Za godinu dana će s3 biti jeftin jer je star godinu dana (ne patim na nove mobitele te će mi biti ok ako ga uzmem), ali biti ću vezan ugovorom još 2 godine. Kada istekne ugovor neću ga moći prodati nikako.
Za godinu dana bi onda jedino mogao prodati svoj s2 za koliko god budem mogao i dodati još 2000 kn da bi kupio s4 ako budem htio.
EDIT: Da se pravilno izrazim.
S2 nije star, dobar je mobitel i sve je super no kad tad ću ga morati promijeniti. S3 bih mogao onda uzeti za male pare prilikom produljenja ugovora, no tada bi taj mobitel bio star godinu dana (nije da je to nešto loše). Za S4 bih morao prodati svoj prije potpisa novog ugovora na 2 godine i dodati još 2000 kn.
Ne kazem da ću morati promijeniti mobitel prilikom produljenja ugovora, no htio bih. Ako uzmem S3 na 2 godine, za te 2 godine ga neću moći prodati za dobre novce jer će biti star 3 godine i bez garancije.
Znam da ne mora biti sve tako kako sam rekao ovo je samo nagađanje.
Pitanje je bilo kada mislite poslati s2 u mirovinu?
Ja planiram prilikom produljenja ugovora, no kada sam vidio da se moze imati s3 sada za jos 1000 kn pa onda za godinu dana s4 za jos 1000 kn malo sam se zamislio.

warrior
, stavite CM10.1 (nightly ili mcm vsync) i eksperimentirajte. Sta da vam kazem, dok ne probate necete znati.