Zanima me jel ima službeni update 2.3.4 ili 2.3.5?? Na kiesu mi piše Your device does not support software upgradeing via Kies. I direktno na mobu mi isto tako neće. Na Tele 2 sam i trenutna verzija androida mi je 2.3.3.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se moze galaxy s2 lockan na vip otkljucati bez gubitka gar,soft 2.3.5 ?
Ako netko želi 2.3.5 na SGS2 ima ROM generator na http://romkitchen.org/sgs2/?s=generator
Preporuka: CSC odabrati OXX Multi, kernel preporučujem Siyah. Modem koristim KI3
Pojasni malo te termine...
CSC, kernel, modem...?
CSC: country specific code. Sadrži podršku za države, slova i dr
Kernel: Jezgra operativnog. Podrška za hardware unutar mobitela.
Modem: Zadužen za mobilni signal (GSM, UMTS, itd), wifi
koji firmware skinuti da bi napravio unroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278, na vipu sam ako igra ulogu.
Sve gledam ovaj ICS i ne mogu dočekati.
Na Nexus S-u izgleda zapanjujuće...
Vrhunski su ga napravili, HW akceleracija radi odlično.
evo sa xda link gdje mozete na jednom mjestu naci puno detalja o ROM-ovima, KERNEL-ima, MODEM-ima, i jos dosta korisnih detalja za SGS2
pozz ekipo
dns sam ubo mob pa me zanima nakon kaj sam potrosio ono malo tvornicke baterije ,
na koliko sati da ga ostavim punit za dobru kalibraciju baterije :)
pozz ekipo
dns sam ubo mob pa me zanima nakon kaj sam potrosio ono malo tvornicke baterije ,
na koliko sati da ga ostavim punit za dobru kalibrciju baterije :)
za početak ostavi ga preko noći kada se ugasi, ali uglavnom najbitnije ti je kojih 10 ciklusa potpunog pražnjenja i punjenja, dakle bez nadopunjavanja, ali sve jedno, nisu ti to NiMH baterije pa da su osjetljive
pozz ekipo
na koliko sati da ga ostavim punit za dobru kalibraciju baterije :)
A ne znam, ima puno tutoriala za kalibraciju baterije.
Ostavi ga ugašenog (znači da ti svijetli samo zelena baterija) da se puni dok se ne oglasi i odmah ga izvadi.
Imaš na xda hrpu tutoriala, svakvih.
danas navodno preko kiesa pušten 2.3.5 na tmobilu,pošto sam ja već digao na 2.3.5 nek provijeri netko sa tmobil s2
ja sam provjeravao prije par sati i nista za sada ...
kazu ljudi na facebooku na samsungovoj stranici da je dosao 2.3.5
Na 2.3.5 sam već neko vrijeme
Predugo im je trebalo.
Ne znam baš da ću skoro Darkya mijenjati.
Sredio sam si ga odlično.
GO Dev team radi vrhunski posao, launcher, keyboard, widgeti.
Odlična stvar

Zato što si ti novi u tim vodama pa ti neće odmah dati 2.3.5
Kaže Kies, ne treba mu odmah najnoviji
Evo hard battery usage.
Speedmod K2-16 najbolji kernel
Vrhunski je, ne draina bateriju ni upola kao drugi, a radi odlično.
Druge dvije slike su Darky ROM (zeleni) uštiman s GO Launcherom i temom.
SiyahKernel 2.2RC2, GO launcher, android 2.3.5, ROM Kitchen.WXKI8 (I9100XXKI3)
SiyahKernel 2.2RC2, GO launcher, android 2.3.5, ROM Kitchen.WXKI8 (I9100XXKI3)
?
Krivu si sliku uploadao...
hahaha
Opa, disableali su onu zamjenu za HW tipke ;D
Mozda malo glupo pitanje, ali koja je zapravo uloga TouchWiza? Guglao jesam, ali shvatio nisam, pa ako mi neko moze to onako zdravo seljacki ukratko objasniti bio bih zahvalan.. :)
Mozda malo glupo pitanje, ali koja je zapravo uloga TouchWiza? Guglao jesam, ali shvatio nisam, pa ako mi neko moze to onako zdravo seljacki ukratko objasniti bio bih zahvalan.. :)
TouchWiz je korisničko sučelje... -.-' Isto kao i Sense kod HTC-a...
Hvala na ogovoru, ali nemam koristi trenutno od njega, posto mi je mob izdahnuo prije sat vremena, izgorio kao grcka, i bilo kakav pokusaj paljenja zavrsio je neuspjehom, cak ni JIG ne izaziva nikakvu reakciju, mrtav jednostavno... Poceo treperiti ekran, i reko idem ga ugasiti pa upaliti, ko zna sta mu je, i kako sam ga ugasio, tako i ostao..
Hvala na ogovoru, ali nemam koristi trenutno od njega, posto mi je mob izdahnuo prije sat vremena, izgorio kao grcka, i bilo kakav pokusaj paljenja zavrsio je neuspjehom, cak ni JIG ne izaziva nikakvu reakciju, mrtav jednostavno... Poceo treperiti ekran, i reko idem ga ugasiti pa upaliti, ko zna sta mu je, i kako sam ga ugasio, tako i ostao..
Trk u servis, vjerojatno matična...