Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.395.357
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Nono kaže...

Da se malo maknemo od ICS teme ;)

MyBackup Pro Vs. Titanium Backup....koji je bolji {#} ?!

Ja ih koristim oba:

MyBackup pro >za kontakte,sms,bookmarke,kalendar,playliste,postavke homescreena

Titanium Backup > za backup aplikacija,deinstaliranje i smrzavanje sistemskih aplikacija

Bears, Beets, Battlestar galactica!
18 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
morska psina kaže...

Već je prijavljivano ali da ponovim. Vidim da nas ima više koji nakon službene nadogradnje na ICS - Vipnet, imamo problem s Google Playom. Naime Google Play normalno radi preko WiFi ali svaki pokušaj skidanja ili updatea aplikacije putem data prometa javlja grešku 406. Ima li netko ideju što poduzeti?

Probajte ovo:

• Nadogradite Play store (ako jos nije sam)
  • U Settings>Applications>All  nađite Google Play store pa na Clear cache a po potrebi i Clear data

Obrisao sam Cache i nije pomoglo, deinstalirao sam updates, nakon restarta se automatski nadogadio na zadnju verziju, i opet isti problem ostaje.

Ako obrišem Data hoće li izgubiti popis svih instaliranih aplikacija?

15 godina
neaktivan
morska psina kaže...

Obrisao sam Cache i nije pomoglo, deinstalirao sam updates, nakon restarta se automatski nadogadio na zadnju verziju, i opet isti problem ostaje.

Nisam radio,al mislim da neće,samo će ti izbrisati vezu Play stora sa tvojim google accountom,al kad se ponovno ulogiraš u Play store prihvatis da ti ga poveže i to je to. Probaj,nemožeš ništa izgubiti.

13 godina
neaktivan

Isprobao sam resurrection remix 1.3, 1.5, CM9 - 22.04, sa i bez siyah kernela RC6 odnosno stable 3.1.

U svakom slučaju kad sam stavio siyah, baterija je trajala dosta kraće, čak i preko noći je opadala za 6,7% a bez siyaha opada za 2%.   Nisam radio nikakve overclockove, dapače ograničio sam frekvenciju na 1000, napravio undervolt, smanjio frekvenciju grafike i undervoltao. Governor sam stavio na conservative i podesio da se druga jezgra pali samo kad zauzeće prođe 60% na frekvenciji od 1000mhz.. Znači sve tweakovi da bi se produžila baterija a dobio sam kraću bateriju. koliko onda tek kraće baterija traje bez tweakova....

bez siyah kernela sam na romovima koristio samo sljedeće: cpu governor :conservative, do 1000mhz, undervolt.

Također antutu benchmark daje puno bolje rezultate bez siyah kernela, i to nisu male razlike nego poveće. ( testovi na stock 1.2ghz-performance governor )

Trenutno sam na CM9-22.04 sa origigi kernelom i preporodio sam se otkad sam se maknuo sa siyaha kernela, em baterija, em osjetne performanse.  

antutu benchmark -   6355

Šta se tiče ljudi šta su brickali mobitele navodno radeći factory reset/full wipe sa RC6, nisam siguran koliko je do toga, neko kaže stariji RC6 neko noviji RC6, ja sam konkretno imao noviji i stariji , radio sam factory reset puno puta i svaki put je sve prošlo glatko.

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 12:14 (user3468).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
user3468 kaže...

Sa svime se slažem.
Nije više Siyah što je bio.
Ukenjali su ga, totalno. 
Umjesto da povećava performanse on ih ruši, a kao štedi bateriju.

Ne štedi!
Ne stavljajte Siyah ako imate CM9.

Pogledajte si nove ROM-ove danas apdejtane (link u mom potpisu).

A što se tiče CM9 0423 svakako ga stavite i ne pomišljajte na drugi.
Niti jedan ROM nije imao takvo glatko skrolanje, performanse o.O, RAM-a zauzima skoro ništa.

Jedini nedostatci koje vidim su loša kamera, ne loša, ali može bolje i neke sitnice.

Btw. što kažete za tutorijal? Što sam pričao par stranica prije?
Ja mogu ovaj vikend već početi malo. 

http://bit.ly/J8R93P
15 godina
neaktivan

dojmovi stock vipovog ics-a. na prvi pogled sve lijepo izgleda ali u globalu banana zesca. Rootao sam ga samo da bih ga otkljucao uvjek sam htio biti na orginalnom romu, ali nakon ics-a definitivno ide root. Kao prvo i najjosnovnije cini mi se da uredjaj nakon nadogradnje ima slabiji odaziv ekrana na touch. dosta stvari zna stekat kao npr browser i sad kad pisem uzasno steka. baterija je bila losa prije a sad je jos gora budale umjesto da rijese to s novom nadogradnjom oni je jos srozaju koma ziva. ekran mi se izgleda jos vise grije neg prije. neznam zar je tesko stavit opciju postotke od baterije, nekoliko vrsta lock screena i nekih drugih banalnih stvari. ima jos toga al eto sve u svemu razocaranje tesko...

2 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

AOSP/AOKP majka.

Ne bih više na TW i Samsungov baseband/firmware, ma nema tih para. 

16 godina

ni meni se ne sviđa ovaj siyah pa bi molio da mi preporucite neki dobar kernel :)
ako je moguce da ujedno kad stavim kernel bude rootan :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pinkyz kaže...

ni meni se ne sviđa ovaj siyah pa bi molio da mi preporucite neki dobar kernel :)

Moja preporuka,ako imas Samsung ICS ROM ide SpeedMod kernelu. Po meni najbolji,nemoraš ništa petljati ko sa Siyahom,samo flashni i vozi.

16 godina
DwightSchrute kaže...
Pinkyz kaže...

Moja preporuka,ako imas Samsung ICS ROM ide SpeedMod kernelu. Po meni najbolji,nemoraš ništa petljati ko sa Siyahom,samo flashni i vozi.

da razmišljo sam si o njemu il o nekom ROMu al rto stavljam ga sad. fala ti :)

18 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Sa svime se slažem.
Nije više Siyah što je bio.
Ukenjali su ga, totalno. 
Umjesto da povećava performanse on ih ruši, a kao štedi bateriju.

Pa ne znam, meni Siyah (3.1.1) radi super u kombinaciji s Hydrogen ROM-om (AOKP). Performanse su besprijekorne, trajanje baterije odlično (dva dana s konstantno uključenim WLAN-om, 3G-om, pushom maila i sinkanjem s Googleom, Twitterom i Last.fmom), a tu je i uvjerljivo najbolji odaziv ekrana s kojim sam se dosad susreo. Nikad nisam lakše tipkao po ekranu. A nema ni one iritantne inercije kod skrolanja koja postoji na Vipovom stock ICS-u i pripadajućem kernelu te nekim drugim ROM-ovima (kernelima).

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 15:41 (Davor).
17 godina
odjavljen
Samo da kažem da 200 dpi na AOKP-u izgleda super, kao nexus...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
18 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
tommek10 kaže...

AOSP/AOKP majka.

Ne bih više na TW i Samsungov baseband/firmware, ma nema tih para. 

Iskreno ne bi ni ja ali peče me garancija, prethodna dva HTC-a su mi unutar garancijskog roka po dva puta išla na servis. Crkavali touchscreen i matična...

14 godina
morska psina kaže...
sudy_freak kaže...
tommek10 kaže...

Iskreno ne bi ni ja ali peče me garancija, prethodna dva HTC-a su mi unutar garancijskog roka po dva puta išla na servis. Crkavali touchscreen i matična...

Jel ti govori sta ovo boldano.. 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
18 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
morska psina kaže...

Nisam radio,al mislim da neće,samo će ti izbrisati vezu Play stora sa tvojim google accountom,al kad se ponovno ulogiraš u Play store prihvatis da ti ga poveže i to je to. Probaj,nemožeš ništa izgubiti.

Nije uspjelo :(  Što mi još preostaje, Factory reset?

17 godina
odjavljen
Kelam kaže...
morska psina kaže...
sudy_freak kaže...
tommek10 kaže...

Jel ti govori sta ovo boldano.. 

Nemojte sada offtopic... Ja sam npr imao HTC-a i nisam imao ama baš nikakvih problema, još sam ga kupio bez garancije...

Što se tiče flashanja i garancije, uvijek se može vratiti na stock ako mobitel nosite na servis (jedino ako ga sami uspijete shebat flashanjem)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
18 godina
neaktivan
Kako ga ga vratit na stock kad ti rikne touchscreen kao što je meni dva puta na HTC Herou...
17 godina
odjavljen
morska psina kaže...
Kako ga ga vratit na stock kad ti rikne touchscreen kao što je meni dva puta na HTC Herou...

Pa ako možeš u download mode ( za to ti ne treba touchscreen), preko Odina flashash stock i to je to {#}

15 godina

Vidim da je Khan izdao još 2 Siyaha, nisam dugo pratio.

Možda sada i jest bolje, jer je spojen sa svim izmjenama u CM-u što su se dogodile.

Možda i probam, ali 3.1RC6 i 3.1 su bili loši.

Imate sada i 3.1.2. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
user3468 kaže...

Ajd stavi sliku iz Antutu-a.

Jer, evo što ja dobijem sa stock CM9.

Evo CM9 sa Siyahom 3.1.2 CPU 1200 MHz

I CM9 sa Siyahom 3.1.2. CPU 1400 MHz

Ništa mi nije jasno.
S većom freq. CPU-a one glavne stvari za što CPU služi su niže na višoj freq.
Dok su grafički rezultati bolji s višom freq.

Siyah mi u quadrantu daje 3254.
Rezultati, razočaravajući za CPU.
2938 (nekada bili 5500) kao i RAM.
Grafika odlična. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 16:31 (sudy_freak).
18 godina

trenutno sam na off t mobile icsu(ne rootan) , koliko su bolje performasne ako stavim speed mode
1. put se susrecem sa tim kernelom prije sam imao cm9 + siyah vise verzija ali mi nisu performanse bile dobre ...

zanima me radi baterije jer mi ovo cica dosta :/ dok sa cm9 nisam imao problema ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 16:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
user3468 kaže...

Ajd stavi sliku iz Antutu-a.

Evo slike... znači CM9 origigi :)

vidim da ti je IO slab, koji koristiš? ja sam na cfq

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 17:04 (user3468).
15 godina

Sve stock.
Gdje mogu probati CFQ?

Nemam pojma, nema smisla, xD.
Koji mod pod performance koristiš?

Moj je ondemand 

15 godina
neaktivan
morska psina kaže...

Već je prijavljivano ali da ponovim. Vidim da nas ima više koji nakon službene nadogradnje na ICS - Vipnet, imamo problem s Google Playom. Naime Google Play normalno radi preko WiFi ali svaki pokušaj skidanja ili updatea aplikacije putem data prometa javlja grešku 406. Ima li netko ideju što poduzeti?

Riješio problem, malo sam googlao i našo riješenje, u postavkama broadband obriši proxy i to je to, sve radi...

15 godina

Novi ROM-ovi:

Za sve ROM-ove, pogledajte moj potpis.

F1 sam imao, kao i D4, ali sada idem isprobati baš Hydru.

Svidio mi se AOKP, i čini se dobro.
Još ako su performanse/baterija dobri.

Yebemti, opet sam pao u krizu što se flashanja tiče. 

[EDIT]:

Jedno je sigurno, svi ICS ROM-ovi su potpuno stabilni, s manjim problemima i missing features, ali su gotovo svi daily use.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 17:51 (sudy_freak).
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Novi ROM-ovi:

Za sve ROM-ove, pogledajte moj potpis.

F1 sam imao, kao i D4, ali sada idem isprobati baš Hydru.

Svidio mi se AOKP, i čini se dobro.
Još ako su performanse/baterija dobri.

Yebemti, opet sam pao u krizu što se flashanja tiče. 

[EDIT]:

Jedno je sigurno, svi ICS ROM-ovi su potpuno stabilni, s manjim problemima i missing features, ali su gotovo svi daily use.

Opak si {#}

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
13 godina
neaktivan

aaaaaaaa je li ovo samo meni?? ubija me kratka baterija...
cak se aos penje do 60-ak%, zaslon je koristen ispod 3 sata... sve stock na njemu.. ics tmobile... 

0 0 hvala 0
15 godina
Vidim da si opet u naletu, pa me zanima jesi li probao nesto od novog MIUI-a i kakav je?
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sve stock.
Gdje mogu probati CFQ?

Nemam pojma, nema smisla, xD.
Koji mod pod performance koristiš?

Moj je ondemand

Sa voltage control sam postavio na CFQ(stock), a isprobao sam i ostale i sa svima dobijem samo lošiji rezultat.

Za testiranje koristim performance-1.2Ghz.

probaj restartat mobitel pa kad se dobi onda napravi test pa vidi jel šta bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:02 (user3468).
14 godina
neaktivan

Kako dobiti Superuser??

Imam oficial T-com ICS i sada bi htio instalirati Titanium backup. Nebi htio mijenjati kernel, sa ovim koji dolazio sa Tcom ICS sam zadovoljan. Postoji li način?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice