNF to je zadnji 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
ivele kaže...

Pozdrav,

Imam jedno pitanje.Postoji li način da iskljucim potpuno wi-fi tj. da ga je nemoguce aktivirati normalnim putem.Da ga potpuno disable

Jel zna netko?

13 godina
neaktivan
Ja se drzim svog LSN NEE i nemrdam s njega... radi savrseno... one samsung didamide su mi supeer... slide to call il kak vec... i to tsk da se na AOSP za sad vise ne vracam... previse se navuko na samsung rijesenja.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
neaktivan

Koji update (4.1.2.)  staviti na mob android 4.0.3 (verzija I9100XXLPS), kernel 3.0.15-I9100XWLP7

mob je kupljen u "slobodnoj" prodaji i root-an je

fala

--- ako se oces svadjati samnom, onda si nadji nekg drugog

0 0 hvala 0
15 godina
suncek kaže...

Koji update (4.1.2.)  staviti na mob android 4.0.3 (verzija I9100XXLPS), kernel 3.0.15-I9100XWLP7

fala

Ovaj

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
suncek kaže...

fala

Najbolje po meni LSN NEE. SkinešOVDJE.

12 godina
neaktivan

Isti su i NEE i DNF što se tiče PDA i CSC,

PDA: I9100 XWLSN

CSC: I9100 XXLS8

ali, što se tiče changeloga,

NEE: 1 069 234

DNF: 1 071 752

Možda zato je DNF bolji.

DNF: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=DNF#firmware

NEE: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=NEE#firmware

Download

DNF: http://www.hotfile.com/dl/202277200/c2dfb5f/I9100XWLSN_I9100OXXLS8_DNF.zip.html

NEE: http://www.hotfile.com/dl/200899346/20a7989/I9100XWLSN_I9100OXXLS8_NEE.zip.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 21:52 (RhckTeam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RhckTeam kaže...

ali,  što se tiče  changeloga,

Možda zato je DNF bolji.

DNF:  http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=DNF#firmware

NEE:  http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=NEE#firmware

Gdje mogu vidjeti changelist?

Ne kuzim sta ti brojevi znace za changelog? Mozda broj changeloga, ali ne znam gdje se provjeri.

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
RhckTeam kaže...

ali, što se tiče  changeloga,

Možda zato je DNF bolji.

Ne kuzim sta ti brojevi znace za changelog? Mozda broj changeloga, ali ne znam gdje se provjeri.

Imaš na ovoj stranici: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9100

Ti brojevi su inače broj popravljenih stvari u kodu.

14 godina
RhckTeam kaže...
dinos3 kaže...
RhckTeam kaže...

ali,  što se tiče  changeloga,

Možda zato je DNF bolji.

DNF:  http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=DNF#firmware

NEE:  http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=NEE#firmware

Imaš na ovoj stranici:  http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9100

A kako da se zna koja je od njih najnovija verzija? Ono LSN,LSD i to?

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
RhckTeam kaže...
dinos3 kaže...
RhckTeam kaže...

ali, što se tiče  changeloga,

Možda zato je DNF bolji.

Imaš na ovoj stranici: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9100

A kako da se zna koja je od njih najnovija verzija? Ono LSN,LSD i to?

Evo tu je još najbolje pojašnjeno: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=800257

npr.

npr: I9100XXJVQ

model telefona: I9100

drzava/regija: XX

firmware verzija: JVQ

12 godina
neaktivan

Ali opet kad pogledaš nije to toliko niti bitno.

Recimo vidi Tele2 (TWO) i Nordic Countries (DNF)

Oba imaju 4.0.3 verzije:

PDA: I9100XWLPD

CSC: I9100XXLPJ

a prema onim kodovima i brojevima nisu ista regija. Tako da... jedino što je tu moguće je to da je Tele2 iz Švedske, pa zato imaju isti fimrware. Lako je moguće da Tele2 ima Nordic verzije mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danas sam kontaktirao Tele2 vezano uz update i dobio sam ovaj odgovor.
Poštovani,
hvala Vam na upitu.
Ovim putem Vas obavještavamo je navedeni update za Samsung galaxy S2 odobren od strane Tele2 no sama mogućnost nadogradnje ovisi o Samsungu te je za detaljnije informacije potrebno je kontaktirati podšku Samsunga.
Za više informacija o Tele2 proizvodima i uslugama posjetite www.tele2.hr.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 22:28 (RhckTeam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi moji sta mi se izdesavalo danas sa s2jkom!!!!  -.-

Dogovorim trampu za note 1 i sad ja otisao u internet centar posto mi je net stekao kako bih vratio mob u org. Cekao 30min da bih poskidao org frimware,odin i samsung drivers usb. Spojim mob a nisam restartirao pc nakon sto sam samsung drivere instalirao i krenem sa flashanjem kad ono negdije prije polovice flashanja pc baci fatal error(plavi ekran) i ugasi se!!!!!!!!!!!!!!! -.-.-.-.-.-

Rekoh gotovo je sa s2kom nece biti ozivljavanja... I pokusam oped a mob nista.. U odinu mi pisalo error. Da bi nakon sto sam izvadio bateriju na 10sek uspio fashat!!! (pao kamen sa srca)

E sad idem na sastanak da obavim zamijenu. 1h se vozim da bi se nasao sa likom na pola puta i sad onn vadi note (BOMBA!!!) a ja galaxy i sad gledamo mobove. i taman krenuli mijenjat kartice i pali on moj galaxy sa svojom karticu,ja note sa svojom kad ono galaxy nece mrdnut sa samsung screena(onaj prvi boot). Popisdio sam!!! Da bih na kraju usao u stock recovery i wipeao sta se moze i paff! mobitel se bootao. Al sta je bio vrhunac ove price???? Taman kad sam mislio sad odlazim sa N7000 kad ono pise mu insert sim code!!!!!!!    -.-   

I oso kuci sa svojim dobrim starim s2!!!!!!!!  Vijerovatno on sam nije htio da ga ostavim.....

3 0 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

Dogovorim trampu za note 1 i sad ja otisao u internet centar posto mi je net stekao kako bih vratio mob u org. Cekao 30min da bih poskidao org frimware,odin i samsung drivers usb. Spojim mob a nisam restartirao pc nakon sto sam samsung drivere instalirao i krenem sa flashanjem kad ono negdije prije polovice flashanja pc baci fatal error(plavi ekran) i ugasi se!!!!!!!!!!!!!!! -.-.-.-.-.-

Rekoh gotovo je sa s2kom nece biti ozivljavanja... I pokusam oped a mob nista.. U odinu mi pisalo error. Da bi nakon sto sam izvadio bateriju na 10sek uspio fashat!!! (pao kamen sa srca)

E sad idem na sastanak da obavim zamijenu. 1h se vozim da bi se nasao sa likom na pola puta i sad onn vadi note (BOMBA!!!) a ja galaxy i sad gledamo mobove. i taman krenuli mijenjat kartice i pali on moj galaxy sa svojom karticu,ja note sa svojom kad ono galaxy nece mrdnut sa samsung screena(onaj prvi boot). Popisdio sam!!! Da bih na kraju usao u stock recovery i wipeao sta se moze i paff! mobitel se bootao. Al sta je bio vrhunac ove price???? Taman kad sam mislio sad odlazim sa N7000 kad ono pise mu insert sim code!!!!!!!    -.-   

I oso kuci sa svojim dobrim starim s2!!!!!!!!  Vijerovatno on sam nije htio da ga ostavim.....

Poruka dana: "Ne mijenjaj ono što valja"

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
4L4N kaže...

Poruka dana: "Ne mijenjaj ono što valja"

Od danas sam se toliko vezao za taj uredaj da nema niti prodaje ni zamijene dok ne rikne!  Note izgleda bijesno,al di bi ja sa njim?!? ne nosim pederuse i ta srnja... A prvu noc kad bih izasao mislim da bi ekran do jutra bio u komadicima!!!!! hehehe

14 godina
neaktivan

koji rom preporucujete? Moze anketa neka? Svako nek kaze svoje citirajuci ovaj post!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4L4N kaže...

koji rom preporucujete? Moze anketa neka? Svako nek kaze svoje citirajuci ovaj post!!!!!

Više neznamo, sudy nam prestao flashat :D

13 godina
neaktivan
RootBox.
15 godina
neaktivan
Da li je tko koristio LSD i LSN pa da komparira ova dva JB-na... I koji kernel uz njih se pokazao najbolji...
15 godina
hd22sb kaže...
4L4N kaže...

Više neznamo, sudy nam prestao flashat :D

U pravu si stari.
Upao sam u neku čudnu fazu kada se uspijevam zadovoljiti s užasno lošim Samsungovim 4.1.2. 

Android kaže...
Da li je tko koristio LSD i LSN pa da komparira ova dva JB-na... I koji kernel uz njih se pokazao najbolji...

Same shit.
Meni se pokazao dobrim LSD + speedmod 

15 godina
neaktivan
LSD + speedmod onda ostavljam.
13 godina
neaktivan

Zanimljivo, hmmm NEE više na KIES-u neda nadogradnju na LSN već sa 4.0.4 samo na 4.1.2 LSJ, neznam šta se zbilo po tom pitanju, zašto je maknuta nadogradnja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 11:33 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nakon dugo vremena, evo me opet na CM10.1.

Stavio sam Codename Lungo koji mi se prije pokazao jako dobrim.

Za sad sve funkcionira. Pitam se koliko će to trajati.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nakon dugo vremena, evo me opet na CM10.1.

Stavio sam Codename Lungo koji mi se prije pokazao jako dobrim.

Za sad sve funkcionira. Pitam se koliko će to trajati.

sta je sa miui v5? valja sta? Upravo flasham cwm pa gledam koji rom da stavim nakon toga. Na cm10.1 sam bio prije stocka pa mi dosadio malo.

13 godina
neaktivan

Ja sam stalno na RootBox, samo mijenjam verzije i kernele sa stocka na Siyah kada imam vremena. 

Trenutno sam na 0325 verziji+stock jer sam flashao 0404 i bio je neki problem sa menu buttonom (ne hardware-skim buttonom nego three dot overflow), te čekam da se bajee vrati sa pauze.

Prilozio sam slike Od zadnjeg punjenja je preko 24 sata prošlo, 10+ h na wifi, 3+ h screen on time (većinom dopisivanje putem messengera i whatsappa), 1 h slušanja glazbe i oko 25 min poziva. Ostalo mi je oko 25% baterije.

Koristim Black Messenger umjesto obicnog Messengera i to stariju verziju (zadnja je 2.3.2., a ja imam 2.3.1.) jer sam primjetio da ta kombinacija najmanje troši bateriju, a ne trebaju mi chat heads. WhatsApp+ imam instaliran i modificirao sam ga da je sve tamno ili crno.

Tema je Hue by kroz, upaljen Dark Rootbox i sve aplikacije koje mogu biti crne su crne (osim dolphina i opere haha).

Razlika između stocka i Siyaha jer to što Siyah ima bolji stand by time, manje je awake i manje trosi baterije kada je u stand by, wlan wakelocks su također manji nego u stocka.

Što se tiče screen on time i up time, tu su dosta slični. 

Također sam primjetio da na stocku slušanje glazbe putem PowerAmp-a troši dosta manje baterije, čak u pola manje.

I da, sada je 13:55 kao što vidite, a već mi je baterija na 25%. Digao sam se u 5 ujutro i koristio sam ga dosta. Ištekan je s punjača jučer oko 10 ujutro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 13:58 (kpavl).
Moj PC  
1 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice