Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.658.909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trazim aplikaciju s kojom bih mogao lijepo backupati SMS poruke na neki "oblak (Google, Dropbox, etc.) i ako je moguce da ih mogu kasnije pregledavat s bilokojeg kompjutera. Ima tko kakvu preporuku?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Šef kaže...
Trazim aplikaciju s kojom bih mogao lijepo backupati SMS poruke na neki "oblak (Google, Dropbox, etc.) i ako je moguce da ih mogu kasnije pregledavat s bilokojeg kompjutera. Ima tko kakvu preporuku?

Joj sjećam se da je netko to pisao u temi.
Baš to za oblak na GMail.

Ali budući da ne koristim, nisam upamtio, sorry.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
18 godina

Prva ap koja mi pada na pamet je Go Backup Pro.

S2, CM10.1 - Android 4.2.1
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Za one koji ne žele čekati službeni JB, mogu flashati onaj leak i ovaj kernel:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062208&highlight=hk

Ja koristim Chameleon 3 ROM i taj kernel cca 2 dana i sve radi, nema wifi battery drain-a (baterija više ne curi kada ne koristite uređaj), nema lockscreen frezze-a i exynos exploit je sređen.

EDIT: A ako želite možete i probati novi Siyah 6 koji je tek u beti.

novi siyah 6 nece da radi na jb ima dosta zaapucavanja, gallery,video,lockscreen baterija curi samo tako. probao sam jedan dan,ne biva. 

13 godina
neaktivan

Čitam hvale ovaj siyahov kernel. Siyah-v5-MCM-i9100-vsync_sysfs-20121224

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Koristim "SMS Backup & Restore Pro" ali mislim da i non-Pro verzija radi dobro.

Ima scheduler i može slati arhivu SMS-a mailom ili upload na Dropbox (koristim ovo drugo).

Backup format je xml i super izgleda kroz browser. :-)

15 godina

Ima li tko tu od vas da si je brickao mob kad je radio wipe data/factory reset na stock kernelu? Jesu vam popravili mob ili ste dobili novi na garanciji?

16 godina
neaktivan

Jel netko stavio novu verziju jellybam 3.2.0 ?

Jel se isplati nadograditi, sve mi radi na 3.1.0 ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mobitel mi se resetirao i pojavi se samo siyah logo i zacrni se ekran, ali tipke za glasnocu mi ne rade (kad sam ga otvorio vidio sam da je puknuo kabel).

Postoji li neka mogucnost da se ugasen mobitel stavi u download mod ili recovery?

Hvala

Edit: Taman sam krenuo editirati post i napisati bez USB Jig, jer ga trenutno nisam u mogucnosti nabaviti ili napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 22:51 (DrFriks).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Mobitel mi se resetirao i pojavi se samo siyah logo i zacrni se ekran, ali tipke za glasnocu mi ne rade (kad sam ga otvorio vidio sam da je puknuo kabel).

Postoji li neka mogucnost da se ugasen mobitel stavi u download mod ili recovery?

Hvala

USB Jig

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan
Ima li itko da bi mijenjao sgs2 za HTC evo 3D ili bar prodao (očuvan, s garancijom, split i okolica)? :)
15 godina

Kordy, ajd ako si skinuo onaj kernel, nabaci svoj neki link.
V1.0e je mrtav. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

V1.0e je mrtav. 

Cek min. stize link samo da upload

14 godina
neaktivan
oskarduki kaže...
sudy_freak kaže...

V1.0e je mrtav. 

Cek min. stize link samo da upload

http://www.2shared.com/file/IQ-N0LVC/jeboo_kernel_i9100_v1e.html?

16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Ima li itko da bi mijenjao sgs2 za HTC evo 3D ili bar prodao (očuvan, s garancijom, split i okolica)? :)

stavi u uglas, kupujem ili mjenjam

sretno

18 godina

Stavio sam nedavno Jellybam i odonda mi izvjesce od isporuci vise ne dolazi kao notifikacija vec samo kao splashscreen od kojih sekundu vremena. Isto tako ekran se ne upali pri primitku sms-a (to mi cesto dobro dode dok sam na kompu sa slusalicama i samo odlozim mobitel ispred sebe). Je li to sve do JellyBean-a ili do Jellybam-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

VELIKI PROBLEM! Posto sma poprilicno neiskusan na podrucju andorida, iako sam dosta citao o tome, malo sam se zaletio kad sam isao rootati mob (preko odina)... nakon rootanja ne radi kamera a nisam napravio backup... navecer mi je susjed stavio onaj hydra ics 4.0.4 custom room ali to mi nije bas leglo posto sam pocetnik pa sam danas wipao i stavio stari room ali kamera i dalje ne radi... kao ni nakon factory reseta sto sam kasnije uradio... ima li netko tko bi mogao pomoci... ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba nekome matte screen protectora? Kupio sam ih 10 za neke male pare, a ne treba mi toliko. Osijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako ja bas ne kuzim najbolje to sve flashanje i to...pa uglavnom imam 4.04 Android Verziju mob je rotan i wanam lite rom je gore...e sad presoa bi na neki noviji vidim da je izaslo...Pa jel mogu dobit neku preporuku sta da stavim gore sad...tutorial neki? jer u ovim svim postovima ja se ne mogu snac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odi u cwm recovery, backupaj rom, (ocisti sve cache/data/dalvik, install zip, izabereš koji ćeš). Ovo u zagradi provjeri na xda stranici od roma kojeg bi stavio, primjerice za jellybam ako vec imas stariju verziju i oces na novu ne moraš cleanat cache itd.

Koji bi stavio ROM?

15 godina
neaktivan

pa neznam wanam lite evo 4.1.2 sam sad stavio al nema unlock ? prijasnji je imao ...jel znas neki koji ima unlock

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ovo radi odlično s gmail !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina

Pozdrav, volio bih cut vasa misljenja oko moje dileme: Samsung Galaxy S2 vs. Sony Xperia S, pa samo da naglasim da mi ekran ne igra veliku ulogu, ali ne bih volio da mobitel imalo steka, oba mobitela imaju vrhunsku kameru, ali bih htio da mi kazete par stvari i o tome, te molim vas da mi malo kazete o dobrim i losim stranama oba mobitela (npr. baterija, los wi-fi, kvarljivost...). Nije da nisam procitao 20 reviewa po netu, ali htio bih cut misljenja ljudi kojima vjerujem. Hvala! {#}

P.S. Ako ne mislite argumentirat evo bar glasajte. Hvala svima!

3 Sony Xperia S
14 Samsung Galaxy S2
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:24 (gamer001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji od custom romova ima unlock?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crdy kaže...

koji od custom romova ima unlock?

Unlock cega? Sim? Koliko sam ja skuzio rom nema veze s tim

15 godina
neaktivan

da unlock sima...da ubacim neku drugu karticu jel

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kakve to veze ima s custom rom-om? Ti il s na android copio s iphona pa naviknuo da JB radis na principu da skines ios od nekud za svoj uredaj pa s programom napravis na njemu unlock, JB i sl. To na androidu ne ude tako.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Otkljucao sam ga pomocu programa...hvala ono na velikodusnoj pomoci umjesto odgovora dobio sam samo kako to ne ide tako kak ovo kako ono...kad ste svi bili tako pametni sta niste rekli nemozes pomocu custom roma treba ti program i mir. Uglavnom snasao sam se

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crdy kaže...

Otkljucao sam ga pomocu programa...hvala ono na velikodusnoj pomoci umjesto odgovora dobio sam samo kako to ne ide tako kak ovo kako ono...kad ste svi bili tako pametni sta niste rekli nemozes pomocu custom roma treba ti program i mir. Uglavnom snasao sam se

Vjerujem da bi ti netko i pomogao,ali si pitao koji ROM ima unlock (?!) umjesto da si pitao kako napraviti unlock ili otključavanje mobitela za bilo koji SIM. Drugi put budi konkretniji pa vjerujem da će ti ljudi i pomoći,iako je na to pitanje bilo odgovoreno u temi jedno 98 puta. Postoji search teme,postoji google.

Ne želim biti dosadan ali zar se na svakoj stranici mora objašnjavati kako rootati,kako otključavati,kako flashati ROM..? Baš svakoj?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
13 godina
neaktivan

Ne treba se odgovarati na ovakve postove, rekao je da je rootao i flashao rom, no odlucio se staviti novi jer je izašao. Stavio ga je (koliko sam skontao) no sad mu ne moze sim kartica. Kako je prije mogla ako je isti rom samo noviji?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice