Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.505.530
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
zoka kaže...

Mene samo cudi kako jos niko osim mene na ovom forumu nije probao CM9?

Jel ti na CM9 radi MHL i OTG (spajanje galaxy-a preko hdmi na TV i čitanje podataka direktno sa USB-a).

Na CM7 i MIUI-u baziranima na Androidu 2.3 to nije radilo i zbog toga sam ih maknuo.

16 godina
neaktivan

Radi Mob!lera sam napravio wordpress blog. Tu će bit sve o misijama.. http://zstamenov.wordpress.com/

Evo 2. aplikacija za 3. misiju - Cool Tool. Zanimljiva stvarčica za mjerenje svega i svačega: http://zstamenov.wordpress.com/2012/01/31/3-misija-cool-tool/#

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
18 godina
mkm kaže...
zoka kaže...

Mene samo cudi kako jos niko osim mene na ovom forumu nije probao CM9?

Jel ti na CM9 radi MHL i OTG (spajanje galaxy-a preko hdmi na TV i čitanje podataka direktno sa USB-a).

Na CM7 i MIUI-u baziranima na  Androidu 2.3  to nije radilo i zbog toga sam ih maknuo.

Mislim da ne radi, nemam mogućnosti da probam ali čini mi se da sam pročitao da to nikada neće ni biti podržano u CM-u.

15 godina
neaktivan

Telefon mi stalno ide u profil bez mreze. Zasto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Denyken kaže...

ROM, mreža?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Denyken kaže...

ROM, mreža?

Bio sam jucer 24 sata u roamingu i kad sam se vratio kuci stalno gubi mrezu i ide u flight mode. ROM je 2.3.6 STOCK

14 godina

ne znam da li je tko spomenuo, ICS za SGS2 i Note, tek u martu, sta reci?

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Pa tako je i rečeno, tj. rekli su da će bit u prvom kvartalu.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Šta reći,koju posluku porati? {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
18 godina

jeli izaso koji ICS stabili rom npr C9 u kojem je on fazi , fala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

CM9 praktički svaki dan ili svakih par dana izlazi nova verzija,ali rom neće biti stabilan i potpuno funkcionalan sve dok developeri ne dobiju potrebni kernel za njega od samsunga (bilo sluzbenim putem,bilo leakom).

Još uvijek je u praktički alpha\beta verziji,znači izbjegavaj ako trebaš rom za svakodnevno korištenje.

Edit:SpeedMod K2-20 je vani,za one koji koriste navedeni kernel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 1:04 (DwightSchrute).
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

SGS III nece biti najavljen idući mjesec na MWC-u,već na zasebnom događaju u prvoj polovici godine.

http://www.engadget.com/2012/02/01/samsung-galaxy-s-iii-launch-event/

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Kelam kaže...

Asti s*anja pa ja san na njemu imao 2.3.6 stock

I onda sam isao rootat i ono se sje*alo pa oce li mi radit JIG ili nece da znam ocu li uzet ili ne??

Bump ://

18 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Kelam kaže...

Asti s*anja pa ja san na njemu imao 2.3.6 stock

I onda sam isao rootat i ono se sje*alo pa oce li mi radit JIG ili nece da znam ocu li uzet ili ne??

Bump ://

Nece,samo ako je na njemu old bootloader

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina

A sto ja znam koji je boot loader update sam napravio sa njime prije nekih mjesec i pol dana...

Uglavnom bolje a ne kupujem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...

A sto ja znam koji je boot loader update sam napravio sa njime prije nekih mjesec i pol dana...

Uglavnom bolje a ne kupujem...

pa daj citaj malo, par stranica unazad ti  je lijepo napisano da ga flashas na stariju verziju i nakon toga jig radi..pa napravis normalni update preko kiesa na najnoviju verziju i to je to..

14 godina

Vidis mogao bi i ti malo citat..

Odin ne vidi moj mobitel nemogu nista napravit kazu u servisu da je maticna otisla, al prie sam mogao u download mode ali nista...

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa sta i kako vi flashate da shebete maticnu plocu? Jel procitate vi upute,pogledate tutoriale i to po nekoliko puta,pogotovo ak to radite prvi puta?
Flashanje se ne radi napamet u stilu APP (Ak Prodje Prodje)...
Proucite jako dobro materiju prije pa je onda flash rutinska radnja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...

Vidis mogao bi i ti malo citat..

Odin ne vidi moj mobitel nemogu nista napravit kazu u servisu da je maticna otisla, al prie sam mogao u download mode ali nista...

nije bitno el sam ja procitao ili ne, kad ti je u onom postu objasnjeno sta treba napraviti...ako si na verziji koja ne podrzava jig onda ne podrzava i tocka

15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Pa sta i kako vi flashate da shebete maticnu plocu? Jel procitate vi upute,pogledate tutoriale i to po nekoliko puta,pogotovo ak to radite prvi puta?
Flashanje se ne radi napamet u stilu APP (Ak Prodje Prodje)...
Proucite jako dobro materiju prije pa je onda flash rutinska radnja!

I ja stvarno neznam kako tako shebu maticnu. Ali izgleda da i za to treba bit majstor...

16 godina
neaktivan

Nemojte coprat, jer bi se lako moglo desiti "Rugala se sova sjenici" {#}

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

E nemoj tu nesto sr*t jer nisam ja radio APP nego sam gledo video par puti i krenuo...

Video san postao tu tako da znam da video nije los nego kazu da se to trebalo desit jer je mobitel ocito bio napravljen da se pokvari...

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kod mene isto uobicajena procedura s flesanjem. Nakon razgovora je zablokirao, zgasim ga. ponovno pokrenem i pi*darija. Probam upalit nista, probam mu flesnut vilian rom 1.1 nista, probam costum rom 2.3.6 nista, probam Syah kernel, nista.
Jedini pravi zajeb je da flesas firm od s i9000 da skuris maticnu sto se jednom korisniku dogodilo. Primjetio sam  3grupe uredjaja. Oni koji su malo malo na servisu, oni koji povremeno trzaju(kao moj) i oni koji bezprijekorno rade.
Eto meni u prosjeku 3tj radi bez problema i onda pocnu trakavice sa blesiranjem.Redom sam probao: LighteninRom5, Darky1,CrisceloRom,CheckRom, LighteningRom6, Darky2, TurkbayRom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...

E nemoj tu nesto sr*t jer nisam ja radio APP nego sam gledo video par puti i krenuo...

Video san postao tu tako da znam da video nije los nego kazu da se to trebalo desit jer je mobitel ocito bio napravljen da se pokvari...

Mali smiri se.
Mi smo u ovoj temi preko pola godine i znamo se super, a ti nam sada uletiš kao iz vedra neba sa svojim spikama.

O'ladi, tako ti nitko neće pomoći.
Evo, ja prvi neću, kao ni Kordy, Mitch, Dwight, Echo (ako nas prati), Šef, hd22sb i ostali (sorry ako sam koga zaboravio).

{#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Cek ja sam kriv ja sam radio sve po redu jer znam da se moze zahebat jer stalnu radim gluposti po iOS-u

I sad on mene vrjeda da sam idiot (nije to rekao nego je rekao da treba bit "majstor") i vi meni necete pomoc?

Nezz kako je to uredu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...

Cek ja sam kriv ja sam radio sve po redu jer znam da se moze zahebat jer stalnu radim gluposti po iOS-u

I sad on mene vrjeda da sam idiot (nije to rekao nego je rekao da treba bit "majstor") i vi meni necete pomoc?

Nezz kako je to uredu...

uopće se neću petljati, ali takvim stavom nećeš dobiti pomoć.
Dakle, što te muči?

Ako radiš stalne gluposti na iOS-u, mani se Androida. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Na iOS-u sam radio prie neo sam dobio Galaxy S II....

I iOS mi je dosado nemos nista napravit koliko mos sa androidom...

-.-"

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Nezz kako je to uredu...

Sve je ok,ako si radio 100% po tutorijalu i ako ti se to dogodilo ocito nisi imao srece sa uredjajem,a sto se tice pomoci,ja sam ti napisao da ti sada jig ne vrijedi jer je soft 2.3.6,znaci nema neke pomoci vec platiti na servisu tih 1600 kn za maticnu i kraj priće...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina

A dobro....

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 21:24 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gdje je mobitel kupljen?
Garancija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice