Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.593.491
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Cim je pusten novi ICS Leak - XXLPB (4.0.3), odmah sam ga skinuo i isprobao. Odlican je, puno bolji od zadnjeg, ne steka, ne blokira. "Vozanje" po TW je sada drugacije, identicno na ICS izdanjima. Inace, volim TW i osobno ne bi volio da ga ubuduce u potpunosti maknu. Posto ste mi preporucivali TurkbeyRom V32, rootao sam ga CF-Root XXLPB i flashao TurkbeyRom. Sto reci? Pomalo kicasto na prvi pogled... HD ikone. Ma lijepo sve izgleda, nema sta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
I meni je dobar novi ICS leak, ali mi je jedna stvar upala u oko koja mi je zasmetala, a to je da nema foldere kao na ICS bez tw
15 godina
neaktivan
DrFriks kaže...
I meni je dobar novi ICS leak, ali mi je jedna stvar upala u oko koja mi je zasmetala, a to je da nema foldere kao na ICS bez tw

Koristis li ga trenutno? Ja mislim da u krajnjoj verziji nece pretjerano odstupati od ovog sada...

18 godina
odjavljen
DrFriks kaže...

Instaliraj si Trebuchet Launcher :)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
neaktivan
Denyken kaže...
DrFriks kaže...

Koristis li ga trenutno? Ja mislim da u krajnjoj verziji nece pretjerano odstupati od ovog sada...

Ne koristim, viber (jos) ne radi na ICS.

18 godina

eo ja ga koristim 1 dan baterija je izdrzljivija i dobro se ponasha , samo zakaj su maknuli continuirano scrolanje :P , ostalo sve 5 kako gore napisah ovo je po meni RC firm za isti ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:06 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

eo ja ga koristim 1 dan baterija je izdrzljivija i dobro se ponasha , samo zakaj su maknuli continuirano scrolanje :P , ostalo sve 5 kako gore napisah ovo je po meni RC firm za isti ;)

I meni to fali, mada u ICS nije beskonacno scrolanje.

16 godina
neaktivan

Slažem se sa svime dosad navedenim,nakon što sam proučio iskustva ekipe sa XDA fleshnuo sam i ja,čini mi se da je ovo jako blizu konačnom ICS.

Puno stabilniji i "normalniji" od dosadašnjih leakova,nema bugova (ok,ja sam naletio na jedan u settingsima i to je to),jedino me još zanima trajanje baterije.

Sve u svemu mislim da se ovaj može preporučiti i za svakodnevno korištenje,iako,ponavljam bug možete očekivat iz svakojakih razloga (ROM,nekompatibilnost aplikacije sa ICSom itd itd).

Za one koji žele flashati sve vam je tu:ROM,Chainfire-ov rootani kernel i kratke upute:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420996

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 0:52 (DwightSchrute).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

zasto na ovom firmu ne radi aktualizacuja  softwera ,kad prihvatim neka prvila njihova javlja mi procesuiranje nije uspjelo hmmm ,to mi se desavalo i na prijasnjem firmu hmmm. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni nikako ne leze ovi ICS. Ne mogu se naviknuti na crnilo, pa ga hebi. Ovaj zadnji XLPB mi je najbolji i najljepsi. Vracam se na njega...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto da vam još malo dosađujem sa Mob!lersima :P

Jedan FullHD video sa SGS II. Možete vidjeti kako se nosi kamera sa ovim uvjetima, a i ovo šta nas je pogodilo. Još malo pa čemo srušit stari rekord star 33 godine. 

http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/04/fullhd-split-pod-snijegom-04-02-2012/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

4 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Eto da vam još malo dosađujem sa Mob!lersima :P

Jedan FullHD video sa SGS II. Možete vidjeti kako se nosi kamera sa ovim uvjetima, a i ovo šta nas je pogodilo. Još malo pa čemo srušit stari rekord star 33 godine. 

http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/04/fullhd-split-pod-snijegom-04-02-2012/

Rise Against <3

P.S. zašto nije u full screenu?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Rise Against <3

P.S. zašto nije u full screenu?

Neman pojma... tako mi i triba kad radin u Win Movie Makeru. Al kad mi je tako najbrze :P

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Par mojih zapažanja o najnovijem ICS leaku I9100XXLPB:

Stabilnost:Jako dobra,praktički bug free,kažem praktički! {#}

Brzina (scrollanje,pokretanje aplikacija itd):Dobra,al ne na razini fino podešenog GB ROMa (tu i tamo zna usporiti scroll,ili se aplikacija sporije pali/gasi...) ništa previše,al se ipak osjeti mala prednost u korist GB.

Browser: Iako mi je ICS browser ljepši i sa novim,boljim mogucnostima samo surfanje je brže u GB browseru,ne previše,al se vidi ipak.

Baterija: Puno bolja od dosadašnjih ICS leakova al ipak slabije u odnosno na dobro podešenu kombinaciju GB ROMa (npr kod mene CheckROM i SpeedMod kernel). Jako malo troši bateriju u standbyu al mislim da ipak malo više troši (od GB) dok se radi sa njim. Pozitivno,deep sleep radi,za razliku od ranijih verzija ICS di mobitel ili nije išao ili je išao jako rijetko u deep sleep.

Zaključak:Ako želite ICS rom slobodno ga flashajte i koristite kao svakodnevni ROM al nemojte očekivati rušenje brzinskih rekorda ili rekorda u trajanju baterije,za to će nam trebati još malo ispoliraniji ROM i još bolje uštimani kerneli.

Par SS o bateriji:

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 20:48 (DwightSchrute).
Moj PC  
4 0 hvala 8
18 godina
4mal kaže...

zasto na ovom firmu ne radi aktualizacuja  softwera ,kad prihvatim neka prvila njihova javlja mi procesuiranje nije uspjelo hmmm ,to mi se desavalo i na prijasnjem firmu hmmm. ?

bilo ko ?

16 godina
neaktivan
4mal kaže...
4mal kaže...

bilo ko ?

To zaboravite,to je za update firmware,a buduci da je ovo beta verzija od toga nema koristi,niti će biti u buducnosti za ovaj rom. Iskljucite update u Settingsima,a ako i dalje imate notifikaciju u gornjem lijevom kutu onda zamrznite Update software sa Titanium backupom.

15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
4mal kaže...
4mal kaže...

bilo ko ?

To zaboravite,to je za update firmware,a buduci da je ovo beta verzija od toga nema koristi,niti će biti u buducnosti za ovaj rom. Iskljucite update u Settingsima,a ako i dalje imate notifikaciju u gornjem lijevom kutu onda zamrznite Update software sa Titanium backupom.

Ide ovako:

Setting - Apps - (select All) - (Look for Software update with green icon) - Disable it

17 godina
DwightSchrute daj mi reci ostaješ li na tom ICSu ili se vraćaš na checkrom?
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
DwightSchrute daj mi reci ostaješ li na tom ICSu ili se vraćaš na checkrom?

Ostajem do daljnjega,ROM je dovoljno stabilan,brz i sa solidnom baterijom da se zasada necu vracati na GB.

Mislim da cemo svi uskoro flashati official ICS,jer ovo je puno bolje od dosadašnjih leakova. Ako mi baš krene radit nekakve probleme (zasada nije) imam spremljen nandroid backup CheckROMa pa se vratim na staro za 10ak minuta. Pa je to moj savjet svima koji namjeravaju flashat:prvo backup u recovery pa onda flashajte,ako vam nešto ne radi kako ste mislili ili vam se ne sviđa viđeno lako se vratite na backupirani ROM.

17 godina
Daj me samo blagoslovi linkom i skidam ga :)
18 godina
neaktivan
pedja1984 kaže...

pre svega pozz svima....iako moja poruka nije vezana za rom-ove (kao 80% poruka u ovoj temi) ipak me zanima nesto drugo u vezi ovog mob...pre neka tri-cetiri dana sam kupio galaxy s2.u pocetku nisam primjecivao nista neobicno,medjutim kasnije kada bi pokrenuo internet pretrazivac (ili bilo koji program koju ima bijelu pozadinu),primijetio sam da mi je gornja trecina ekrana nesto tamnija a na onom dijelu sto je bijel iz pozadine ``probijaju`` obrisi ikonica...nesto sam nasao na drugim forumima da je to poprilicno cesta pojava,ali ovde nisam nasao da se iko zalio (ili sam ja imao toliki maler da dobijem pokvaren mob)...ako je neko imao slicnih problema,jel postoji neko resnje? da napomenem,vec sam ga prodao i ipak se vracam htc-u...ps nikada ne kupujte mob preko oglasa :)

Vezano za ovo, primjetio sam na svom SGS2 da se na bijeloj pozadini malo pri dnu (gdje su fikse ikone) jedva vide horizontalne crtice, ali samo onda kada je brightness jako nizak. Čim ja ručno podignem na 35%, odmah se više ne vide. Je to normalno ili je to potencijalni burn in koji bi se mogao pojačati?

17 godina
Zanemarite, našao link, a post iznad mi ne želi urediti pa se ispričavam na duplom postu..
15 godina
eto ga
Had a dream I was king, I woke up still king

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probao sam i ja ovaj ICS Leak - XXLPB (4.0.3) i nikako mi ne paše radi TW,onda zablokirao mi je u settingsu i osjeti se lag tu i tamo...

Browser i scroolanje su za pohvalu,kada dodje finalni cm9 ics ili turkbey ics onda se vracam,za sada GB i dalje furam.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nono kaže...
pedja1984 kaže...

pre svega pozz svima....iako moja poruka nije vezana za rom-ove (kao 80% poruka u ovoj temi) ipak me zanima nesto drugo u vezi ovog mob...pre neka tri-cetiri dana sam kupio galaxy s2.u pocetku nisam primjecivao nista neobicno,medjutim kasnije kada bi pokrenuo internet pretrazivac (ili bilo koji program koju ima bijelu pozadinu),primijetio sam da mi je gornja trecina ekrana nesto tamnija a na onom dijelu sto je bijel iz pozadine ``probijaju`` obrisi ikonica...nesto sam nasao na drugim forumima da je to poprilicno cesta pojava,ali ovde nisam nasao da se iko zalio (ili sam ja imao toliki maler da dobijem pokvaren mob)...ako je neko imao slicnih problema,jel postoji neko resnje? da napomenem,vec sam ga prodao i ipak se vracam htc-u...ps nikada ne kupujte mob preko oglasa :)

Vezano za ovo, primjetio sam na svom SGS2 da se na bijeloj pozadini malo pri dnu (gdje su fikse ikone) jedva vide horizontalne crtice, ali samo onda kada je brightness jako nizak. Čim ja ručno podignem na 35%, odmah se više ne vide. Je to normalno ili je to potencijalni burn in koji bi se mogao pojačati?

Probao sam poslikati ekran, pa evo par slika u attachmentu. Prva slika je siva površina, osvjetljenje jako nisko i vide se male horizontalne linije pri dnu ekrana. Druga slika je bijela pozadina, isto osvjetljenje, ali se za nijansu slabije vidi. Zadnja slika je bijela pozadina, osvjetljenje na cca 35% i praktički se više ne vide linije. E sad, jel si ja to samo umišljam ili bi trebalo furat mobitel na servis? Jel bi mi uopće to priznali na servisu?

15 godina
EchoOne kaže...

Sviđa mi se ta blach shema.

A kažeš da taj Suregon ne može na ostale ROM-ove ili je to samo vezano uz taj tvoj ROM?

Predobro izgleda sve.

MIUI 2.2.3 dolazi uskoro.
Jučer su ga stavili ali je bilo nekih problema s pozivima/SMS-om pa ga repackaju {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

A suregon se skida preko hyperdroid partsa koji dolazi sa ROM-om inače. Tako da ni nemoš ga skinut sa nekim drugim ROM-om (barem nisam pokušavao iskombinirati to).

Ma prezadovoljan sam, solidno trajanje baterije, volim sitan tekst. Keyboard, umjesto dosadnih voice i settingsa, na lijevoj strani ima zarez što mi dosta olakšava pisanje jer često negdje stavljam zareze..

Što se tiče hyperdroidsa, sadržava skup kao naprednih postavki, integrirano dosta stvari unutra. Sitnice koje bi inače morao posebno flashat sa nekim temamam i patchevima, vamo samo klikneš na kvačicu i označiš što želiš ;)

16 godina
neaktivan
Nono kaže...

Probao sam poslikati ekran, pa evo par slika u attachmentu. Prva slika je siva površina, osvjetljenje jako nisko i vide se male horizontalne linije pri dnu ekrana. Druga slika je bijela pozadina, isto osvjetljenje, ali se za nijansu slabije vidi. Zadnja slika je bijela pozadina, osvjetljenje na cca 35% i praktički se više ne vide linije. E sad, jel si ja to samo umišljam ili bi trebalo furat mobitel na servis? Jel bi mi uopće to priznali na servisu?

Iskreno,možda sam slijep,možda je do slika al ja tu ne vidim ništa...{#}

17 godina
neaktivan

Ja vidim zadnji red u okulista sa 6 ipo metara. Ni ja ovdje ne vidim nista.

18 godina
neaktivan

:)

Evo stavio sam par strelica na sliku čisto da vam pokaže gdje se nalaze horizontalne linije. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice