Flashaj ROM preko recoverya ili preko Odina i to je to. BTW probaj clear cache prije toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flashaj ROM preko recoverya ili preko Odina i to je to. BTW probaj clear cache prije toga.
probao sam upravo i taj clear cache ali isto je
a dajte mi neki ROM da flasham molim vas,pa pobudalit cu,treba mi sutra mob a on ovakav :/
sammobile.com i skini.
probao sam upravo i taj clear cache ali isto je
a dajte mi neki ROM da flasham molim vas,pa pobudalit cu,treba mi sutra mob a on ovakav :/
Nemoj mi reći da si nesposoban naći bilo kakav ROM.
nasao sam nekakav kernel i stavio ga i ev mob upalio sad samo radi neko optimizovanje appova
valjda sto sam clear cache onaj :)
hvala Bogu pa nisam morao novi rom stavljat jer onda bi morao i sve appove ponovo skidat
molim nekoga, mišljenje o asus padphone 2 i note 2.....za kojeg se odlučiti.....

molim nekoga, mišljenje o asus padphone 2 i note 2.....za kojeg se odlučiti.....

Pogriješio si prika temu.
kakav je revolt,koji je po tebi najbolji 4.2 rom
Poz
kako da ovo rijesim:
http://www.pohrani.com/f/31/f1/3wE91P2F/ss.jpg
Izadem iz igrice,u task manageru je ugasim,force closam je,obrisem ram usage a i dalje mi stoji tu i trosi bateriju.
kako da ovo rijesim:
http://www.pohrani.com/f/31/f1/3wE91P2F/ss.jpg
Izadem iz igrice,u task manageru je ugasim,force closam je,obrisem ram usage a i dalje mi stoji tu i trosi bateriju.
To pokazuje koliko baterije je potrošila, ne koliko trenutno troši. Dakle aplikacija je zatvorena i više ne troši.
Ovako ljudi. Mobitel mi se pregrijava prilikom punjenja te bih htio promijeniti modem. Ima li itko da ga je mijenjao i koji preporučate za naše podneblje?
Ovako ljudi. Mobitel mi se pregrijava prilikom punjenja te bih htio promijeniti modem. Ima li itko da ga je mijenjao i koji preporučate za naše podneblje?
Ja mislim da bih rekao da to nema apsolutno nikakve veze s modemo, prije da je pregrijavanje do kernela.. Kad sam i imao takav neki problem, uvijek je bilo do kernela..
A sto se modema tice, meni osobno najbolji do sada LPS koji je dosao uz stock firmware, zadnji sluzbeni za Hrvatsku, (nebrandirani).
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Nažalost moj mob i dalje barem dva puta dnevno zaspe i ne budi se bez moje pomoći :( Trebam savjet koji ROM i kernel staviti prije odlaska na servis s time da neznam koji je bio orginalni gore.
Mobitel nije bio zaključan ni na jednu mrežu i kupljen je u Švicarskoj gdje će i ići na servis eventualno bi ga poslao prije u Europatrade na diagnostiku pa ako je softverski nek riješe ovdje pa platim a ako je matična ide u Švicarku.
Hvala
Nece, ne popravljaju mobitele kupljene u drugim drzavama.. U realnom svijetu bi to trebalo biti moguce, ali posto mi zivimo u paralelnom, to kod nas nije moguce.. Vec se ranije potezalo to pitanje po forumu, ja sam također bio provjeravao, te je gospoda rekla da nazalost nisu u mogucnost servisirati mobitel koji je kupljen u nekoj drugoj drzavi..
welwel73 kaže...
Nažalost moj mob i dalje barem dva puta dnevno zaspe i ne budi se bez moje pomoći :( Trebam savjet koji ROM i kernel staviti prije odlaska na servis s time da neznam koji je bio orginalni gore.
Mobitel nije bio zaključan ni na jednu mrežu i kupljen je u Švicarskoj gdje će i ići na servis eventualno bi ga poslao prije u Europatrade na diagnostiku pa ako je softverski nek riješe ovdje pa platim a ako je matična ide u Švicarku.
Hvala
Lijep pozdrav,
posto je topic velik, a cisto sumnjam da je itko imao ovakav problem.
Radi se o sljedećem, vratio sam S2 na tvorničke postavke, upalim ga kad ono crni ekran sa vremenom u desnom kutu, baterijom i wifijem na koji sam se uspio spojiti!
Slike u attachu.
1. Neće da ga prepozna preko keisa
2. Neće da ga računalo prepozna kao samsung usb composite device
3. Odin neće da ga prepozna u download modeu.
Što mi je činiti, probao sam koristiti i druge kablove i ista stvar, samo oće da puni mobitel ali neće da ga računalo prepozna kako bi firmware mogao nanovo instalirati.
Kaj se tiče garancije zvao ih i trekli da im Samsug neda da bi oni drage volje odradili i garancije iz vana :)
Hvala na linku i odgovoru ovo AUT mi je bilo ključno :)
Sammobile članak o ljudima poput mene, xD.
Obećao sam sam sebi da neću više spomenuti tu riječ osim kada ne bude službena.
al' ga prećera.
Rokni još GetRIL i vidi hoće ti se RIL i baseband slagati.
nema na čemu
Ma šalim se stari, hahaha.
Nekada se davno u ovoj temi zahvaljivalo, sad se taj običaj izgubio.
Nisam lud da molim da mi zahvališ.
NHF!
Ja sam koristio na official 4.0.4 tmob Siyah S2-V5.0.1 i sve je bilo odlicno.