Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.398.877
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
EchoOne kaže...

Probaj Siyah kernel. On radi i na AOSP ROM-ovima i na Samsungovim. Po meni je čisto ok ;)

Idem baš probati.

Može li on na zadnji MIUI baziran na 2.3.7? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Može, kažu da dobro radi. Ja ga imam na MIUI-u sada, zadovoljan sam..

14 godina
neaktivan

zahavljujem obojici. Inace svoj problem sam obasnio ovdje pa da bas vidim sto oni imaju za reci. Po meni vrlo neobicno, imam sve identicno kao kolega osim tog kernela i meni baterija traje DUPLO manje :/ Idem probati s tim siyah.om

Evo, flashao sam siyah gore. proslo je bezbolno :D

Jos jedno brzopotezno pitanje, djeluje li jucy defender ultimate na custom rom ? Vidim da su misljenja podjeljnja pa mozda netko ima kakav konstruktivan komentar =)

Jer ovo je recimo bio dosadasnji battery usage :

http://www.deviantpics.com/images/bD9oL.png

i po meni nimalno prihvatljih te bi trebalo puno bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 15:24 (caplja89).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
cassiopean kaže...

@DwightSchrute
NIsam stari wipe radio nijednom a bas sam mislio, znaci samo flesanje , preduhitrilo me ovo njesra.. Nemam Jig al bi mogao posudit u ponedjeljak od kolege s posla.

A ne znam šta da ti kažem,jesi dobro prekopao XDA forum? Ja imam JIG i iskoristio sam ga samo jednom,da poništim brojač flash-anja,al mislim da bi ga sa JIGom trebao moći staviti u download mode,a onda flash,npr litening roma,jer s njim dobiješ odmah root pa ga zamjeniš sa novijim i kvalitetnijim romom.

U download mogu uci , tako sam i mislio sve rijesiti. Problem je sto god da stavim-flesam ostaje mi u bootloop-u i nemogu pristupiti recoveryu da vratim sve na tvornicke postavke.

15 godina
neaktivan

Aaaaa uspijo sam uletit u recovery mode napokon. Trenutno stanje je da je na njemu supercore 1.7 kako mi je @EchoOne rekao da stavim i villianrom 1.1.
Sad sta da mu radim wipedata/factory reset ili wipe cache partition .. backup imam na sd kartici preko TiBackup????????????  :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cassiopean kaže...

U download mogu uci , tako sam i mislio sve rijesiti. Problem je sto god da stavim-flesam ostaje mi u bootloop-u i nemogu pristupiti recoveryu da vratim sve na tvornicke postavke.

Jesi probao neki službeni samsung ROM i kernel? Ako ne,probaj to,nađi na XDA onaj post sa službenim romovima i skini si ROM i kernel i flashni.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
cassiopean kaže...

Jesi probao neki službeni samsung ROM i kernel? Ako ne,probaj to,nađi na XDA onaj post sa službenim romovima i skini si ROM i kernel i flashni.

Hehe evo ga radi majstor, pobrisao sam mu sav data i rebooto se sa villianromom i njegovim kernelom.
Bas trazim stock za t-mobile, moram si to  pripremiti, zlu netrebalo. Dali je to onaj Hungary t-mobile koji treba skinuti. Skinuo sam ovak kernel GT-I9100_CRO_I9100BOKE3_Kernel

ali Stock nemogu nac..

18 godina
neaktivan
Je li stvarno ima neke velike razlike izmedju stock i custom ROM-ova? Ako da, koje su to najvece?
You cannot change your fate, no man can...
14 godina
protjeran

Evo jedna ODLICNA PONUDA. Posto mi fali para za auto, prodajem svoj(crni) Galaxy S2. Kupljen je u osmom mjesecu u TELE 2. posto sam smrskao nogu, koristio sam ga iskljucivo kod kuce i to uz zastitnu masku tako da je mobitel ko ispod kalupa. Sve sljaka, ima svu opremu, ide tvornicki na sve mreze i garancija je jos 20 mjeseci. Gore je Litening rom al ko hoce si stavi offical i neka fura. Ima oko 100 aplikacila, vecina su kupljene i 20-tak Gameloft igara. Dajem jos i 16 GB memory card. Na ekranu nema ni tockicu, kamoli crticu ko ni nigdje(bas gledao pod povecalom). Cjena je 2800 kuna.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 2:31 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
Je li stvarno ima neke velike razlike izmedju stock i custom ROM-ova? Ako da, koje su to najvece?

Korisnik cini najvecu razliku, ovisno koliko zahtjevas od uredjaja. Ako tezis perfekciji neces se zadovoljiti sa Stockom i trazit ces dalje, novije i drukcije stvari, ako ti sitnice nisu bitne mislim da ce te i Stock dobro sluziti kao sto je nekolicina vec pisala.

17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje,da li nekom iskače onaj prozor sa glasovnim naredbama nakon obavljenog poziva?
ne pada mi na pamet da koristim to čudo,a kad ga prekidam u upravljanju aplikacijama,da mi se ne mota po ramu,slijedi obavijest "da se radi o prekidu sistemske aplikacije i da bi moglo doći do grešaka u radu telefona,i možda je potreban restart sistema"
nadam se da sam bio jasan,može li se negdje u postavkama isključiti ta dosada?
dvostruki dodir koji ju aktivira je uncheck..
to mi se dešavalo i na 2.3.3 i nakon nadogradnje na 2.3.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

uf, nakon sto je izasao Ice Cream Sandwich, tek me sad privlaci nesto android os, a samim tim prvenstveno i sgs2, nego koji vi koristite rom? kad ce update za sgs2?

nemojte sad navaliti procitaj prethodne stranice, slabo pratim desavanja oko androida, a i nije mi bas drag os

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Indestructible kaže...

uf, nakon sto je izasao Ice Cream Sandwich, tek me sad privlaci nesto android os, a samim tim prvenstveno i sgs2, nego koji vi koristite rom? kad ce update za sgs2?

nemojte sad navaliti procitaj prethodne stranice, slabo pratim desavanja oko androida, a i nije mi bas drag os

Pretpostavlja se da službeni ICS izlazi u siječnju... Svi se tome i nadamo...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
Kordy kaže...

Pretpostavlja se da službeni ICS izlazi u siječnju... Svi se tome i nadamo...

Nitko sretniji od nas.
Stvarno mi je malo i MIUI dojadio (iako se ne mičem do ICS-a s njega).

Sigurno službeni (Kies upgrade) ili neki stabilni portovi? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Prvi ICS ROM-ovi su već izašli, ali nisu za svakodnevnu upotrebu. Official Samsungov ICS će valjda u 1. ili 2. mjesecu. Neki stabilni ICS custom ROMovi će valjda poslije Nove godine...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina

Zna li se kad ce sluzbeni update na 2.3.6 preko T-Mobilea? Trenutno sam na 2.3.4 i jos uvijek nista preko Kiesa ni preko moba direkt.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ovo stock rom od vipa?

GT-I9100_VIP_I9100BUKJ3_I9100VIPKI2_I9100BUKI1

Kernel_I9100BUKJ3

Jos jedno pitanje,zasto mi igre nakon uninstal ostaju u sdcard pa ih moram rucno obrisati ???

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 11:52 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cassiopean kaže...

Aaaaa uspijo sam uletit u recovery mode napokon. Trenutno stanje je da je na njemu supercore 1.7 kako mi je @EchoOne rekao da stavim i villianrom 1.1.
Sad sta da mu radim wipedata/factory reset ili wipe cache partition .. backup imam na sd kartici preko TiBackup????????????  :)

Kako si uspio? Što si flešao? Aj podjeli s nama i ispričaj što si sve napravio.

Siguran sam da bi još neki htjeli čuti ako se nađu u sličnom problemu.

Za mene je uvijek radilo ono što sam ti rekao..

Jel ti sad sve radi? Koji si ROM digo gore?

EDIT: Stigao novi SpeedMod K2-18 ;)

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji, energy friendly kernel. Navodno je još štedljiviji, tako da slobodno isprobajte svi koji ste na Samsung based custom ROM-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 12:22 (EchoOne).
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Onaj site što ga je Šef postavio za ICS je blokiran.(taman kad je uploadan alpha 12)Dali zna netko jel postoji na nekom drugom mjestu,da mogu pratiti napredak?

OFF TOPIC: Dali postoji ikakva mogućnost da promjenim ovo glupo ime šta imam??Kad sam se registrirao nikako mi nije htjelo prihvatit nijedno šta sam zamislio pa sam samo bubnuo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da,to ti je sluzbeni vip-ov stock (2.3.5) ROM i kernel. ja sam ga fleshnuo preko odina.
ako se planiras vratiti na stock daj nakon instalacije provjeri CSC i da li ti kies prepoznaje mob. (jer meni ga ne prepoznaje)
17 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
Da,to ti je sluzbeni vip-ov stock (2.3.5) ROM i kernel. ja sam ga fleshnuo preko odina.
ako se planiras vratiti na stock daj nakon instalacije provjeri CSC i da li ti kies prepoznaje mob. (jer meni ga ne prepoznaje)

Nisam jos ni roota-o ali pitam radi toga,jel mogu backup ovaj sada vipom stock rom koji koristim?

Jel vrijedi onda taj sto ti imas za garanciju?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
16 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Pozdrav!

Onaj site što ga je Šef postavio za ICS je blokiran.(taman kad je uploadan alpha 12)Dali zna netko jel postoji na nekom drugom mjestu,da mogu pratiti napredak?

OFF TOPIC: Dali postoji ikakva mogućnost da promjenim ovo glupo ime šta imam??Kad sam se registrirao nikako mi nije htjelo prihvatit nijedno šta sam zamislio pa sam samo bubnuo.

Ovo je taj isti developer, na novoj stranici:

http://icssgs2.weebly.com/

A ovo je složio ficeto, od onog leakanog ICS Samsung ROM-a. Ficeto je inače DarkyROM developer.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398669

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
protjeran

daj reci Šefe koja je razlika izmedju ova dva linka, tj koja je razlika između ta dva ICS-a. Koji je stabilniji i bolji za uporabu?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

daj reci Šefe koja je razlika izmedju ova dva linka, tj koja je razlika između ta dva ICS-a. Koji je stabilniji i bolji za uporabu?!

Nemam pojma. Nijedan nije za svakodnevnu uporabu, pošto ne radi pola funkcija. To je čisto onako, za isprobavanje.

17 godina
odjavljen

Nema tu boljeg za uporabu...leakani su s razlogom...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 1
18 godina

Imam ja obije ali sam dobio instalacije na mail a ne sa Samsung Appsa, sve radi s uvodnim videom i ostalim!

14 godina
neaktivan

Ne može nijedan bit za uporabu jer nemogu mikrofon nikako složiti. Da ne objašnjavam previše, kod za mikrofon pišu trenutno iz ničega, znači otpočetka. Kao uzor su uzeli kod od GN-a. Taj mikrofon im zadaje probleme već dulje vrijeme. Nikako da ga osposobe :S

EDIT: To je što se tiče AOSP based ROM-a, za ovaj Samsungov ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 17:34 (EchoOne).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
bobo23 kaže...

Nisam jos ni roota-o ali pitam radi toga,jel mogu backup ovaj sada vipom stock rom koji koristim?

Jel vrijedi onda taj sto ti imas za garanciju?

pa nadam se da vrijedi jer se ne pojavljuje zuti trokutic kao kad stavis custom ROM,za backup mislim da se da napraviti al ga prvo moras rotat (no nisam sig. to neka ti netko drugi ogovori)

15 godina
neaktivan

@EchoOne

Znaci mobitel mi je stalno vrtio BootLoop i nisam nikako mogao u recoveri s klasicnom naredbom volume up+home+powerb . Pokusavao sam flesat druge romove i kernele ali bezuspjeno. Zatim sam flesnuo VillianRom 1.1 (mislim da se on koristi kad se upadne u ovakve probleme) i pokusao dici OS, opet bezuspjesno. Ostavio sam mobitel ugasen s izvadjenom baterijom i tek iduci dan stavio bateriju nazad te volume up+home+powerb i usao je u recovery isprve :) pokusao sam flesat darky rom ali je bacao neki error. Onda sam zbriso sve sto se dalo obadva wipe-a u recoveryu i reboot-o mob, digao se Villian i ja napokon sretan :)
Flesnuo sam lajtningRom 6.1 i Syah kernel 2.5 te sad sve radi bez greske  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako sam u pravu, undervoltanje bi trebalo popraviti bateriju, pa vas molim da mi malo to pojasnite i na koliko (ili za koliko) da smanjim vrijednosti. OC-an je na 1.6 Ghz.

Hvala

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 22:38 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice