Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.400.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
merio kaže...

malo testiranja screen on. me happy :D

edit: zaboravih napisat, HyperDroid V5 + SpeedMod 18

Ideš Đurđa.

Ne znam je li tko imao toliki screen on{#}
Što reći, SpeedMod :) 

Jep. Sa drugim kernelima ne dobijem to. Inace wifi always on, osim pola sata, ali tad sam imao 3g mrezu.

Znaci da sam mogao jos malo izmusti {#}

jeremija
16 godina
Koristim Sygic aura skinut s "onim programom" i mogu reci da je jako dobar. S ikonom aure dobiješ još jednu koja se zove Aura downloader..nju ne update-ati iz svima znanih razloga. Danas išao iz pravca Dalm. za Zg. i moram pohvaliti program. Znači sve isključeno(mobilni internet i sl.) i spoji se na gps u roku 1-5 min. Naravno tu je i punjač uštekan u upaljač jer bez toga ode baterija u roku keks..
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koja je zadnja verzija androida official za njega?

Checkiram update sa 2.3.4 verzijom i veli da nema novih update-a...

everybody lies

0 0 hvala 0
18 godina
Crojumper kaže...
Koristim Sygic aura skinut s "onim programom" i mogu reci da je jako dobar. S ikonom aure dobiješ još jednu koja se zove Aura downloader..nju ne update-ati iz svima znanih razloga. Danas išao iz pravca Dalm. za Zg. i moram pohvaliti program. Znači sve isključeno(mobilni internet i sl.) i spoji se na gps u roku 1-5 min. Naravno tu je i punjač uštekan u upaljač jer bez toga ode baterija u roku keks..

Mene je isto tako ova Aura oduševila. Išao sam iz Os za Zg i doveo me do cilja bez greške. Ako imaš 3 trake on ti zazeleni onu u kojoj trebaš biti, a ostale dvije ostanu bijele. Tako da baš moraš biti poseban da zalutaš...{#}

BTW, našao sam ju u Zaljevu Gusara.

16 godina
neaktivan
Evo sada ustekao mob na punjac, ostalo 15% baterije, 21h 28min, zaslon ukljucen 5h i 08min. 3G uvijek gori, ali od sinoc vise na WLANu.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

dali neko koristi futrolu i silikonsku maskicu za mobitel u isto vrijeme?I dali stane sve to zajedno u futrolu?

0 0 hvala 0
15 godina
Vokhee kaže...
Crojumper kaže...

Mene je isto tako ova Aura oduševila. Išao sam iz Os za Zg i doveo me do cilja bez greške. Ako imaš 3 trake on ti zazeleni onu u kojoj trebaš biti, a ostale dvije ostanu bijele. Tako da baš moraš biti poseban da zalutaš...{#}

BTW, našao sam ju u Zaljevu Gusara.

Takoder koristim istu aplikaciju. Meni je posluzila za isprobavanje po Istri - sve bez greske, i po Austriji i Sloveniji takoder sve bez greske.

18 godina

C2D2

2.3.5 ali isto poceo je roll out sa 2.3.6 ja ga upo prije neki dan :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 18:35 (4mal).
16 godina
neaktivan

sta dobim sa updejtom...bug fix?

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
majdo kaže...

Mene na stock firmwareu 2.3.5, BOKK1 zadnja 2 dana koliko je mobitel kod mene zajebava wlan signal, zid me dijeli od rutera on pokazuje jednu crticu, u kaficu mi je iznad glave prakticki sinoc stajao ruter, on zajebava sa samim spajanjem na njega.. Jel to softwerski ili? 
3 puta mi je do sada bio na servisu mob, ocito da sam ja toliki maler, prvo maticna, pa display, pa sad zadnji puta su rekli da je baterija, iako cisto sumnjam, jer isti simptomi su bili kao i kad je prvi puta maticna bacila kašiku, mislim da su sve to laži i prevare jer sam pisao prigovor da ne zelim da se taj više servisira nego hocu novi, pa su napisali da je baterija otisla i vratili mi ga, u 20 dana 3 puta na servisu zavrsi, pa me zato zanima dali je to softwerski inace problem, ili nije vrag da me opet zajebava.. -.- 

Promjenio sam kernel, stavio speedmode, ali i dalje same shit.. Faking signal katastrofa..

Zapalit cu ovaj mobitel definitivno, pored rutera sam on pokazuje jednu crticu, sjednem na fotelju koja je 2 metra od njega on se odspoji, i pokazuje izvan dosega.. Ovo je katastrofa, prije nego je sad prosli tjedan opet krepao sve je normalno radilo, pun signal uvijek, i krepa opet nista zivo nemos na njemu napraviti kao i prvi puta kad je maticna otišla, posaljem ga na servis, i vrate mi ga kao sada je baterija otisla.. Pas mater a ne baterija, sve su to lazi i prevare.. Ni promjena ROM-a nije pomogla, nista..

Koji mu je k? Jel zna netko jel to softwerski problem ili hardwerski?

16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Koja je zadnja verzija androida official za njega?

Checkiram update sa 2.3.4 verzijom i veli da nema novih update-a...

ovisi o provideru, očito si na tele2, za njega je zdnju update 2.3.4, vip i t-mobile imaju 2.3.5

ali možeš si staviti oficijalni mimo kiesa, naime skineš si zadnji update, spojiš mob i pokreneš setup datoteku, pratiš upute i napraviš si update na 2.3.5

ili imaš custom romove koji su bazirani na 2.3.6 ili čak 2.3.7

16 godina
neaktivan
majdo kaže...

Zapalit cu ovaj mobitel definitivno, pored rutera sam on pokazuje jednu crticu, sjednem na fotelju koja je 2 metra od njega on se odspoji, i pokazuje izvan dosega.. Ovo je katastrofa, prije nego je sad prosli tjedan opet krepao sve je normalno radilo, pun signal uvijek, i krepa opet nista zivo nemos na njemu napraviti kao i prvi puta kad je maticna otišla, posaljem ga na servis, i vrate mi ga kao sada je baterija otisla.. Pas mater a ne baterija, sve su to lazi i prevare.. Ni promjena ROM-a nije pomogla, nista..

Koji mu je k? Jel zna netko jel to softwerski problem ili hardwerski?

dok ti promjena roma nije pomogla, dakle to je hardwearski problem, ja evo nekidan imao problem sa bluetoothom i baterija mi krenula zekit, ni dan ne može izdržati, evo u nekih 13 sati na 15 posto je

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

dok ti promjena roma nije pomogla, dakle to je hardwearski problem, ja evo nekidan imao problem sa bluetoothom i baterija mi krenula zekit, ni dan ne može izdržati, evo u nekih 13 sati na 15 posto je

Pa jel to moguce da sam tolilki maler, znaci evo u 32 dana ravno, sutra ce biti najvjerovatnije da cu ga 4 puta odnejti na servis.. Pa zapalit cu i njega i MESC.. Ovo je katastrofa, prije nego je sad prosli tjedan opet krepao sve je normalno radilo, pun signal uvijek, i krepa opet nista zivo nemos na njemu napraviti kao i prvi puta kad je maticna otišla, posaljem ga na servis, i vrate mi ga kao sada je baterija otisla.. Pas mater a ne baterija, sve su to lazi i prevare.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:27 (majdo).
16 godina
neaktivan
majdo kaže...
hd22sb kaže...

Pa jel to moguce da sam tolilki maler, znaci evo u 32 ravno, sutra ce biti najvjerovatnije da cu ga 4 puta odnejti na servis.. Pa zapalit cu i njega i MESC.. Ovo je katastrofa, prije nego je sad prosli tjedan opet krepao sve je normalno radilo, pun signal uvijek, i krepa opet nista zivo nemos na njemu napraviti kao i prvi puta kad je maticna otišla, posaljem ga na servis, i vrate mi ga kao sada je baterija otisla.. Pas mater a ne baterija, sve su to lazi i prevare.. 

vjerujem ti, to su ti naša posla, imam iskustva sa našim servisima

on ti krpa dok ne proće jamstveni rok, pa onda ti odere kožu kada sve promjeni kako spada

mafia sused, mafia

ali na žalost morati ću i ja svoj slati, tj. t-mobile, pa bumo videli kaj budu rekli, samo ću prvo servis kontaktirati, pa kada dođe mob, aopet nešta ne valja ili nisu napravili kako spada mozak ću im pojesti

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
hd22sb kaže...

Pa jel to moguce da sam tolilki maler, znaci evo u 32 dana ravno, sutra ce biti najvjerovatnije da cu ga 4 puta odnejti na servis.. Pa zapalit cu i njega i MESC.. Ovo je katastrofa, prije nego je sad prosli tjedan opet krepao sve je normalno radilo, pun signal uvijek, i krepa opet nista zivo nemos na njemu napraviti kao i prvi puta kad je maticna otišla, posaljem ga na servis, i vrate mi ga kao sada je baterija otisla.. Pas mater a ne baterija, sve su to lazi i prevare.. 

Odi tamo i je*i im sve po spisku, traži novi mobitel i reci da ćeš zvat udrugu za zaštitu potrošača ako ti ne daju novi! I reci da je zoveš odma i da ti nisu ništa mjenjali na servisu i tamo spomeni još par institucija i emisiju provjereno da ti teta radi tamo i da ćeš ih staviti na televiziju...

99% ćeš dobit novi mobitel ;)

Ma sramota šta tamo rade, ja im uvijek sve skidam sa nebesa što kažu. Vječito nešto ne valja kad ga "poprave".

Ko da veš mašinu kažeš da ti pukla cijev za dovod vode, a oni našiju cijev od odvoda -.-'

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Odi tamo i je*i im sve po spisku, traži novi mobitel i reci da ćeš zvat udrugu za zaštitu potrošača ako ti ne daju novi! I reci da je zoveš odma i da ti nisu ništa mjenjali na servisu i tamo spomeni još par institucija i emisiju provjereno da ti teta radi tamo i da ćeš ih staviti na televiziju...

Ma sramota šta tamo rade, ja im uvijek sve skidam sa nebesa što kažu. Vječito nešto ne valja kad ga "poprave".

Ko da veš mašinu kažeš da ti pukla cijev za dovod vode, a oni našiju cijev od odvoda -.-'

Sad kod zadnjeg servisa sam pisao prigovor, to su mi ovi u t-mobileu rekli da napisem da ne pristajem na popravag da zelim novi uređaj, i samo su me ignorirali doslovno, napisali kao problem s baterijom, baterija zamjenjena, mobitel ozivljen.. to je opis rada na mobitelu, a mobitel mrtav mrtav bio, kao kad je prvi puta mi krepala maticna..

Muka mi je od tog cekanja vise, cirka, oko 2 mj imam mob, od toga je mj dana bio na servisu..

I zadnje a sto je najzanimljivije, zadnji sada odlazak na servis mi uopce nisu upisali u jamstveni list, a razlog vjerovatno jer po zakonu mi mora dati novi uređaj u slucaju da stari je u kratkom roku bio 3 puta na servisu, a ako im 20 dana nije dovoljno kratak rok, onda stvarno ne znam sta je.. Sad su mi tek upisali od zadnjeg puta datum, a ovaj novi nisu.. sva sreca eto sacuvao sam radne naloge da im se mame mogu naspominjati za njihove lazi i prevare..

Ako cemo realno kod iPhonea se ovo ne bi dogodilo, Apple ovo sebi ne bi dospustio, imao sam i 3g i 4, i kada god nesto na njemu nije valjalo, odnjeo bi ga na servis, i za 10 dana bi me zvali da sam dobio novi uređaj.. Na 3g-u sam 3 puta dobivao novi unutar jamstvenog roka, prvi puta radi mjehurica na ekranu, drugi puta radi tipke za vibraciju koja je pukla, i 3 puta radi problema sa antenom.. A na 4 sam imao isto mjehuric na ekranu i njega sam dobio novoga nakon sto sam ga odnjeo na servis..

18 godina
neaktivan

@hd22sb: Na VIPu sam pa mi je zato cudno...

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 21:25 (Core2Duo2).
15 godina
majdo kaže...

Sad kod zadnjeg servisa sam pisao prigovor, to su mi ovi u t-mobileu rekli da napisem da ne pristajem na popravag da zelim novi uređaj, i samo su me ignorirali doslovno, napisali kao problem s baterijom, baterija zamjenjena, mobitel ozivljen.. to je opis rada na mobitelu, a mobitel mrtav mrtav bio, kao kad je prvi puta mi krepala maticna..

Muka mi je od tog cekanja vise, cirka, oko 2 mj imam mob, od toga je mj dana bio na servisu..

I zadnje a sto je najzanimljivije, zadnji sada odlazak na servis mi uopce nisu upisali u jamstveni list, a razlog vjerovatno jer po zakonu mi mora dati novi uređaj u slucaju da stari je u kratkom roku bio 3 puta na servisu, a ako im 20 dana nije dovoljno kratak rok, onda stvarno ne znam sta je.. Sad su mi tek upisali od zadnjeg puta datum, a ovaj novi nisu.. sva sreca eto sacuvao sam radne naloge da im se mame mogu naspominjati za njihove lazi i prevare..

Ako cemo realno kod iPhonea se ovo ne bi dogodilo, Apple ovo sebi ne bi dospustio, imao sam i 3g i 4, i kada god nesto na njemu nije valjalo, odnjeo bi ga na servis, i za 10 dana bi me zvali da sam dobio novi uređaj.. Na 3g-u sam 3 puta dobivao novi unutar jamstvenog roka, prvi puta radi mjehurica na ekranu, drugi puta radi tipke za vibraciju koja je pukla, i 3 puta radi problema sa antenom.. A na 4 sam imao isto mjehuric na ekranu i njega sam dobio novoga nakon sto sam ga odnjeo na servis..

Izgleda naše tržište nije dobivalo s Exynos chipsetom, nego nVidia.

Svima problem.

Ako ti se traži, traži po ovoj temi moje iskustvo.
Prvo je bio dead pixel, servisirali ga, vratili.
Isti problemi kao i kod vas, ogroman battery drain, usporen, blokira.
Mama im otišla u T-Centar, padale su mame, sjekire, napisala im prigovor i dobio u roku od tjedan dana "novi".
Isti je ID number, ali sam uvjeren da je nov mobitel cijeli jer mi je maska na dnu bila ogrebana, nevidljivo, ali meni vidljivo {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
EchoOne kaže...

Jedna i jedina institucija koju treba spomenuti u ovom slučaju je Državni inspektorat. Rade brzo i učinkovito (barem ovi u Osijeku) i bez pogovora izlaze na teren i po internet prijavi. Dapače, nakon moje prijave Todorićev Konzum je dobio kaznu i to zbog, blago rečeno, njihove sitne gluposti. {#}

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Svima problem.

Ako ti se traži, traži po ovoj temi moje iskustvo.
Prvo je bio dead pixel, servisirali ga, vratili.
Isti problemi kao i kod vas, ogroman battery drain, usporen, blokira.
Mama im otišla u T-Centar, padale su mame, sjekire, napisala im prigovor i dobio u roku od tjedan dana "novi".
Isti je ID number, ali sam uvjeren da je nov mobitel cijeli jer mi je maska na dnu bila ogrebana, nevidljivo, ali meni vidljivo {#} 

Ma nema smisla se derati na ove iz T-centra, jer oni na zalost nemaju nista s time, oni ga samo prosljede u MESC.. Tata mi je radio u T-comu 20 godina, od onih vremena kad je to bio HPT, i sve su mu to radne kolege, ali ne mogu oni tu nista napraviti jer ovi gore u MESC-u drkaju.. Tvrde da je sve uredu a nije..

Prvi puta eto maticna krepala (to cak mislim da sam ja sjebo, da sam krenuo staviti rom za i9000, ali nisam siguran 100%)
Zamjenili mi maticnu kao, mob doso kuci ja ga na punjac spojim on ispada van, koma, problem s displayom, i jos 100 gluposti, ujutro odmah ga odnjeo u T-centar..
Na drugom servisu promjenjen display, bio mi je pao i imeo je ogrebotinu i to veliku na samome rubu maske od displaya, i to je sve novo, tako da ajde to vjerovatno i je promjenjeno.. Ali nije bio sređen utor za punjac, i dalje kad ga spojim ovaj ispada cim ga taknes..
I sada na trecem servisu, isto kao da je maticna krepala, i to iz cista mira se dogodilo, ni usb jig nije dao nikakvu naznaku zivota kod moba, i kao tu je problem baterija, zamjenjili nju i sve radi. je pm.. Nije samo baterija zamjenjena garantiram to 100% jer sada punjac vise uopce ne ispada kao kad je zadnji puta dosao sa servisa..

Flashnuo sam sada gore Lite'ning ROM, spaja se u roku odmah na wlan sada, ali signal i dalje je slab, nije to to, onako kako je bilo.. i to je uzasno frustrirajuce.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 21:51 (majdo).
18 godina
neaktivan
Nešto se pitam da li bi svi ti problemi postojali da ga držimo na stocku? ;)
Kako znati da li imaš Exynos chipset?
You cannot change your fate, no man can...
15 godina
Dark Prince kaže...

Nisam pretjerano siguran ni u onaj gornji post.

Mitch, Echo ili Kordy će ti više znati reći.

bocic ga nije flashao (mislim) pa mu je otišla matična.
Tako da, ne mora biti do toga.

Znaš kako se kaže, može i ne mora. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen
Dark Prince kaže...

GS II (barem "internacionalna" verzija) ima Exynos Chipset (čitaj: tvoj mob) ... ne znam za ostale verzije GS II koje su americi itd...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 22:21 (Kordy).
15 godina
sudy_freak kaže...

Kordy kaže...

GS II (barem europski) ima Exynos CPU

Woops, sorry na dezinformacijama.

Koji bi onda bio problem, razumu logičan da svi nakon servisiranja opet imaju problema?
Nestručnost servisera? 

15 godina
neaktivan
Neobrazovanost i nestrucnost servisera. Nista drugo.
Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako imate problema sa Wi-Fi signalom doma jeste li pomislili da je možda problem u slaboj anteni na routeru ??? {#}

Obično routere koje dobijete od Vašeg providera imaju antenu od 2dB koja je ljuto smeće {#}

Zato fino za 50-ak kuna kupite antenu od 8dB ili 12dB i problem riješen...ili potražite na ebay-u.

Tako sam ja napravio i sad imam signal oko cijele kuće i skoro je uvijek pun vanka a u kući neću ni spominjati {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

2 0 hvala 3
15 godina
Jar Jar Binks kaže...

Ako imate problema sa Wi-Fi signalom doma jeste li pomislili da je možda problem u slaboj anteni na routeru ??? {#}

Obično routere koje dobijete od Vašeg providera imaju antenu od 2dB koja je ljuto smeće {#}

Zato fino za 50-ak kuna kupite antenu od 8dB ili 12dB i problem riješen...ili potražite na ebay-u.

Tako sam ja napravio i sad imam signal oko cijele kuće i skoro je uvijek pun vanka a u kući neću ni spominjati {#}

O tome sam razmišljao.
Samo prišerafim na router? 

14 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Ne moze se dogoditi da jedim na stolici pored rutera on ima jednu crticu signala na mobu, sjednem samo 2 metra dalje na fotelju on se odspoji.. U kaficu sam sjedio za sankom, iznad glave mi je ruter bio, on se ne moze spojiti, kod bratica pored rutera sjedim on pokazuje 1 crticu, izadjem iz sobe on se odma odspoji, kao nema signala..
Ne mozes mi reci da je to do antene na ruteru, jer prije nego je doso s ovog servisa je radilo sve, cak i kad sam u podrumu bio kod kuce, signal mi bio pun, na ulici pun, kad pređem cestu tek onda izgubi 1-2 crtice.. a sada ni pomisliti ne mogu da izađem na ulicu.. 

15 godina
majdo kaže...

Ne moze se dogoditi da jedim na stolici pored rutera on ima jednu crticu signala na mobu, sjednem samo 2 metra dalje na fotelju on se odspoji.. U kaficu sam sjedio za sankom, iznad glave mi je ruter bio, on se ne moze spojiti, kod bratica pored rutera sjedim on pokazuje 1 crticu, izadjem iz sobe on se odma odspoji, kao nema signala..
Ne mozes mi reci da je to do antene na ruteru, jer prije nego je doso s ovog servisa je radilo sve, cak i kad sam u podrumu bio kod kuce, signal mi bio pun, na ulici pun, kad pređem cestu tek onda izgubi 1-2 crtice.. a sada ni pomisliti ne mogu da izađem na ulicu.. 

To je ipak do mobitela.
Matična ili što već.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Jar Jar Binks kaže...

O tome sam razmišljao.
Samo prišerafim na router? 

ako je možeš odšarafiti onda da...jer navoj je standardne veličine

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice