Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.404.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

mene zanima zasto mi stanje pripravnosti ne radi pola noći, i onda se odjednom upali i gori do jutra... i to mi odnese preko 10%

@Diplomat, mail poslan

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 10:10 (Mitsuoka).
14 godina
odjavljen

Hvala, na slikama! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Mitsuoka kaže...

mene zanima zasto mi stanje pripravnosti ne radi pola noći, i onda se odjednom upali i gori do jutra... i to mi odnese preko 10%

Sigurno nekakva aplikacija. Skužio sam da, npr., NoLed (koji signalizira propuštene mailove, poruke, pozive) cucla bateriju kao da je ekran full upaljen. To čak i iskaže u statistici potrošnje...

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina

Ako je sve to istina,gdje je granica tim zaslonima.

16 godina
bocic kaže...

I rezultat je da ni nakon sedam dana ne mogu isprazniti ovo čudo na stock ROM-u... {#}

Meni na stock romu baterija traje 2-3 dana i uz neko pristojno korištenje.

Nikad mi nije trajala ispod.

16 godina
neaktivan
bocic kaže...
Mitsuoka kaže...

Sigurno nekakva aplikacija. Skužio sam da, npr., NoLed (koji signalizira propuštene mailove, poruke, pozive) cucla bateriju kao da je ekran full upaljen. To čak i iskaže u statistici potrošnje...

Aplikacije - Android OS, zaslon, Android sustav, čekanje, glasovni pozivi, mirovanje... pa šta je to onda {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Tomy Lee kaže...

Ako je sve to istina,gdje je granica tim zaslonima.

Ne vidim problem ako će okvir ostati isti.

Nego kopka me jedna stvar. Zar ICS ne bi trebao imatu tri touch tipke? Koliko vidim ovdje je hardverski home button.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
16 godina
neaktivan

ima ali nije obavezno. 

14 godina
neaktivan
Ali moj ipod nema ni garanciju ni racun a njegov ima
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ako treba nekom punjač baterije za S2 orginal od Samsunga neka se javi na PP. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Ali moj ipod nema ni garanciju ni racun a njegov ima

Kada si zapeo mjenjaj ali ja također nebi za desire,imao sam ga nista posebno u njemu nema...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
18 godina
zoka kaže...

Evo i od mene nekoliko screenshot-ova, uzivajte...

kako si ubacio faceunlock 

18 godina
Robi kaže...

Evo nadograđeni SGSII I9100 na 4.0.3

eo i ja sam ga jucer nadogradio i za sada nema problema osim manjih bugova :) jos to treba dobro speglat , samung je na pravom putu {#}

kies ga prepoznaje ! 

14 godina
neaktivan

Možda je već ovo netko pitao i dobio odgovor ali ja želim biti siguran

Dobio sam S2 prije nekoliko dana i spojio na Kies i javio mi je da ima novi update(prva slika)

Koliko sam svatio to je zadnjslužbeni update za T mobile(druga slika)

Dali ako ja stavim taj novi update gubim garanciju u T mobil-u ili ne? ništa drugo nebi mijenjao samo bi stavi taj novi update,pošto na mobitelu imam 2.3.3 verziju

Hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav kolegama....

Imam jedno pitanjce: dosta sugovornika s druge strane slušalice kažu da se tiho čujem.. Tražio sam po opcijama ali nemogu nadoć kako da pojačam zvuk mikrofona, znam pojačat slušalicu tj da jače čujem sugovornika (tipke za pojačavanje glasnoće na boku uređaja) ali neznam mikrofon... pa ako je netko voljan pomoć.... živili, hvala

Da li su povezani možda jačina slušalice i mikrofona tj. drugim riječima, ako pojačavam ili stišavam zvuk u slušalici bočnim tipkama na uređaju ujedno pojačavam ili stišavam mikrofon?????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali kome pao SGS 2 ... ? ... meni sad kad pritiščem prstima zadnji poklopac škripi... {#}

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...
zoka kaže...

Evo i od mene nekoliko screenshot-ova, uzivajte...

kako si ubacio faceunlock

Pa faceunlock dodje sa CM9...

17 godina
sickoflife kaže...

Možda je već ovo netko pitao i dobio odgovor ali ja želim biti siguran

Dobio sam S2 prije nekoliko dana i spojio na Kies i javio mi je da ima novi update(prva slika)

Koliko sam svatio to je zadnjslužbeni update za T mobile(druga slika)

Dali ako ja stavim taj novi update gubim garanciju u T mobil-u ili ne? ništa drugo nebi mijenjao samo bi stavi taj novi update,pošto na mobitelu imam 2.3.3 verziju

Hvala na odgovoru

Oficijelni je update za tvoj telefon tako da ne gubis garanciju...

15 godina

bocic je bio rekorder i ostao rekorder.
Kada ti se nakon 1/3 mjeseca (omg kako to zvuči) isprazni, validiraj to.

Možda dobiješ neku nagradu kao rekord, yebote {#}

Btw. dogurasmo mi i do 100. stranice, svaka nam čast momci {#} 

još barem toliko dok ne pređemo na SGS III ili IV.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
4 0 hvala 1
18 godina
sudy_freak kaže...

bocic je bio rekorder i ostao rekorder.
Kada ti se nakon 1/3 mjeseca (omg kako to zvuči) isprazni, validiraj to.

Možda dobiješ neku nagradu kao rekord, yebote {#}

Ako se ne zagužva, eto mene i na deset dana... Koji su to rasponi u trajanju ovisno o korištenju - od jednog do desetak dana. Šta ti je fleksibilnost... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina

http://www.gsmarena.com/this_might_or_might_not_be_the_samsung_galaxy_s_iii-news-3677.php

4.7 incha sigurno, bas me interesuje kakav ce biti sgs4, da li ce i dalje povecavat display

ono sto mi vidovita dzemila reče, imat ce 4.7 incha display, dualcore 1,8 ghz, 2gb ram, hd rezoluciju display

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

http://www.gsmarena.com/this_might_or_might_not_be_the_samsung_galaxy_s_iii-news-3677.php

4.7 incha sigurno, bas me interesuje kakav ce biti sgs4, da li ce i dalje povecavat display

ono sto mi vidovita dzemila reče, imat ce 4.7 incha display, dualcore 1,8 ghz, 2gb ram, hd rezoluciju display

Ovaj mogući SGS III na slici koji ima ekran skoro do rubova izgleda savršeno.
Iako, ne moraju nužno mijenjati okvir i ekran (izuzev rezolucije), ali ako mogu, zašto ne?

Tek će SGS IV donijeti nešto novo, nešto divlje. Ovo će biti kao i s prijelazom s ajdFona4 i ajdFona5 (nemi među flagship uređaj).

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
neaktivan

.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 11:07 (Pačo).
18 godina
neaktivan
Prim kaže...

Pozdrav kolegama....

Imam jedno pitanjce: dosta sugovornika s druge strane slušalice kažu da se tiho čujem.. Tražio sam po opcijama ali nemogu nadoć kako da pojačam zvuk mikrofona, znam pojačat slušalicu tj da jače čujem sugovornika (tipke za pojačavanje glasnoće na boku uređaja) ali neznam mikrofon... pa ako je netko voljan pomoć.... živili, hvala

Da li su povezani možda jačina slušalice i mikrofona tj. drugim riječima, ako pojačavam ili stišavam zvuk u slušalici bočnim tipkama na uređaju ujedno pojačavam ili stišavam mikrofon?????

to sam pitanje i ja postavio, ali pošto valjda niko nema pojma, sam sam riješio.

Znači zovi nekog, i kada počnete razgovor, ljeva tipka, i isključi smanjenje buke. Meni pomoglo, svi mene čuju, a i više mi se ne pojačava ni smanjuje glas s druge strane kako mičem tel.

Probaj tako :))) poz

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
17 godina
neaktivan

Pure ICS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451346

Mogao bi probati {#}

edit: Nije bas stabilan tak da ne preporucujem

Bolji je ovaj : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 12:23 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Dali kome pao SGS 2 ... ? ... meni sad kad pritiščem prstima zadnji poklopac škripi... {#}

Pao a beton sam metra i pol. Ostetilo se ovo malo kada gledan direkt u njega desno dolje, kao ovaj gornja tvrda plastika.

Neskipi ni nista... perfektno radi.

15 godina
neaktivan
Mew kaže...

Pao a beton sam metra i pol. Ostetilo se ovo malo kada gledan direkt u njega desno dolje, kao ovaj gornja tvrda plastika.

Neskipi ni nista... perfektno radi.

Dobro da nisi imao Iphone! {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
15 godina
neaktivan

Imam jedan problemčić,naime kad spojim mobitel usb MTP mi normalno radi,ali kad uključim usb debugging i onda ga spojim neće mi ga prikazati normalno kao vanjski disk,nego je zasivljen u exploreru,jel zna tko brzo i bezbolno rješenje?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

mogu ja kak drukcije nadograditi na 2.3.5 jer mi yebeni kies zasteka svaki put na pripremi komponenti...al opet nebi htio izgubiti garanciju, da moram rootat ili nesto sl.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice