Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.893
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mitsuoka kaže...

Evo uz pomoć kolege Sudy-a sam sastavio tutorial za rootanje i stavljanje Custom ROM-a, pa neka se nađe i ovdje ako netko naiđe, mada su tu svi više manje ispraksirani {#}

Ako nađete koju grešku ili imate kakav prijedlog javite {#}

Bravo,odsad tko god bude pitao za rootanje samo ga šaljemo na ovo! {#}

Pitanje,šta ne postoji (nisam dugo pratio root scenu) neka win aplikacija s kojom se lako roota,bez Odina?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
17 godina
neaktivan

Hvala {#}

Ne bih ti znao, ali i meni se stvarno najjednostavnije čini ovako preko Odina. Nema zavrzlama, brzo i jednostavno. {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Ja sam rootao i stavio novi rom preko mobile odina, puno je lakse i jednostavnije.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DwightSchrute kaže...
Mitsuoka kaže...

Evo uz pomoć kolege Sudy-a sam sastavio tutorial za rootanje i stavljanje Custom ROM-a, pa neka se nađe i ovdje ako netko naiđe, mada su tu svi više manje ispraksirani {#}

Ako nađete koju grešku ili imate kakav prijedlog javite {#}

Bravo,odsad tko god bude pitao za rootanje samo ga šaljemo na ovo! {#}

Pitanje,šta ne postoji (nisam dugo pratio root scenu) neka win aplikacija s kojom se lako roota,bez Odina?

Ima SuperOneClick, ali mislim da je outdateana.

17 godina

pozz

pa tog cuda vise nema u t comu!?

danas sam bio u t comu ne postoji vise ni lista cekanja

nema vise.

da popi.zdis

jel ima neko neki savjet?

konacno docekam da ga mogu uzeti, al ono banana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanec kaže...

pozz

nema vise.

da popi.zdis

www.njuskalo.hr i mukama je dosao kraj {#}

17 godina
majdo kaže...
ivanec kaže...

{#}

je samo je 3 puta skuplje

ima li kakva alternativa tom mobitelu osim iphonea

18 godina
odjavljen
ivanec kaže...
majdo kaže...
ivanec kaže...

{#}

HTC Sensation ili Galaxy Nexus

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

pozz

nema vise.

da popi.zdis

Poznanicima je javljeno da je stigao, doduše, još nisu dobili svoje primjerke...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan

Da li tko zna kako bih mogao spojiti mob sa televizorom a da nije preko HDMI-a? Ima li neki adapter ili nesto slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Da li tko zna kako bih mogao spojiti mob sa televizorom a da nije preko HDMI-a? Ima li neki adapter ili nesto slicno.

Ako imaš neki od novijih smart LCD tv (znači da ga mozes spojit u svoju mrežu) onda imaš par aplikacija za streamanje slika/glazbe/filmova bežično... TIpa Skifta

15 godina
neaktivan

Nemam. Ubiti nije to za mene nego je za ekipu jer bi htijeli gledat tu i tamo koji film a cura kod koje obicno idemo to gledati nazalost nema ni DVD.

EDIT: Sta mislite o kombinaciji ovoga i ovoga

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 21:59 (yaga01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
yaga01 kaže...

Nemam. Ubiti nije to za mene nego je za ekipu jer bi htijeli gledat tu i tamo koji film a cura kod koje obicno idemo to gledati nazalost nema ni DVD.

EDIT: Sta mislite o kombinaciji ovoga i ovoga

Neće ti to radit.

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
Šef kaže...

Btw. ako ste se pitali kako SGS2 podnosi hladnoću, finci su obavili nekoliko testova...

http://www.srbodroid.com/zanimljivosti/statistike/kako-pametni-telefoni-podnose-hladnocu/

Spoiler: SGS2 rasturio konkurenciju.

koja bruka za iphone,još kad se tome doda onaj crash test u kojem je galaxy tekođer ponizio iphone,ajajaj..
kao što rekoh: za djevojčice i nježne dječake

zato bi sgs2 trebao bit u svim busevima! da imaš sa čime razbijat staklo kad dođe do shranja, još pogotovo ak je vani ispod nule {#}

tomo007.net63.net BUG tečaj
14 godina
neaktivan

Samo da se pohvalim na status baterije s ICS-om... ;)

[url=http://www.userbars.be][img]http://img859.imageshack.us/img859/9461/44746.gif[/img][/url]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Bez HDMI-a ili kučne mreže ništa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 23:51 (Mr. GSII).
17 godina
Mr. GSII kaže...

Samo da se pohvalim na status baterije s ICS-om... ;)

Trebam li kakav wipe napraviti kod preslaska sa CheckROMa na ICS leak? Ili samo krenem po onim uputama preko odina ga fleshnuti?

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Trebam li kakav wipe napraviti kod preslaska sa CheckROMa na ICS leak? Ili samo krenem po onim uputama preko odina ga fleshnuti?

Samo flash,on će ti sve izbrisati,zato napravi ranije backup aplikacija sa Titanium backupom,a kontakata,poruka,poziva,bookmarka,kalendara itd sa MyBackup pro. Sa te dvije aplikacije se ja sluzim,ali ima ih jos s kojima se može raditi backup.

17 godina

deleted

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 2:54 (dreammaker).
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima...

Imam Samsung Galaxy S2 GT i9100 iz VIPneta i imao sam gore onaj njihov BUKJ rom i sve je radilo ok... onda sam skinuo neku fol zadnju verziju ICS-a i stalno mi se rušio i ništa nije funkcioniralo pa sam si nakon toga skinuo neki GB ROM 2.6.35.7-I91000XXKL1-CL783870seinfra@SEP-64 #2 i isto mi svako malo stvara probleme, najčešće mi nestane signala pa ne primam poruke ili ih nemogu normalno slati niti zvati dok se frajer ne stabilizira...

Uglavnom molio bih preporuku za neku stabilnu verziju s kojom neću imati problema ili ako netko ima original taj BUKJ rom da ga mogu s ODINOM vratit jer sam ja svoj obrisao a nemogu nigdje naći da se može skinut. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonko84zg kaže...

Pozdrav svima...

Imam Samsung Galaxy S2 GT i9100 iz VIPneta i imao sam gore onaj njihov BUKJ rom i sve je radilo ok... onda sam skinuo neku fol zadnju verziju ICS-a i stalno mi se rušio i ništa nije funkcioniralo pa sam si nakon toga skinuo neki GB ROM 2.6.35.7-I91000XXKL1-CL783870seinfra@SEP-64 #2 i isto mi svako malo stvara probleme, najčešće mi nestane signala pa ne primam poruke ili ih nemogu normalno slati niti zvati dok se frajer ne stabilizira...

Uglavnom molio bih preporuku za neku stabilnu verziju s kojom neću imati problema ili ako netko ima original taj BUKJ rom da ga mogu s ODINOM vratit jer sam ja svoj obrisao a nemogu nigdje naći da se može skinut. {#}

Za tvoj slučaj a i ostale kojima treba stock firmware,sva izdanja možete naći ovdje:

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona

17 godina
neaktivan
zvonko84zg kaže...

Pozdrav svima...

Jesi radio Full Wipe?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Hmm a kaj je to full wipe??? Obrisao sam podatke prije instalcije u onom nekom menuu prije i wipe cache sam napravio i onda snimio novi rom....

14 godina
neaktivan

A tu isto javlja neku gresku kad se proba download-at. Vec sam to probao. ;)

14 godina
neaktivan

A tu isto javlja neku gresku kad se proba download-at. Vec sam to probao. ;)

15 godina
neaktivan

pozdrav! zanima me sljedece:

kako nas SGS II ima svoju memoriju podjeljenu u 2 dijela

1. system storage (za aplikacije)

2. USB storage (za pohranu podataka)

na stock romu moze se pristupiti samo usb storage (predpostavlajm s root-om je moguce i u system storage)

dakle meni se cini da nakon instal/uninstall veceg broja aplikacija se lagano puni (mozda ostaju neki dijelovi aplikacije na tel) taj system storage i ne vrati se sva memorija koja je bila prije?!

molim neka mi ovo netko malo pojasni...i predlozi neko rijesenje. (btw brisem cache memoriju itd.)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
@zvonko84zg Skini si XILA2 stock, najbolji do sad, koristim dva tjedna i nije se rusio
14 godina
neaktivan

jel imas mozda neki dobar link gdje mogu skinut taj cijeli paket???

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 13:31 (zvonko84zg).
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
ivanec kaže...
majdo kaže...
ivanec kaže...

{#}

HTC Sensation ili Galaxy Nexus

Nemoj sensation,imao sam ga cjeli dan u rukama i mob je užasno spor,nije mi jasno zašto al meni se nije nimalo dopao.Ne velim da je smeće al uspoređujući ga sa S2 vjeruj  mi razlika je drastična.Možda bi s nekim custom romom bio bržlji,nisam probao.

14 godina
neaktivan

eee ekipa.. ako koga zanima u samsung apps ima za uzet modern combat 3 besplatno samo za korisnike s2-ce, dok na marketu dode 7 dolara :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice