Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.501.364
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
majdo kaže...

Rotati ga i staviti gore costum rom, ali cisto sumnjam da ce ti to ista promjeniti i pomoci, najsigurnije pravac u servis..

Prije da je hardverski problem, nedavno uživo imao priliku vidjeti.. btw.. čudno postaje.. neka serija je prokleta i "nema šanse se napravit" majdo-primjer, dok opet, druga serija čini perfekciju.. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
neaktivan

jedino skini official 2.3.3 i upucaj ga preko odina, ako bude pravio opet probleme pravac servis, koji su ti intervali gašenja, par puta dnevno/tjedno/mjesečno

poštom pošalješ u europa trade, napraviš zapisnik sa opisom kvara i pošalješ o svom trošku na adresu njihovog servisa

ali za svaki slučaj prvo ih kontaktiraj i provjeri proceduru, ako se ustručavaš glasovne komunikacije samo im šibni mail

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Nadasve zanimljivo, nadam se da ce od sada s ovom opcijom nakon flashanja kroz cwm raditi mPBZ i sve ostale te bankovne aplikacije a ne da se mora svaki drugi dan trcati u banku po novi aktivacijski kod..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
18 godina
moderator
majdo kaže...

Nadasve zanimljivo, nadam se da ce od sada s ovom opcijom nakon flashanja kroz cwm raditi mPBZ i sve ostale te bankovne aplikacije a ne da se mora svaki drugi dan trcati u banku po novi aktivacijski kod..

To radi brat-bratu preko godinu dana :)

Selling doors, door to door.
14 godina
neaktivan

Radilo je i meni do 7 mj, od tada vise ne radi, nego svaki puta trk u banku..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Imaš pravo, nije radilo jedno vrijeme. Sada opet radi. Ali mislim da jedino nije radilo u tranziciji sa ICS na JB ROM-ove :) meni sada stalno radi dok updateam JellyBam, a pri flešanju radim full wipe uvijek. TB odradi posao što se tiče mPbz-a :)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E da dali se ovo isplati uzet, ustvari ima li to kakog učinka, baterija izgleda uredu. Od njih sam već naručivo, sve 5. No nezz u čem je fora s ovom baterijom, istih dimenzija a navodno veči kapacitet, kolko ja znam za veči kapacitet je nužno bit i veća baterija.

http://vi.raptor.ebaydesc.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=251126265839&t=0&tid=310&category=20357&seller=ecell_accessorize&excSoj=1&rptdesc=1&excTrk=1&tto=1500#

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 23:26 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Navodno nije deklariranog kapaciteta
Ili je jednakog našem ili je čak manjeg,uglavnom po forumu su pisali kako nevalja
S druge strane bratić si uzeo za xperia ray preko ebaya gold bateriju i kaže da mu mob daleko duze drži, a sad ajd znaj
14 godina
neaktivan
čitam malo okolo naokolo, i vidim da Anker baterije hvale.
Pa si razmišljam onda kupit ovako nešto.
Dođe me sa poštarinom 100 kn, a izgleda da je to to što piše.
Jedino ne vidim nigdje dali je istih dimenzija ko i orginal iako je malo većeg kapaciteta.
edit: našo istih je ko i org
da kupim to?
Ima ko ovdje da podjeli iskustva?
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 10:52 (PC - stručnjak).
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

E da dali se ovo isplati uzet, ustvari ima li to kakog učinka, baterija izgleda uredu. Od njih sam već naručivo, sve 5. No nezz u čem je fora s ovom baterijom, istih dimenzija a navodno veči kapacitet, kolko ja znam za veči kapacitet je nužno bit i veća baterija.

http://vi.raptor.ebaydesc.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=251126265839&t=0&tid=310&category=20357&seller=ecell_accessorize&excSoj=1&rptdesc=1&excTrk=1&tto=1500#

Isprobano, ne valja, cisto smece.. Hrpetinu tih baterija sam isprobao ja ili neko od mojih frendova i to je sve bacanje novaca, jedina koja nesto vrijedi danih novaca, to je baterija od Polarcell-a - LINK

Ja sam bio curi narucio istu tu za SGS, jer stara otisla pa da probamo, cim kosta 100kn pa valjda nesto i vrijedi.. Vec nakon 2-3 punjenja koristenje u odnosu na staru bateriju se udvostrucilo.. Dobila je preko 18 sati duzi vijek trajanja baterije.. Screen on time joj je bez beda sad po 4 i pol sata, i da napomenem nije ROM mjenjala otkako sam joj prvi puta stavio Darky-a kada se pojavio, mislim da je verzija 10.4.2 ili tako nesto..

Frend je sebi narucio za SGS2 i njegovi dojmovi su bili, prvo punjenje mrvicu bolja, drugo punjenje osjetno bolja nego stara, s trecim punjenjem mislim da je to doslo na svoje, dobio je cca 8 sati duži vijek trajanja baterije.. 

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Isprobano, ne valja, cisto smece.. Hrpetinu tih baterija sam isprobao ja ili neko od mojih frendova i to je sve bacanje novaca, jedina koja nesto vrijedi danih novaca, to je baterija od Polarcell-a - LINK

Ja sam bio curi narucio istu tu za SGS, jer stara otisla pa da probamo, cim kosta 100kn pa valjda nesto i vrijedi.. Vec nakon 2-3 punjenja koristenje u odnosu na staru bateriju se udvostrucilo.. Dobila je preko 18 sati duzi vijek trajanja baterije.. Screen on time joj je bez beda sad po 4 i pol sata, i da napomenem nije ROM mjenjala otkako sam joj prvi puta stavio Darky-a kada se pojavio, mislim da je verzija 10.4.2 ili tako nesto..

Frend je sebi narucio za SGS2 i njegovi dojmovi su bili, prvo punjenje mrvicu bolja, drugo punjenje osjetno bolja nego stara, s trecim punjenjem mislim da je to doslo na svoje, dobio je cca 8 sati duži vijek trajanja baterije.. 

ta baterija je istih dimenzija? nema potrebe za onim glomaznim poklopcem ili tak nesto?

15 godina

Da. Treba ti drugi poklopac za one kolosalne baterije >3000MAh

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

ta baterija je istih dimenzija? nema potrebe za onim glomaznim poklopcem ili tak nesto?

Apsolutno istih dimenzija je kao i orginalna, frend ju ima vec 5-6 mjeseci u mobu i zadovoljan je omjerom uloženog-dobivenog..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 14:28 (majdo).
15 godina

U čemu je problem? Pa rekao sam da treba veći poklopac samo za (kapacitetom) veće baterije koje su preko 3000 MAh

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj bed, krivo sam skuzio odg, ispravak.. ;)

14 godina
neaktivan

Može preporuka od vas koji imate neka kvalitetna gumena/silikonska navlaka, koja nije pre mekana i dobro stoji na mobitelu.

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Može preporuka od vas koji imate neka kvalitetna gumena/silikonska navlaka, koja nije pre mekana i dobro stoji na mobitelu.

ako si zainteresiran ja jos uvijek imam viška ovu - LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 17:41 (majdo).
14 godina
neaktivan
majdo kaže...
PC - stručnjak kaže...

ako si zainteresiran - LINK

onda sam napisao,ali evo opet cu...i dalje ju koristim jer je zbilja kvalitetna i bas imam osjecaj da mi je mobitel siguran uz nju {#}

13 godina
neaktivan

Pisao sam prije o novom SGS2 sa zuckastim ekranom. Stigao sa servisa sa max brightnessom i kazu da je to normalno {#} Za usporedbu slika kako izgleda uz Tele2fon. Samsung na auto brightness a Tele2 na minimum. Ako je normalno da kineski jeftikaner izgleda toliko bolje od jednog "premium" uredjaja jbg onda. Kakve su sanse da se to sa drugim kernelom/custom romovima malo korigira? Probao sam screen adjuster aplikaciju i iako malo pomaze to je samo trik/primitivno rjesenje jer preko cijelog ekrana stavlja overlay u odredjenom tonu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
majdo kaže...
PC - stručnjak kaže...

ako si zainteresiran - LINK

onda sam napisao,ali evo opet cu...i dalje ju koristim jer je zbilja kvalitetna i bas imam osjecaj da mi je mobitel siguran uz nju {#}

znači to je ova - LINK, ovaj prodavač je iz UK pa bi trebalo stiči kroz tjedan dana.

14 godina
Maher24 kaže...

Pisao sam prije o novom SGS2 sa zuckastim ekranom. Stigao sa servisa sa max brightnessom i kazu da je to normalno {#} Za usporedbu slika kako izgleda uz Tele2fon. Samsung na auto brightness a Tele2 na minimum. Ako je normalno da kineski jeftikaner izgleda toliko bolje od jednog "premium" uredjaja jbg onda. Kakve su sanse da se to sa drugim kernelom/custom romovima malo korigira? Probao sam screen adjuster aplikaciju i iako malo pomaze to je samo trik/primitivno rjesenje jer preko cijelog ekrana stavlja overlay u odredjenom tonu.

Ne nije normalno,naravno ! iako je amoled ekran kada ga staviš na max mora biti bijela boja,bijela .

Reklamiraj to ! ekran ti je u banani

Donekle možeš to kompenzirati s custom kernelom (gama shift u +) no to nije riješenje

14 godina
neaktivan
wenclino kaže...
Maher24 kaže...

Ne nije normalno,naravno ! iako je amoled ekran kada ga staviš na max mora biti bijela boja,bijela .

Donekle možeš to kompenzirati s custom kernelom (gama shift u +) no to nije riješenje

To je donekle normalno, i moj je imo malo žuto sivi ton na ekranu, pa sam isto mislio da nešto nevalja ošo u arena centar i ošo u t-mobile, viš tele 2 i isprobo i isto na svima, pod punim osvijetljenjem je kristalno bijel ali na najnižem je žut i to e tako s tim ekranom.

13 godina
neaktivan
wenclino kaže...
Maher24 kaže...

Na max svjetlini jos mozda nekako na oko lici na bijelu boju, pod uvjetom da nemam nista bijelo pored za usporedbu. Ovako kad usporedim s bilo cim, IPS monitorom, plazma TV-om, komadom bijelog papira, bilo kojim mobitelom - pored svega toga S2 izgleda zut. I ne samo na bijeloj, vidi se da je temperatura previse topla na sivim tonovima. Znam da bijela nece biti kao na LCD-u, pogotovo na manjoj svjetlini ali ni meni ovo bas nikako ne izgleda normalno. Gore na slici je kako rekoh Tele2fon na minimalnoj svjetlini, nije sad da sam ga nasvirao pa se cudim sto je vise bijel. Nazalost nisam imao prilike isprobati neki drugi SGS2 ali frendov SGS1 izgleda puno bolje. Ocito mi jedino preostaje natezanje sa servisom jer je to njima "normalno".

13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
wenclino kaže...
Maher24 kaže...

To je donekle normalno, i moj je imo malo žuto sivi ton na ekranu, pa sam isto mislio da nešto nevalja ošo u arena centar i ošo u t-mobile, viš tele 2 i isprobo i isto na svima, pod punim osvijetljenjem je kristalno bijel ali na najnižem je žut i to e tako s tim ekranom.

Moj nije kristalno bijel ni pod punim, eventualno donekle prihvatljivo bijel. Sve ispod max je na oko zuto. Da nije amoled jos bi max brightness bio nekakvo rjesenje, ovako znacajno ubrzavam degradaciju ekrana i to od svih plavim podpikselima najvise. U buducnosti znaci samo ocekivati vise zut ekran {#} Probat cu vidjet koji drugi SGS2 ali ovo je ogromno razocaranje ako je takav display normalan. LCD na tele2fonu izgleda neusporedivo bolje, vjernije i neutralnije.

14 godina
neaktivan
Maher24 kaže...

Moj nije kristalno bijel ni pod punim, eventualno donekle prihvatljivo bijel. Sve ispod max je na oko zuto. Da nije amoled jos bi max brightness bio nekakvo rjesenje, ovako znacajno ubrzavam degradaciju ekrana i to od svih plavim podpikselima najvise. U buducnosti znaci samo ocekivati vise zut ekran {#} Probat cu vidjet koji drugi SGS2 ali ovo je ogromno razocaranje ako je takav display normalan. LCD na tele2fonu izgleda neusporedivo bolje, vjernije i neutralnije.

Odi tamo u postavke zaslona i imaš tamo mislim da 3 moda pa ispobavaj.

17 godina
odjavljen
Maher24 kaže...

Display je neispravan 100%. Amoled ekran je plavkast ili žučkast pod određenim kutem ali ovo što se vidi na tvojem nije nimalo normalno. Pogledao sam na svoj pod full brightnessom i bijel je kao snijeg.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:44 (Kordy).
14 godina

Moram se NE sloziti s nekima

Bijela boja kod ispravnog displaya i kod smanjenja osvjetljenja ne naginje na žuto ! nego je samo tamniji

to što vi opisujete je klasicni primjer screen burn-a

Da ! AMOLED brže degradira nego LCD ali kod novog (iliti ispravnog) displaya nema te pojave,nije vidljiva samo kod bijele podloge nego i širem spektru boja.

da ne pricam previse

reklamiraj !

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:49 (wenclino).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A zašt sam ja na 4 mobitela vidio iste simtome?

Na mojem kad je osvjetljenje do kraja bijla je bijela, al kad se spusti onda je plavičasto žuta, al nije bijela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nemogu updateat nikako

Evo slika sta pise kad spojim na kies

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice