odlican update.... 
Ako smijem pitat na šta se odnosi?
odlican update.... 
Ako smijem pitat na šta se odnosi?
pozdrav, imam veliki problem. mobitel mi se ugasio idok je bio na punjaču i više ne reagira uopće. probao sam vadit bateriju palit ga, palit u recovery, download mode i uopće ne reagira. kad sam zadnji put pogledao, bio je na 92% baterije normalno je radio. na njemu imam instaliran cm 4.2.2 pa nošenje na garanciju očito ne odlazi u obzir...
pozdrav, imam veliki problem. mobitel mi se ugasio idok je bio na punjaču i više ne reagira uopće. probao sam vadit bateriju palit ga, palit u recovery, download mode i uopće ne reagira. kad sam zadnji put pogledao, bio je na 92% baterije normalno je radio. na njemu imam instaliran cm 4.2.2 pa nošenje na garanciju očito ne odlazi u obzir...
Izvadi bateriju do jutra, pa onda probaj.
hvala, ne preostaje mi ništa drugo izgleda... znaš li možda za neki drugi slučaj da se to nekome već dogodilo i koji je najčešći uzrok tome?
znači probao sam sve ali mobitel ne reagira uopće ni recovery ni download mode...kolega PC-stručnjak kaže da je najbolje odnest u europatrade. garanciju imam ali nemam račun pa jel potrebno uzet prvo račun iz t-mobilea? također imam cm 4.2.2 na njemu pa valjda oni to neće moći vidjet ako je matična otišla
i vidim da im je servis u sesvetama a ja baš nemam kak doć do tamo pa ako ga odnesem u t-mobile jel će oni to slat u europatrade ili negdje drugdje? ako netko ima iskustva nek slobodno napiše 
Šta VIP je prešao službeno na 4.1.2 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=VIP#firmware
Dali ja taj mogu staviti na mobitel koji je kupljen u T-Mobile??
Šta VIP je prešao službeno na 4.1.2 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=VIP#firmware
Dali ja taj mogu staviti na mobitel koji je kupljen u T-Mobile??
Bez problema, no bolje je stavit NEE 4.1.2 ... vip je samo nabaco svojih gluposti.
Ak si ga kupil u T-mobilu, onda ti oni salju to na servis, samo ga odnesi u poslovnicu. Posto gore imas CM, prije slanja isprobaj 3 puta jos svaku opciju za svaki slucaj.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
onda sam se zeznuo žešće jer sam ga danas odnio u t-centar
mada jednom sam nosio jedan dummy phone i popravili su ga brzo i bez pitanja(touch se zblesirao) ne znam vidjet ću meni nije davao znakove života a sve sam probao pa ako mi ne priznaju garanciju koji je idući korak? mislim, jel mi ju ponište ili mi i dalje ostaje opcija slat u europatrade?
onda sam se zeznuo žešće jer sam ga danas odnio u t-centar
mada jednom sam nosio jedan dummy phone i popravili su ga brzo i bez pitanja(touch se zblesirao) ne znam vidjet ću meni nije davao znakove života a sve sam probao pa ako mi ne priznaju garanciju koji je idući korak? mislim, jel mi ju ponište ili mi i dalje ostaje opcija slat u europatrade?
Nisi se nista zeznul, oni su ti duzni to srediti i rjesiti ce kroz desetak dana. Zasto da se zezas s raznim dostavama, ovak ti je najjednostavnije.
očito su bolji u europatrade ali da, i ovi to moraju sredit
ništa sad čekam pa javim kak prošlo 
Stigla baterija 2000mah od samsunga!!!! Brutallaa! Mobitel je vijerovatno bio tako zamisljen! Hahaha
pozdrav ekipa, da vas pitam nesto..
koji root preporucate da napravim (tocnije koju verziju da stavim) trenutno mi je na mobu android 4.0.3 (verzija I9100DDLP8)
kernel 3.0.15-I9100XXLPQ
problem mi stvara nekakav gubitak signala.. dakle kada npr priam ili surfam na mobu, od jednom nestane signala i vrati se u roku sekunde ili se ne vrati uopce radi cega moram resetirati mobitel.. a uz to baterija radi oko 5 sati s tim ad je ekran ukljucen oko 3 sata..
pozdrav ekipa, da vas pitam nesto..
koji root preporucate da napravim (tocnije koju verziju da stavim) trenutno mi je na mobu android 4.0.3 (verzija I9100DDLP8)
kernel 3.0.15-I9100XXLPQ
problem mi stvara nekakav gubitak signala.. dakle kada npr priam ili surfam na mobu, od jednom nestane signala i vrati se u roku sekunde ili se ne vrati uopce radi cega moram resetirati mobitel.. a uz to baterija radi oko 5 sati s tim ad je ekran ukljucen oko 3 sata..
probaj ga upgrejdaj na jelly bean jer root ti nece pomoc po mom misljenju. Ako si na org i steka tako signal bit ce da je hardware problem.
probaj ga upgrejdaj na jelly bean jer root ti nece pomoc po mom misljenju. Ako si na org i steka tako signal bit ce da je hardware problem.
pokusavam ga stavit da se updatea, ali govori da nema dostupnog updatea... ne vjerujem da je org jel je mob kupljen rabljen, a i nemam garanciju tako da vrijedi pokusati s upgradeom.. jedino da probam official update preko odina?
pokusavam ga stavit da se updatea, ali govori da nema dostupnog updatea... ne vjerujem da je org jel je mob kupljen rabljen, a i nemam garanciju tako da vrijedi pokusati s upgradeom.. jedino da probam official update preko odina?
imas od vipa hrvatski update,ako ti to pase mozes skinut ovdije: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=VIP#firmware
al ja ti preporucujem cyanogenmod stavit. Ako oces da ti objasnim detaljno razlike i nacin flashanja pm me.
Dali ce mi mobitel biti zakljucan ako flash-am sa Odinom Jelly Bean 4.1.2 NEE (Nordic countries) I9100XWLSN?
Inace mobitel je kupljen u Tele2 i radi na sve mreze.
Hvala
Dali ce mi mobitel biti zakljucan ako flash-am sa Odinom Jelly Bean 4.1.2 NEE (Nordic countries) I9100XWLSN?
Inace mobitel je kupljen u Tele2 i radi na sve mreze.
Hvala
Ako je na sve mreže kupljen a nije otključavan preko nekih aplikacija itd, nemaš problema radit če bez problema.
Nije ništa naknadno otključavano. Takav je kupljen u Tele2 jer njihovi mobiteli nisu zaključani, rade na sve kartice.
I još jedno pitanje. Garanciju gubim ako stavim firmware preko Odina? Mobitel je star 3 mjeseca pa ne bih baš da ostanem bez garancije.
Nije ništa naknadno otključavano. Takav je kupljen u Tele2 jer njihovi mobiteli nisu zaključani, rade na sve kartice.
I još jedno pitanje. Garanciju gubim ako stavim firmware preko Odina? Mobitel je star 3 mjeseca pa ne bih baš da ostanem bez garancije.
dok je god samsungov rom neče ništa reč na servisu, odnosno da nije rootan. Ali lagano se vrati Tele 2 ROM nazad.
dok je god samsungov rom neče ništa reč na servisu, odnosno da nije rootan. Ali lagano se vrati Tele 2 ROM nazad.
Evo baš uspoređujem PDA i CSC na Sammobile.
Tele2 i Nordic Countries imaju istu 4.0.3 verziju. Možda zato jer je Tele2 Švedski pa je zato ta verzija. :)
Inače ovaj najnoviji 4.1.2 za Nordic Countries je do sada najveci "changelog" 1071752.
Tele2: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=TWO#firmware
Nordic Countries: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=DNF#firmware
dali je moguce tweakat pin code screen? Makar da sliku promijenim.
meni je ostala jedna pozadina i ne mijenja se. Sta ucinit?
ja sam na cm10.1 20130406
Mogu li rootat sgs2 na kojem je baseband I9100BOLP7 sa CF-Root-SGS2_DX_XTC_LP7-v5,4-CWM5.zip
kernel verzija: 3.0.15-1056084dpi@DELL170#3SMP PREEMPT
Radio sam u odinu i flashao dosta romova za druge mobove, samo trebam potvrdu dal skinit ovaj fajl da ne bi brickao mog. thx ahead.
ja sam na cm10.1 20130406
al sam izbrisao trebuchet ili kako vec... (org launcher)