Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.301.573
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Delfinster kaže...

Just copy it to /system/app with 644 permissions.

kako ovo da uradim.....i sa kojom aplikacijom...ja pokusavam da skontam al mi nesto ne ide ..imam i astro i root explorer ...

Pa kopiraj aplikaciju u system/app i stavi permission rw-r--r

jeremija
14 godina
neaktivan

Nema teorije da riješim problem curenja baterije ispod 15%. Krene s 15%, nakon 2 minute je 14%, minuta pa 11%. Ne diram ga, pogledam nakon 10 minuta- 7%. Uglavnom, iscuri 15% za cca manje od sata u najboljem slučaju na standby-u sa Gmail syncanim samo.

Je li moguće da je do hardvera? Baterija druga (nova), ROM-ovi isključeni. Sve sam provjerio.

P.S. Ide li pod reklamaciju jaki pink spot na bijeloj podlozi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Easysurfer.zg kaže...

Nema teorije da riješim problem curenja baterije ispod 15%. Krene s 15%, nakon 2 minute je 14%, minuta pa 11%. Ne diram ga, pogledam nakon 10 minuta- 7%. Uglavnom, iscuri 15% za cca manje od sata u najboljem slučaju na standby-u sa Gmail syncanim samo.

Je li moguće da je do hardvera? Baterija druga (nova), ROM-ovi isključeni. Sve sam provjerio.

Ovo s bijlom podlogom ne prizna servis, oče mjenjat ekran... al oče i da uzmu 1500 kn ... ja poslo na servis i odusto od tog... 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan

Već sam pitao ali nisam dobi odgovor pa moram ponovno,{#} dali netko zna ili je imao problem s prikazom poruka da ih pročita a na početnom zaslonu i dalje ostaje broj nepročitanih, primjer na slici !

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.3.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Easysurfer.zg kaže...

Ovo s bijlom podlogom ne prizna servis, oče mjenjat ekran... al oče i da uzmu 1500 kn ... ja poslo na servis i odusto od tog... 

1500kn {#}

Pa koliki ekran ima, 24"?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Easysurfer.zg kaže...

sta priznaju opce? cisti burn in..meni na bijeloj podlozi kad stavim u landscape plavkasto ostaje od  status bara, sprzio se ekran..nemoj me j da ne priznaju koji je njima k

13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Easysurfer.zg kaže...

imao sam slican problem, probaj zameniti kartici. stavi neku drugu telenor,vip...  meni je trosio tel 20% za oko 2h a nista nisam dirao niti instalirao neku app... zamenio sam karticu stavio telenor i resio problem. kasnije sam utvrdio da kartica nije uredu,zamenio i sad nema problema. probaj nista te ne kosta. meni su pricali da je mnaticna,pa ovo ono ali nista od toga... 

13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
e moze neko objasnit sto rade tj appovi za unlock? onaj stotrazi kod za otkljuc mob mi ne radi pa sam probo onaj 2. app no on nije nist trazo neg je mob posto unlockan .... sto mu je napravio?

Kako se zove ta aplikacija koja ti odmah otključa mobitel ??

13 godina

SGS Unlock ili SGS II Unlock

Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite Arabic JHLP9 v1.2 - Siyah 3.2.8.2 |
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 19:58 (AngryBird).
13 godina
Tuđi čovik nikad neće znati... | WanamLite Arabic JHLP9 v1.2 - Siyah 3.2.8.2 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 21:49 (Abalo).
16 godina
neaktivan

I? Dojmovi Jelly Bean-a? :P 
Sad znamo da ce Nexus S ("prastari" mob) dobiti update vec sredinom sljedeceg mjeseca.

Kad mi mozemo ocekivati update? sredinom 2014? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
neznam ja ... znam da se mjenja ekran i ovo staklo u kompletu i dide 1500 kn sa zamjenom u servisu.... nis te nekosta polat pa vidit meni pod garanciju nisu priznali...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Dodge_167 kaže...

Sad znamo da ce Nexus S ("prastari" mob) dobiti update vec sredinom sljedeceg mjeseca.

što je novo, nisam gledao I/O.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Dodge_167 kaže...

Update aplikacija (Youtube, Earth, Maps i Chrome koji je izasao iz bete)
Buttery smooth UI (obecanih 60fps)

Bolji pull-down notification, sa vise informacija (i ljepse izgleda)

Opcenito su rekli da su poboljsali brzinu i stabilnost android sistema

I to ej to sto je meni zapelo za oko :) 

EDIT: Mogucnost koristenja offline mapa u Maps aplikaciji, tj. samo spremis određenu povrsinu i kasnije mozes gledati bez upotrebe interneta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 0:24 (Dodge_167).
14 godina
Dodge_167 kaže...
sudy_freak kaže...
Dodge_167 kaže...

Update aplikacija (Youtube, Earth, Maps i Chrome koji je izasao iz bete)
Buttery smooth UI (obecanih 60fps)

Bolji pull-down notification, sa vise informacija (i ljepse izgleda)

Opcenito su rekli da su poboljsali brzinu i stabilnost android sistema

I to ej to sto je meni zapelo za oko :) 

EDIT: Mogucnost koristenja offline mapa u Maps aplikaciji, tj. samo spremis određenu povrsinu i kasnije mozes gledati bez upotrebe interneta.

Nek oni optimiziraju potrošnju memorije i malo laggfixa i više mi ne treba.
Vidim zanimljivo ljeto.

Kada dolazi JB? 

16 godina
neaktivan

Za XOOM, Galaxy Nexus i Nexus S sredinom 8. mjeseca. A za ostale se naravno jos nezna.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo vam i novi ODIN ako niste skužili. Danas sam ga tek skužia u Samsungovim uredima kada sam išao vratiti S II. 

Momci lijep pozdrav i vidimo se u temama o novim Samsung flagshipovima. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

10 0 hvala 0
14 godina
Tko je još vidio Odin koristiti? ;)

Pozdrav stari, bilo je časno družiti se s tobom!
17 godina
odjavljen

Ako želite najnoviji AOKP build ali bez dodatnih gluposti: LINK

Galaxy SII I9100 || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo isprobao sam i wanama i samo mogu reći da mi je daleko bolje legao salman, toliko da neću ni probati cm9, sve radi bez ikakve greške, naime na wanamu mi odmah se rušio supersu

svakako preporuka, sutra bi trebala izaći verzija 4

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odmah na pocetku oprostite na glupom pitanju,

moj mob je na tvornickom jos uvijek, sad trebao bih ga rootat da bi mogao unlockat mob, jer

mijenjam mrezu,

sad me zanima sta bi po vama bilo najbolje da stavim na mob? ili bar linkic da mi ostavite i postupak

da sad ne prekopavam ovih 260 str.

puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 11:39 (MadDogg).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MadDogg kaže...

odmah na pocetku oprostite na glupom pitanju,

moj mob je na tvornickom jos uvijek, sad trebao bih ga rootat da bi mogao unlockat mob, jer

mijenjam mrezu,

sad me zanima sta bi po vama bilo najbolje da stavim na mob? ili bar linkic da mi ostavite i postupak

da sad ne prekopavam ovih 260 str.

puno hvala

za ulock imaš stranicu prije, a što se tiče roota imaš video pod bug tv, evo ti link sa jubito

14 godina
neaktivan

s tim programcicem sam probao ali pise da mi mobitel mora biti rootan da bi program radio  :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MadDogg kaže...

s tim programcicem sam probao ali pise da mi mobitel mora biti rootan da bi program radio  :(

evo ti gore postupak roota, jednostavno je

skineš odin, siyah i staviš mob u download mod, spojiš kabelom, ubaciš siyah u odin (tipka pda), klikneš start i mobitel ti rootan sa novim kernelom

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
MadDogg kaže...

skineš odin, siyah i staviš mob u download mod, spojiš kabelom, ubaciš siyah u odin (tipka pda), klikneš start i mobitel ti rootan sa novim kernelom

ok puno ti hvala, dali bi mogao jos samo dati link od odina i siyaha?

da ne pisem vise, hd22sb hvala na likovima

admini isprika za spam, jbg izasao njub na svjetlo sto se tice ovih stvari, malo sam se opustio

sto se tice tehnologije pa sam prestao pratit

sry :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 11:54 (MadDogg).
15 godina
neaktivan
MadDogg kaže...
hd22sb kaže...
MadDogg kaže...

ok puno ti hvala, dali bi mogao jos samo dati link od odina i siyaha?

google majka, ako hoćeš rootam ti mob i otključam ga za tebe :D

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo vam i novi ODIN ako niste skužili. Danas sam ga tek skužia u Samsungovim uredima kada sam išao vratiti S II. 

Momci lijep pozdrav i vidimo se u temama o novim Samsung flagshipovima. 

KOliko vidim napomena je da je za S III !!!!!

Galaxy S2-Vanamlite JHLP9 ArabicV1.2-Siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan

pozdrav svima, imam jedno pitanje. brat mi ima sgs2 i želi napraviti factory reset ali problem je u tome što nezna šifru ili ju mob ne prihvaća za samsung account što je meni čudno skroz jer šifra je sigurno točna ali neznamo gde je zapelo. tako da neznamo šta da radimo i želimo pomoć svakako. najljepša vam hvala na bilo kakvoj korisnoj informaciji :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bambi kaže...

pozdrav svima, imam jedno pitanje. brat mi ima sgs2 i želi napraviti factory reset ali problem je u tome što nezna šifru ili ju mob ne prihvaća za samsung account što je meni čudno skroz jer šifra je sigurno točna ali neznamo gde je zapelo. tako da neznamo šta da radimo i želimo pomoć svakako. najljepša vam hvala na bilo kakvoj korisnoj informaciji :)

Sifra za factory reset je ja mislim 12345 (ako nije ta probaj 01234 ili nesto sl.)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice