Just copy it to /system/app with 644 permissions.
kako ovo da uradim.....i sa kojom aplikacijom...ja pokusavam da skontam al mi nesto ne ide ..imam i astro i root explorer ...
Pa kopiraj aplikaciju u system/app i stavi permission rw-r--r
Just copy it to /system/app with 644 permissions.
kako ovo da uradim.....i sa kojom aplikacijom...ja pokusavam da skontam al mi nesto ne ide ..imam i astro i root explorer ...
Pa kopiraj aplikaciju u system/app i stavi permission rw-r--r
Nema teorije da riješim problem curenja baterije ispod 15%. Krene s 15%, nakon 2 minute je 14%, minuta pa 11%. Ne diram ga, pogledam nakon 10 minuta- 7%. Uglavnom, iscuri 15% za cca manje od sata u najboljem slučaju na standby-u sa Gmail syncanim samo.
Je li moguće da je do hardvera? Baterija druga (nova), ROM-ovi isključeni. Sve sam provjerio.
P.S. Ide li pod reklamaciju jaki pink spot na bijeloj podlozi?
Nema teorije da riješim problem curenja baterije ispod 15%. Krene s 15%, nakon 2 minute je 14%, minuta pa 11%. Ne diram ga, pogledam nakon 10 minuta- 7%. Uglavnom, iscuri 15% za cca manje od sata u najboljem slučaju na standby-u sa Gmail syncanim samo.
Je li moguće da je do hardvera? Baterija druga (nova), ROM-ovi isključeni. Sve sam provjerio.
Ovo s bijlom podlogom ne prizna servis, oče mjenjat ekran... al oče i da uzmu 1500 kn ... ja poslo na servis i odusto od tog...
Ovo s bijlom podlogom ne prizna servis, oče mjenjat ekran... al oče i da uzmu 1500 kn ... ja poslo na servis i odusto od tog...
1500kn
Pa koliki ekran ima, 24"?
sta priznaju opce? cisti burn in..meni na bijeloj podlozi kad stavim u landscape plavkasto ostaje od status bara, sprzio se ekran..nemoj me j da ne priznaju koji je njima k
imao sam slican problem, probaj zameniti kartici. stavi neku drugu telenor,vip... meni je trosio tel 20% za oko 2h a nista nisam dirao niti instalirao neku app... zamenio sam karticu stavio telenor i resio problem. kasnije sam utvrdio da kartica nije uredu,zamenio i sad nema problema. probaj nista te ne kosta. meni su pricali da je mnaticna,pa ovo ono ali nista od toga...
Kako se zove ta aplikacija koja ti odmah otključa mobitel ??
SGS Unlock ili SGS II Unlock
na ovo si mislio https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DaGentooBoy.SGSUnlockPro&feature=related_apps ?
Ovim sam ti ja otključao svoga jer mi sa aplikacijom za SGS2 nije radilo. Ti prvo probaj s aplikacijom za SGS2 pa onda ovu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helroz.galaxysunlock&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhlbHJvei5nYWxheHlzdW5sb2NrIl0.
Ovo ti je za SGS2, iako mnogima nije uspilo pa su otključivali s ovom poviše koja je za SGS..
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiZXUuY2hhaW5maXJlLnNnczJzaW11bmxvY2tjb2RlIl0.
I? Dojmovi Jelly Bean-a? :P
Sad znamo da ce Nexus S ("prastari" mob) dobiti update vec sredinom sljedeceg mjeseca.
Kad mi mozemo ocekivati update? sredinom 2014?
Sad znamo da ce Nexus S ("prastari" mob) dobiti update vec sredinom sljedeceg mjeseca.
što je novo, nisam gledao I/O.
Update aplikacija (Youtube, Earth, Maps i Chrome koji je izasao iz bete)
Buttery smooth UI (obecanih 60fps)
Bolji pull-down notification, sa vise informacija (i ljepse izgleda)
Opcenito su rekli da su poboljsali brzinu i stabilnost android sistema
I to ej to sto je meni zapelo za oko :)
EDIT: Mogucnost koristenja offline mapa u Maps aplikaciji, tj. samo spremis određenu povrsinu i kasnije mozes gledati bez upotrebe interneta.
Update aplikacija (Youtube, Earth, Maps i Chrome koji je izasao iz bete)
Buttery smooth UI (obecanih 60fps)
Bolji pull-down notification, sa vise informacija (i ljepse izgleda)
Opcenito su rekli da su poboljsali brzinu i stabilnost android sistema
I to ej to sto je meni zapelo za oko :)
EDIT: Mogucnost koristenja offline mapa u Maps aplikaciji, tj. samo spremis određenu povrsinu i kasnije mozes gledati bez upotrebe interneta.
Nek oni optimiziraju potrošnju memorije i malo laggfixa i više mi ne treba.
Vidim zanimljivo ljeto.
Kada dolazi JB?
Za XOOM, Galaxy Nexus i Nexus S sredinom 8. mjeseca. A za ostale se naravno jos nezna.
Evo vam i novi ODIN ako niste skužili. Danas sam ga tek skužia u Samsungovim uredima kada sam išao vratiti S II.
Momci lijep pozdrav i vidimo se u temama o novim Samsung flagshipovima.
evo isprobao sam i wanama i samo mogu reći da mi je daleko bolje legao salman, toliko da neću ni probati cm9, sve radi bez ikakve greške, naime na wanamu mi odmah se rušio supersu
svakako preporuka, sutra bi trebala izaći verzija 4
odmah na pocetku oprostite na glupom pitanju,
moj mob je na tvornickom jos uvijek, sad trebao bih ga rootat da bi mogao unlockat mob, jer
mijenjam mrezu,
sad me zanima sta bi po vama bilo najbolje da stavim na mob? ili bar linkic da mi ostavite i postupak
da sad ne prekopavam ovih 260 str.
puno hvala
odmah na pocetku oprostite na glupom pitanju,
moj mob je na tvornickom jos uvijek, sad trebao bih ga rootat da bi mogao unlockat mob, jer
mijenjam mrezu,
sad me zanima sta bi po vama bilo najbolje da stavim na mob? ili bar linkic da mi ostavite i postupak
da sad ne prekopavam ovih 260 str.
puno hvala
za ulock imaš stranicu prije, a što se tiče roota imaš video pod bug tv, evo ti link sa jubito
s tim programcicem sam probao ali pise da mi mobitel mora biti rootan da bi program radio :(
s tim programcicem sam probao ali pise da mi mobitel mora biti rootan da bi program radio :(
evo ti gore postupak roota, jednostavno je
skineš odin, siyah i staviš mob u download mod, spojiš kabelom, ubaciš siyah u odin (tipka pda), klikneš start i mobitel ti rootan sa novim kernelom
skineš odin, siyah i staviš mob u download mod, spojiš kabelom, ubaciš siyah u odin (tipka pda), klikneš start i mobitel ti rootan sa novim kernelom
ok puno ti hvala, dali bi mogao jos samo dati link od odina i siyaha?
da ne pisem vise, hd22sb hvala na likovima
admini isprika za spam, jbg izasao njub na svjetlo sto se tice ovih stvari, malo sam se opustio
sto se tice tehnologije pa sam prestao pratit
sry :)
ok puno ti hvala, dali bi mogao jos samo dati link od odina i siyaha?
google majka, ako hoćeš rootam ti mob i otključam ga za tebe :D
Evo vam i novi ODIN ako niste skužili. Danas sam ga tek skužia u Samsungovim uredima kada sam išao vratiti S II.
Momci lijep pozdrav i vidimo se u temama o novim Samsung flagshipovima.
KOliko vidim napomena je da je za S III !!!!!
pozdrav svima, imam jedno pitanje. brat mi ima sgs2 i želi napraviti factory reset ali problem je u tome što nezna šifru ili ju mob ne prihvaća za samsung account što je meni čudno skroz jer šifra je sigurno točna ali neznamo gde je zapelo. tako da neznamo šta da radimo i želimo pomoć svakako. najljepša vam hvala na bilo kakvoj korisnoj informaciji :)
pozdrav svima, imam jedno pitanje. brat mi ima sgs2 i želi napraviti factory reset ali problem je u tome što nezna šifru ili ju mob ne prihvaća za samsung account što je meni čudno skroz jer šifra je sigurno točna ali neznamo gde je zapelo. tako da neznamo šta da radimo i želimo pomoć svakako. najljepša vam hvala na bilo kakvoj korisnoj informaciji :)
Sifra za factory reset je ja mislim 12345 (ako nije ta probaj 01234 ili nesto sl.)