Jel radi kamera/gledanje videa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel radi kamera/gledanje videa?
Radi oboje u HDu ....Sve sljaka fino :))) Ako treba stavim par slikica :P
Još me jedna stvar muči, jel radi USB storage? Da mogu na komp spojit normalno?
Još me jedna stvar muči, jel radi USB storage? Da mogu na komp spojit normalno?
Radi...za sad je sve ok :)
kako sam cuo ovo je zadnji leak pred off tj RC ver istog 
CheckRom RevoHD v6 je vani.
BTW. iako dosad nisam nikako htio, odlučio sam probat MIUI.
E sa, ne znam jel to njih ima više verzija ili mi se čini
. Ako može na PM, koji vi koristite (samo da nije ICS).
pozz mozel ko preporuciti dobar ics custom rom? da je stabilan :D hvala...
CheckROM
CheckROM
nasao sam ali 2.3.6 nisam nasao ics
CheckRom RevoHD v6 je vani.
BTW. iako dosad nisam nikako htio, odlučio sam probat MIUI.
E sa, ne znam jel to njih ima više verzija ili mi se čini
. Ako može na PM, koji vi koristite (samo da nije ICS).
Stari, skini zadnju verziju 2.2.17 (direct link).
Btw. novi ICS port baziran na gore navedenom MIUI-u 2.2.17 je out.
Ovaj put, detaljniji i bolji, no još one glavne stvari ne rade.
CheckROM
Ajoj, nisam vidio to ICS... Netko drugi zna bolje.
CheckROM
Ajoj, nisam vidio to ICS... Netko drugi zna bolje.
Mozda je najbolje pricekati 3 mj. tada ce postati stabilno!
Za ljubitelje Check ROM-a kojih je u ovoj temi pristojan broj ;)
A taman ga instalira :P
Sad ga taman namještam :D
Oho, fino, fino.
No, kolega plesač mi je dao ovaj WIUI i rekao sam da ga neću probati, ali ne da vrag mira.
Idem sada backupati trenutni i idem ovo isprobati 
A taman ga instalira :P
Sad ga taman namještam :D
Ček šta ovo nema tema :(
Oho, fino, fino.
No, kolega plesač mi je dao ovaj WIUI i rekao sam da ga neću probati, ali ne da vrag mira.
meni je taj non stop bacao neki force close :P
Kitchen će se updateat i dobit češ teme i ostalo. Mislim da bi mogao čak tokom dana.
Nešto ih je zafrkavalo, pa je zasad tako.
Kitchen će se updateat i dobit češ teme i ostalo. Mislim da bi mogao čak tokom dana.
Nešto ih je zafrkavalo, pa je zasad tako.
Nije do toga, nego treba nove teme napravit koliko sam čita...
Nije do toga, nego treba nove teme napravit koliko sam čita...
Zato sam ti i rekao. Ranije nisu mogli, jer su ih zafrkavale neke sitnice.
Sad su sve fixali, ako se ne varam. I rečeno je da će kitchen bit postepeno updatean.
Čovjek več radi na temama i uskoro bi se trebale nać u kitchenu.
Oho, fino, fino.
Probo sam ga nedavno (WIUI). Moram priznat da je dobar ;)
Sudy, vezano za onu tvoju MIUI temu. jEl ima gdje skinut nekakav paket ikona sa tekstom ili sl?
Jer kolko vidim kod sebe, imam samo one 4 ikone koje su i kod tebe na slikama
.
neda mi se citat prethodne postove da vidim dali je ovo objavljeno, no sudeci po ovome: http://dailymobile.se/2012/01/02/samsung-galaxy-s2-receives-android-4-0-ics-via-kies/ ics se moze skinuti putem kies-a... nisam jos provjerio jer sam sad stavio mob na punjac (bilo mi je 12%) baterije
EDIT: naaah... fejk.... mozda samo za amere
Sudy, vezano za onu tvoju MIUI temu. jEl ima gdje skinut nekakav paket ikona sa tekstom ili sl?
Jer kolko vidim kod sebe, imam samo one 4 ikone koje su i kod tebe na slikama
.
Ne znan kako je na SGSII, ali na MIUI Desire-u san ja naša temu u kojoj su ikone tekstualne.. tipa ova http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1296731
@Check ja nisam mogao... sad jel sta tribalo namistit neman pojma..
Da pitam, pošto nisam imao tako veliki mobitel još, a planiram ubrzo upiknuti S2. Da li je 4.3" OK ili je preglomazan malo? Gledao sam S+ u dućanu i izgleda mi ok, mogu ga normalno držati s rukom, pa me zanima da nije S2 puno puno veći od njega (što se tiče držanja u ruci, to ne mogu provjeriti u Tele2 zbog onih plastičnih vragova što su zalijepljeni od iza)...nisam baš krupne građe, ali mi S+ koliko vidim normalno leži u ruci, pa me zanima za S2, da li izgleda glomazno to ili :)
Da pitam, pošto nisam imao tako veliki mobitel još, a planiram ubrzo upiknuti S2. Da li je 4.3" OK ili je preglomazan malo? Gledao sam S+ u dućanu i izgleda mi ok, mogu ga normalno držati s rukom, pa me zanima da nije S2 puno puno veći od njega (što se tiče držanja u ruci, to ne mogu provjeriti u Tele2 zbog onih plastičnih vragova što su zalijepljeni od iza)...nisam baš krupne građe, ali mi S+ koliko vidim normalno leži u ruci, pa me zanima za S2, da li izgleda glomazno to ili :)
e to sam i ja mislio, ali nije glomazan, kad se naviknes na njega ne pojmljivo ti je imati manji mob
SGS II 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
SGS + 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
Kao što vidiš razlike su nikakve... ako ti je SGS+ ok onda će bit i SGS II, a nama svima je 4.3'' taman, iako bi svi ne sumnjam na još veći ekran :D
Hvala, a što se tiče
Ima netko preporuke za screen protector? I za case? pitam preko ebaya... :)
pa iskreno ja mislim da ti ni netreba, ja svog imam od 10og mjeseca, vec mi je i pao par puta, bio u istom đepu sa kljucevima itd.. i jos uvijek nema ogrebotina
pa iskreno ja mislim da ti ni netreba, ja svog imam od 10og mjeseca, vec mi je i pao par puta, bio u istom đepu sa kljucevima itd.. i jos uvijek nema ogrebotina
Well, nije toliko zbog mene koliko zbog cure 
A i čisto da ostane u najboljem mogućem stanju, razmišljao sam da li se isplate ovi normalni screen protectori koji dođu 5 komada njih za ono, par kuna, ili da radije stavim s strane 100kn i ubodem Zagg?
A case čisto da mi se ne desi da mi jednom padne i baš taj put bude sranja...nagledao sam se toga :/
što se tiče običnih screen protectora, ih se lako skine i ne ostaju tragovi nakon njih ili?
oprostite ako gnjavim bezveze, ali kada ga uzmem bih si odmah sve sredio za njega, a ne da još naručujem ove stvari i čekam :)