Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
- poruka: 14.366
- |
- čitano: 6.730.638
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@sudy, sumnjam da bi imao, to ti je za oko pol sata - 45 min. više screen on
izgleda da je on zaspao ...eno pola ga ljudi na xda forumu ceka a on se zajebava prvo je rekao u pola jedan ujutro da ce poceti u tri da uploduje i da ce biti gotovo do 4..onda je trazio 500 thanks da mu se udari..kao dijete neko,i onda ni traga ni glasa od njega...do ovog trena jos nista......ja sam ga koristio tri dana al iskreno meni se ne svidja..imao sam i poprilicno FC na njemu..pogotovo sa wallpapers live...
Tako da sam se vratio na WanamLite 12.1 koji radi savrseno ..mislim i 12 mi je radio bez ikkakvih problema uopste...
E mene interesuje da li neko zna kako da postavim i da li se moze to uopste widget za vrijeme od S3 onaj od accuweather na WanamLite ???? i ako moze jel zna gdje da skinem taj .apk
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384
Ispod downloada samog Touchwiza, imaš download stock widgets...
izgleda da je on zaspao ...eno pola ga ljudi na xda forumu ceka a on se zajebava prvo je rekao u pola jedan ujutro da ce poceti u tri da uploduje i da ce biti gotovo do 4..onda je trazio 500 thanks da mu se udari..kao dijete neko,i onda ni traga ni glasa od njega...do ovog trena jos nista......ja sam ga koristio tri dana al iskreno meni se ne svidja..imao sam i poprilicno FC na njemu..pogotovo sa wallpapers live...
Tako da sam se vratio na WanamLite 12.1 koji radi savrseno ..mislim i 12 mi je radio bez ikkakvih problema uopste...
E mene interesuje da li neko zna kako da postavim i da li se moze to uopste widget za vrijeme od S3 onaj od accuweather na WanamLite ???? i ako moze jel zna gdje da skinem taj .apk
Jeste i vi naivni... ovo je opet slučaj običnog kuhara (kao što si rekao, djeteta) a ne pravog developera...
Jeste i vi naivni... ovo je opet slučaj običnog kuhara (kao što si rekao, djeteta) a ne pravog developera...
Tako je, hrpa kuhara koji nista ne znaju i cije romove ne zelim niti pogledat :P
HyperDroid, Paranoidandroid te cm9, jedini romovi vrijedni flashanja koji imaju prave developere, ovo sve ostalo je skuhano i smuckano!! Mislim da bi i ja to mogao bez imalo znanja, ali treba volja i vrijeme ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384
Ispod downloada samog Touchwiza, imaš download stock widgets...
nasao jesam skinuo i instalirao al nema nigdje tog widgeta da mogu podstavim, gdje sam pogrijesio ?????????????/ ne snalazim se najbolje sa engleskim
i da napomenem koristim Apex Launcher...jel ima to neke veze ..posto mi se on jedini svidja ....
Postavio je slamnati !!!!!!!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1692407
Nakon nekoliko mjeseci na Dragon ICS-u prešao sam na RootBOX ICS. Ako netko preferira AOKP ROM-ove, preporučam!
Ne može ti taj widget na Apex launcher, samo touchwiz..
Postavio je slamnati !!!!!!!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1692407
ispod linka mu stoji ovo :
Please download the Extras.zip for a better SGS3 experince
(do not flash the EXTRAS .ZIP, just unzip, you will find APK's etc.)
And for those who would like to have the samsung bloatware there is
a Flashable CWM package at the end of this post
e sad di je taj extras.zip jer ga ne nadjem niti kad raspakiram niti za download može li pomoć ?
Jeli tko stavio SalmanRom v4, da napise prve dojmove u par recenica :)
Evo patim se s njim, nemam root, ne izgleda to ni loše ali još nisam sve postavio. Jest da sam ga na 2nd ROM mislim da ne bi trebao umanjiti iskustvo.... Probavam još javim !!! Aha,, evo dobio root s onim zip fil. SU CWM-SuperSU-v0.92.zip - idemo dalje....
Evo patim se s njim, nemam root, ne izgleda to ni loše ali još nisam sve postavio. Jest da sam ga na 2nd ROM mislim da ne bi trebao umanjiti iskustvo.... Probavam još javim !!!
Piše ti tamo lipo ako misliš mijenjati kernel da skineš na dnu posta "CWM - SU" i onda flashas da bi vratio root...
Evo patim se s njim, nemam root, ne izgleda to ni loše ali još nisam sve postavio. Jest da sam ga na 2nd ROM mislim da ne bi trebao umanjiti iskustvo.... Probavam još javim !!!
Piše ti tamo lipo ako misliš mijenjati kernel da skineš na dnu posta "CWM - SU" i onda flashas da bi vratio root...
jesam jesam ali ne stignem pisat i radit
i nisam mijenjao kernel !!! Imam vanama s siyah a slamnatog sam samo flashao i pokazuje mi da je isto siyah 3.3.2 ali nisam imao root privilegije !
2000mah bateriju moraš izvana naručivati, s obzirom na to čime se baviš, mogla bi ti dobro doći...
Jesi isprobao GPS na cm9? Meni niti na jednom AOSP romu ne radi kako treba (pronalazi satelite ali se ne može spojiti) dok na Samsungovom locira odmah.
Da, tako je i meni bilo pa mi je gugl savjetovao da skinem "GPS Status & Toolbox" app koji je povukao najnovije agps podatke i nakon toga me locirao bez problema.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Tako je, hrpa kuhara koji nista ne znaju i cije romove ne zelim niti pogledat :P
HyperDroid, Paranoidandroid te cm9, jedini romovi vrijedni flashanja koji imaju prave developere, ovo sve ostalo je skuhano i smuckano!! Mislim da bi i ja to mogao bez imalo znanja, ali treba volja i vrijeme ;)
Pa taj Salman je i sam do prije par dana imao kao prvu rečenicu na topicu nešto u stilu da prije tri mjeseca nije znap šta je rom a sad evo pravi svoje...
E jbg. sad kad si odem na moj prvi rom s "slamnatog" izgubio sam na google play svoj mob. Vanama tj. kada sa kompa hoću poslati neku apk. pokazuje mi da nemam uređaj.... i slike mi nekako mutne !!
Imao sam isti problem na tom ROMu...
Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.3.2 
"nema ptice bez prasice" experiment propao inžinjer živ !!!
salman v4 uspješno podešen, naime uz malu pomoć delux settings mob izgleda kao sgs3
salman je jako stabilan niti se ruši niti se aplikacije ruše, sa nekim romovima nisam imao takvo iskustvo
uglavnom jako stabilan i nisam za sada naišao na mušice, čovjek uskoro planira mali update napraviti, rekao sam mu da me smeta što end call nije crven, e sada vidjet ćemo
fluidnost i stabilnost samog roma je odlična, a izgleda mrak
eto prvi dojmovi bubnuo sam salmanRom_v4 s siyah-v3.2.6.4 pa cemo vidit kakvi su rezultati. Prvi dojmovi su predobri. Imao sam vec neko vrijeme wanama u kombinaciji s siyahom. Danas sam skinuo salmana_v4 normalnootisao u CWM napravio full wipe chache stavio rom na sd pokrenuo instalaciju s sd kartice proslo sve u najboljem redu. Naknadno sam flasnuo superSU jer sam mjenjao kernel. Rom izgleda preljepo (mislim da je tako i na s3 ), prognoze, teme, animacije,cak je i zvuk bolji, sto se tiče kamere kod mene je ok nije mutna kao kod nekih sto su spominjali. prvih par sati i baterija se cini da ce dobra biti ali cekam da se isprazni da je napunim do kraja pa cu bacit test da vidim koliko moze izdrzat. Uglavnom ugodna promjena nakon koristenja par mjeseci wanama. Nabacao sam toga u postu cudo jedno al eto nabrzinu nadam se da ce nekom pomoc. lijep pozdrav
Mene zanima: na Samsung based romovima senzori za automatsku osvjetljavanje reagiraju čim otključam mobitel. Na AOKP / AOSP moraju proći barem 3-4 sekunde dok mi se svjetlina ekrana ne promijeni. Kako namjestiti da to bude brže?
Settings > Display > Automatic Backlight > Light Sensor Filter, ovisno o verziji AOKP/AOSP ROM-a tamo ćeš si to moći podesiti, smanji sample interval i window lenght.. Naravno, što manji interval - veća potrošnja procesora.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Instaliraj JKay Deluxe i onda možeš puno toga podesiti po želji.
Znači koliko sam shvatio jkay deluxe ne može na novog wanama v12.1 jer DXLPB.. recite mi da sam u krivu? :)
Edit: Što mislite da li se isplati prodati S2 za 2700kn, dva ipo mjeseca star?
Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite Arabic JHLP9 v1.2 - Siyah 3.2.8.2 |
Zašto bih to stavio kad jednostavno ne ide? Ako ću staviti Wanama, sigurno nemam stock rootani Samsung kernel.
EDIT: šteta što ne ide na Wanama, stvarno super stvar... 
Zašto bih to stavio kad jednostavno ne ide? Ako ću staviti Wanama, sigurno nemam stock rootani Samsung kernel.
EDIT: šteta što ne ide na Wanama, stvarno super stvar... 
Na 12.1 ne ide (za sad) ali na 12.0 radi... Kupio sam aplikaciju čim ju je izdao na marketu.