Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.502.332
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Telefon je kupljen u Bh Telecomu star je 5 mjeseci a ja sam kupio polovan od druga. Znaci imam garanciju jos 1,5 godinu a trenutno je ICS 4.0.3.  E sad ne znam u cemu je razlika izmedju GB i ICS i dali da nosim u Servis,jer sam ne znam da ga vratim na GB.

I ako mozes pomoc kako da namjestim ovaj Push service za mail i za Viber?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:21 (Rajvosa).

0 0 hvala 0
15 godina

Kad smo kod Kiesa, da se ubacim. Meni uopće Kies ne prepoznaje S2, ni moj ni susjedov. Čak ni nakon reinstaliranja Windowsa, tako da sa tim programom nisam nikakvih i nikada imao iskustava. Sve što sam "službeno" stavljao je bio njemu ICS 4.0.3. i meni root preko Odina. Ostalo kroz CWM :-) Ima li itko kakav savjet za Kies?

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kuleee kaže...

Kad smo kod Kiesa, da se ubacim. Meni uopće Kies ne prepoznaje S2, ni moj ni susjedov. Čak ni nakon reinstaliranja Windowsa, tako da sa tim programom nisam nikakvih i nikada imao iskustava. Sve što sam "službeno" stavljao je bio njemu ICS 4.0.3. i meni root preko Odina. Ostalo kroz CWM :-) Ima li itko kakav savjet za Kies?

od roma ovisi vecina ih ima adon  ENABLE MTP

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
14 godina
neaktivan

jel mi moze neko da link od oficijalnog 4.0.3 roma da skinem ..posto prodajem S2 i idem na S3..pa ocu da vratim na fabricko podesavanje i da nema nikakvih tragova na njemu ........

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Toliko toga je rećeno a posebno zadnja strana... ali ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

da, znam vidio sam al nigdje nema link od oficijalnog roma zato sam i pitao.....

15 godina
neaktivan
Delfinster kaže...
robijan kaže...

da, znam vidio sam al nigdje nema link od oficijalnog roma zato sam i pitao.....

za kojeg operater tražiš počni u serch upisivat i izbaci ti dolje...naravno moraš imati account

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 13:13 (robijan).
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Delfinster kaže...
robijan kaže...

za kojeg operater tražiš počni u serch upisivat i izbaci ti dolje...naravno moraš imati account

nemam acc...a operater je mtel .......mada ja skidam onaj poljski  I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_I9100XXLPQ_HOME.tar

i u odinu jel moram cekiram i Re-Partition ?? ili samo one dvije opcije 

15 godina
neaktivan
ma ništa ne diraj, full wipe,memorije sve odina otvori i flash rom i to je to
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Rajvosa kaže...

Telefon je kupljen u Bh Telecomu star je 5 mjeseci a ja sam kupio polovan od druga. Znaci imam garanciju jos 1,5 godinu a trenutno je ICS 4.0.3.  E sad ne znam u cemu je razlika izmedju GB i ICS i dali da nosim u Servis,jer sam ne znam da ga vratim na GB.

I ako mozes pomoc kako da namjestim ovaj Push service za mail i za Viber?

Ne mora biti da je i kod tebe isti slučaj. Pročitaj si malo ovdje: http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28036

Spominju i ovaj program (proguglaj malo o njemu).

Push:

14 godina
neaktivan

Narode Veliki Pozdrav i od mene jer se oprastam od S2 foruma i uskoro prelazim na S3...prodao sam svog ljubimca

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Problem sa S2.
Molio bi pomoc oko Samsunga Galaxy S2. radi se o sljedecem: Mobitel se nekoliko puna tjedno sam ugasi i ponovo upali, jo jest kao da se resetira.

Mobitel ima verziju softvera 2.3.6  i koristim ga na T mobile karticu. Jel netko upucen u cemu bi mogao biti problem pa se to desava.??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
msi00 kaže...

Pozdrav!

Problem sa S2.
Molio bi pomoc oko Samsunga Galaxy S2. radi se o sljedecem: Mobitel se nekoliko puna tjedno sam ugasi i ponovo upali, jo jest kao da se resetira.

Mobitel ima verziju softvera 2.3.6  i koristim ga na T mobile karticu. Jel netko upucen u cemu bi mogao biti problem pa se to desava.??

Premalo informacija za konkretan odgovor,jel postoji neki scenarij u kojem se tako ponaša? Zasto ga probaš apdejatati na 4.0.3 pa da vidiš hoće li se to događati.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan

Nema nikakvog posebnog scenarija, nekad se to dogodi kad je u nekoj aplikaciji,  a nekad se to zna desiti kad je telefon u mirovanju i zakljucan zaslon. Jer to nekakav kvar na mob ili greska u softveru??

0 0 hvala 0
15 godina
Evo sam tek sada uspio uhvatiti vremena kako treba {#}

Triježnjenje i tako to, kuća, pos'o i tako to.

Hvala svima što me tražite, traženiji od Biebera {#}

Dojmovi su sljedeći:

Sensation 4 ROM:

• Defiitivno najbolji Samsung (stock) firmware based ROM koji je uz sve najljepši - daleko.
  • Stabilnost - odlična (FC jedino u Gallery>Edit photo)
  • Optimiziranost memorije bi mogla biti malo bolja, ali brisanjem bespotrebnih aplikacija se postiže odličan učinak.
  • Baterija - stock (Siyah 4.1.4) se i nije najbolje pokazao.
  • Proveo sam 3 dana na njemu i morao sam ga promijeniti (čitaj za više detalja).
  • Vratit ću se kada crysis sredi još neke detalje.
  • Gore na linku je tema na xda gdje je crysis počeo uvrštavati modove i razne tweakove.

4,5/5 - ako ne patite od custom ROM-ova, ako želite nešto izmijenjeni (big font) stock Samsung ROM - uzimajte!

Meni smeta jer sam navikao na small font u UI-u i aplikacijama i ovaj big one mi ide na živce.

MIUI 2.9.14:

• Najbolji MIUI ROM do sada.
  • Svaki tjedan donose sve bolje update-ove.
  • Baterija je iznimno dobra nakon samo jednog ciklusa punjenja/pražnjenja.
  • Sve radi, osim onoga annoying buga o kojem sam pisao (uključenje camera.apk posvjetli boje na app draweru)
  • Brzina, stabilnost, optimiziranost, sigurnost i baterije prijateljski ROM.

4,9/5 - 5/5 će biti kada ne bude camera.apk ono radila.

Ostajem na njemu sada neko vrijeme.
Ipak nisam toliki ljubitelj stock/Samsung firmware baze. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina

Ovo već znamo, no evo potvrde.

JB na SGS 2 u studenom > link 

Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
neaktivan

trenutno sam na sensationu i vise manje mi je ok rom...osim stvari koje i inace ne volim na samsung based romovima al dobro..

zanima me jel moguce kako srediti da dok pisem necije ime dok zelim poslat sms da mi pokazuje samo jedan tip broja,a ne npr 099-111-333 i 099111333...tako kod svih kontakta,isto i u dialeru dok zelim zvat!

i da,ne kuzim zasto,al ja imam slike za sve kontakte koje imam i u porukama mi je prikazana slika na svega par njih,ne kuzim u cemu je problem -.-

inace je rom sam po sebi ok,fluidan,nisam imo nikakvih fc za sada,baterija je ok,nis posebno...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se je to isto desavalo dok mi je mob bio na toj verziji. Mislim da nema nekog logicnog objasnjenja. Od kad je na ICS mi se je to desilo samo jednom.

No zadnjih nekoliko tjedana imam novi problem. Mobitelu se svako malo pali display sam od sebe i to jedno 3-4 puta pa onda neko vrijeme ne, pa opet i to svaki dan u drugo doba dana. Imam instaliran Battery diffender koji mi gasi wifi kad ga ne koristim i sad sam primjetila da se, kad zgasi wifi, ovaj se vise ne pali onak kak bi trebal svakih ne znam koliko minuta da provjeri ima li novih mailova itd. Moram ga sama upaliti. Mislila sam da to paljenje ekrana ima veze sa Battery Def., ali sam tu aplikaciju ugasila, znaci wifi je sada stalno upaljen i bez obzira na to se display pali svako malo. Cak sam i sd karticu izvadila van preko noci ali nije nista pomoglo.

Da li netko ima pojma o cemu se ovdje radi? Neka (druga) dobra apl za stednju baterije? Imala sam jedno vrijeme Juice def. ali ga nisam znala narihtati pa mi se je cinilo da mi on pojede jos vise baterije.

Zaboravila sam spomenuti da nemam rootan mob.

Thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:32 (bionda).
15 godina
bzvz92 kaže...

trenutno sam na sensationu i vise manje mi je ok rom...osim stvari koje i inace ne volim na samsung based romovima al dobro..

zanima me jel moguce kako srediti da dok pisem necije ime dok zelim poslat sms da mi pokazuje samo jedan tip broja,a ne npr 099-111-333 i 099111333...tako kod svih kontakta,isto i u dialeru dok zelim zvat!

i da,ne kuzim zasto,al ja imam slike za sve kontakte koje imam i u porukama mi je prikazana slika na svega par njih,ne kuzim u cemu je problem -.-

inace je rom sam po sebi ok,fluidan,nisam imo nikakvih fc za sada,baterija je ok,nis posebno...

Što se tiče kontakata to je problem s contacs storage.apk.

Unsyncaj i opet syncaj s Google računom.

ili ručnuo prepravi za svaki kontakt svaki broj. 

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

Što se tiče kontakata to je problem s contacs storage.apk.

Unsyncaj i opet syncaj s Google računom.

ili ručnuo prepravi za svaki kontakt svaki broj. 

al tak mi je oduvijek bilo,jos dok sam imo stock ako se dobro sjecam...

mislim da je problem u tome sto on prepoznaje brojeve koji su i na karticu spremljeni,iako sam ja u kontaktima stavio da mi prikazuje brojeve samo sa gmaila..

14 godina
neaktivan

i da...zanima me jel neko intezivno isprobavao modeme i jel se koji pokazao bolji od ostalih? na tmobileu..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sto se tice kojekakvih apk.za stednju baterije po meni glupost.. sam aparat na ICS sasvim to dobro radi, WIFI podesis u njegovim naprednim postavkama na nikad ili kada je prikljucen i on ti gasi s ekranom.
15 godina
neaktivan
Imam 1000 i nesta brojeva i puno mail adresa nisam niti jedan pogubio sync su mi na poslu kuci komp. s mailom i naravno mob ali ni jefan broj ne dupla jos mi sve prepravi unise na fini razmak izmedju da se mize lijepi vudjeti. Duple kontakte rijesis tj. spojis uh na kompu u kontaktima makni s kartice brojeve tj.pobrisi i koristi samo s giogla. Cak i da nesta smrdas mozes izvesti kontakte ili vratiti stanje unazad do par mjeseci google pamti....sory na pisanju s mob. Tipkam
15 godina
neaktivan
Ja iam XWLPX tmobile i nisam zadovoljan kako sam stavio rom nisam nista dirao ali sam onaj apk. RIL baseband stavio i po njemu taj ril promijenio, sada manje prekida u razgivoru alu mi svejedno znao bolje radit pa i ja trazi ako je netko na tmob da kaze koji ima modem da dobro radi
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Ja iam XWLPX tmobile i nisam zadovoljan kako sam stavio rom nisam nista dirao ali sam onaj apk. RIL baseband stavio i po njemu taj ril promijenio, sada manje prekida u razgivoru alu mi svejedno znao bolje radit pa i ja trazi ako je netko na tmob da kaze koji ima modem da dobro radi

LPS radi super ali troši nešto više baterije nego lpx.. lpx dosta često prekine vezu sa repetitorom pa ponovno uspostavlja. Ili npr završim poziv i onda nestane mreže. lq6 se ponaša slično.

15 godina

Pozdrav moje {#}.

Čika crysis je izbacio SensatioN 4.1 (dugo mu je trebalo {#}).

Ono što donosi i što je poboljšano je:

• Fixed Samsung Keyboard
  • Added Google Now
  • Removed SMS from logs
  • No Increasing Ringtone
  • Added ICS Keyboard
  • Aligned Data Icons
  • UMS as default
  • Removed Google Chrome
  • JellyBean animations
  • kahvitahra Mods
  • New icons
  • Improved camera

Prilično zanimljivo.
Posebno mi se sviđa što je dodana ICS tipkovnica.

(link na xda post update)

Ok, onaj post od gore proglašavam nevažećim!
Da mi je MIUI 2.9.14. bolji {#}

Skida se i uskoro flasha.

Laku noć, javim dojmove {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
user3468 kaže...
robijan kaže...

LPS radi super ali troši nešto više baterije nego lpx.. lpx dosta često prekine vezu sa repetitorom pa ponovno uspostavlja. Ili npr završim poziv i onda nestane mreže. lq6 se ponaša slično.

Skini GetRIL sa marketa i vidi dali ti se slazu RIL i Baseband..ako ne to ti je u vecini slucajeva razlog nestanku mreze {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice