Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.394.083
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Hvala, onda je sve uredu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Diplomat kaže...
Hvala, onda je sve uredu!

imaš tipku hvala

14 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ovo sranje ti neće pružat niti 70% svojeg deklariranog kapaciteta.

Moja preporuka je ili original genuine baterija od 2000 mah ili ostavi original od 1650 mah

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
odjavljen
Može link di mogu kupiti jednu i drugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Može link di mogu kupiti jednu i drugu.

Vidim da već duže vrijeme istražuješ o mobitelu ali još uvijek ne znaš niti osnovno... Galaxy S II dolazi sa 1650 mah baterijom.

Možeš kupiti original 2000 mah koja je deblja za mm od stock baterije (dobiješ drugi cover) LINK

Prema raznim testovima, s tom baterijom dobiješ +20 do +25 % više soka...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 21:23 (Kordy).
14 godina
odjavljen
Kao prvo ne istrazujem dugo nego 3 dana pomalo. Kao drugo nadam se da ima bijeli kit pošto kupujem bijeli S2. Kao treče jesi naručivao sa te XY stranice?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Kao prvo ne istrazujem dugo nego 3 dana pomalo. Kao drugo nadam se da ima bijeli kit pošto kupujem bijeli S2. Kao treče jesi naručivao sa te XY stranice?

Kao prvo, ima za bijeli {#}

Kao drugo, ovo nije nikakva XY stranica več dobro poznata... Samo što je problem kod dostave u HR jer te oderu po džepu

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 21:35 (Kordy).
14 godina
odjavljen
Kordy kaže...

Kao drugo, ovo nije nikakva XY stranica več dobro poznata... Samo što je problem kod dostave u HR jer te oderu po džepu

Ništa od te stranice, kupiti ću orginal bateriju na ebay ili negdje kod nas i gotovo.

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-ORIGINAL-GENUINE-BATTERY-/130616660779?pt=PDA_Accessories&hash=item1e695c132b

17 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Kordy kaže...

Ništa od te stranice, kupiti ću orginal bateriju na ebay ili negdje kod nas i gotovo.

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-ORIGINAL-GENUINE-BATTERY-/130616660779?pt=PDA_Accessories&hash=item1e695c132b

Ne razumijem...što će ti još jedna 1650 mah baterija? Misliš dvije furat?

14 godina
odjavljen
Kordy kaže...

Pa mislim, jel ta baterija je očito jedina mana ovog ueđaja.

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Kordy kaže...

zašto bi ta baterija bila mana tog uređaja?

14 godina
odjavljen
hd22sb kaže...

zašto bi ta baterija bila mana tog uređaja?

Po testovima GSM Arene traje manje od uređaja kojeg sad imam, ili se varaju ili je to mana.

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Po testovima GSM Arene traje manje od uređaja kojeg sad imam, ili se varaju ili je to mana.

koje su naveli trajanje?

15h i 51min na 91%, zar je to loše

vidi imam naviku brightnes držati na off, jer mi onda ne blješti, a jedino ako sam gdje je jako svjetlo ili na suncu stavim na najjače i ne troši uopče toliku bateriju, 2-3 dana bez ikakvih problema što je s obzirom na mobitel ovakvog kalibra i više negoo odlično, pazi dvojezgreni procesor na 1,2 Ghz, 4,3" ekranom i jakom grafikom, više nego zadovoljavajuče

to što govoriš je isto kao da na atomu želiš igrati crysis - nemoguće

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 22:01 (hd22sb).
14 godina
odjavljen
hd22sb kaže...
Diplomat kaže...

koje su naveli trajanje?

15h i 51min na 91%, zar je to loše

vidi imam naviku brightnes držati na off, jer mi onda ne blješti, a jedino ako sam gdje je jako svjetlo ili na suncu stavim na najjače i ne troši uopče toliku bateriju, 2-3 dana bez ikakvih problema što je s obzirom na mobitel ovakvog kalibra i više negoo odlično, pazi dvojezgreni procesor na 1,2 Ghz, 4,3" ekranom i jakom grafikom, više nego zadovoljavajuče

to što govoriš je isto kao da na atomu želiš igrati crysis - nemoguće

Ako skupim vremena sutra idemo po mobitel pa ćemo vidjeti, po testovima 4 i pol sata surfanja.

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Ako skupim vremena sutra idemo po mobitel pa ćemo vidjeti, po testovima 4 i pol sata surfanja.

a u ostalom imaš penzionerski test gdje je baterija izdržala duže od 7 dana

ali cijeli dan ti je garantiran, jer ti nećeš 24 sata bitina njemu, u ostalom 4 sata surfanja je poprilično, nije ti to komp pa da je daleko lakše tipkati, dopisivati se s nekim i sl.

komp je za surfanje, kakva 20"-24" i milana, a sve ostalo je bad replaicement

tj zlu ne trebalo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 22:09 (hd22sb).
15 godina
neaktivan

Troll Diplomat.

Baterija traje jako dugo,uz dobar ROM,skripte i Kernel 2 dana nemalog koristenja nije SF.
Samo treba pazit kako,gasit net tu i tamo,malo smanjit brightnes,pogasit vibraciju i sve,jbg. motori vuku dosta struje.
Jos da je one 2000mAh baterije za manje novce,dode oko 200kn sto je malo puno ali hajde.
Jos kad nju ukljucis,2 dana ko iz sale.
Mobitel ima uzasno puno potencijala,kao i sto se OCa tice,tako i trajanja baterije.
Da ima HD ekran ne bih ga mjenjao jako dugo,to je jedino sto bolje ocekujem u SGS3. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ah,diplomatu,pa ne očekuješ valjda da na jednom androidu baterija traje 15 dana ko na Iphonu??? {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Troll sam čim ti S2 gubi u nekom testu, priznaj i gotovo. Uništiti ću S2 ako me iznevjeri! :)
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Troll Diplomat.

Baterija traje jako dugo,uz dobar ROM,skripte i Kernel 2 dana nemalog koristenja nije SF.
Samo treba pazit kako,gasit net tu i tamo,malo smanjit brightnes,pogasit vibraciju i sve,jbg. motori vuku dosta struje.
Jos da je one 2000mAh baterije za manje novce,dode oko 200kn sto je malo puno ali hajde.
Jos kad nju ukljucis,2 dana ko iz sale.
Mobitel ima uzasno puno potencijala,kao i sto se OCa tice,tako i trajanja baterije.
Da ima HD ekran ne bih ga mjenjao jako dugo,to je jedino sto bolje ocekujem u SGS3. 

ma dok ne krepa furam ga, čak mi ni hd ekran ništa ne znači, jer i ovaj svoj posao radi odlično, da mi je u startu  bio bitan ekran onda bih bez razmišljanja uzeo ili iphone ili xperia ray

ali po mome mišljenju ovaj mobitel još uvijek nije dobio kvalitetnog konkurenta, tanak, velik ekran, lagan, odlične specifikacije......

14 godina
neaktivan

Kamera na Iphonu 4 se nemoze ni sekunde predit sa kamerom na SGS2 jer SGS2 ima puno bolju kameru i sa tim se svi slazu,cak i apple fanboy sajtovi.

Jedino kamera na Iphone 4S moze poredit kameri na SGS2 a i prema nekim recenzijama kamera 4S je cak i losija.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Troll sam čim ti S2 gubi u nekom testu, priznaj i gotovo. Uništiti ću S2 ako me iznevjeri! :)

Pa čovječe govorimo o ekranu koji je OHOHO veći od iphonovog ekrančića,a ekran je najveća stavka u potrošnji bilo kojeg smartphona. Pa baterija traje jednako ili duže nego na iphonu,pogotovo ako ga kompariramo sa IP4S.

14 godina
odjavljen
Naporan si, di sam ja Iphone spomenuo? -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Ah,diplomatu,pa ne očekuješ valjda da na jednom androidu baterija traje 15 dana ko na Iphonu??? {#}

pa ni na iphonu ne traje 15 dana, samo eto, tj radi ako je 14 dana isključen, a pališ ga svaki 15. {#}

uglavnom kao što rekoh, ovaj mobitel z asada nema konkurenciju, iphone nije nikakv akonkurencija, jer je on kao mobitel zamišljen da bude dumb fon, tj za glupe amere koji ga toliko i furaju

čim za nešto treba upaliti mozag odmah je to nešto loše

svaka čas jobsu, razmazio je amere samo tako {#}

15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Naporan si, di sam ja Iphone spomenuo? -.-

"po testovima GSM Arene traje manje od uređaja kojeg sad imam"   A prije si rekao da imaš IP4.  Hoćeš nam,kad konačno završiš proces traženja grešaka ovom uređaju na forumu koji je namjenjen njemu,stavit par sličica svog konačno kupljenog mobitela?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 22:34 (DwightSchrute).
17 godina
odjavljen

Stvari stoje ovako:

Baterija može trajati 10 dana a može trajati i 3 sata. Upali Asphalt 6 i igraj ga 2-3 sata (pazi da ti se mob ne otopi) i vidjet ćeš...

Kao što se zna, mobitel može izdržati 5 h sa upaljenim ekranom... (baš me zanima koliko iphone izdrži).

Ja mogu reći da Galaxy S2 ima bolji battery life od mog starog Hero-a... a Hero je hardverski neusporediv sa ovom mašinom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 22:37 (Kordy).

2 0 hvala 0
18 godina
Kordy kaže...

Stvari stoje ovako:

Baterija može trajati 10 dana a može trajati i 3 sata. Upali Asphalt 6 i igraj ga 2-3 sata (pazi da ti se mob ne otopi) i vidjet ćeš...

Kao što se zna, mobitel može izdržati 5 h sa upaljenim ekranom... (baš me zanima koliko iphone izdrži).

A ne može baš 10 dana, ali čuj...nisam još to probao, nikad se ne zna... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
14 godina
odjavljen
Ako se upristojis mozda stavim slike, ne trazim nikakve greske! Samo iznos cinjenice tj. dokaze sa testa GSM arene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Diplomat kaže...
Ako se upristojis mozda stavim slike, ne trazim nikakve greske! Samo iznos cinjenice tj. dokaze sa testa GSM arene.

Za*ebi ti GSM arenu, ovdje su ga ljudi testirali na sve moguće i nemoguće načine...a imaš i dosta fotki vezano uz bateriju. Provrti zadnjih 50-ak stranica i pregledaj...

Čvarci su bomboni od svinje
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Ajde,jedva čekam,dugo nisam vidio kakav unboxing video ili dobar foto session od SGSII.  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice