Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.497.716
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
JOHNNY šetač kaže...

Instalirao MIUI na mob. PROBLEM: Danas sam stavio mob. da se puni oko 16.30h do sada se još nije napunio, a imam osjećaj da je malo više ugrijan nego kada sam ga punio prije koji dan dok je još bio na ICS-u! Da li znaš u čemu je kvaka,tj. da li trebam još nešto da porihtam?

Koji si MIUI i koji kernel stavio?

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
JOHNNY šetač kaže...
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

{#}

Instalirao MIUI na mob. PROBLEM: Danas sam stavio mob. da se puni oko 16.30h do sada se još nije napunio, a imam osjećaj da je malo više ugrijan nego kada sam ga punio prije koji dan dok je još bio na ICS-u! Da li znaš u čemu je kvaka,tj. da li trebam još nešto da porihtam? I uz to ne puni mi bateriju do kraja pokaže da je napunjena ja odspojim punjač priključim ga opet i onda dalje nastavi puniti jer ponovo prikaže da je na 72%!

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Instalirao MIUI na mob. PROBLEM: Danas sam stavio mob. da se puni oko 16.30h do sada se još nije napunio, a imam osjećaj da je malo više ugrijan nego kada sam ga punio prije koji dan dok je još bio na ICS-u! Da li znaš u čemu je kvaka,tj. da li trebam još nešto da porihtam?

cMIUI_I9100_JB_2.10.19, ali nadam se da ćeš imati razumjevanja pošto još ne baratam dobro pojmovima! Šta je KERNEL?

16 godina
neaktivan
JOHNNY šetač kaže...
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

cMIUI_I9100_JB_2.10.19, ali nadam se da ćeš imati razumjevanja pošto još ne baratam dobro pojmovima! Šta je KERNEL?

Evo verzije pronašao sam:

MIUI - 2.10.19 cMIUI

KERNEL : 3.0.15-CM-g712c2c6

17 godina
sudy_freak kaže

Jedino mi nije jasno, zašto i Siyah 5 i DorimanX 7.x sa JellyBamom daje "samo" 791 MB RAM-a? 

Dorimanx je napisao da je to zbog prirode novih Mali drivera - traze vise memorije za sebe da bi glade radilo....

SII, Paranoid 2.22 + Dorimanx 7.4
17 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Dečki, Mobile Odin je spasio stvar. S njim sam sve popravio očito i sa Stock Rooted ROM-om. Kupio sam Mobile Odin još dopodne i čekao da dođem s posla, sada sam napunio bateriju i prebacio službeni software na internu. Pokrenuo Mobile Odin i flešao službeni software. Na ulasku u službeni software prvo sam mu pustio da si updatea šta je tražio i onda sam ga spojio kablom - nije se ništa dogodilo... Toliko sam bio jadan i bijesan da sam puknuo skoro, no rekao sam si "evo ti još jedna šansa, ona jadna posljednja..". Rebootam mob, pustim ga da uđe i smiri se, spojim kabal i - voila! Sve radi, probao sam dva tri puta, radi, sve kao prije. Prebacio sam odmah seriju od 1GB gore za manje od 1min za probu i radi. Uglavnom, meni je na neki način SuperNexus započeo sve probleme, nakon njega nije pomogao više ni jedan drugi Custom ROM (CM9, CM10, Wanamlite, stari Wanamlite, Neat ROM) nego samo Stock. Tako da ovo preporučam nekome tko će imati slične probleme sa spajanjem na PC. Hvala još jednom

Imao sam i ja problem s SuperNexusom i spajanjem na PC. Nije ni u recoveryu radilo. Al eto, ja uvijek imam 2-3 druga ROM-a na mobitelu da ih mogu flashat ako se desi nešto takvo.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
Šef kaže...
kuleee kaže...

Dečki, Mobile Odin je spasio stvar. S njim sam sve popravio očito i sa Stock Rooted ROM-om. Kupio sam Mobile Odin još dopodne i čekao da dođem s posla, sada sam napunio bateriju i prebacio službeni software na internu. Pokrenuo Mobile Odin i flešao službeni software. Na ulasku u službeni software prvo sam mu pustio da si updatea šta je tražio i onda sam ga spojio kablom - nije se ništa dogodilo... Toliko sam bio jadan i bijesan da sam puknuo skoro, no rekao sam si "evo ti još jedna šansa, ona jadna posljednja..". Rebootam mob, pustim ga da uđe i smiri se, spojim kabal i - voila! Sve radi, probao sam dva tri puta, radi, sve kao prije. Prebacio sam odmah seriju od 1GB gore za manje od 1min za probu i radi. Uglavnom, meni je na neki način SuperNexus započeo sve probleme, nakon njega nije pomogao više ni jedan drugi Custom ROM (CM9, CM10, Wanamlite, stari Wanamlite, Neat ROM) nego samo Stock. Tako da ovo preporučam nekome tko će imati slične probleme sa spajanjem na PC. Hvala još jednom

Imao sam i ja problem s SuperNexusom i spajanjem na PC. Nije ni u recoveryu radilo. Al eto, ja uvijek imam 2-3 druga ROM-a na mobitelu da ih mogu flashat ako se desi nešto takvo.

Imao sam ja na mobitelu CM9 koji sam do onda koristio već mjesec dana i imao sam backup tog istog ROM-a. Nakon neuspješne avanture sa SuperNexusom, najprije sam restoreao backup koji je radio kako treba, nakon što ni on nije radio u spajanju sa PC-em pokušao sam wipeati datu, cache, dalvik i format system te flešati ponovno staj stari CM9 koji je radio mjesec dana bez pogovora. Ni on više nije radio sa USB, onda ide dalje priča kao što sam već ponovio više puta. Ni jedan ROM nije pomogao, 3 kabla sam isproba na 3 različita kompjutera (jedan od njih XP), na mom kompjuteru je prijateljev S2 radio... Uglavnom, nešto se toliko poremetilo da se vratilo na dobar put tek sa Stock ROM-om ;)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina

De ljudite, pišite.

Ne dozovlite da nam tema izumre.
I da nas oni tarzani iz S3 teme prestignu {#}

p.s. JellyBam 23 + Dori 7.4 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

De ljudite, pišite.

KAKO?

Meni JellyBam + Dori guta bateriju ko ludo.

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

De ljudite, pišite.

I ja koristim istu kombinaciju jako sam zadovoljan. Baterija ne traje baš najduže ali je solidna. Daj mi samo reci koji font koristiš ?

Axtross_Hr - Origin
15 godina
Unix kaže...

KAKO?

Meni JellyBam + Dori guta bateriju ko ludo.

Malo sam se poigrao u STweaks. 

Još samo da uspijem dobiti pravi sleep.

Na screen-on radi savršeno.

Tinča14 kaže...

I ja koristim istu kombinaciju jako sam zadovoljan. Baterija ne traje baš najduže ali je solidna. Daj mi samo reci koji font koristiš ?

Ubuntu ICS sa UpdateMe.

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan

Evo i ja zadovoljan baterijom:

15 godina
ktm08 kaže...

Evo i ja zadovoljan baterijom:

NICE ONE{#}

Nismo dugo vidjeli 5+ dana.
Sjetimo se samo bociceva rekorda od 9 dana {#}.
Ah, stara vremena. 

Samsung Galaxy SII crew.
13 godina
neaktivan

Evo i ja zadovoljan i to posle uradjenog sitema,jos nije bio na punjac...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
morrisoN

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li netko zna gdje skinuti SPD 3d shell, tj. ako može da pusti link?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JOHNNY šetač kaže...

LINK

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

Da nije ko probao Resurrection Remix JB v3.1.0 ?

0 0 hvala 0
15 godina

JellyBam postaje PAOKP.

P - dolazi od Paranoid. Znači, hrpa stvari sa Paranoida dolazi na JellyBam.

Nisam pretjerano sretan jer mi Paranoid nikada nikako nije uspješno radio u bilo kojem modu.
Nadam se da će iGio uspjeti dotjerati to. 

[izvor]

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majdo kaže...
JOHNNY šetač kaže...

LINK

Hvala!!!

15 godina
neaktivan

dečki. baš mi je žao što....  ne ovako imam s 3 i na onom forumu pratim ali toliko otresitih "kolega" tamo ne vjerovatno. Žao mi je što ova komplet ekipa nije tamo.. Želim samo novijim forumašima reći da bolje znanja i pomoć neće pronaći..  Posebno imena izdvajati nije fer iz više razloga ne bih da nekog zaboravim a svi su zaslužili pohvale.  Zna se da kako se može malo listanjem vidjeti tko kakve postove postavlja se kakvim informacijama. A ujedno i kakvih je sve pitanja i situacija je bilo aA nisam primijetio da je itko ikome drsko i otresito odgovarao. Možda se osjetio smiješak u zraku ali se svima pomoglo i odgovorilo.  Na onom forumu pojedini a ima ih više nisu sportski nastrojeni. Uglavnom ovdje je ekipa No. 1..... Još jedan pozdrav i pratim i dalje.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 21:07 (robijan).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Pozz

Wanamite v12.7

Kako promijeniti wallpaper na lock screenu.

Imali li JKay za 4.0.4. wanam.

I jos jedno pitanjce,ne mogu upogoniti MHL adptor na Philips LCD...dok na Samsungu LED radi bez beda.

0 0 hvala 0
15 godina
robijan kaže...

dečki. baš mi je žao što....  ne ovako imam s 3 i na onom forumu pratim ali toliko otresitih "kolega" tamo ne vjerovatno. Žao mi je što ova komplet ekipa nije tamo.. Želim samo novijim forumašima reći da bolje znanja i pomoć neće pronaći..  Posebno imena izdvajati nije fer iz više razloga ne bih da nekog zaboravim a svi su zaslužili pohvale.  Zna se da kako se može malo listanjem vidjeti tko kakve postove postavlja se kakvim informacijama. A ujedno i kakvih je sve pitanja i situacija je bilo aA nisam primijetio da je itko ikome drsko i otresito odgovarao. Možda se osjetio smiješak u zraku ali se svima pomoglo i odgovorilo.  Na onom forumu pojedini a ima ih više nisu sportski nastrojeni. Uglavnom ovdje je ekipa No. 1..... Još jedan pozdrav i pratim i dalje.

Vlasnici S3 nerijetko su ljudi koji su jednostavno čuli za tamo neki Samsung i da taj isti Smamsmung ima navodno neki tamo dobar mobitel. Mnogi ljudi koje ja znam iz viđenja, a posjeduju S3 jednostavno su ga kupili iz tog razloga, jer je fensi, velik i na dobrom glasu. Sada od takvih 100 jedan će se aktivno početi hvatati foruma i prodavati svoje priče, a na takvog si očito naišao i zapeo ti je za oko. Ja bi veoma volio biti u posjedu S3, lagao bih kada bih rekao da nisam barem malo ljubomoran na vlasnike tog mobitela. Ali jeza me hvata kada vidim tko ga sve posjeduje i za kakve stvari tim ljudima taj mobitel služi. Nisam upućen u to tko je taj nepristojni član foruma zbog kojeg si se došao jadati nama nazad, ali sumnjam da je itko od ljudi sa nekim dužim stažem. S vremenom će se još ljudi prebaciti upravo na taj forum, nadam se da ću i ja biti među njima u neko dogledno vrijeme, pa će se ovih "Malo dobrih ljudi" prebaciti tamo i opet ćeš se osjećati k'o doma {#}

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
robijan kaže...

Isto ti je kao i s ajfonima, kupe si klinkice ili klinci 2.,3., ili 4. srednje i onda ima mob za slikanje pred ogledalo prije nek u subotu smije izaći do pola 12 van. Normalno da se bolje poslikati s GS3, nego s nekim tam jadnim mobom ili fotićem..

Uglavnom mislim da je problem u roditeljima (sumnjam da si i 1% tih može za svoje novce priuštiti takav mob).

Iznenadili bi se koliko ih na faxu imam s androidima, a neznaju ni koji ROM ima, ništa. Bitno da je android i da je fensy.

17 godina
odjavljen

Ovo je sve veliki offtopic ali istina je da je Android (prvenstveno SIII) postao statusni simbol kao i iPhone. Za sve to su zaslužni Apple i Samsung sa svojim reklamama i sudskim parnicama.

Dosta o tome, Samsung je rekao da će pustiti full dokumentaciju za Exynos do kraja 2012. Nadajmo se da će to barem malo pomoći usavršavanju CM10 (we need butter).

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji rom ima najdugovjecnije trajanje baterije, jel wanamlite? Ako treba moze i kernel s njime ako nema vec u sebi kernel. Thx ahead!

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
karlek10 kaže...
kuleee kaže...
robijan kaže...

Isto ti je kao i s ajfonima, kupe si klinkice ili klinci 2.,3., ili 4. srednje i onda ima mob za slikanje pred ogledalo prije nek u subotu smije izaći do pola 12 van. Normalno da se bolje poslikati s GS3, nego s nekim tam jadnim mobom ili fotićem..

Uglavnom mislim da je problem u roditeljima (sumnjam da si i 1% tih može za svoje novce priuštiti takav mob).

Iznenadili bi se koliko ih na faxu imam s androidima, a neznaju ni koji ROM ima, ništa. Bitno da je android i da je fensy.

Joj, daj kakva sranja. Je li tebi bitno kakvi su ti dijelovi u autu koje vozis? Opterecujes li se s time? Je li ti bitno kako radi vesmasina? Koje dijelove ona ima? Jesi promijenio firmware na frizideru? Jesi OC-ao fotoaparat? 

Zasto bi tebe bilo briga da li je mali susjedov dobio Ferrari i od koga? I sto te briga ako ga on vozi samo od kuce do ducana? 

Kuzis usporedbu? Ne opterecuj se tim glupostima i pusti ih neka koriste mobitele kako zele. Njihovi su. 

A i, btw. koriste ih onako kako su i napravljeni.

15 godina
neaktivan

Ovo za auto mi je bitno, iskreno.

Al opet, meni bi iskreno bilo glupo dati/tražiti od starci pare za nkj kaj ne koristim ni 50%. Zicer si nebuš kupil npr. BMW 7-icu, kaj se budeš svaki dan vozil 5 km na posao. Po meni je isplativije uzeti npr. Clio, Polo, 208 ili nkj jeftinije, manje, što manje troši.

To sam htio reći svojim postom.

0 0 hvala 0
15 godina

Govori vam Big Brother:

Ovdje nema vrijeđanja i netrepeljivosti.
Ovdje svi služimo samo jednoj svrsi - pomagati jedni drugima.

Zato i slovimo kao dobra ekipa, rado smo čitani.

Tome su nam dosta pomogla dva broja Buga onaj iz srpnja/kolovoza prošle godine (224-225) kada je naš mobitel proglašen uređajem godine.
I dosta ljudi je tu došlo tražiti savjet.
Drugi broj Buga je iz lipnja ove godine (235) i tema broja, Hakiranje smartfona.
Također su mnogi zbog toga došli u ovu temu tražiti savjet ako zapnu.

A što se tiče S3, lagao bih da kažem da ga ne bih rado imao, ali kada sam tek nakon godine dana počeo koristiti svoj S2 kako spada, ni ne fali mi S3.

Vidimo se dogodine S2 ekipo u S4 temi {#}

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vidimo se u nekoj Nexus temi sudy, ili se ne vidimo :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice