ajd prekinite vas dva!
pomažite čoeku gore, ja bih, ali se bavim tranzistorima, BJT-ovima i tome slično.
Nema dugo nightly-a od CM-a, btw. changelog je bolestan.
Stvarno dobivamo LTE? xD
ajd prekinite vas dva!
pomažite čoeku gore, ja bih, ali se bavim tranzistorima, BJT-ovima i tome slično.
Stvarno dobivamo LTE? xD
ajd prekinite vas dva!
Stvarno dobivamo LTE? xD
Pa rekoh, neka napravi Wipe i to je to.
BTW, triba ucit ljude da se snalaze po forumu 
Sory vas dva ali jel mi može netko pomoć
3. put govorim, napravi Wipe prije instalacije ROM-a
ajd prekinite vas dva!
Stvarno dobivamo LTE? xD
da dobivamo ! vec sam to napisao prije
ajd prekinite vas dva!
Stvarno dobivamo LTE? xD
da dobivamo ! vec sam to napiso prije
Kojom logikom dobivamo LTE kad nema modema za to? Ima posebna edicija SII koja IMA LTE modem, tako da... mislim da je to teoretski i prakticno nemoguce.
i meni je cudno ali vec 4 put koriste LTE kraticu u svojerm chagelogu pa ...
OK, šta si ti čita prije stavljanja drugog ROM-a? Ništa jel.
Uglavnom, wipe se radi prije svakog mijenjanja ROM-a kako se ne bi događalo to što se tebi događa (eng. wipe = očistiti, pobrisati). Radiš ga u Recovery-u (Vol + + Home + Power), pod opcijom wipe. Nakon što napraviš wipe data, ideš na Advanced i Wipe Dalvik. Nakon toga stavljaš ROM i onda će bit sve u redu.
Ako nisi rootan, rootaj uređaj kako bi to rješio. Tutorial - http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/06/root_i_customrom/
@4mal - ma nekako mislim da je to podrška za taj LTE model ili nešto. Nemoguće da je LTE modem u SGSII pa da to nisu naveli.
ma svaki put to napravim, to me i pati...
ma svaki put to napravim, to me i pati...
Wipe čega napraviš? Ne kužim više ništa.
Jesi rootan ili ne?
@mitsi: sretno.
@4mal: budimo uvjereni da dobivamo LTE 
@mitsi: sretno.
@4mal: budimo uvjereni da dobivamo LTE 
http://www.logitel.de/handys/marken/samsung/galaxy-s2-lte-gt-i9100-schwarz--1396.html
Evo vam i9100 sa LTEom... naš mislim da ne dobiva
sada stavljam novi jer je sve zblesalo i nije sada rootan, dali da ga rootam ili da prvo wipe napravim ... prijedlog
sada stavljam novi jer je sve zblesalo i nije sada rootan, dali da ga rootam ili da prvo wipe napravim ... prijedlog
1. Root
2. Full Wipe
3. Wipe Dalvik
4. Instalacija ROMa
Ima ona jedna stara, nardona
Mislit' i srat' nije isto.
Ima ona jedna stara, nardona
Mislit' i srat' nije isto.
Al logika je na mojoj strani
Ne bi izdavali uređaj istog kodnog imena, samo sa LTE-eom da ga stari ima...
evo ovako rootan je :
dali full wipe =wipe data factory reset
jer nemam full wipe, ako je to sam napravio svaki put,,
e a dali u mount i storage ima kakva caka ili negdje recimo formatiranje
evo ovako rootan je :
dali full wipe =wipe data factory reset
jer nemam full wipe, ako je to sam napravio svaki put,,
e a dali u mount i storage ima kakva caka ili negdje recimo formatiranje
je to je to.
u mount i storage nista ne radi
evo vidi ovo: sve ono napravim a meni ostanu poruke kada se podigne nanovo ov koje su mi došle u medjuvremenu,, znači da mi nije obrisao podatke , gdje može biti kvaka, čini mi se u tom brisanju svega sa njega, dali da napravim možda formatiraj usb storage u postavkama računa ,, ali i to sam već prije radio ??????????????? LZN sam !!
Da vam ponovim
** Svakako posjetite **
Svi ROM-ovi
e jesam prije, mislim da je tada i počelo...
evo vidi ovo: sve ono napravim a meni ostanu poruke kada se podigne nanovo ov koje su mi došle u medjuvremenu,, znači da mi nije obrisao podatke , gdje može biti kvaka, čini mi se u tom brisanju svega sa njega, dali da napravim možda formatiraj usb storage u postavkama računa ,, ali i to sam već prije radio ??????????????? LZN sam !!
Cekaj, ostanu ti poruke koje su dosle dok je mob bia ugasen ili one koje si vec ima?
prije nego sam radio wipe svega je došlo dvije poruke i nakon paljenja moba su ostale a ne bi trebale ! zar ne ???
prije nego sam radio wipe svega je došlo dvije poruke i nakon paljenja moba su ostale a ne bi trebale ! zar ne ???
Onda si ocigledno nesto krivo radija....
sada sam išao format usb iz postavki menija i ponovno instal. aplikacije i nema poruka tih, znaći da sam negdje smrdao u recovery modu jer od tamo ne napravi wipe cijeli, ali gdje dali onaj mount i unmoaunt možda šta je zakačeno a šta nije pa ne obriše te neke podatke ne znam šta sam radio , kakd bi netko pogledao u svom mob. kako mu je postavljeno !!!!!!!!
http://bit.ly/J8R93P
Zna li netko kako da se vratim na stock Samsungov Gingerbread ?
Sad sam na CM9.
instaliras preko odina Gingerbread kao sto si i instalirao ICS.. (prije instalacije wipaj uređaj)