Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.499.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Kelam kaže...

Evo sad cu opet objasnit svoj problem

Znaci trazio sam vamo novi stock kernel da mi neko da link da skinem jer nisam mogao napravit update preko kiesa i na kraju su mi predlozili root i novi rom

Skinu sam siyah i flashao ga sve je bilo dobro zeleno PASS i mobitel se restartira i samo ostao na boot screenu

Poslije toga sam flashao opet siyah jer sam mislio da je tu problem ali ni to nije pomoglo

Pa sam skinia novi OFF firmware od vip i probao flashat ali uvjek je FAIL (u nekom od gornjih postova ima slika odina nakon flashanje kad izbaci FAIL)

Rekli su mi da mozda  nevalja taj firm da skinem novi sto sam i napravio ali i dalje nista

Onda sam trazio po internetu i naletio na neki guid (link u ranijim postovima) samo sto nisam sve mogucnosti iz njega probao ali do kraja dana hocu

Eto to je to stvarno neznam sta da radim...

Znaci u download mode mozes uci normalno? Jel mozes uci u CWM?

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina

CWM to je recovery kao jel tako?

Nemogu uc u nista osim download modea

Sa mi jos pise nakon sto sam opet probao flashat off firm pise nesto kao problem occured while updating please enter recovery mode in kies

Nacrtani su mobitel zuti trokutic i kompjuter

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni ti je na S3 isto radil probleme bilo koji firm ili Custom rom, ili kernel, osim sluzbenog 4.0.4 (maticna je otisla). Samo 4.0.4 je prihvacal, i to BULG2. Niti jedan drugi osim toga. Skini GB 2.3.3 ili koji ti je zadnji na Sammobilu pa probaj s njim. Jos bolje, skini dve verzije 2.3.3 pa probaj, jer zna zezati s nekim verzijama.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Meni ti je na S3 isto radil probleme bilo koji firm ili Custom rom, ili kernel, osim sluzbenog 4.0.4 (maticna je otisla). Samo 4.0.4 je prihvacal, i to BULG2. Niti jedan drugi osim toga. Skini GB 2.3.3 ili koji ti je zadnji na Sammobilu pa probaj s njim. Jos bolje, skini dve verzije 2.3.3 pa probaj, jer zna zezati s nekim verzijama.

To je i meni palo na pamet, jer koliko se sjecam njemu ej osla bila maticna, pa ju je poravio negdje ovako na divlje, pa vjerovatno zato toliko sr*nja..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina

,............

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:08 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evoga moj je konačno kod mene u rukama, danas ga pokupio, i radiii.  Niko tretniji od mene {#}

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može pomoć? Instalirao sam wanama 12.7 i siyah 5..., ovaj zadnji uglavnom. U odabiru nacina mreze nemam opciju samo gsm, a treba mi jer mi ovako previse trosi bateriju. Moze li mi netko objasniti kako da opet dobijem tu opciju ako je moguće?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E pa sad sam malo ljut, došo s servisa, ovako sve radi ali 3G ne radi ispravno konekcija... -.-, stavili su 4.0.3 za hrvatsku ne brendiran, hmmm a t-mobileov je mob, sad idem stavit od t-mobile pa vidit el če bit sve ok. Ak nije ode on u europatrade na servis... 

Jednostavno ima 3G+ signala do kraja sve puno, ali net se vuče, a kupio 20 gb kod t-mobile, na laptopu radi super u mobu ne... nemogu ni speedtest pokrenit na mobitelu.

Možda je do ROM-a a možda su oni nesposobni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

E pa sad sam malo ljut, došo s servisa, ovako sve radi ali 3G ne radi ispravno konekcija... -.-, stavili su 4.0.3 za hrvatsku ne brendiran, hmmm a t-mobileov je mob, sad idem stavit od t-mobile pa vidit el če bit sve ok. Ak nije ode on u europatrade na servis... 

Jednostavno ima 3G+ signala do kraja sve puno, ali net se vuče, a kupio 20 gb kod t-mobile, na laptopu radi super u mobu ne... nemogu ni speedtest pokrenit na mobitelu.

Možda je do ROM-a a možda su oni nesposobni.

Vidio sam prvi post, i krenuo pisati polako s optimizmom, i taman vidim sad vec razocaranje, klasicno.. :D

18 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Sa mi jos pise nakon sto sam opet probao flashat off firm pise nesto kao problem occured while updating please enter recovery mode in kies

Točno takvu situaciju sam imao i ja jednom ali sam je riješio flashanjem službene ICS verzije (I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_XEO) iz ODIN-a.

Nakon toga sam normalno mogao u CWM, flashao RootBox 1.8 + Siyah-s2-v4.1.2 - i to mi od onda radi bez problema te nemam uopće namjeru isprobavati drugo dok ne gođe pravi JB.

E sad, ako ti ODIN ne radi odnosno ne kuži mob - onda zaista ne znam :( Možda da na nekom drugom kompu probaš instalirati Kies (samo radi drivera) pa tamo probaš?

18 godina
Kelam kaže...

I meni je tako bilo. Ja sam preko Odina stavio 4.0.4 i normalno je sve išlo i sve radi. Meni je Odin pravio probleme (stane na pol puta) ako sam mob priključio na USB 3.0. Kad ga vratim na 2.0 onda sve radi kak spada.

15 godina
neaktivan
Vokhee kaže...
Kelam kaže...

I meni je tako bilo. Ja sam preko Odina stavio 4.0.4 i normalno je sve išlo i sve radi. Meni je Odin pravio probleme (stane na pol puta) ako sam mob priključio na USB 3.0. Kad ga vratim na 2.0 onda sve radi kak spada.

Probaj stariju verziju odina.... pa čak i old bootloader, možda pomogne....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...

Može pomoć? Instalirao sam wanama 12.7 i siyah 5..., ovaj zadnji uglavnom. U odabiru nacina mreze nemam opciju samo gsm, a treba mi jer mi ovako previse trosi bateriju. Moze li mi netko objasniti kako da opet dobijem tu opciju ako je moguće?

???

14 godina
neaktivan

A evoga ipak je sve uredu s mobitelom, radi se normalno, samo sam vratio preko odina na T-mobile 4.0.3, i Kies ga nadogradio na 4.0.4, i radi sve odlično.

evo i brzine interneta preko podjeljene veze s mobitela.

http://www.speedtest.net/result/2304409002.png

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...
CopyPastee kaže...

???

http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-turn-off-hsdpa-for.html

15 godina
neaktivan
majdo kaže...
CopyPastee kaže...
CopyPastee kaže...

???

http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-turn-off-hsdpa-for.html

15 godina
neaktivan

Ne ide ovako. Kaže da je neispravan kod

14 godina
neaktivan

Zivio onda Wanam, brijem da je to jedini rom na kojem ovo ne radi..

17 godina
Radi i na NEAT romu
17 godina
neaktivan

Jutros me docekalo samoubojstvo ljubimca (pod pretpostavkom da je otisla maticna ploca), pa me zanima kod mijenjanja maicne da li ostaju podaci na mobu?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Apsolutno nista ti ne ostaje, mob se vraca na tvornicke postavke..

13 godina
neaktivan

Kako sam i pretpostavljao, jos jednom mi je receno da je sa displayom sve u redu. Rootao sam mob, stavio dorimanx kernel i extweaks. Cisto ako bi koga zanimalo, nijedna od tih display postavki ne pomaze jer iako je moguce tweakati sive tonove, bijela uvijek ostaje ista a to je nikakva. Evo bas sam ga stavio pored Tele2fon, Samsung S5230, Motorolu V8 i V3i, SE T630 (!!) i SGS2 izgleda najgore. Zalosno. Pocinjem misliti i da su u pravu, pogledajte ovdje na 29:00

Uglavnom, sada bih vratio sve u tvornicko stanje. Znaci bi li islo ovim redoslijedom: reset countera sa Triangle Away, Wipe/Factory reset u recovery i onda flashati stock kernel preko Odin-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tako je {#} i molitva.....

: napravi format sd kartice u recovery 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:07 (robijan).
15 godina
neaktivan

Zna li netko šta je sa Sudyem, vidim da je kako ono stoji na profilu"izbaćen".ili nešta slućno...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robijan kaže...

Zna li netko šta je sa Sudyem, vidim da je kako ono stoji na profilu"izbaćen".ili nešta slućno...{#}

Vjerovatno je suspendiran,on se zna malo  "zakrvit" sa apple loverima pa očito popije koji kartončić usput. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina

Netko je već pitao, a nije dobio odgovor. Znaci naručio bi novi housing za svog ljubimca jer je ovaj moj "malo" pao i oštetio se, pa ako je netko naručivao da preporuči

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo poslat ču ga u europatrade samo radi št mi je ekran na s lijeve strane na sivoj podlozi žuuut i pri slabijem pozadinskom osvijetlejnju, i isto na bijeloj. I oš što mi je staklo na toj strani kao odijepljeno nije onako da se osijet rub kao s desne već je ravno i može se pritisnu unutra pa se vrati -.-.... 

Kontakitor sam ih, kažu ovako ako je pod garancijom naručiš overseas i kažeš o našem trošku da se šalje dođu po mob i dostave ga.

E sad bumo vidli :D

Jer ak sam bio od 7 mjeseca bez s2 bit ču još tih 10 dana pa da vidim oče se popravit i to da bude nov, nov... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Evo poslat ču ga u europatrade samo radi št mi je ekran na s lijeve strane na sivoj podlozi žuuut i pri slabijem pozadinskom osvijetlejnju, i isto na bijeloj. I oš što mi je staklo na toj strani kao odijepljeno nije onako da se osijet rub kao s desne već je ravno i može se pritisnu unutra pa se vrati -.-.... 

Kontakitor sam ih, kažu ovako ako je pod garancijom naručiš overseas i kažeš o našem trošku da se šalje dođu po mob i dostave ga.

E sad bumo vidli :D

Jer ak sam bio od 7 mjeseca bez s2 bit ču još tih 10 dana pa da vidim oče se popravit i to da bude nov, nov... 

Laptop u ruke i tipkaj onda.. :D Imas tamo par stranica ranije onaj moj prijepis, sto je sve bilo mobitelu i kada, nesto tako slicno i ti napravi, sve sto imas od papira s ranijih servisa kopiraj i posalji, ako si i prituzbe slao s mobom i to salji, slike ako imas od kvara od ranije i sada i to posalji, znaci sve sve sve sto imas, posalji s mobitelom, kabal, slusalice, punjac, pa ko zna, mozda ti ga zamjene novim.. {#}

14 godina
neaktivan
Hvala probat cu... Nadam se da ce zamjenit... Ak nist drugo probo sam... Jer me ovaj nazivciro.. Ne tolko mob kolko nesposobni mesc
15 godina
neaktivan

Dali je HVALA izašlo iz mode {#} s novim promjenama na forumu ?

Moj PC  
2 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice