Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.391.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Već sad mislim nabavit memorijsku karticu za SGS II tako da kad on dođe sve bude spremno. Vjerojatno će sad neke akcije za Božić, popusti itd.

Gledao sam malo cijene ali koliko sam shvatio ima različitih klasa i treba znati dobru odabrati.

Kolike su cijene 16GB/32GB ako ste Vi uzimali. Preporučite neke modele, Online stranice gdje ih se može kupit. Gdje ste Vi vaše uzeli, koliko ste ih platili? Dakle svaka stranica koja podržava PayPal i šalje u HR je dobrodošla.

Hvala.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
JOHNNY šetač kaže...

Odlicno,rijesio sam!Hvala!Da li znas moram li napraviti kakav update posto je kako sam rekao mob. startan prije 2 dana!!!!

definiraj update, za vip i t-mobile imaš android 2.3.5, a teletina2 2.3.4 ali to ti ne znači da ti i ovako mob neće raditi, ja sam još uvijek na 2.3.3 i sve radi normalno

pošto je tek iz trgovine može biti da ti je već na 2.3.5, pogledaj si u mob

usput imaš tipku hvala

18 godina
Robi kaže...
4mal kaže...

eto nakon jucerasnjeg isporbavanja savkojakih romova kernela i inih djidjabaja :D

moj konacna konbinacija dok ne izadje neki cook rom or official ICS  :

SGSII NDT MIUI GINGER 2.3.7 DEVELOPMENT V8.1 rom

+ Siyah-v2.3 kernel  {#}

Ja sam imao problema s SMS centrom s tim ROM-om. Mogao sam primati SMS-ove ali ne slati

ma da hmm. ja neam stime problema 

16 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
JOHNNY šetač kaže...

Odlicno,rijesio sam!Hvala!Da li znas moram li napraviti kakav update posto je kako sam rekao mob. startan prije 2 dana!!!!

definiraj update, za vip i t-mobile imaš android 2.3.5, a teletina2 2.3.4 ali to ti ne znači da ti i ovako mob neće raditi, ja sam još uvijek na 2.3.3 i sve radi normalno

pošto je tek iz trgovine može biti da ti je već na 2.3.5, pogledaj si u mob

usput imaš tipku hvala

U postavkama mu pise da je Android 2.3.3 i kupljen je u T-mobileu!

15 godina
neaktivan

ajd molim vas moze mi netko odg u vezi CSC-a kako podesim da bude cro a ne kor?

i zasto mi se sad nakon instalacije 2.3.5 BUKJ3  (VIP-ovog) "navodno" stock rom-a i kernela ne zeli spojiti na kies?

treba mi je zbog garancije...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 20:00 (bobo23).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozdrav, ima li neki rom u kojem se trajno moze iskljuciti noise reduction? Koristio dam villain rom ali nije mi radila ta opcija. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Već sad mislim nabavit memorijsku karticu za SGS II tako da kad on dođe sve bude spremno. Vjerojatno će sad neke akcije za Božić, popusti itd.

Gledao sam malo cijene ali koliko sam shvatio ima različitih klasa i treba znati dobru odabrati.

Kolike su cijene 16GB/32GB ako ste Vi uzimali. Preporučite neke modele, Online stranice gdje ih se može kupit. Gdje ste Vi vaše uzeli, koliko ste ih platili? Dakle svaka stranica koja podržava PayPal i šalje u HR je dobrodošla.

Hvala.

ja kupio preko e-baya, 16 gb, class 6 za nekih 150 kn sa dostavom na kucnu adresu.Cekao sam cca 14 dana.To je bilo negdje pocetkom ljeta, sada su mozda jeftinije.Inace je kartica OK

15 godina
neaktivan

Ekipa stavio sam upravo ovu verziju MIUI-a na svoju SGS2 miuiandroid_SGS2-1.12.2, i kada sam upalio mob traži me pin, ukucam ga nadje mrezu i za sekundu prikazuje da je nema,

mob je iz vipa, otkljucan kodom, vjerojatno kad sam stavio novi ROM i napravio format data, to se izbrisalo, ali kad ubacim karticu svoju ne nudi mi se ona opcija da ukucam kod za otključavanje kod PIN-a?

HELP!

0 1 hvala 0
15 godina
Igor_zgb kaže...

kada sam upalio mob traži me pin, ukucam ga nadje mrezu i za sekundu prikazuje da je nema,

mob je iz vipa, otkljucan kodom, vjerojatno kad sam stavio novi ROM i napravio format data, to se izbrisalo, ali kad ubacim karticu svoju ne nudi mi se ona opcija da ukucam kod za otključavanje kod PIN-a?

HELP!

WTF?

Moju, ubacim, svoju, ČIJU?
Dajte malo budite precizniji, nemamo sposobnost čitanja misli. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Eto, novi sam korisnik SGS2. Da li postoji neka aplikacija pomoću koje namiještaš zvukove za mailove, poruke, jačinu vibracije za iste?

pain in the ass

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Igor_zgb kaže...

kada sam upalio mob traži me pin, ukucam ga nadje mrezu i za sekundu prikazuje da je nema,

HELP!

WTF?

SGS2 je kupljen u VIP-u, lockan na VIP. Otključan je kodom. Ja koristim normalno Tele2 karticu od kada je otključan kodom (znači bez roota i one aplikacije sgs2 sim unlock)

Trenutno je tele2 kartica unutra koju koristim, stavio sam MIUI i kada upalim mob traži me PIN, kada upišem pojavi se mreža na sekundu i nestane. Inače kada se ukucava pin pojavi se ona opcija za unjeti KOD za otključavanje, ali toga sada nema.

Restorao sam stari 2.3.5. i tamo i sve normalno radi na tele2 mreži, znači problem je neki u MIUI romu izgleda?

15 godina
neaktivan

E da...al super je mobitel. Birao sam između HTC Sensation i tog Samsunga. Imam ga tek dva dana. Valjda se nisam zaj...

pain in the ass
15 godina
pai in the ass kaže...

E da...al super je mobitel. Birao sam između HTC Sensation i tog Samsunga. Imam ga tek dva dana. Valjda se nisam zaj...

Nisi.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
14 godina
neaktivan
Igor_zgb kaže...
sudy_freak kaže...
Igor_zgb kaže...

HELP!

WTF?

SGS2 je kupljen u VIP-u, lockan na VIP. Otključan je kodom. Ja koristim normalno Tele2 karticu od kada je otključan kodom (znači bez roota i one aplikacije sgs2 sim unlock)

Trenutno je tele2 kartica unutra koju koristim, stavio sam MIUI i kada upalim mob traži me PIN, kada upišem pojavi se mreža na sekundu i nestane. Inače kada se ukucava pin pojavi se ona opcija za unjeti KOD za otključavanje, ali toga sada nema.

Restorao sam stari 2.3.5. i tamo i sve normalno radi na tele2 mreži, znači problem je neki u MIUI romu izgleda?

Miui ima bug "No service bug"(s kojim nikad nisam imao problema) i vidim po forumima da dosta ekipe ima taj problem.Postoji fix za to ali mi neda nešto da ga kopiram

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:06 (mnjikloh).
14 godina
neaktivan

[ROM] Official MIUI 1.11.18 by MIUI Android Team + RTL Fix [No Service FIX]

Na 84. stranici ti je fix pa probaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:16 (mnjikloh).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

ja sam mjesec i pol vagao izmedju ta dva uredjaj i nakraju odabrao samsunga i to bijelog {#} i nisam pogrijesio mobitel je savrsen, tako da nemas brige nisi se zeznuo .

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 15:11 (tommek10).
15 godina
neaktivan

Sta je potrebno napraviti da na ovom forumu pored tolko iskusnih ljudi da covjek dobije savjet/odg? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

[ROM] Official MIUI 1.11.18 by MIUI Android Team + RTL Fix [No Service FIX]

Na 84. stranici ti je fix pa probaj.

Hvala ti budem probao, stavio sam sada checkROM i sve šljaka, čini mi se ok pa da ga usput isprobam par dana :)

18 godina
neaktivan

Evo jučer postao vlasnik ove beštije :)

Pošto sam prije imao Samsung s5230, usporedba s ovim je smiješna, kako po veličini tako i po mogućnostima..

Biti će još pitanja, nešto sam skužio, ali evo jedno. Kako da maknem zvuk i vibraciju kada tipkam poruku ili kada idem po aplikacijama, te kako da maknem facebook profile iz imenika, pošto bi htio imati samo one koje ja utipkam u imenik, na cijeli fejs.

tnx

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 17:57 (Pačo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Nisi,buraz mi ima Sensation,super mob al je SGSII dosta bolji.

Pačo kaže...
Kako da maknem zvuk i vibraciju kada tipkam poruku ili kada idem po aplikacijama, te kako da maknem facebook profile iz imenika, pošto bi htio imati samo one koje ja utipkam u imenik, na cijeli fejs.

tnx

Za prvo Settings>Sound>Haptic feedback   a za drugo Contacts>Menu>More>Display options.

14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

i zasto mi se sad nakon instalacije 2.3.5 BUKJ3  (VIP-ovog) "navodno" stock rom-a i kernela ne zeli spojiti na kies?

A za šta ti to smeta i gdje si primjetio da je KOR, a ne CRO?

Znaš da mjenjanjem CSC-a radiš zapravo tvornički reset (factory reset) uređaja? Brišu se svi podatci itd..

Pitanje je jel uopće tvoj ROM ima podršku za multi CSC. Ako nema, ovo ti neće raditi na ovaj način. Također postoji i aplikacija na marketu. Postoji još jedan način preko Odina da mjenjaš, al sam zaboravio kako..

*#06# zovi - to je tvoj IMEI, zapiši ga.

*#272*tvoj IMEI# zovi

odaberi csc koji želiš ili ga ukucaj jednostavno i stisni install.

Mobitel će ti se rebootat i to je to.

Što se tiče aplikacije na marketu, samo ukucaš CSC i izbacit će ti ju.

Evo i link

15 godina
neaktivan

Živili

Imam jedno pitanjce.... kako se maknu one reklame tipa njuškalo, banke i slično što iskače prilikom korištenja raznih aplikacija ali i igrica konkretno angry birds rio u igri mi se pojavljuje u gornjem dijelu njuškalova reklama.... jel postoji koja aplikacija koja sprječava taj "pop up" reklama ili se može u opcijama mobitela podesit da se nepojavljuju....hvala, živili

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prim kaže...

Živili

Imam jedno pitanjce.... kako se maknu one reklame tipa njuškalo, banke i slično što iskače prilikom korištenja raznih aplikacija ali i igrica konkretno angry birds rio u igri mi se pojavljuje u gornjem dijelu njuškalova reklama.... jel postoji koja aplikacija koja sprječava taj "pop up" reklama ili se može u opcijama mobitela podesit da se nepojavljuju....hvala, živili

Možeš. Aplikacija se zove adfree i mob ti treba biti rootan

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Prim kaže...

Živili

Možeš. Aplikacija se zove adfree i mob ti treba biti rootan

a na stock r.?

18 godina
neaktivan

Ima još ko problema s Kiesom i nadogradnjom.

Sve mi ljepo poskida, i kada treba počet nadogradnja, na mobu se pojavi onaj zeleni i tako stoji, kao i na kompu.

Kako riješit?

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
bobo23 kaže...

A za šta ti to smeta i gdje si primjetio da je KOR, a ne CRO?

Znaš da mjenjanjem CSC-a radiš zapravo tvornički reset (factory reset) uređaja? Brišu se svi podatci itd..

Pitanje je jel uopće tvoj ROM ima podršku za multi CSC. Ako nema, ovo ti neće raditi na ovaj način. Također postoji i aplikacija na marketu. Postoji još jedan način preko Odina da mjenjaš, al sam zaboravio kako..

*#06# zovi - to je tvoj IMEI, zapiši ga.

*#272*tvoj IMEI# zovi

odaberi csc koji želiš ili ga ukucaj jednostavno i stisni install.

Mobitel će ti se rebootat i to je to.

Što se tiče aplikacije na marketu, samo ukucaš CSC i izbacit će ti ju.

Evo i link

Dakle stavio sam VIP-ov "navodno" stock kernel BUKJ3 i stock firmweare BUKJ3 (android 2.3.5) sa ove stranice http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113928

znam da promjena CSC-a napravi factori reset ali kao sto si vec napisao sa ovim kodom i sa aplikacijom sam vec probao i pojavi mi se CSC meni gdje pise samo KOR (znaci nema multi CSC-ocito zbog roma)

osobno mi ne smeta sto pise KOR al mislim si da ce biti problema zbog garancije,a i mislim  si da mi zbog toga kies uopce ne prepoznaje uredjaj jer mi pise da ga nije moguce spojiti

mislim ostat na stocku jer nemam potrebe za stvarima koje vi radite (osim u slucaju da ce baterija biti problem) i lijepo cu cekati sluzbeni update kad dodje.

15 godina
neaktivan
bobo23 kaže..

Dakle stavio sam VIP-ov "navodno" stock kernel BUKJ3 i stock firmweare BUKJ3 (android 2.3.5) sa ove stranice http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113928

znam da promjena CSC-a napravi factori reset ali kao sto si vec napisao sa ovim kodom i sa aplikacijom sam vec probao i pojavi mi se CSC meni gdje pise samo KOR (znaci nema multi CSC-ocito zbog roma)

osobno mi ne smeta sto pise KOR al mislim si da ce biti problema zbog garancije,a i mislim  si da mi zbog toga kies uopce ne prepoznaje uredjaj jer mi pise da ga nije moguce spojiti

mislim ostat na stocku jer nemam potrebe za stvarima koje vi radite (osim u slucaju da ce baterija biti problem) i lijepo cu cekati sluzbeni update kad dodje.

Ja sam svoj uredjaj takodjer rootao, i otključao jer je na vip-ovoj mrezi a mmeni treba za tele2. Kasnije sam ga spojio s Kiesom i nadogradio na stock takodjer BUKJ3, ANDROID 2.3.5 i sad mi je otključan lijepo ali na stock-u. Nezelim se zezat s garancijom, takodjer cekam sluzbeni update. A sto se tiče baterije izgura dva dana bez problema uz 2-3 sata razgovora, malo interneta, malo igrica i sms-a. budem kasnije okačio sliku sad sam na 1d i 20h i jos ima 27% . Osjeti se da dosta bolje baterija drzi na 2.3.5 nego na 2.3.3.

15 godina
neaktivan

Ja sam novi vlasnik ove mrcine i meni nakon updatea od prvog punjenja 2 i pol dana baterija. Ispraznila se tek kad sam poceo igrat masno igrice. Super mob. :)

14 godina
neaktivan

@bobo23

A ne znam šta bi ti rekao iskreno..

Ima na forumu jedan momak zove se "peca". Pošalji mu pp i pitaj ga za garanciju, možda hoće ti vrijediti. On radi u SEMC centru pa zna što gledaju recimo oni. Ne znam nikoga iz Samsunga tako da.. :/

Osobno mislim da nebi radili problema meni ni sa custom ROM-om, a kamoli tebi što si još na stock vipu ;)

Ako te itko išta pita na servisu, samo kažeš da si update dobio preko kiesa i da nemaš pojma ništa o tome. Stock je stock ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 10:58 (EchoOne).
15 godina
neaktivan

jedino sto je malo bez veze i indikator za bateriju meni na stock 2.3.5. uvijek je zelena bez obzira bila puna 100% ili 10% , trebali su se poigrati malo s bojama ili postotke ubacit. Imao sam desire i mogao sam s marketa skinut procentage ali su bili onako lijepi u indikatoru od baterije. Gledao sam za s2 na marketu ali nema ili nisam nasao nista slicno. Ima za skinut pa ti zasebno bude jos jedan indikator a to neželim.  Vidim na raznim roomovima je to lijepo riješeno...

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice