- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CheckROM je izbacio novi kernel, battery friendly
http://checkrom.com/threads/kernel-darkknight-v2-4-3-dec-10.265/
Ja ću ga flashnut, pa da vidim kakav je naprema speedmodu...
Također i novaa verzija CheckROM-a
http://checkrom.com/threads/xwkk5-2-3-6-checkrom-revohd™-v4.268/
Ja nisam zadovoljan darkknight kernelom, uvijek sam imao problema sa baterijom, plus znalo mi se dešavati da kada me neko zove da se display upali tek nakon 10-ak sekundi i tek se onda mogu javiti. Po meni nekako je najbolji i najstabilniji speedmod kernel, a ni baterija na njemu nije loša.
A ta verzija checkroma je stara 15 dana, već je uveliko koristim i zadovoljan sam....
Ja nisam zadovoljan darkknight kernelom, uvijek sam imao problema sa baterijom, plus znalo mi se dešavati da kada me neko zove da se display upali tek nakon 10-ak sekundi i tek se onda mogu javiti. Po meni nekako je najbolji i najstabilniji speedmod kernel, a ni baterija na njemu nije loša.
A ta verzija checkroma je stara 15 dana, već je uveliko koristim i zadovoljan sam....
Provjereno je speedmod kernel najbolji 
Evo jos jednog vlasnika SGS2, bijelog.
Imam jedno pitanje posto mi se iskreno neda pretrazivati 80ak stranica.
Mob je lockan na Vip. Isao sam na XDA i postoji koliko ja vidim samo jedan tutorial, ali je prilicno kompliciran. Zanima me dali postoji neki drugi nacin?
@DwightSchrute
NIsam stari wipe radio nijednom a bas sam mislio, znaci samo flesanje , preduhitrilo me ovo njesra.. Nemam Jig al bi mogao posudit u ponedjeljak od kolege s posla.
@EchoOne
Neide stari drzao sam i preko minute al se nista ne dogadja. Zadnje sam instalirao OTADarky app s njim sam samo promjenio zvuk bootanja(glupost)..mozda ga je to lupilo :)
Jos nisam doma cijeli dan pa nist jos nisam stigao isprobavat, al budem sutra. Ak vam sta jos padne na pamet, slobodno..

Mob je lockan na Vip. Isao sam na XDA i postoji koliko ja vidim samo jedan tutorial, ali je prilicno kompliciran. Zanima me dali postoji neki drugi nacin?
Čestitke!
Ne znam, ali ne sumnjam da Kordy, Mitch il Echo znaju pa pitaj njih.
Btw. evo ga, napokon full stabilna verzija MIUI-a 1.12.6 (16). Skinte vlasnici MIUI-a, obavezno.
Ništa od novog kernela ovaj put, samo poboljšana kamera, i nekih par sitnica (piše u log-u).
Btw. tek sada vidim razliku između Development i Stable.
JE8EM TI MIUI DEVELOP VERZIJU 1.12.9 verziu.
Zbog toga mi danas na kolokviju iz fizike 4 boda pobjegla.
Naime, zamrzao mi se usred prepisivanja zadatka iz PDF-a.

JE8EM TI MIUI DEVELOP VERZIJU 1.12.9 verziu.
Zbog toga mi danas na kolokviju iz fizike 4 boda pobjegla.
Naime, zamrzao mi se usred prepisivanja zadatka iz PDF-a.

Nije smiješno.
Možda mi je ocjenu koštalo.
Prokleti horizontalni hitac (nikada nisam znao postaviti).
Moram negativno feedbackati MIUI timu -.-''
Nije smiješno.
Poanta: samo stabilne verzije za every day korištenje! 
@DwightSchrute
NIsam stari wipe radio nijednom a bas sam mislio, znaci samo flesanje , preduhitrilo me ovo njesra.. Nemam Jig al bi mogao posudit u ponedjeljak od kolege s posla.
A ne znam šta da ti kažem,jesi dobro prekopao XDA forum? Ja imam JIG i iskoristio sam ga samo jednom,da poništim brojač flash-anja,al mislim da bi ga sa JIGom trebao moći staviti u download mode,a onda flash,npr litening roma,jer s njim dobiješ odmah root pa ga zamjeniš sa novijim i kvalitetnijim romom.
Ja znam samo za taj način... (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064978&highlight=unlock)
Upravo se pojavilo i ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360174
Kako se mogu smaknuti silne reklame sa vecine free aplikacija?
Kako se mogu smaknuti silne reklame sa vecine free aplikacija?
maketi, ha? 
ako trebaš pomoć su prilagodbom, pitaj.
Moze mala pomoc. Naime nasao sam ovaj kernel :
sppedmod-kernel-s2-k2-test17-CWM.zip
i cilj mi ga je flashati iz recovery moda. Moje pitanje je hoce li to utjecati na ROM oxygen koji trenutno imam. Odnosno hocu li morati ponovno provesti stavljanje roma,aplikacija itd itd.
Problem mi je sto mi baterija dura tek jedan dan u vrlo prosjecno koristenje i skuzio sam da je problem u kernelu.
Moze mala pomoc. Naime nasao sam ovaj kernel :
sppedmod-kernel-s2-k2-test17-CWM.zip
i cilj mi ga je flashati iz recovery moda. Moje pitanje je hoce li to utjecati na ROM oxygen koji trenutno imam. Odnosno hocu li morati ponovno provesti stavljanje roma,aplikacija itd itd.
Problem mi je sto mi baterija dura tek jedan dan u vrlo prosjecno koristenje i skuzio sam da je problem u kernelu.
Ne možeš flashati taj kernel na AOSP rom. Shebat ćeš sve...
Stavi neki custom rom na bazi samsungovog + kernel koji si spomenuo... AOSP romovi previše cuclaju bateriju.
I inače kada mijenjaš kernele, ne wipe-aš ništa tako da ti ostaju sve postavke, aplikacije itd
Pa vec sam stavio custom ROM, oxygen. Pretpostavljam da ona nema problema s flashanjem kernela
Pa vec sam stavio custom ROM, oxygen. Pretpostavljam da ona nema problema s flashanjem kernela
Pa jel oxygen rom baziran na CM7 ? Ako je , taj kernel neće raditi i shebat ćeš mob...
Ne. To je samo bumper, a ne kompletni case.
Ne. To je samo bumper, a ne kompletni case.
Pa meni treba zaštita dok ga stavljam na stol i uzimam sa stola ili ormara. To je dovoljno da zaštiti mobitel prilikom tih radnji?
Pa meni treba zaštita dok ga stavljam na stol i uzimam sa stola ili ormara. To je dovoljno da zaštiti mobitel prilikom tih radnji?
Ne znam što će ti uopće zaštita za to. Nije valjda vrag da ti je stol/ormar tapeciran brus-papirom?
Kupi si case od one tvrde gume,to je najbolja zaštita. I staviš si Zagg screen protector i miran si.
Ne znam što će ti uopće zaštita za to. Nije valjda vrag da ti je stol/ormar tapeciran brus-papirom?
Kupi si case od one tvrde gume,to je najbolja zaštita. I staviš si Zagg screen protector i miran si.
Mogu ti poslati folije koje sam imao na Iphone, izguljene su do kraja. Svaki put dok staviš/povučeš mobitel po stolu dobije crticu i tako bez zaštite za godinu dana od mobitel.
Ove stvari od gume ne dolaze u obzir.
Mogu ti poslati folije koje sam imao na Iphone, izguljene su do kraja. Svaki put dok staviš/povučeš mobitel po stolu dobije crticu i tako bez zaštite za godinu dana od mobitel.
Ove stvari od gume ne dolaze u obzir.
LOL,meni nikad ništa.
Da,taj screen protector i uzmeš si ovo: http://www.ebay.com/itm/Carbon-Rubberized-Hard-Case-Cover-Samsung-Galaxy-S-2-AT-T-Attain-i9100-/160698220353?pt=PDA_Accessories&hash=item256a5c3f41
LOL,meni nikad ništa.
Da,taj screen protector i uzmeš si ovo: http://www.ebay.com/itm/Carbon-Rubberized-Hard-Case-Cover-Samsung-Galaxy-S-2-AT-T-Attain-i9100-/160698220353?pt=PDA_Accessories&hash=item256a5c3f41
Pa nakon godinu dana će morati biti crta.
Hvala.
ja sam imao iphon 3g 2.5 godine bez folije samo gumena navlaka oko njega na ekranu nikakva crtica niti ikakva ogrebotina,ista stvar i sa s2 nakon 3 mijeseca samo gumena navlaka bez folije i nikakve crtice niti ogrebotine
jednostavno moras malo paziti,recimo kada mi je mob u djepu uvijek je ekran okrenit prema tijelu isto tako nikada u tom djepu sa mobom nikakve kovanice kljucevi niti nesto drugo i ako se tako ponasas nećes imati nikakvih ostecenja!
Nije smiješno.
Poanta: samo stabilne verzije za every day korištenje! 
Nah, nisam imo pravu stabilnu verziju već par mjeseci. Uvijek neki eksperimenti 
ja sam imao iphon 3g 2.5 godine bez folije samo gumena navlaka oko njega na ekranu nikakva crtica niti ikakva ogrebotina,ista stvar i sa s2 nakon 3 mijeseca samo gumena navlaka bez folije i nikakve crtice niti ogrebotine
jednostavno moras malo paziti,recimo kada mi je mob u djepu uvijek je ekran okrenit prema tijelu isto tako nikada u tom djepu sa mobom nikakve kovanice kljucevi niti nesto drugo i ako se tako ponasas nećes imati nikakvih ostecenja!
Imao sam Iphone 4 ravno godinu dana sao sa folijama, nema niti jednu crticu! Svaka mu čast!
Pa jel oxygen rom baziran na CM7 ? Ako je , taj kernel neće raditi i shebat ćeš mob...
Vidis o tome nisam vodio racuna :/ No nisam do sada nikada cuo kako kernel mora biti kompatibilan s custom ROMom :/ Znas li mozda onda neki provjeren i pouzdan kernel za oxygen ?
Vidis o tome nisam vodio racuna :/ No nisam do sada nikada cuo kako kernel mora biti kompatibilan s custom ROMom :/ Znas li mozda onda neki provjeren i pouzdan kernel za oxygen ?
Znam za ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838
(piše ti u naslovu da je za samsungove i AOSP romove)
Probaj Siyah kernel. On radi i na AOSP ROM-ovima i na Samsungovim. Po meni je čisto ok ;)
EDIT: Kordy me preteko :)