Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.395.612
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
rviz kaže...

Evo da se ja ponovo uključim. Napravio sam službeni update preko kiesa, sve je super prošlo. Samo sam izgbio root. Ali mi je mobitel ostao otključan na sve mreže. Sve aplikacije i Go launcher su ostale i sve je kao i prije. Radi face unlock. Jedino me zanima kako će se baterija ponašati. Ima jedna zanimljiva stvar, imao sam smrznute aplikacije koje ne koristim i koje su mi značajno žderale bateriju social hub, game hub, yahoo finance koja je stalno radila i skidala podatke bez veze i još neke meni nebitne aplikacije. Kada sam napravio update zanimljivo ovih alikacija nema (niti mi ne trebaju) izgleda da su ostale negdje u rootu smrznute iako više nema pristup rootu. Tako da sada nemam ni potrebe da ga ponovo rootam.
Ako si netko želi produžiti vijek trajanja baterije barem za 50% neka si isključi aplikacije koje ne koristi, posebno yahoo finance.

kako si ih smrznuo-isključio.Molim te opiši.

13 godina
neaktivan

Pozz mis!

".....Ovo je naravno za S2 na ICS.  ..."

E je&atga :(( To si mogo odma napisat :)) A ja se pitam zakaj toga nema na mom mobu  >;>>

OKe.. jel neko zna kako se to radi, moze dobiti na SGS2 sa difoltnim OSom koji dolazi sa njim?

15 godina
neaktivan

Zanima Vas kako staviti ICS na Vaš uređaj?  Kako to napraviti bez kasnijih "problema"?

Pročitajte zadnjih 10ak stranica ove teme,sve je već napisano barem 5 puta

Svako malo,netko dolazi sa istim pitanjem,uleti,postavi pitanje i očekuje pomoć? A iz aviona se vidi da nije pročitao ni zadnje dvije stranice teme,jer da je,nebi postavljao generična pitanja tipa "kak da stavim ICS" nego bi eventualno imao nekakvo konkretno pitanje. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 15:21 (DwightSchrute).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

^^Kak da stavim ICS? {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rviz kaže...

Evo da se ja ponovo uključim. Napravio sam službeni update preko kiesa, sve je super prošlo. Samo sam izgbio root. Ali mi je mobitel ostao otključan na sve mreže. Sve aplikacije i Go launcher su ostale i sve je kao i prije. Radi face unlock. Jedino me zanima kako će se baterija ponašati. Ima jedna zanimljiva stvar, imao sam smrznute aplikacije koje ne koristim i koje su mi značajno žderale bateriju social hub, game hub, yahoo finance koja je stalno radila i skidala podatke bez veze i još neke meni nebitne aplikacije. Kada sam napravio update zanimljivo ovih alikacija nema (niti mi ne trebaju) izgleda da su ostale negdje u rootu smrznute iako više nema pristup rootu. Tako da sada nemam ni potrebe da ga ponovo rootam.
Ako si netko želi produžiti vijek trajanja baterije barem za 50% neka si isključi aplikacije koje ne koristi, posebno yahoo finance.

aleluja,nego jesi ti siguran da ih bas nema..pogledao si pod aplikacije/sve i dole pri dnu gdje su one koje sam iskljucujes?

50 % ustede na bateriji je malo pretjerano,ali da se moze usparati gasenjem bloatware-a definitivno je tocno

15 godina
neaktivan

Procitao sam sve ali da budem jos jednom siguran posto mi Kies ne nudi  update na ics.
Imam cisti oficial 2.3.5. Skinuo sam Rom 4.0.3 BOLPD i stavit cu ga uobicajeno preko Odina. Samo me zanima jel moram u tom postupku s Odinom raditi full wipe ili mogu odmah cisto na mob kako je.???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne treba wipe, odin sve odradi
13 godina
neaktivan
Mali_od_kuzine kaže...

Pozz mis!

".....Ovo je naravno za S2 na ICS.  ..."

E je&atga :(( To si mogo odma napisat :)) A ja se pitam zakaj toga nema na mom mobu  >;>>

OKe.. jel neko zna kako se to radi, moze dobiti na SGS2 sa difoltnim OSom koji dolazi sa njim?

nadjes folder media, u njemu imas folder audio i u tom folderu notifications... tu stavis melodije za poruke....... kad tu kopiras, odes u poruke, pa lijevu touch tipku da ti otvori opcije, udejs u postavke i zatim skroz dolje imas za odabrati melodiju...... ako ti se ne pojavi tu odmah, probaj igasiti i upaliti mob pa opet pogledaj u medlodije u porukama.....
i te sve foldere imas u memoriji telefona, ne moras nista na sd karticu stavljati...... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 16:37 (sasa1010).
15 godina
neaktivan
i još nešto, jel treba biti uključen usb debuging mode pošto ga Pc ne prepoznaje??
15 godina
protjeran
cassiopean kaže...
i još nešto, jel treba biti uključen usb debuging mode pošto ga Pc ne prepoznaje??

Obavezno!

15 godina
neaktivan
Volume kaže...
cassiopean kaže...

Obavezno!

Zato mi je čudno kad sam ga steknuo, pc kaze da ne prepoznaje.
Evo sad sam probao direktno na maticnu steknut i uhvatio ga je :)
A sada flešiiiing............
...i evoga :D
Sve se normalno ucitalo wuhuu..

Jos me zanima stari backup od 2.3.5 vrijedi samo za stari Rom?
Znaci da moram podesiti homescreen na novo i raditi novi backup za ICS?

Hvala i pozdrav svima

15 godina
neaktivan

POZDRAV!

posto ste vec svi vise-manje na ICS-u neki sluzbenome neki nesluzbenom pitanje koje cu postaviti je za one koji imaju VIP-ov stock ics

dakle zanima me:

1. dali imate onaj 3D scrolling efekt? ja to nemam...mozda su izbacili iz roma,mozda se da to negdje ukljuciti?

2. kada se ukljuci da se na lock screenu pojavi widget od vremena (nakon refresha temperatura na lc mi je 0.0°C a na samom widgetu mi prikazuje dobro)

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jel zna tko možda na kojem su kernelu bazirani naši stock ROM-ovi? LP7?

0 0 hvala 0
15 godina
luka-nwb kaže...

tu ti pise koji je na sta baziran, samo treba znati googlati ;)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
13 godina
protjeran
Rasho kaže...
luka-nwb kaže...

ma znaam... krivo sam postavio pitanje. recimo t-mobile stock je BOLPD kernel, sad na čemu je on baziran? jer nema off sammy BOLPD kernel, zadnji je LP8 ako se ne varam

17 godina
odjavljen
luka-nwb kaže...
Rasho kaže...
luka-nwb kaže...

ma znaam... krivo sam postavio pitanje. recimo t-mobile stock je BOLPD kernel, sad na čemu je on baziran? jer nema off sammy BOLPD kernel, zadnji je LP8 ako se ne varam

PDA: I9100BOLPD
PHONE: I9100BOLP5
CSC: I9100CROLP5
Kernel: 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000dpi@DELL171 #3
Build number: IML74K.BOLPD

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
13 godina
neaktivan

Pozdrav Sasa!

Ako kliknem na DATOTEKE, te foldere NEMAM, u stvari NISAM IMAO na mobu. Folder MEDIA nije postojao. Sad sam ga kreirao.

Kad sma kliknuo na DATOTEKE, u gornjem lijevom uglu ki se pojavio /SDCARD i ispod spisak foldera

ANDROID

ATTCHMENTS

BLUETOOTH

DCIM

EXTERNA_SD  kad stavim micro SD karticu

LOST.DIR

MEDIA koju sam kreirao na kompu

PHOTOEDITOR

SAMSUNG

SOUNDS

USBSTORAGE

VIDEOMARKER

I u TIM folderima nigdje NEMA folder audio, notifications. POSTOJI SADA kad sam ih kreirao.

Da li postoje negdje drugdje i ja NESTO FULAM? Da li mozda upisujem stvari na krivo mjesto?

Kopirao sam "muziku" u PM3 formatu koju hocu staviti za dolaznu muziku kad dobijem SMS i "MUZIKE" NEMA NA SPISKU DA BIH JE MOGAO ODABRATI.

Kad napravim to sto si mi napisao, sve to izaberem, tu muziku koju sam presnimio u folder notifications .. SVE kako si napisao i kako su kolege prije napisale..

ALI te muzike    N E M A   na spisku ponudjenih "tonova" za SMS.

Nista ekipa.. idem u servis pa nek mi tamo postimaju :) Zahvaljujem svima:)

13 godina
neaktivan
Mali_od_kuzine kaže...

Pozdrav Sasa!

Ako kliknem na DATOTEKE, te foldere NEMAM, u stvari NISAM IMAO na mobu. Folder MEDIA nije postojao. Sad sam ga kreirao.

Kad sma kliknuo na DATOTEKE, u gornjem lijevom uglu ki se pojavio /SDCARD i ispod spisak foldera

ANDROID

ATTCHMENTS

BLUETOOTH

DCIM

EXTERNA_SD  kad stavim micro SD karticu

LOST.DIR

MEDIA koju sam kreirao na kompu

PHOTOEDITOR

SAMSUNG

SOUNDS

USBSTORAGE

VIDEOMARKER

I u TIM folderima nigdje NEMA folder audio, notifications. POSTOJI SADA kad sam ih kreirao.

Da li postoje negdje drugdje i ja NESTO FULAM? Da li mozda upisujem stvari na krivo mjesto?

Kopirao sam "muziku" u PM3 formatu koju hocu staviti za dolaznu muziku kad dobijem SMS i "MUZIKE" NEMA NA SPISKU DA BIH JE MOGAO ODABRATI.

Kad napravim to sto si mi napisao, sve to izaberem, tu muziku koju sam presnimio u folder notifications .. SVE kako si napisao i kako su kolege prije napisale..

ALI te muzike    N E M A   na spisku ponudjenih "tonova" za SMS.

Nista ekipa.. idem u servis pa nek mi tamo postimaju :) Zahvaljujem svima:)

pogledaj video... ako je sve tako treba funkcionirati........ 

15 godina
neaktivan

stavio sam cm9 i sve je ok,samo nije mi jasno zasto kada kliknem na kameru ne mogu slikati i izbaci mi insert a sd card before using the camere,a kad odem na album izbaci mi NO Storage..tj no external storage available...i ne mogu pregledavati slike a vidim u pozadini da su tamo...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@slavonac
Shebali su nešto u vezi storage-a... Probaj neki stariji build ili čekaj novi
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan

http://www.gadgeterija.net/2012/04/21/sto-su-to-bootloader-kernel-rootanje-i-rom-te-ostale-muke-po-androidu/

Za sve neuke koji dodju i pitaju kako da flasham ROM bez da su procitali ijednu stranicu teme.. Pocmite za pocetak od nekih osnova.. Iako ima hrpetina clanaka ranije objavljenih, evo jedan od sviježijih, koji po meni nije los za neuke.. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Evo da pitam nesto.

Jel moguce ikako gledat sa moba preko filmovizije filmove?

Kad bi to mogo bio bi najbolji definitivno haha zezam se ;)

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li možda netko zna zašto mi ima šuma u slušalici dok ne uspostavim poziv? Ne znam, da li ima to veze sa Bonbon karticom, možda. Inače mi je dok pričam , jasnoća i čujnost, sve ok.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz sasa!

Proradilo nakon 4 paljenja gasenja :(( Najedanput se pojavio taj ton, iz cista mira.. Pa nemerem vjerovat :((

Puno hvala svima i ekipa molim oprostite na gnjavazi. Ocekivao sam od takvog "pametnog" mobitela da ima takve sitnice sve po difoltu rjeseno na punnoooooo jednostavniji nacin.

Jos jednom zahvaljujem i vjerujem da ce biti jos mojih pitanja dok ga ne prokuzim :))

14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

POZDRAV!

posto ste vec svi vise-manje na ICS-u neki sluzbenome neki nesluzbenom pitanje koje cu postaviti je za one koji imaju VIP-ov stock ics

dakle zanima me:

1. dali imate onaj 3D scrolling efekt? ja to nemam...mozda su izbacili iz roma,mozda se da to negdje ukljuciti?

2. kada se ukljuci da se na lock screenu pojavi widget od vremena (nakon refresha temperatura na lc mi je 0.0°C a na samom widgetu mi prikazuje dobro)

Unaprijed zahvaljujem!

ja nemam  3 d ali ja nemam scren lock i to me pat sve ostalo pet

14 godina
neaktivan
i ja taj problem i nitko ne zna kako je to riješivo znaći moguče da nisam je smrdo mob već nemam pojma šta
14 godina
neaktivan
Matoje kaže...

može link na vipnetov 2.3.5 ili koji već jer oni na xda ne rade?

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona

15 godina
postoji opcija edit xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rasho kaže...
postoji opcija edit xD

jel to meni odg. za vračanje tel na tvorničke postavke ili nešta drugo jer ovaj izgled foruma ma nekad zbuni .jbg. neznš više tko kome odgovara i tko pita

15 godina
mislim na 3 posta za redom, za to postoji opcija edit a ne postati jedan post za drugim xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice