Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.497.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Tinča14 kaže...

Neka druga opcija ?

Zovi opet SZK i reci da si izgubio pin ali da imaš PUK {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
Tinča14 kaže...

Neka druga opcija ?

Zovi opet SZK i reci da si izgubio pin ali da imaš PUK {#}

Sutra ću zvati ako ne skužim do onda problem. {#}

Naime sad sam zamijenio SIM kartice sa svog mobitela i sestrinog (Galaxy Mini). U sestrinom mobu me ne pita uopče za PIN odmah sve radi. Kad sam uključio svoj mob sa sestrinom karticom(isto t-mobile) opet me pita: "PIN za otključavanje SIM mreže". Znam da je na sestrinoj kartici PIN 2222 i utipkao sam ga međutim: "Neuspjelo otključavanje mreže". Mobitel je otključan na sve mreže, ne kužim u čemu je problem. To mi se sve događa otkad sam na testnoj verziji stock Jelly Bean 4.1.2.

EDIT: Da probam preko ODIN-a promijeniti modem ?

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:04 (Tinča14).
14 godina

Promjenom modema nece nista napraviti !

Probaj,dakle nista te ne kosta probaj s nekim alatom koji ce ti naci network unlock key (hebi me ne sjecam se koji program) taj broj ti najcesce treba a ne PIN
btw ROM mora biti rootan i instaliran busybox

To sto ti pricas da je unlockan na sve mreze moze biti upravo   s " network unlock key" koji ti je instalacija obrisala i mob se zakljucao

probaj ! ja sam imao isti problem s tim ROM-om

15 godina
neaktivan
wenclino kaže...

Promjenom modema nece nista napraviti !

Probaj,dakle nista te ne kosta probaj s nekim alatom koji ce ti naci network unlock key (hebi me ne sjecam se koji program) taj broj ti najcesce treba a ne PIN
btw ROM mora biti rootan i instaliran busybox

To sto ti pricas da je unlockan na sve mreze moze biti upravo   s " network unlock key" koji ti je instalacija obrisala i mob se zakljucao

probaj ! ja sam imao isti problem s tim ROM-om

A koji mi onda kernel preporučaš za rootanje ?

Axtross_Hr - Origin
16 godina
neaktivan
siyah
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
Unix kaže...
Tinča14 kaže...

Neka druga opcija ?

Zovi opet SZK i  pin ali da imaš PUK {#}

Sutra ću zvati ako ne skužim do onda problem. {#}

Naime sad sam zamijenio SIM kartice sa svog mobitela i sestrinog (Galaxy Mini). U sestrinom mobu me ne pita uopče za PIN odmah sve radi. Kad sam uključio svoj mob sa sestrinom karticom(isto t-mobile) opet me pita: "PIN za otključavanje SIM mreže". Znam da je na sestrinoj kartici PIN 2222 i utipkao sam ga međutim: "Neuspjelo otključavanje mreže". Mobitel je otključan na sve mreže, ne kužim u čemu je problem. To mi se sve događa otkad sam na testnoj verziji stock Jelly Bean 4.1.2.

EDIT: Da probam preko ODIN-a promijeniti modem ?

Ne bih da te zezam ali ako nemaš IMEI a kažeš da nemaš ne možeš imati signal, čak mi je čudno da i SOS pozive nudi.... Pronadi temu gubitak efs i imei imaš moj post tamo ali evo valjda na ovoj stranici sam ga 2-3 put stavio...

Edit: probaj wenclinov postupak prvo, bilje da je to riješenje.....{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:53 (robijan).
14 godina

Mislim da se program zove "Galaxy S2 SIM unlock" s marketa

siyah ne radi s stock JB ! dobiti ces samo bootloop

imas na XDA neki unsafe kernel i instrukcije ... potrazi u temi

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
wenclino kaže...

Mislim da se program zove "Galaxy S2 SIM unlock" s marketa

siyah ne radi s stock JB ! dobiti ces samo bootloop

imas na XDA neki unsafe kernel i instrukcije ... potrazi u temi

još nemaš stock JB, to je samo prerelease, a u ostalom JB će instalirati ako je već rootan

14 godina

Pre release ili finalni tako svejedno ne cjepidlaci i molim te NE piši netocne informacije

taj ROM je leak Samsungovog ROM-a pa nije rootan (zasto bi bio ?!) a ne CM/AOKP verzija

prosli rom JE bio rootan kada je mogao flashati gore nevedeni ... NO ! nova instalacija ga je opet zakljucala

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
wenclino kaže...

Pre release ili finalni tako svejedno ne cjepidlaci i molim te NE piši netocne informacije

taj ROM je leak Samsungovog ROM-a pa nije rootan (zasto bi bio ?!) a ne CM/AOKP verzija

prosli rom JE bio rootan kada je mogao flashati gore nevedeni ... NO ! nova instalacija ga je opet zakljucala

ti si ovdje jedini koji spominje JB i nije isto dali je off ili ne, ovo još nije gotovo, dakle bugovito

ja kažem da je mob rootan prije nego što netko stavi JB, nitko ne spominje root JB-a

14 godina

kakve to ima veze s procedurom kojom mu ja predlazem ?!

i evo ja tvrdim da ako ima isti problem kao i ja a nekim cudom vrati backup starog backupiranog rom-a imati ce isti problem !

problem s invalid sim ili ga nazovi kako hoces

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte ne sitničarite neka čovjek proba i vidi šta mu se nudi kao riješenje ne trebaju mu mudraci. Kad obavi i riješi vi onda dižite utege.....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Vratio sam se opet na JellyBam ali i dalje je mob zaključan. Probao sam Galaxy S2 Sim Unlock i dao mi je ovaj kod: 29284914. Problem je u tome što ne radi. Nisam odustao, probao sam i ovo. U taj program ubacio sam nv_data.bin i izbacilo mi je isti kod. Probao sam opet ali ne radi. Sad skidam official stock 4.0.4 od T-Mobilea pa ću vidjeti dal je i dalje lockan ili ne. {#}

EDIT: Flashao sam 4.0.4 preko ODIN-a i sad mi je zablokirao na boot screenu. Več se 10 min boota i ništa.

EDIT 2: Wipeao sam cache i sve ostalo i sad se bootao ali idalje problem sa SIM lockom {#}. Proabo sam ovaj prijašnji kod 29284914 ali ne radi. Ne znam više što da radim. Ima li tko kakve ideje ?

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 0:39 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znali neko nesto o mom problemu sa zelenkastim dispeyom :(( please help

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Vratio sam se opet na JellyBam ali i dalje je mob zaključan. Probao sam Galaxy S2 Sim Unlock i dao mi je ovaj kod: 29284914. Problem je u tome što ne radi. Nisam odustao, probao sam i ovo. U taj program ubacio sam nv_data.bin i izbacilo mi je isti kod. Probao sam opet ali ne radi. Sad skidam official stock 4.0.4 od T-Mobilea pa ću vidjeti dal je i dalje lockan ili ne. {#}

EDIT: Flashao sam 4.0.4 preko ODIN-a i sad mi je zablokirao na boot screenu. Več se 10 min boota i ništa.

Dali on tebi radi na t mobilu ili niti jednu mrežu neće i sa svim karticama isto. Isprobaj original karticu ili taj rom t mobile i ako je isto imaš problem s IMEI   ako ne onda sim lock.... e sada vidim edit tvoj....ponovi flash ili je možda i rom oštečen skini ponovno....

Edit: pa ti si čačkao po nv.data .......hm ne bih ti to preporučio za ubuduće .. Nisi imao problem neki poseban a sad ne znam kako .... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 0:35 (robijan).
15 godina
neaktivan

Ako uspiješ vratiti probaj sim unlock za S s playa,kolega mi neki dan s njim otljućao.....

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
Tinča14 kaže...

Dali on tebi radi na t mobilu ili niti jednu mrežu neće i sa svim karticama isto. Isprobaj original karticu ili taj rom t mobile i ako je isto imaš problem s IMEI   ako ne onda sim lock.... e sada vidim edit tvoj....ponovi flash ili je možda i rom oštečen skini ponovno....

Edit: pa ti si čačkao po nv.data .......hm ne bih ti to preporučio za ubuduće .. Nisi imao problem neki poseban a sad ne znam kako .... 

Do prije flashanja testne verzije Jelly Beana koristio sam T-Mobile karticu i sa svakim isprobanim ROM-om sve je normalno radilo. IMEI je tu, sve je s njim ok.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 0:43 (Tinča14).
16 godina

@tinča14

Probaj sa alatom galaxy s unlock, ja sam uspio sa njim otkljucati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

@tinča14

Probaj sa alatom galaxy s unlock, ja sam uspio sa njim otkljucati.

A eto unlockal sam ga ali kad ga restartam onda je opet onaj screen gdje piše: "Unesite kontrolnu tipku za zaključavanje mreže", ako stisnem na Prekini onda su opet samo SOS pozivi sve do dok opet ne pokrenem Galaxy S Unlock.

Axtross_Hr - Origin
16 godina

Jel ova poruka?

Imao sam i ja zezancije sa tim, probao sam i sa jednim drugim alatom to rijesit, samo da nađem koji je.

edit: zove se galaxSim unlock, ali free verzija ti ne rijesava problem tako da potrazi vanilla verziju na 4shared ili di drugdje. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 1:17 (dalja46).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
dalja46 kaže...

Jel ova poruka?

Imao sam i ja zezancije sa tim, probao sam i sa jednim drugim alatom to rijesit, samo da nađem koji je.

edit: zove se galaxSim unlock, ali free verzija ti ne rijesava problem tako da potrazi vanilla verziju na 4shared ili di drugdje. 

Evo kako je kolega napisao, ovaj programčić rješava taj problem. Ali ne free verzija nego se mora (bi se trebalo) platiti mislim 2,5$.

15 godina

Ostavim vas na jedan dan, a vi napravite sr**e.

Pobijete se i pokoljete.

Čemu to?
Nije li svima jedna stvar bita?
- međusobno pomaganje.

Chill out{#}

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#} he he

15 godina

Giovanni bolje znan kao iGio90 je poludio {#}

Portao je Samsungove stvari (Memo, Planer, Calendar) na AOKP/CM10.

Mnogi naime ne vjeruju, ali istina je i to će pokazati večerašnji update.

Također je u istom uključen pre-released Samsungov firmware.

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
odjavljen

Zbog presude generalima danas sam popljuvan u Sale-tovoj temi kada sam odgovorio jednom članu da je ROM brz i fluidan zahvljajuči bazi (Samsungu) a ne "developeru" te da je novi JB leak puno brži od tog rom-a. Što je najbolje, nakon mog komentara je svađu započeo član foruma iz Wales-a komentarom da je moj komentar baziran na političkoj osnovi.

respect=0

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 17:08 (Kordy).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samo jedno pitanje. Da li se s2 može otključati za sve mreže i kako to napraviti? Hvala
15 godina
Kordy kaže...

Zbog presude generalima danas sam popljuvan u Sale-tovoj temi kada sam odgovorio jednom članu da je ROM brz i fluidan zahvljajuči bazi (Samsungu) a ne "developeru" te da je novi JB leak puno brži od tog rom-a. Što je najbolje, nakon mog komentara je svađu započeo član foruma iz Wales-a komentarom da je moj komentar baziran na političkoj osnovi.

Ni na xda ne može bez netrepeljivosti {#}

Pa da se ubijemo...

I kakve veze Velšanin ima?

OMG.

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
odjavljen
dRoID kaže...
Samo jedno pitanje. Da li se s2 može otključati za sve mreže i kako to napraviti? Hvala

Može se ali ti treba root. Aplikaciju skineš s xda foruma ili Google Play-a.

sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Ni na xda ne može bez netrepeljivosti {#}

Pa da se ubijemo...

I kakve veze Velšanin ima?

OMG.

Šta da ti kažem...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Giovanni bolje znan kao iGio90 je poludio {#}

Portao je Samsungove stvari (Memo, Planer, Calendar) na AOKP/CM10.

Mnogi naime ne vjeruju, ali istina je i to će pokazati večerašnji update.

Također je u istom uključen pre-released Samsungov firmware.

Večeras će biti dobra noć predosjećam {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Rotaj mob. S playa skineš unlock s ili s II i to je to...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice