Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.506.843
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

zar nema nikakve aplikacije ili finte za rješenje echa osim svaki put ici na off????

14 godina

E samo da javin ja sam onaj sto je na 94 str reko da je skurio mob...

Pa izgleda da stvarno jesam javili mi iz servisa da je otisla maticna i popravak je 1600 kn :/

Dal se isplati to popravljat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako nemas garanciju?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
14 godina

Imam ali kaze da sam radio protuzakonite stvari pa garancija nevrijedi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kelam kaže...

pogledali counter a... 

a nista, poslije jeb@nja nema kajanja

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Kelam kaže...

pogledali counter a... 

a nista, poslije jeb@nja nema kajanja

VIP ili T-Mobile? Meni je 2 puta osla maticna, na counteru je oba puta bilo preko 10 flashanja da je*be rak raka i nikakvih problema nisam imao s garancijom.. 

Btw, update sto se tice mog servisiranja, na MESC-ovim stranicama pise da je mobitel gotov, vec 3 dana stoji to, ali nikako da dodje, da me ovi zovu iz T-mobilea da je stigao da ga pokupim.. Da nisam vidio da je gotov bilo bi lakse, ali posto jesam, sad mi vrag neda mira.. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 17:11 (majdo).
14 godina

Ma VIP Je*o im pas majku...

Al nisam slao u preko vipa nego su mi rekli za ovaj neki servis Europatrade i on mi to rekli sad cu provat poslat sa vipom tamo radi jedan prijatelj pa cemo vidjet :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma ja sam se kod prvog krepavanja dvoumio dali direktno nositi, ili preko T-Mobilea, na kraju sam preko ovih slao i ispalo odlicno.. Jedino sto me u MESC-u jebu, i nikako da srede to da valja kako spada.. Vidjet cemo sta ce biti ovoga puta kad dodje, jer izričito sam zahtjevao novi uređaj, a ne da se stari servisira jer sto je rpevise previse je..

15 godina
neaktivan

Danas mi je drugi dan. Cini se da GPS ima problem ali ima fix za njega. Faceunlock radi normalno, a ujutro oko 3 sata kad sam ga slucajno uzeo da vidim koliko je sati - on se ugasio. "Listanje" TW stranica ide glatko, ne zapinje kao sto je kod mene zapinjalo na XXLP2. Toliko sto sam primjetio na prvu kod mene...

18 godina
neaktivan
bela008 kaže...

zar nema nikakve aplikacije ili finte za rješenje echa osim svaki put ici na off????

Moze ako promjenis ROM,to je i mene zivciralo i stavio sam si Turkbey rom i sada nemam tih problema,ali moras root mob

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
18 godina
neaktivan
Kelam kaže...

E samo da javin ja sam onaj sto je na 94 str reko da je skurio mob...

Pa izgleda da stvarno jesam javili mi iz servisa da je otisla maticna i popravak je 1600 kn :/

Dal se isplati to popravljat?

Decki sto mislite zasto mu je crkla maticna,hrpa nas je rootala mob,sto se njemu dogodilo?

A pitanje za tebe kak si radio root?Da nisi mozda nesto pomjesao za galaxy S?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina

Nasao vidoe sa dosta lajkova i viewsa na youtube lik radio ja sa njim i samo se nije htio upaliti mobitel nego je staja na onom boot logu sa zutim trokuticem....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Nasao vidoe sa dosta lajkova i viewsa na youtube lik radio ja sa njim i samo se nije htio upaliti mobitel nego je staja na onom boot logu sa zutim trokuticem....

mozes naci taj video?

A moguce je da bi otisao i bez toga,samo si imao peh da bas tada ti se dogodi.

14 godina

evo nasao sam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kelam kaže...

evo nasao sam :D

Ocito si imao peh i bio je predodređen za crkavanje,ili mozda neki insecure kernel koji nije bio kompaktibilan,zbilja neznam...neka netko odgovori tko zna više

14 godina
neaktivan

ljudi imam pitanje...jel zna neko gdje bi mogo u zagrebu,ako uopce ima,kupit stativ za S2? treba mi za snimanje....vidio sam na ebayu da postoji oni mali stolni,al meni treba neki viši i treba mi brzo pa zato ne bi narucivo nego ga tu kupio. mislio sam da bude po nekakvom principu zatezanja,al sve kaj sam gledo je za neke definirane fotice/kamere..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
bela008 kaže...

Moze ako promjenis ROM,to je i mene zivciralo i stavio sam si Turkbey rom i sada nemam tih problema,ali moras root mob

kakva glupost, stavio 2.3.5 pa mislio da ce bit bolje ali jok..

nije meni problem rootat mob, ali me counter brine... tj. dal se može kako vratit na staro. Pitam jer sam rooto htc desire hd i nakon 6mj. crko sam od sebe... Garancija pusiona jer su pregledavali, a isto tako mi se desilo sa lg p970 black, crko zvučnik i nisu htjeli popravit jer je bio rootan (a ja vratio sve na origigi) blaženi jailbreak i iphone :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 22:38 (bela008).
14 godina
neaktivan
bela008 kaže...

kakva glupost, stavio 2.3.5 pa mislio da ce bit bolje ali jok..

nije meni problem rootat mob, ali me counter brine... tj. dal se može kako vratit na staro. Pitam jer sam rooto htc desire hd i nakon 6mj. crko sam od sebe... Garancija pusiona jer su pregledavali, a isto tako mi se desilo sa lg p970 black, crko zvučnik i nisu htjeli popravit jer je bio rootan (a ja vratio sve na origigi) blaženi jailbreak i iphone :)

usb JIG, i tvojim mukama je dosao kraj, dok si reko keks, brojac ponisten.. :) 

18 godina
neaktivan

Jel postoji uopće kakav dokaz da rootanje može uzrokovati fizički problem sa mobitelom?

0 0 hvala 0
14 godina

E znam ali gdje mogu nabaviti taj JIG osim narucivanja preko interneta jer neda mi se cekat sad 2 tjedna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Da kažem par riječi...

Do sada sam uvijek s**** po MIUI-u po pitanju baterije... Ali svi MIUI romovi koje sam probao su bili "modificirani", sa siyah kernelom...

Prekjučer sam odlučio probati stock MIUI zbog izjave sudy-a... I mogu potvrditi njegu izjavu da je stock kernel puno bolji od siyaha na MIUI-u...

Ostajem na njemu do daljnjeg, hvala sudy {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
A jeli bolji kernel od SpeedModa? Ili bar jednak?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
evo stock miui

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
A jeli bolji kernel od SpeedModa? Ili bar jednak?

Mislim da je ipak mrvicu slabiji od SpeedModa...

P.S. danas mi je mob zablokirao 2 puta (MIUI) ... jednom u galeriji i jednom kod postavljanja teme {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

P.S. danas mi je mob zablokirao 2 puta (MIUI) ... jednom u galeriji i jednom kod postavljanja teme {#}

Jaoooo, pa nemoj mi to govoriti, taman cekam da mi mob dodje, i vec sam se pozelio staviti MIUI pa eksperimentirati do daljnjeg izlaska stabilnog ICS, i sad mi kazes da blokira.. {#}

15 godina
neaktivan
i meni je znao neki put zastekati,napravio sam totlni reset i sad sve radi savrseno!

0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Mislim da je ipak mrvicu slabiji od SpeedModa...

Nema ne čemu stari, zna Suđy {#}

A što se Siyah-SpeedMod tiče, mrvicu je bolji SpeedMod, kao što kolega Kordy reče, također znam iz vlastitog iskustva.
Kernel koji se dobije s MIUI-em osjetno bolje radi kada prođe 2-3 punjenja.

A što se MIUI lagga tiče, imao sam problema i ja.
Koja ti je verzija MIUI-a?
Ako je 2.1.20, napravi kao što ti je rečeno maloprije.
Ili hard reset/factory reset i da vidiš.

Ako ti blokira u galeriji, obavezno si skini (i preporučujem) QuickPic kao glavni preglednik slika, najbolja galerija na Androidu! 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Evo jedna od kolege Mob!lera, ludilo aplikacija, ludilo zvuk bome.. steta sto nema widget ali lako se prijede preko toga.

http://mbesen.wordpress.com/2012/01/28/recenzija-soundbest-lite/

0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice