noćnu nadogradnju
Hahahaha 
Troll, back in the cage!!!! 
Dao sam si slobode malo
pri prevođenju
noćnu nadogradnju
Hahahaha 
Troll, back in the cage!!!! 
Dao sam si slobode malo
pri prevođenju
WanamLite ICS XWLP7 V10.9 Android 4.0.3 Stable Blue ICS Themed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817
Mala anketa,dugo nismo imali:
| 22 | Imam futrolu |
|---|---|
| 10 | Nemam futrolu |
samo jos fali NILI, EXNILI i EXILI :D
Zar sam ja jedini koji nema nikakvu zastitu za SGSII? Mislim, kupio sam si ju, ali ja mislim da je to nepotrebno...
Zar sam ja jedini koji nema nikakvu zastitu za SGSII? Mislim, kupio sam si ju, ali ja mislim da je to nepotrebno...
pa i nisi bas jedini.. vjerujem da ih ima vise bez zastite, ali ovdje na forumu svi cuvamo mobitele pa je malo drukcije :P
pa i nisi bas jedini.. vjerujem da ih ima vise bez zastite, ali ovdje na forumu svi cuvamo mobitele pa je malo drukcije :P
Svi? 
Krivo ti je postavljena anketa, ja imam futrolu, ali ne zaštitu, nego onu šta se na kajiš stavi, tako da je odg potvrdan.
Anketa bi tribala glasit imate li zaštitnu navlaku/kondom za mobitel.
Krivo ti je postavljena anketa, ja imam futrolu, ali ne zaštitu, nego onu šta se na kajiš stavi, tako da je odg potvrdan.
Anketa bi tribala glasit imate li zaštitnu navlaku/kondom za mobitel.
Ja nemam navlaku/kondom vec koznu futrolu - ovako nesto kao na slikama
ne ovako dali imate bilo kakvu zastitiu za mob , ili vam je gol kao od majke rodjen 
| 22 | dali imate bilo kakvu zastitiu |
|---|---|
| 10 | gol je kao od majke rodjen |
nisi jedini, ja kada sam svoj kupio gledao sam da ga max zaštitim, kojekakvi case-ovi i folije ali na kraju sam odustao kada sam pogledao crash test iphona i sgs2, zapravo sva ta zaštita je iphone paranoja, jedino podržavam futrole (kao ova kožna) koja štiti mobitel doslovno od svega (npr prašine i sl)
usput još ništa od official ics-a (t-mobile), kako je krenulo prije ćemo dobiti custom jelly bean nego stock ics
iako pomalo bezobrazno ali da bar JB ftw 
ovi u samsungu spavaju uzas ! jer ipak ima ekipe koje nezele rootat svoj mob sto pozdravljam , i oni su dio samsung obitelji kao i mi koji volimo prtljat !
ovi u samsungu spavaju uzas ! jer ipak ima ekipe koje nezele rootat svoj mob sto pozdravljam , i oni su dio samsung obitelji kao i mi koji volimo prtljat !
Navodno vip (vodafone) dobiva update 17.04
party animal 
ma ne smeta me tw, zadovoljan sam, druga stvar da imam vremena to sve prčkati i mjenjati, ovako ne mjenjam konja koji pobjeđuje
iako bih volio da je ova nadogradnja čisti ics, malo mi glupo ovako izgleda, pola gb, a pola ics
ali ništa što nova/apexx launcher neće riješiti
a nista predji na cm9 hihihihi :)
brijem da bocic i diplomat su jedini koji su na stocku od kad su ga kupili
a nista predji na cm9 hihihihi :)
brijem da bocic i diplomat su jedini koji su na stocku od kad su ga kupili
nisu, i ja sam tu, a što se tiče diplomata, možda je on svoj sgs2 zamjenio za iphone 4/3/2/1 
ma neda mi se prelaziti zato što je to sve trenutno u beta fazi i koješta ne radi kako treba, ovako prst u uho, sjedi i čekaj
neznas sta propustas :P
neznas sta propustas :P
evo lista svega što propuštam 
http://alchemistar.blogspot.com/2011/06/samsung-galaxy-s-ii-custom-rom-list.html
Kolega ima ovaj case i veli da nema problema sa echo (isprobano na stock ROM-u)
Ha budemo vidjeli
http://www.spigen.com/sgp-samsung-galaxy-s2-case-ultra-capsule-series-1.html
ja imam takav crni ! 
je li itko probaj one baterije od 3500 mAh, kolko duze (krace) traje od one original samsung 1650 mAh?
duplo ali nakaradno i nezgrapno ti izgleda onda mob (nije mi jasno zasto nemogu napraviti bateriju istih dimenzija sa vechim kapacitetom grrr ) , bolje kupit vise baterija pa ih mjenjat 
ne smeta me velicina mobitela, ovako i onako je jako tanak, cijelo vrijeme mi ispada :DD
Galaxy SIII u Londonu početkom svibnja?
Probao ovaj Sensation ICS ROM, pravo me iznenadila brzina... preporuke...
Probao ovaj Sensation ICS ROM, pravo me iznenadila brzina... preporuke...
Da, da, možda je bolji.
To je sada 3.4 verzija.