Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.499.195
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mitsuoka kaže...

To NIJE ROM, to je launcher.

Izdajice, vozi iz ove teme {#}

Znamo gdje ti srce pripada.

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Da li imaš prijedlog nekog roma koji ti se pokazao odličan (pusti i link ako ima nešto)?

Stari moj, od svih ROM-ova koji postoje:

• Sve jako poznate sam koristio.
  • 95% manje poznatih sam koristio.
  • 60% nepoznatih ROM-ova sam koristio.

Čitaj to ovako, na mom GS II je bilo (ne lažem) barem 200 različitih ROM-ova.

I nijedan me od davnog Darky HD-a (ekipa iz 09/10 mjeseca prošle godine će se sjećati) nije oduševio.

Bilo je svakvih ROM-ova, ali to je najbolji [GB] ROM ikad, a usudio bih se reći i što se [ICS] i [JB] tiče.

MIUI [GB] s redovitim updateom me također veselio i bio je dobar.

Od novijih, ako želiš čisti, originalan utisak, svakako probaj wanama/Neat ROM.

Chameleon ROM je također čisti Sasmsung based ROM, ali jedini koji je takav AOSP izgleda (CM9 like).

DiliDroid također nije loš.

Hydra (koji je prestao s razvojem - ne znam gdje je na kojoj verziji zapeo) nije loš.
Onda crysisov SensatioN ROM, jedan od rijetkih Samsung based ROM-ova koji su totalno izmijenjeni.

Većinu ćeš naći na ovom linku.

I da ne zaboravim, JellyBam, od kojega se puno očekuje, a i to se vidi po brzo rastućoj xda zajednici.

Mogao bih danima pisati, hehe.

Hvala na iscrpnim informacijama, budem probao!

15 godina
JOHNNY šetač kaže...

Hvala

{#}

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:48 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

A što se tiče iPhonea.
Imam jednu vijest koju ću vam otkriti nadam se ovaj petak. {#} 

Samo mi nemoj reci da se rastajes od S2 i prelazis na ajfon.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

A što se tiče iPhonea.

NIKADA!

Be patient....

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

čisto jedno kratko, jesi možda probao koje tipkovnice, trenutno koristim jellybean i po funkcionalnosti je odlična, skinuo si hr riječnik i sve radi super ali uz jedan problem, naime kolega ima iphone 4 i moram priznati da je daleko lakše tipkati na tom mobu i da daleko manje griješim, naime razmak između tipki je veći nego na gs2, tako kada tipkam sa svojim ćevapima daleko manje griješim

apsurd jer i4 ima daleko manji ekran

15 godina
hd22sb kaže...

čisto jedno kratko, jesi možda probao koje tipkovnice, trenutno koristim jellybean i po funkcionalnosti je odlična, skinuo si hr riječnik i sve radi super ali uz jedan problem, naime kolega ima iphone 4 i moram priznati da je daleko lakše tipkati na tom mobu i da daleko manje griješim, naime razmak između tipki je veći nego na gs2, tako kada tipkam sa svojim ćevapima daleko manje griješim

apsurd jer i4 ima daleko manji ekran

Iako imam kupljenih par onih "ludih" svajpovskih, ovakih-onakih na Play-u, ništa nije kao stock, LatinIME.
Znači, ona koja je na MIUI-u, mislim i na JellyBam-u i većini sadašnjih ROM-ova.

E da, u jednom ROM-u je bila Xperia tipkovnica koja me se također dojmila, kako izgledom, tako i funkcionalnošću.

Ali da hebe rak raka ne mogu se sjetiti u kojem ROM-u.

p.s. imam i ja ćevape i to bez nokti (grizem -.-") i nije mi teško pisati.
Stvar navike ili ne, ne znam.
p.s. koristiš li Croatian ili Croatian (alt)? 

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:54 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

NIKADA!

Be patient....

Vec sam se uplasio.. Sad mi je srce na mjestu.. {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

Meni je najbolja Smart Keyboard Pro, imam ju kupljenu i koristim ju već više od godinu dana. {#}

Odlična je, ima puno postavki, hrpa skinova.

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

p.s. koristiš li Croatian ili Croatian (alt)? 

croatian, ma mene pati što svako malo krivo slovo udarim, još mi najbolje3x4 uz t9 samo što mi riječnik ide na živce

masu puta h umjesto j udarim i sl, o umjesto p i tako

kada okrenem mob u landscape onda s 2 "ručice"tipkam bez bada

17 godina
neaktivan

Kad mi se baterija spusti ispod 50% pri restartu mobitela padne na13-14%, zatim se penje do nekih 30%, na svim ROM-ovima (CM, MIUI, Stock...) i sa svim kernelima. Trenutno sam na JellyBam i Dorimanx v7.4 Pokusao sam kalibrirati bateriju, ali nista ne pomaze. I kod loseg signala 2g veza mi se zna blokirati na par minuta i ne pomaze ni airplane mod ni gasenje data prometa, a ako mobitel restartam u tom trenutku ne moze mi uopce naci mrezu 5-6 minuta, a kod podataka o modemu mi pise Nepoznato. I da, promijenio sam modem, ali to nije pomoglo. Kod nekih modem se to rijedje dogadja, a kod nekih cesce. Inace sam na T-mobile, a trenutni modem mi je BVLPE. 

Svaki savjet je dobrodosao.

0 0 hvala 0
15 godina

Ima li načina da flasham Stock ROM bez Kiesa ili Odina? Jel netko koristio "Mobile Odin" i kakvi su mu dojmovi?

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Ima li načina da flasham Stock ROM bez Kiesa ili Odina? Jel netko koristio "Mobile Odin" i kakvi su mu dojmovi?

Ja sam ga koristio na nekoliko uredjaja i nisam imao nikakvih problema

15 godina
DrFriks kaže...

Kad mi se baterija spusti ispod 50% pri restartu mobitela padne na13-14%, zatim se penje do nekih 30%, na svim ROM-ovima (CM, MIUI, Stock...) i sa svim kernelima. Trenutno sam na JellyBam i Dorimanx v7.4 Pokusao sam kalibrirati bateriju, ali nista ne pomaze. I kod loseg signala 2g veza mi se zna blokirati na par minuta i ne pomaze ni airplane mod ni gasenje data prometa, a ako mobitel restartam u tom trenutku ne moze mi uopce naci mrezu 5-6 minuta, a kod podataka o modemu mi pise Nepoznato. I da, promijenio sam modem, ali to nije pomoglo. Kod nekih modem se to rijedje dogadja, a kod nekih cesce. Inace sam na T-mobile, a trenutni modem mi je BVLPE. 

Svaki savjet je dobrodosao.

ExTweaks>MISC>Reset fuel gaugae chip - problem za bateriju.

A što se modema tiče, stavi NELP4 ili LPY

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

A što se tiče iPhonea.

NIKADA!

Be patient....

S III

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
DrFriks kaže...
kuleee kaže...

Ja sam ga koristio na nekoliko uredjaja i nisam imao nikakvih problema

Danas ću kupiti Pro Mobile Odin i flešati stock ROM i nadati se nekom poboljšanju. Zanimljiva je opcija EverRoot koja dolazi sa Pro verzijom... Jel ti i dalje flešaš sve ROM-ove kroz Mobile Odin ili si ga koristio za određene operacije samo?

15 godina
neaktivan

Probala sam putem File managera izbrisati il preimenovati zvukove kamere međutim nije mi dozvoljeno. Šta treba da uradim da mogu to izmijeniti? Možda rootati mobitel? Jel to može biti štetno za mobitel?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Irmica kaže...

Probala sam putem File managera izbrisati il preimenovati zvukove kamere međutim nije mi dozvoljeno. Šta treba da uradim da mogu to izmijeniti? Možda rootati mobitel? Jel to može biti štetno za mobitel?

Da, treba ti root ovlasti za to. Možeš npr otići na Google Play (market) i skinuti "Silent Camera" ako ne želiš rootat mobitel itd.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
neaktivan

A jel ima iste mogućnosti kao kamera na uređaju?

17 godina
odjavljen
Irmica kaže...

A jel ima iste mogućnosti kao kamera na uređaju?

Iskreno ne znam jer koristim samo original aplikaciju. Imaš više aplikacija na marketu, skineš ih par i probaš/testiraš, možda ti se koja svidi. Kao što je kolega rekao, bez roota nećeš moći stišati zvuk kamere jer je u nekim državama takav zakon...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan

Isplati li se za Bozic kupit ovaj mob?Ili da kupim galaxy  SII

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Isplati li se za Bozic kupit ovaj mob?Ili da kupim galaxy  SII

Ma ovaj ne valja nista, uzmi galaxy SII

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina

Dečki, Mobile Odin je spasio stvar. S njim sam sve popravio očito i sa Stock Rooted ROM-om. Kupio sam Mobile Odin još dopodne i čekao da dođem s posla, sada sam napunio bateriju i prebacio službeni software na internu. Pokrenuo Mobile Odin i flešao službeni software. Na ulasku u službeni software prvo sam mu pustio da si updatea šta je tražio i onda sam ga spojio kablom - nije se ništa dogodilo... Toliko sam bio jadan i bijesan da sam puknuo skoro, no rekao sam si "evo ti još jedna šansa, ona jadna posljednja..". Rebootam mob, pustim ga da uđe i smiri se, spojim kabal i - voila! Sve radi, probao sam dva tri puta, radi, sve kao prije. Prebacio sam odmah seriju od 1GB gore za manje od 1min za probu i radi. Uglavnom, meni je na neki način SuperNexus započeo sve probleme, nakon njega nije pomogao više ni jedan drugi Custom ROM (CM9, CM10, Wanamlite, stari Wanamlite, Neat ROM) nego samo Stock. Tako da ovo preporučam nekome tko će imati slične probleme sa spajanjem na PC. Hvala još jednom

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kuleee kaže...

hajde neka si uspio, kako jedna banalna stvar može praviti probleme

ali mislim da si to mogao popraviti i sa any key :D

14 godina

jel isprobao tko siyah 5?

zanima me kakav je u odnosu na 4.1.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

Koliko sam shvatio jos je u testnoj fazi, a s tim mi se neda eksperimentirati, previse zivciranja ako nesto ne radi kako spada..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:19 (majdo).
15 godina
neaktivan

Ja sma na dorimanxu i stvarno bolji kernel još nisma imal. Response je bez delaya, baterija bez problema traje dan i pol..

0 0 hvala 0
14 godina
majdo kaže...
GrimReaperKC kaže...

Koliko sam shvatio jos je u testnoj fazi, a s tim mi se neda eksperimentirati, previse zivciranja ako nesto ne radi kako spada..

ja nisam htio radi kamere i videokamere,to je ispravljeno u zadnjoj beta verziji,al isto mi se neda eksperimentirat pa zato pitam dal je mozda ko probal. bum pricekal da otkloni jos ovaj bug (mada ni neznam kaj znaci XD) i jos da stavi one 3 to do stvari pa cemo sprobat full verziju. inace sam prezadovoljan kernelom siyahom 4.1.5 . sa  mojim low-medium koristenjem baterija dura oko 2 do 2 i pol dana,a da ne pricam kolko je sucelje brze i odazivnije od stock kernela.

15 godina
majdo kaže...
GrimReaperKC kaže...

Siyah 5.bx su prilično dobri.

Jedino mi nije jasno, zašto i Siyah 5 i DorimanX 7.x sa JellyBamom daje "samo" 791 MB RAM-a? 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JOHNNY šetač kaže...

{#}

Instalirao MIUI na mob. PROBLEM: Danas sam stavio mob. da se puni oko 16.30h do sada se još nije napunio, a imam osjećaj da je malo više ugrijan nego kada sam ga punio prije koji dan dok je još bio na ICS-u! Da li znaš u čemu je kvaka,tj. da li trebam još nešto da porihtam?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice